Nuomininkas: Kazkam protingumas yra (kaip vienas 'protingas' zmogus cia pasake) eiti per moteris, naudotis jomis, tenkinti savo poreikius. Cia gyvenimo tikslas? Cia protas? Jei kazkam to gana tai valio, bet toks zmogus nebus laimingas, jis bus cinikas. Ir kaip matau is komentaru tas zmogus ir yra cinikas. Arba dar labai jaunas. Istikruju antras variantas kazkodel man itikinamesnis.
Bet, mano nuomone, protingas zmogus nori ir bando susikurti visaverti gyvenima, gerbia priesinga lyti tuo paciu gerbdamas pati save. Troksta myleti ir buti mylimas, kuria seima ir gyvena visaverti ir turininga gyvenima. O toks lakstymas per sijonus ir tokia nepagarba moterims kaip 'protingasis' komentatorius netiesiogiai minejo nepriveda prie nieko gero. Aisku, nebent jis studenciokas, kurio tikslas siuo metu ir yra toks. Viliuosi, kad tas tikslas keistusi brestant ir augant i gyvenima, poziuri, nes tik nuo to priklausys tavo pacio laime, vidaus jausmas. Kai kam atrodo, kad tai linksmybes, bet istikruju tai - tamsa, tustuma.
Pastebėčiau kad ir tamsta esat cinikas. Bėgimas per sijonus, naudojimasis ir panašūs dalykai vyksta dalyvaujant dviems - kaip šokti tango reikalingi du žmonės. Tik visi kažkodėl linkę kaltinti ir karti tą, kuris jų akimis yra laimėtojas - nors tokiose situacijose imdami jūsų emocinį modelį abu turėtų būti pralaimėję ar laimėję - religijų daug interpretacijų dar daugiau...
Kodėl jūs manot, kad kažkas - šiuo atveju antra pusė, turėtų jus pildyti? Jeigu žmogus nesugeba pats savęs išpildyti - niekas to už jį nepadarys - savęs apgaudinėjimas ir lengvabūdiškumas.
Kuo čia dėtas partnerių skaičius ir nepagarba jiems? Kazanova turėjo begalę moterų ir visas jas gerbė, tai gal būt ir buvo jo "arkliukas".
Dauguma krypsta prie nuomonės - jog moteris yra gležna, emociška ir silpna būtybė, kuria reikia rūpintis arba tiesiog mama - kuri turi rūpintis jumis. Ne - kai matai moterį kaip lygią, atsiranda dviprasmiška situacija - tu bendrauji kaip su žmogumi lengviau, nekurdamas kažkokių kosminių planų ir kažkodėl moterims tai patinka labiau - neklauskite kodėl taip yra, taip tiesiog yra - praktiškai patikrinta 65-75 % moterų rodys palankumą būtent tokiam atviram elgesiui, o ne norui įtikti ar patikti. Čia tas paklydimas "tarp sijonų" ir susidaro - ir tai nėra tamsa jeigu kiekvienas partneris tave kažkuo praturtina ar atrandi kažką, ko iš jo gali pasimokyti - juk visuose yra kažkas gero, kas mus žavi. Mėtot akmenimis, kad eina - bet jeigu taip atsitinka natūraliai ar galima čia priekaištauti.
Elgdamasis natūraliai per dieną gali užmegzti pažintį minimum su 2-3 moterimis, kartais ir daugiau priklausomai nuo užimtumo, ir jų likimas visiškai nesvarbus nuo ko tie santykiai prasidėjo - nuo kūniškų ar dvasiškų malonumų, taip būtent malonumų, nes jeigu su kažkuo būti nemalonu mes juk tai iškarto atmetame - tokia prigimtis.
Aš visiškai neslėpdamas galiu prisipažinti, kad moteris mane išmokė gaminti ir jausti malonumą ragaujant, derinti spalvas, atspalvius, tapyti ir piešti - jausti dažus ant savo pirštų galiukų, bei atrasti savo tikrąją išraišką - grafiką, tušą, pieštuką. Ji išmokė mane sveikos gyvensenos pagrindų, bei sveikos mitybos - nepatikėsit, bet kai kurie iš jų yra gana skanūs , ji išmokė mane jausti muziką ne ausimis, o širdimi ir prisilietimu prie stygų, kuriuos aš bandau tobulinti. Ji išmokė mane, kurios gėlęs ir kada mėgsta drėgmę dienos šviesą ir trąšą, ji išmokė - kad menkniekiai gali netik užimti vietą, bet ir pagyvinti bei formuoti interjerą, tuo pačiu padarydami namus jaukesnius, ji išmokė, kaip rengtis ir kas mano garderobe yra "sexy", o kas ne. Tai tik maža dalis, kuo mane praturtino jūsų vadinami "buvę sijonai" , moteris - yra tas šaltinis, kuris mus švies, gundys ir vers stebėtis visą gyvenimą.Bet - jeigu aš nejaučiu visiško atsidavimo, prisirišimo, meilės ir tai pasakau - ar esu kaltas, kad toliau ieškau, ar esu kaltas kad turėjau daugiau, nei kiti - esu dėl to prastesnis? Bet aš juk neradau, aš juk ieškau lygiai taip, kaip ir kiti, noriu to paties, o kad renkuosi atsakingai, kad neteikiu nepagrįstų vilčių ir jas nutraukiu neprasidėjus, esu kaltesnis ?