Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gyvenimas kartu

Gyvenimas kartu

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/25 21:20:29 21:20:29

Raseleeee: Aciu, sveciui, kuris rase paskutinis. Tikiuosi, kad viskas gerai bus
O tam siauraprociui, kuris rase, kad as tik del sekso, tai istikruju net nezinau ka pakomentuoti tik daug klausimu kyla, is kur zinai? gal mane pazisti? pazisti mano drauga? zinai apie mane kazka? ar isvis skaitei mano laiska? ir ar kazka zinai apie musu draugyste? Kazkokios tai liguistos mintys pas tave. Skaiciau lyg kokio maniako komentara buciau skaiciusi. Kazkoks tai neissivystymas cia, o gal kitaip sakant KAIMAS. Kad tik pasijuokt, kad tik pasityciot, kad tik nesamones parasinet vienu zodziu kazka negatyvaus ir vien todel, kad esi ANONIMAS.

Si mergaite Rasele tai ta pati moteriske is beprotnamio, kuri pries pusmeti taip visus i suns dienas isdejo . Netikekite ja, ji dar buvo pasivadinusi ar afrika ar afririka . Paskui apsimete jaunu studentu. Zinokite, sveteliai, cia ir is durnyno daznai sveciu ateina, jie smaginasi visus koneveikdami taip isleisdami savo susikaupusi liguista inirsi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/25 21:39:01 21:39:01

Svečias:
Raseleeee: Aciu, sveciui, kuris rase paskutinis. Tikiuosi, kad viskas gerai bus
O tam siauraprociui, kuris rase, kad as tik del sekso, tai istikruju net nezinau ka pakomentuoti tik daug klausimu kyla, is kur zinai? gal mane pazisti? pazisti mano drauga? zinai apie mane kazka? ar isvis skaitei mano laiska? ir ar kazka zinai apie musu draugyste? Kazkokios tai liguistos mintys pas tave. Skaiciau lyg kokio maniako komentara buciau skaiciusi. Kazkoks tai neissivystymas cia, o gal kitaip sakant KAIMAS. Kad tik pasijuokt, kad tik pasityciot, kad tik nesamones parasinet vienu zodziu kazka negatyvaus ir vien todel, kad esi ANONIMAS.

Si mergaite Rasele tai ta pati moteriske is beprotnamio, kuri pries pusmeti taip visus i suns dienas isdejo . Netikekite ja, ji dar buvo pasivadinusi ar afrika ar afririka . Paskui apsimete jaunu studentu. Zinokite, sveteliai, cia ir is durnyno daznai sveciu ateina, jie smaginasi visus koneveikdami taip isleisdami savo susikaupusi liguista inirsi.

tiksliai, dabar atsimenu ta prietranka. Buvo Afririka, labai vulgari boba.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/11/25 23:16:21 23:16:21

Nuomininkas: Kazkam protingumas yra (kaip vienas 'protingas' zmogus cia pasake) eiti per moteris, naudotis jomis, tenkinti savo poreikius. Cia gyvenimo tikslas? Cia protas? Jei kazkam to gana tai valio, bet toks zmogus nebus laimingas, jis bus cinikas. Ir kaip matau is komentaru tas zmogus ir yra cinikas. Arba dar labai jaunas. Istikruju antras variantas kazkodel man itikinamesnis.
Bet, mano nuomone, protingas zmogus nori ir bando susikurti visaverti gyvenima, gerbia priesinga lyti tuo paciu gerbdamas pati save. Troksta myleti ir buti mylimas, kuria seima ir gyvena visaverti ir turininga gyvenima. O toks lakstymas per sijonus ir tokia nepagarba moterims kaip 'protingasis' komentatorius netiesiogiai minejo nepriveda prie nieko gero. Aisku, nebent jis studenciokas, kurio tikslas siuo metu ir yra toks. Viliuosi, kad tas tikslas keistusi brestant ir augant i gyvenima, poziuri, nes tik nuo to priklausys tavo pacio laime, vidaus jausmas. Kai kam atrodo, kad tai linksmybes, bet istikruju tai - tamsa, tustuma.

Pastebėčiau kad ir tamsta esat cinikas. Bėgimas per sijonus, naudojimasis ir panašūs dalykai vyksta dalyvaujant dviems - kaip šokti tango reikalingi du žmonės. Tik visi kažkodėl linkę kaltinti ir karti tą, kuris jų akimis yra laimėtojas - nors tokiose situacijose imdami jūsų emocinį modelį abu turėtų būti pralaimėję ar laimėję - religijų daug interpretacijų dar daugiau...
Kodėl jūs manot, kad kažkas - šiuo atveju antra pusė, turėtų jus pildyti? Jeigu žmogus nesugeba pats savęs išpildyti - niekas to už jį nepadarys - savęs apgaudinėjimas ir lengvabūdiškumas.
Kuo čia dėtas partnerių skaičius ir nepagarba jiems? Kazanova turėjo begalę moterų ir visas jas gerbė, tai gal būt ir buvo jo "arkliukas".
Dauguma krypsta prie nuomonės - jog moteris yra gležna, emociška ir silpna būtybė, kuria reikia rūpintis arba tiesiog mama - kuri turi rūpintis jumis. Ne - kai matai moterį kaip lygią, atsiranda dviprasmiška situacija - tu bendrauji kaip su žmogumi lengviau, nekurdamas kažkokių kosminių planų ir kažkodėl moterims tai patinka labiau - neklauskite kodėl taip yra, taip tiesiog yra - praktiškai patikrinta 65-75 % moterų rodys palankumą būtent tokiam atviram elgesiui, o ne norui įtikti ar patikti. Čia tas paklydimas "tarp sijonų" ir susidaro - ir tai nėra tamsa jeigu kiekvienas partneris tave kažkuo praturtina ar atrandi kažką, ko iš jo gali pasimokyti - juk visuose yra kažkas gero, kas mus žavi. Mėtot akmenimis, kad eina - bet jeigu taip atsitinka natūraliai ar galima čia priekaištauti.
Elgdamasis natūraliai per dieną gali užmegzti pažintį minimum su 2-3 moterimis, kartais ir daugiau priklausomai nuo užimtumo, ir jų likimas visiškai nesvarbus nuo ko tie santykiai prasidėjo - nuo kūniškų ar dvasiškų malonumų, taip būtent malonumų, nes jeigu su kažkuo būti nemalonu mes juk tai iškarto atmetame - tokia prigimtis.
Aš visiškai neslėpdamas galiu prisipažinti, kad moteris mane išmokė gaminti ir jausti malonumą ragaujant, derinti spalvas, atspalvius, tapyti ir piešti - jausti dažus ant savo pirštų galiukų, bei atrasti savo tikrąją išraišką - grafiką, tušą, pieštuką. Ji išmokė mane sveikos gyvensenos pagrindų, bei sveikos mitybos - nepatikėsit, bet kai kurie iš jų yra gana skanūs , ji išmokė mane jausti muziką ne ausimis, o širdimi ir prisilietimu prie stygų, kuriuos aš bandau tobulinti. Ji išmokė mane, kurios gėlęs ir kada mėgsta drėgmę dienos šviesą ir trąšą, ji išmokė - kad menkniekiai gali netik užimti vietą, bet ir pagyvinti bei formuoti interjerą, tuo pačiu padarydami namus jaukesnius, ji išmokė, kaip rengtis ir kas mano garderobe yra "sexy", o kas ne. Tai tik maža dalis, kuo mane praturtino jūsų vadinami "buvę sijonai" , moteris - yra tas šaltinis, kuris mus švies, gundys ir vers stebėtis visą gyvenimą.Bet - jeigu aš nejaučiu visiško atsidavimo, prisirišimo, meilės ir tai pasakau - ar esu kaltas, kad toliau ieškau, ar esu kaltas kad turėjau daugiau, nei kiti - esu dėl to prastesnis? Bet aš juk neradau, aš juk ieškau lygiai taip, kaip ir kiti, noriu to paties, o kad renkuosi atsakingai, kad neteikiu nepagrįstų vilčių ir jas nutraukiu neprasidėjus, esu kaltesnis ?

Nuomininkas

N

4 įrašai

2012/11/26 00:03:05 00:03:05

deepsorrow:
Nuomininkas: Kazkam protingumas yra (kaip vienas 'protingas' zmogus cia pasake) eiti per moteris, naudotis jomis, tenkinti savo poreikius. Cia gyvenimo tikslas? Cia protas? Jei kazkam to gana tai valio, bet toks zmogus nebus laimingas, jis bus cinikas. Ir kaip matau is komentaru tas zmogus ir yra cinikas. Arba dar labai jaunas. Istikruju antras variantas kazkodel man itikinamesnis.
Bet, mano nuomone, protingas zmogus nori ir bando susikurti visaverti gyvenima, gerbia priesinga lyti tuo paciu gerbdamas pati save. Troksta myleti ir buti mylimas, kuria seima ir gyvena visaverti ir turininga gyvenima. O toks lakstymas per sijonus ir tokia nepagarba moterims kaip 'protingasis' komentatorius netiesiogiai minejo nepriveda prie nieko gero. Aisku, nebent jis studenciokas, kurio tikslas siuo metu ir yra toks. Viliuosi, kad tas tikslas keistusi brestant ir augant i gyvenima, poziuri, nes tik nuo to priklausys tavo pacio laime, vidaus jausmas. Kai kam atrodo, kad tai linksmybes, bet istikruju tai - tamsa, tustuma.

Pastebėčiau kad ir tamsta esat cinikas. Bėgimas per sijonus, naudojimasis ir panašūs dalykai vyksta dalyvaujant dviems - kaip šokti tango reikalingi du žmonės. Tik visi kažkodėl linkę kaltinti ir karti tą, kuris jų akimis yra laimėtojas - nors tokiose situacijose imdami jūsų emocinį modelį abu turėtų būti pralaimėję ar laimėję - religijų daug interpretacijų dar daugiau...
Kodėl jūs manot, kad kažkas - šiuo atveju antra pusė, turėtų jus pildyti? Jeigu žmogus nesugeba pats savęs išpildyti - niekas to už jį nepadarys - savęs apgaudinėjimas ir lengvabūdiškumas.
Kuo čia dėtas partnerių skaičius ir nepagarba jiems? Kazanova turėjo begalę moterų ir visas jas gerbė, tai gal būt ir buvo jo "arkliukas".
Dauguma krypsta prie nuomonės - jog moteris yra gležna, emociška ir silpna būtybė, kuria reikia rūpintis arba tiesiog mama - kuri turi rūpintis jumis. Ne - kai matai moterį kaip lygią, atsiranda dviprasmiška situacija - tu bendrauji kaip su žmogumi lengviau, nekurdamas kažkokių kosminių planų ir kažkodėl moterims tai patinka labiau - neklauskite kodėl taip yra, taip tiesiog yra - praktiškai patikrinta 65-75 % moterų rodys palankumą būtent tokiam atviram elgesiui, o ne norui įtikti ar patikti. Čia tas paklydimas "tarp sijonų" ir susidaro - ir tai nėra tamsa jeigu kiekvienas partneris tave kažkuo praturtina ar atrandi kažką, ko iš jo gali pasimokyti - juk visuose yra kažkas gero, kas mus žavi. Mėtot akmenimis, kad eina - bet jeigu taip atsitinka natūraliai ar galima čia priekaištauti.
Elgdamasis natūraliai per dieną gali užmegzti pažintį minimum su 2-3 moterimis, kartais ir daugiau priklausomai nuo užimtumo, ir jų likimas visiškai nesvarbus nuo ko tie santykiai prasidėjo - nuo kūniškų ar dvasiškų malonumų, taip būtent malonumų, nes jeigu su kažkuo būti nemalonu mes juk tai iškarto atmetame - tokia prigimtis.
Aš visiškai neslėpdamas galiu prisipažinti, kad moteris mane išmokė gaminti ir jausti malonumą ragaujant, derinti spalvas, atspalvius, tapyti ir piešti - jausti dažus ant savo pirštų galiukų, bei atrasti savo tikrąją išraišką - grafiką, tušą, pieštuką. Ji išmokė mane sveikos gyvensenos pagrindų, bei sveikos mitybos - nepatikėsit, bet kai kurie iš jų yra gana skanūs , ji išmokė mane jausti muziką ne ausimis, o širdimi ir prisilietimu prie stygų, kuriuos aš bandau tobulinti. Ji išmokė mane, kurios gėlęs ir kada mėgsta drėgmę dienos šviesą ir trąšą, ji išmokė - kad menkniekiai gali netik užimti vietą, bet ir pagyvinti bei formuoti interjerą, tuo pačiu padarydami namus jaukesnius, ji išmokė, kaip rengtis ir kas mano garderobe yra "sexy", o kas ne. Tai tik maža dalis, kuo mane praturtino jūsų vadinami "buvę sijonai" , moteris - yra tas šaltinis, kuris mus švies, gundys ir vers stebėtis visą gyvenimą.Bet - jeigu aš nejaučiu visiško atsidavimo, prisirišimo, meilės ir tai pasakau - ar esu kaltas, kad toliau ieškau, ar esu kaltas kad turėjau daugiau, nei kiti - esu dėl to prastesnis? Bet aš juk neradau, aš juk ieškau lygiai taip, kaip ir kiti, noriu to paties, o kad renkuosi atsakingai, kad neteikiu nepagrįstų vilčių ir jas nutraukiu neprasidėjus, esu kaltesnis ?

Nuomininkas

N

4 įrašai

2012/11/26 00:05:04 00:05:04

Visiskai sutinku su jumis, nes supratau, ka jus norejote pasakyti, o vat jus ir nesupratot. Ka rasete apie moteris visiskai to nezadu neigti, parasete labai giliai ir labai teisingai. Tik as kalbejau apie tuos, kurie net neiesko to jausmo(nebutinai meiles), o iesko tik laikino pasitenkinimo jausmo. Bet jus sakysit 'gal jiems ir nereikia to?' Tai, kad atrodo, kad reikia. Kiek pazistu tokiu zmoniu, kurie gyvena butent tokiu stilium, jie nera laimingi ir toli grazu nesijaucia kaip kazanovos is filmu. Kalbejau apie tuos, kuriem svarbiau uz viska ne moters dvasines galimybes, o seksualines, fizines. Pazistu ne viena drauga, kuriam moteris yra seksualinio pasitenkinimo priemone. Ir kas svarbiausia, bendraudamas su tokiais zmonemis asmeniskai as matau kokie jie nelaimingi , o budami nelaimingi jie tampa cinikais ir vulgariais ir tai dar labiau skatina ziureti vien tik i sijonus. O ne i akis, plaukus(jie tokiu dalyku nebemato) o va butent i sijonus, o dar geriau po sijonu. Bet kas as toks, kad spresciau ar ju gyvenime nera laimes? Nesiginu, gal but yra tokiu, kuriems tinka tik seksas ir daugiau jiems is moters nieko nereikia. O gal reikia? Gal tiesiog 35 metu vyrai nerade tos laimes taip elgiasi? Man tiesiog sunku patiketi, kad yra tokiu zmoniu, kuriems nebutina myleti ir buti mylimiems.
O tie, kurie tiesiog iesko laimes ir moteryje mato daugiau negu tik laikina laime - seksa, tai labai gerai. Visuomet reikia ieskoti savo laimes ir to kas arciausiai sirdies. Jus nesupratot, as nesmerkiu tu, kurie yra tureje n partneriu.
Vienaip ar kitaip, kaip ir minejau pries tai, tai tik mano nuomone.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/11/26 03:06:13 03:06:13

Nuomininkas: Visiskai sutinku su jumis, nes supratau, ka jus norejote pasakyti, o vat jus ir nesupratot. Ka rasete apie moteris visiskai to nezadu neigti, parasete labai giliai ir labai teisingai. Tik as kalbejau apie tuos, kurie net neiesko to jausmo(nebutinai meiles), o iesko tik laikino pasitenkinimo jausmo. Bet jus sakysit 'gal jiems ir nereikia to?' Tai, kad atrodo, kad reikia. Kiek pazistu tokiu zmoniu, kurie gyvena butent tokiu stilium, jie nera laimingi ir toli grazu nesijaucia kaip kazanovos is filmu. Kalbejau apie tuos, kuriem svarbiau uz viska ne moters dvasines galimybes, o seksualines, fizines. Pazistu ne viena drauga, kuriam moteris yra seksualinio pasitenkinimo priemone. Ir kas svarbiausia, bendraudamas su tokiais zmonemis asmeniskai as matau kokie jie nelaimingi , o budami nelaimingi jie tampa cinikais ir vulgariais ir tai dar labiau skatina ziureti vien tik i sijonus. O ne i akis, plaukus(jie tokiu dalyku nebemato) o va butent i sijonus, o dar geriau po sijonu. Bet kas as toks, kad spresciau ar ju gyvenime nera laimes? Nesiginu, gal but yra tokiu, kuriems tinka tik seksas ir daugiau jiems is moters nieko nereikia. O gal reikia? Gal tiesiog 35 metu vyrai nerade tos laimes taip elgiasi? Man tiesiog sunku patikčeti, kad yra tokiu zmoniu, kuriems nebutina myleti ir buti mylimiems.
O tie, kurie tiesiog iesko laimes ir moteryje mato daugiau negu tik laikina laime - seksa, tai labai gerai. Visuomet reikia ieskoti savo laimes ir to kas arciausiai sirdies. Jus nesupratot, as nesmerkiu tu, kurie yra tureje n partneriu.
Vienaip ar kitaip, kaip ir minejau pries tai, tai tik mano nuomone.

Aš ploju tamstai ir žemai lenkiu galvą, nes jūs mano drauge/prieše supratote esmę - kiekis, negarantuoja nei kokybės nei užtikrintumo. Jeigu atvirai tai taip, mes jaučiamės išties labai vieniši ir tušti, tik nesutikčiau,kad kitokių ypač artimų santykių mums nereikia. Mums jų reikia - ir reikia kaip oro ar vandens visiems gyviems organizmams. Aš manau, kad mes tiesiog išmokome taip gyventi - tai tikrai nėra įgimta, kaip aš visada sakau - mes gimstame nekalti, o tik vėliau esame pakaltinti/ar apkaltoje, tiesa didelė dalis kaltės čia yra mūsų, kaip asmens.
Jei leistų laiko dievas rinkčiausi atsukti atgal ir taip nebesielgti, bet kadangi atgal žiopsoti ir sau smarkiai sukti galvą nesu linkęs, visgi keisti tai, kas praėjo nėra mūsų valioje ir galbūt taip ir reikia. Nesupraskit klaidingai nors manau, kad daugeliu atvejų rinkčiausi kitus sprendimus - nemanau, kad klydau,- tuo metu tai man buvo svarbu ir tai aš rinkausi, atvirai ir sąžiningai.
Mmm parbėgant prie temos visi vis nori suvilioti moterį, tai nesunku - sunku ją sulaikyti toje būsenoje.
Gyventi nevienam reikia - bet kai po kažkiek pastangų visgi lieki vienintelis, kuris rūpinasi sienų apdaila ir šiltinimu, stogo karkasu, ilgaamžiškumu ir danga, supranti, kad eglutę žalią gali ir miške nusikirsti vat tik tik prieš šventes ir puošti ją -supratimas ir priėmimas dažnai nelabai vertinamas. Užbėgau maximai už akių ir įžiebiau girliandas forume gal kiek anksčiau monopolistai tatai jums nepavyko

Ką gi vėl krypstu prie tamstos išsakytos tendencijos - kaip jau anksčiau minėjau ji man kažkiek artima.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/11/26 12:59:23 12:59:23

" - kiekis, negarantuoja nei kokybės nei užtikrintumo."
Negarantuoja. Garantuoja ne išmokti, o priprasti taip gyventi. Išmokti tai mokintis daryti taip kaip lyg šiol nedarei, išmokti tai ko nori mokintis. Priprasti, tai būti su tuo ką turi.
"Aš manau, kad mes tiesiog išmokome taip gyventi - tai tikrai nėra įgimta, kaip aš visada sakau - mes gimstame nekalti, o tik vėliau esame pakaltinti/ar apkaltoje, tiesa didelė dalis kaltės čia yra mūsų, kaip asmens. "
Na ir puiku, kad supranti ką darai ne taip. Pirmyn.
"Elgdamasis natūraliai per dieną gali užmegzti pažintį minimum su 2-3 moterimis, kartais ir daugiau priklausomai nuo užimtumo, ir jų likimas visiškai nesvarbus nuo ko tie santykiai prasidėjo - nuo kūniškų ar dvasiškų malonumų, taip būtent malonumų, nes jeigu su kažkuo būti nemalonu mes juk tai iškarto atmetame - tokia prigimtis. "
Dvasišku malonumu.

"Ji, Ji, Ji" nu graudu.
Brandi meilė tai ne ją gaunanti, o ją teikianti.
Neatpažystų braliukas tavęs.

1 Kor:7:4 Žmona neturi valios savo kūnui, bet vyras. Panašiai ir vyras neturi valios savo kūnui, bet žmona.

[url:wjymk853]http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2012-02-24-kuno-teologija-1/77638[/url:wjymk853]
Šiaip visą knygą rekomenduoju, kas tuo išties domisi.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/11/26 13:45:17 13:45:17

Nuomininkas: Kalbejau apie tuos, kuriem svarbiau uz viska ne [b:12aq94wk]moters dvasines galimybes[/b:12aq94wk], o seksualines, fizines.

Ar būtu galima plačiau? (moters dvasinės galimybės)

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/26 14:30:38 14:30:38

Tai vis tik kaip Raselei finansus geriau išsidėlioti, visa kita pas juos gerai. Tik trumpiau ir konkrečiau

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/26 14:42:11 14:42:11

Svečias: Tai vis tik kaip Raselei finansus geriau išsidėlioti, visa kita pas juos gerai. Tik trumpiau ir konkrečiau

Kaip vadinamas žmogus, kuris negali savimi pasirūpinti?
Jei Tau sakys, stovėk ant galvos ir nejudėk. Taip darysi?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume