Skaičiuoti reikia jei trūksta pajamų. O Meilė..ji nors ir gimsta dausose, bet gyvena su ja žmonės tai ant žemės... Todėl ir skaičiuojame. Gal yra kitokių pasiūlymų, įdomu būtų išgirsti. Man irgi aktualu.

Svetlana
2013/03/02 14:08:49 14:08:49
Skaičiuoti reikia jei trūksta pajamų. O Meilė..ji nors ir gimsta dausose, bet gyvena su ja žmonės tai ant žemės... Todėl ir skaičiuojame. Gal yra kitokių pasiūlymų, įdomu būtų išgirsti. Man irgi aktualu.
Svetlana
2013/03/02 14:10:28 14:10:28
Prostitutė brangiau. Jai reikia mokėti, o čia moteris pati turi sunešti savo dalį...O kur dar saugumas, prisirišimas, meilė pagaliau.
Svetlana
2013/03/02 14:15:53 14:15:53
Patarčiau pagyventi atskirai kol kas. Turint laiko galima palaukti, kada parama dukrai baigsis. Pas mane dvi dukros studentės ir aš irgi negaliu kol kas investuoti į bendrą gyvenimą. Gyvename kol kas atskirai, gal taip ir liks, gal taip ir geriau. Yra tame nepatogumų, bet ir daugybė privalumų. Viskas nuo žmonių amžiaus priklauso, ir nuo to, ar norima bendrų vaikų. Vyresni ir vaikų nenorintys laisvai gali gyventi atskirai, jei neišeina kitaip. Kitąsyk puiki draugystė baigiasi vos tik žmonės sueina gyventi po vienu stogu - to irgi nenuvertinkite.
labaivairuojanti
2013/03/02 18:57:10 18:57:10
Jei abu suprantate priežąstis, dėl kurių gyvenate atskirai, jei dėl to nekyla konfliktų ir priekaištų - tada viskas gerai. Vaikai taps savarankiški tada ir jūs galėsite apsispręsti kaip toliau būti, neplėšant savęs. Man daug nepriimtiniau sąlygų statymas, arba - arba, spaudimas ir reikalavimas vienam iš kito to, kas tam kartui per sunku
Lady-scorpio
2013/03/04 11:17:16 11:17:16
Ne dausose Meilė gimsta, miela Svetlana,- žmoguje. JI- dieviška Žemės paukštė.
Skaičiuoti, žinoma, reikia. Bet jei jau skaičiuojam, ar apsimoka mylėti, meilės pelną ir nuostolius...
Kai šalia patikimas, mylimas ir mylintis žmogus, minčių apie skaičiavimą nekyla.
Dėl ko iš tiesų išsiskyrė šeima, teigianti, kad priežastis - pinigų trūkumas? Ko iš tiesų trūko - pinigų ar meilės?
labaivairuojanti
2013/03/04 17:55:22 17:55:22
Ir iš viso, kam tiek metų mokėmės matematikos, kurioje tiek skaičiavom, sudėjom, atėmėm, dauginom ir dalinom.. O galėjo būti vienas didelis mokslas - Meilė.
Ir iš viso, kodėl Maximoj prie kasos be kortelės tiesiog nepasakius nuoširdaus ačiū, kad maitina, kam dar pinigėlius šlaminti.
Ir iš viso, kas sugalvojo tuos buto mokesčius..
Ir iš viso..........
Tegul Meilė būna amžina, nenuperkama ir neparduodama, o mylėti ne tik "apsimoka", bet verta, nes tik su meile mes esame pilni..
Svetlana
2013/03/04 19:10:21 19:10:21
Apibendrinus norisi pasakyti,kad meilė sau, o skaičiavimai sau- abu reikalingi ir reikšmingi. Nelyginant meilė ir seksas. Meilė - tai ne seksas, o seksas - tai ne meilė. Nors įmanoma (ir būtina harmonijai) juos sujungti. Jei šeima išyra dėl pinigų trūkumo - sunku pasakyti ar taip ir yra. Pažįstu ir šeimų iširusių dėl pinigų pertekliaus, nors meilė buvo. Veikiau priežastis - tai nemokėjimas tvarkytis duotoje situacijoje. Kitas dažnas pavyzdys: šeima, iširusi dėl neištikimybės. Kai kurias šeimas neištikimybė sutvirtina, bet tas būna labai retai.
deepsorrow
2013/03/04 20:10:56 20:10:56
Na šiaip nespėliojant 60 kvadratų be žiemos šildymo su 150 kilovatų elektros, 2-3 kubais karšto vandens, kitom paslaugom, televizija, internetu vienam žmogui - 317.65 Lt (dujų ir šalto vandens neskaičiuoju labai nedidelė dedamoji). 500 maistui dviems mažoka, vienas daugiau išleidžiu - čia į tas statistikas nekreipkit dėmesio. O vat iš moterų būtent to ir tikėjausi laukiau ar kas paskaičiuos, nes juk dauguma sako mes neskaičiuojam, na va ir išeina, kad visgi pasiskaičiuojat kai jums nenaudinga.
Buitinė chemija pas vyrus irgi būna, o gal jūs manot kad mes vieni kaip gorilos gyvenam ir mums nesvarbu - užpakalį galim ir su švitriniu popieriumi nusišluostyt?
Tai va kaip ir sakiau jeigu žmogų mylit tai jums bus visiškai dzin visi šitie skaičiavimai ir net nereikės jų, jam ir taip būsim pasiryžę atiduot viską ir viskuo dalytis.
O visi ten bandymai gal pagyvensim - susigyvensim nebeskaičiuosim matomai nieko verti - mano nuomonė visgi pasitvirtina - moterys tikrai skaičiuoja daugiau nei vyrai.
ieva
2013/03/04 22:02:53 22:02:53
Kažkada ir aš taip maniau, kad jei žmogų myli, tai dzin tie skaičiavimai, bet gyvenimas parodė kitas tiesas. Skaičiavimas - ne blogis. Godumas, šykštumas, savanaudiškumas blogybė. Gali nieko nesakyti ir laukti, kol žmogus pats susipras. Ir mylėti. Pabandyk, pasakysi ar lengva.
Svetlana
2013/03/06 19:55:46 19:55:46
Norite pasakyti, kad vyrų išnaudotojų/alfonsų laikai jau praeity? Turiu kitų duomenų. Ir šitas vyras akivaizdžiai bando pasinaudoti moterim, palengvinti sau mokesčių naštą. Jei mylėtų, jam būtų tas pats, gali ji už save susimokėti ar ne. Kitas reikalas jeigu jai pinigai kišenę plėštų, o ji nenorėtų už save mokėti. "Atiduoti viską"? Kodėl moteris vyrui turi atiduoti viską, o ne atvirkščiai?