O kodėl turėčiau??Tačiau aš juk ir neklausiu, ką man daryti, bet tačiau, žinau tik vieną, kad geras patarima aukso vertės, o apsisprendimas, tai jau tik mano pasirinkimas.

ieva
2012/11/26 14:51:00 14:51:00
O kodėl turėčiau??Tačiau aš juk ir neklausiu, ką man daryti, bet tačiau, žinau tik vieną, kad geras patarima aukso vertės, o apsisprendimas, tai jau tik mano pasirinkimas.
ieva
2012/11/26 15:34:18 15:34:18
O kaip nori, kad butu?
ieva
2012/11/26 19:38:46 19:38:46
Kadangi autorės klausimas pakankamai konkretus, todėl pabandžiau pakankamai konkrečiai atsakyti, o visas reikiamas korekcijas jau manau jie patys nusistatys. Jei įdomu, tai pirmas pasisakymas po klausimo.
ieva
2012/11/26 19:42:57 19:42:57
Taip tu prastesnis ir kaltesnis, nes vis nieko nerast gali tik ...
Lady-scorpio
2012/11/29 08:47:40 08:47:40
Mano supratimu, prieš apsigyvenant kartu svarbiausias klausimas yra ne tai, kas ir kokiomis proporcijomis apmokės sąskaitas. Kodėl gyvenimas kartu, o ne santuoka, jei jau, kaip teigi, Rasele, viens kitą pasirinkot ir esat viskuo patenkinti. Aš nenorėčiau gyventi su vyru, kuris nėra tiek tikras dėl savo meilės, kad mane vestų. O jei būčiau šios situacijos vyras, nenorėčiau gyventi su moterimi, kuri mudviejų reikalus už mano nugaros aptarinėja interneto platybėse. Pirmiausia reikalinga Meilė ir susišnekėjimas, o paskui tik bendras stogas. Bendras stogas žmonių nesuvienija, Meilė - taip.
ieva
2012/11/29 13:39:05 13:39:05
O kur galima meilę auginti ir puoselėti, jei ne po stogu?
Raseleeee
2012/11/29 19:08:10 19:08:10
'Mano supratimu, prieš apsigyvenant kartu svarbiausias klausimas yra ne tai, kas ir kokiomis proporcijomis apmokės sąskaitas. Kodėl gyvenimas kartu, o ne santuoka, jei jau, kaip teigi, Rasele, viens kitą pasirinkot ir esat viskuo patenkinti. Aš nenorėčiau gyventi su vyru, kuris nėra tiek tikras dėl savo meilės, kad mane vestų. O jei būčiau šios situacijos vyras, nenorėčiau gyventi su moterimi, kuri mudviejų reikalus už mano nugaros aptarinėja interneto platybėse. Pirmiausia reikalinga Meilė ir susišnekėjimas, o paskui tik bendras stogas. Bendras stogas žmonių nesuvienija, Meilė - taip.'
Gal but ir nera tas svarbiausia jusu nuomone, apsigyvenant kartu, bet klausykit manes idemiai. Man siuo metu yra tik ta smulkemina, tos saskaitos svarbiausia daugiau niekas kitas, todel, kad del kitu dalyku esu visiskai garantuota ir man nekyla del to klausimu, todel nereikia man patarineti, kas yra svarbiausia. Gal as 'tuos svarbiausius' dalykus jau zinau esu garantuota del ju ir viskas gerai ir man tiesiog kyla niuansu del smulkesniu dalyku kaip saskaitos, va butent todel ir prasau patarimo, daugiau nieko nenoriu.
Kodel gyvenimas, o ne santuoka? O jum tai kliudo?? As tik klausiau apie buiti jusu, o ne patarimo ar mums tuoktis ar tik gyventi kartu, todel praleiskit savo mintis siuo klausimu.
ieva
2012/11/29 19:27:56 19:27:56
Rasele, jeigu jau viskas aišku, garantijos 100metų į priekį, tai kuomet tada negali apie tokią smulkmeną pasišnekėti su išrinktuoju. Gal po tokio smulkmeniško pokalbio paaiškės, kad ir meilės nėra ir aplamai niekas neaišku??Jei kreipiesi į forumą, tai išmok išklausyti pačias įvairiausias nuomones, net jei kai kurios ne į temą..
ieva
2012/11/29 19:45:17 19:45:17
Teisingai. Pati klausia patarimu ir nuomoniu, o poto ardos kaip ligonis
Lady-scorpio
2012/11/30 11:31:11 11:31:11
Bet Tu klausei ne tik apie sąskaitas: ,,Todel, dar noriu paklausti apie ka dar vertetu pasneketi su draugu pries zengiant toki zingsi? Ko reikia nepamirsti ir ka aptarti, kad gyventume taikiai ir butume laimingi?''
Ar tikrai esi garantuota dėl tų svarbiausių dalykų? Aš įsivaizduoju, kad jei būtum garantuota dėl jų, tai ir sąskaitų klausimas nebūtų tokia baisi dilema, savaime išsispręstų, ir forumo kažin ar prisireiktų.
Susidaro įspūdis, kad nori būti su tuo žmogumi dėl Tau vienai žinomų priežasčių, žūtbūt stengiesi išlaikyti ,,pilnavertės partnerės'' statusą, bet viduje tokio užtikrintumo dėl to kaip ir nėra, kaip tik todėl ir rėkalioji čia ant komentatorių (ššššššš mamo klausa padidinto jautrumo), kad jie savo pasvarstymais neįneštų Tau abejonių ir nepajudintų pasistatyto kortų namelio sienų. Juk jei būtum tikra, nesikarščiuotum taip dėl komentatorių pliurpalų.
Apskritai tai nereiktų komentatorių pasvarstymų priimti kaip patarimų ar nurodymų, kaip Tau gyventi (Tavo gyvenimas tik Tau gyventi), kitų žmonių pamintijimai, kad ir ne į temą, visai naudingi - pasiklausai jų, pati pasigalvoji ir pasidarai išvadas.