Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Absurdiška santykių nutraukimo priežastis

Absurdiška santykių nutraukimo priežastis

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/01 18:17:48 18:17:48

Gyvenant kartu vesti bendrą ūkį - be abejo normalu, bet reikalauti sumos, kuri yra ne pagal tavo išgales, kad galėtumėte drauge gyventi, pati spręsk.
Gal dabar turėtum padėkoti, kad leido lankytis. Kaip guldysit kortą taip ir guls.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/03/01 19:15:53 19:15:53

slba: To Deepsorrow: sugalvoti kazka galima, tik su mano mama gyventi tikrai niekas nenori, o butas ir taip jos, tik va bijau ji prarasti, jei su vyru nesusiklostytu,nes mama labai priesingai nusiteikusi. Mama neisileis mano dukros draugo gyventi. Teks galvoti savo variantus, sivakar pasikalbejome su juo mano iniciatyva. Aiskiai ir vel nepasake, tik supratau kad kol kas be pokyciu, galiu gyventi pas save, pas ji lankytis kada noriu,o toliau kaip korta guls. Bet sirdyje kazkoks bjaurus jausmas, ir nesuprantu is kur. Gal per daug ji pasmerkiau, juk tai normalu gyvenant kartu abiems ir mokescius moketi, jei vyras nedaug uzdirba? Gal tikejausi kad paliks mane ir man nuo to palengves, nes itampa atslugs...Deepsorrow, man idomi tavo nuomone: jei turetum zmona ar sugyventine, neimtum is jos uz buta ne kiek ar tik nedidele dali, ar pagal pajamas? Kaip poroje sprendziami tokie klausimai, noreciau suzinoti.

Kadangi žmonos neturiu tai faktais remtis negaliu. Hipotetiškai svarstant - jeigu žmogus man rūpi, mes esame šeima, vadinasi ir ištekliai bendri - ne aš ir tu, o mes. Nieko tikrai neimčiau, čia jokios dalys, joks pajamų dydis neturėtų variuoti, man visiškai pakanka jeigu nupirktų ir paruoštų vakarienę, solidarus toks lyg ir tarpusavio supratimas - aš saugau mus stogu nuo vėjo ir lietaus - tu mus maitini. Bet jokiu būdu man nekiltų nė menkiausios minties, matant, kad žmogus myli mane ir aš jį, dar statyti jį į netai, kad nepatogią, bet net nepavydėtiną padėtį, kad buvimas kartu - kainuoja, ypač jeigu jam finansiškai sunku, na net ir jeigu nesunku, man tai yra principo reikalas, aš prašyti ar tuo labiau reikalauti niekada nedrįsčiau, partneris, jei jis tikras ir mumis rūpinasi, pats susipras. Jeigu tektų dėvėčiau ir sulopytą sermėgą kol nukristų, o mylimam žmogui atiduočiau viską

Nežinau čia gal būt ir naivus mano požiūris, tiesiog iš tėvų atsineštas, per 30 bendro gyvenimo metų pas juos nėra buvę atskirų finansų - jie visada buvo komanda ir manau bus tiek, kiek bus duota. Galima sakyt aš matau, kaip gyvena vienas kitą mylintys ir atsidavę žmonės, susidariau ir savo šeimyninio gyvenimo modelį, žinoma nelaikau tėvų santykių etalonu, tačiau esminiai rėžiai visgi yra pastebimi.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/03/02 06:42:50 06:42:50

deepsorrow: Nieko tikrai neimčiau, čia jokios dalys, joks pajamų dydis neturėtų variuoti, man visiškai pakanka jeigu nupirktų ir paruoštų vakarienę, solidarus toks lyg ir tarpusavio supratimas - aš saugau mus stogu nuo vėjo ir lietaus - tu mus maitini.

Pažiūrėkim kas išeitų. Nupirktų ir paruoštų vakarienę, o pietus? pusryčius? Visu maistu rūpintųsi ji, o būsto išlaikymu vyras. Ok, yra paskaičiuota, kad 4 asmenų šeima maistui išleidzia apie 950lt, tai dviem būtų apie 500. O dabar klausimas, kiek ne šildymo metu kainuoja buto išlaikymas 2 žmonems? Bandysiu paspėlioti - netoli 200lt. 7 mėn šildymo metu vidutiniškai buto išlaikymas kainuoja 700 lt. Per metus butas sudaro 5900lt, o maistas 6000 lt. Matome, kad moteriai kainuos net brangiau. Aišku galima mažiau valgyti, pirkti pigesnius ir prastesnius produktus, galiausiai maitintis košėmis, tada išeis pigiau. Bet vyras tradiciškai valgo daugiau ir pageidauja mėsos. Tai toks skirstymas yra moters nenaudai. Tą reikėtų įvertinti priimant sprendimą.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/02 10:01:05 10:01:05

O priedo dar visokie šveitikliai, skalbikliai, balikliai, minkštikliai, pasta, šikpopieris ir ttttttttt..
Taip, Svetlana, jau seniai aišku, kad vyrui šitas sanderis apsimokesnis, taip, kad jei abiejų pajamos ribotos, labai reikia paskaičiuoti

Tik neapšaukit materialiste

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2013/03/02 11:34:13 11:34:13

Na, gerbiamieji kurmiai, paskaičiuokim... O Meilė... Et, nebent jai atliks laiko nuo skaičiavimo.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/02 11:47:46 11:47:46

Turi likti, ryte pinigai, vakare lovą, o jau lovoje vartykis nors ir visą naktį

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/02 12:41:28 12:41:28

Svečias: Turi likti, ryte pinigai, vakare lovą, o jau lovoje vartykis nors ir visą naktį

Visa meile tik lovoje?
Ar ne pigiau prostitute?

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/02 12:53:40 12:53:40

Svečias:
Svečias: Turi likti, ryte pinigai, vakare lovą, o jau lovoje vartykis nors ir visą naktį

Visa meile tik lovoje?
Ar ne pigiau prostitute?

Tai galima ne tik lovoje, bet va, matai, dieną skaičiavimo daug..mokesčiai spaudžia

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/02 13:28:19 13:28:19

geriau moteriai normaliai patarkit, ka daryti vietoj sito begalinio diskutavimo.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/02 13:55:20 13:55:20

Svečias: geriau moteriai normaliai patarkit, ka daryti vietoj sito begalinio diskutavimo.

Prašom

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume