Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Absurdiška santykių nutraukimo priežastis

Absurdiška santykių nutraukimo priežastis

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/06 20:35:47 20:35:47

Išnaudotojų laikai toli gražu ne praeitis, todėl protinga moteris (tai liečia ir vyrą) net ir labai mylėdama nepraras sveikos nuovokos. Net jei draugystės pradžioj bandys pateisinti esamą situaciją, tačiau su laiku yla iš maišo išlys. Gerą, nuoširdų, atvirą žmogų mylėti laimė, o atpažinus išnaudotoją ir nusisukus nuo jo - laimė taip pat.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/06 22:58:58 22:58:58

slba:
Na, dukrai ta parama minimali. Ji juk moksleive, pati neuzdirba, tad maistas, bustas ir butini gyvenimui daiktai jai nekainuoja. O mamos, kuri nuolat su ja butu, jai tikrai jau nebereikia, ir tai normalu. Manimi rupinasi mama, juk mes kartu mokame uz buta, taip daug pigiau. O ponas manimi nesirupina finansiskai, tiesa, jis pataiso buitine technika, kai man sugenda, bet tai nebuna nuolat . Jis nesako kad man lengva, tik nori, kad nustociau remti saviskius ir ta buta. O as taip negaliu. Ten mano, o pas ji - ne mano, jis nuolat pabrezia, kad ten jo butas ir bus taip kaip jis nori. Jis kaip ir nemeta manes, tik sako, kad daugiau jo bute nesusitikinesime. Tai man tolygu santazui ir santykiu nutraukimo paskatinimui. Jis nori kad as nutraukciau santykius. Taip as supratau.

Na ir dek tu ji per borta! Ir taip 5 m praradai. Jis nemeta ir nemes, kol busi naudinga, arba kol ras kita, kuri jam pinigus kis. Dar mat aiskins, kad savu neremtum, o ji paremtum JO butas, uz kuri tu puse susimoki ir negali elgtis, kaip nori, nes tai JO

Moterie atsipeikek kuo greiciau. Rasei, kad ne krokodilas esi, tai kol dar grazi esi, imk normalu vyra ir givenk laiminga. Nera cia ko aiskintis, kas kaltas, kas teisus. Suprask, tas vyras savanaudis ir to uztenka.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2013/03/07 11:07:44 11:07:44

labaivairuojanti: Ir iš viso, kam tiek metų mokėmės matematikos, kurioje tiek skaičiavom, sudėjom, atėmėm, dauginom ir dalinom.. O galėjo būti vienas didelis mokslas - Meilė.
Ir iš viso, kodėl Maximoj prie kasos be kortelės tiesiog nepasakius nuoširdaus ačiū, kad maitina, kam dar pinigėlius šlaminti.
Ir iš viso, kas sugalvojo tuos buto mokesčius..
Ir iš viso..........
Tegul Meilė būna amžina, nenuperkama ir neparduodama, o mylėti ne tik "apsimoka", bet verta, nes tik su meile mes esame pilni..

Tai va čia ir visa esmė, kad esame mokomi tų dalykų, kurių galima išmokti. O štai mylėti... Beje, skaičiavimas irgi neblogas dalykas. Man patinka. Bet ne tiek, kiek Meilė.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2013/03/07 14:56:00 14:56:00

labaivairuojanti: Išnaudotojų laikai toli gražu ne praeitis, todėl protinga moteris (tai liečia ir vyrą) net ir labai mylėdama nepraras sveikos nuovokos. Net jei draugystės pradžioj bandys pateisinti esamą situaciją, tačiau su laiku yla iš maišo išlys. Gerą, nuoširdų, atvirą žmogų mylėti laimė, o atpažinus išnaudotoją ir nusisukus nuo jo - laimė taip pat.

O aš nesuprantu, kaip galima mylėti žmogų, kuriuo netiki/nepasitiki. Kaip galima atsiduoti siela ir kūnu tam, kuris tave vedžioja už nosies, išnaudoja. Kaip galima tuo pačiu ir mylėti, ir galvoti apie mylimą žmogų, kaip apie potencialų priešą, vaikščioti įsijungus savisaugą?

senas chrienas

S

43 įrašai

2013/03/07 16:09:37 16:09:37

Lady-scorpio:
labaivairuojanti: Išnaudotojų laikai toli gražu ne praeitis, todėl protinga moteris (tai liečia ir vyrą) net ir labai mylėdama nepraras sveikos nuovokos. Net jei draugystės pradžioj bandys pateisinti esamą situaciją, tačiau su laiku yla iš maišo išlys. Gerą, nuoširdų, atvirą žmogų mylėti laimė, o atpažinus išnaudotoją ir nusisukus nuo jo - laimė taip pat.

O aš nesuprantu, kaip galima mylėti žmogų, kuriuo netiki/nepasitiki. Kaip galima atsiduoti siela ir kūnu tam, kuris tave vedžioja už nosies, išnaudoja. Kaip galima tuo pačiu ir mylėti, ir galvoti apie mylimą žmogų, kaip apie potencialų priešą, vaikščioti įsijungus savisaugą?

Karma Be to daznai ilgesni laika kartu gyvenant sunku suprast, kada baigiasi meile ir lieka tik prisirisimas,patogumas. visi mes be isimties esam savanaudziai, kas tai supranta maziausiai del to kaltina kitus. Bet kuri zmogu galima myleti, viskas priklauso tik nuo poziurio kas yra svarbu, o kas ne.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/07 16:32:47 16:32:47

Lady-scorpio:

Miela Skorpe, žmogui pažinti reikia laiko. Ir kartais atsitinka taip, kad meilė ateina ir tik su laiku atsikleidžia tos žmogaus savybės, kurios tave žeidžia, kertasi su tau pačiai svarbiais moraliniais įsitikinimais. Ar nebandai ieškoti sprendimo būdų - bandai, bet nebūtinai pavyksta. Nereikia apie mylimą žmogų galvoti, kaip apie priešą, tiesiog supranti, kad jau kartu nebepakeliui. O savisauga normalu ir net būtina.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/07 16:40:25 16:40:25

senas chrienas:
Lady-scorpio:

Karma Be to daznai ilgesni laika kartu gyvenant sunku suprast, kada baigiasi meile ir lieka tik prisirisimas,patogumas. visi mes be isimties esam savanaudziai, kas tai supranta maziausiai del to kaltina kitus. Bet kuri zmogu galima myleti, viskas priklauso tik nuo poziurio kas yra svarbu, o kas ne.

Kriene, o aš manau, kad meilė nesibaigia, jei pats jos nepribaigi Ji tik perauga į kitą forma, ramesnę, stabilesnę, duodančią ir gaunančią.

senas chrienas

S

43 įrašai

2013/03/07 17:09:56 17:09:56

Labaivairuojanti:

Kriene, o aš manau, kad meilė nesibaigia, jei pats jos nepribaigi Ji tik perauga į kitą forma, ramesnę, stabilesnę, duodančią ir gaunančią.[/quote]

Na taip , meile tai energija, kur ja nukreipi ten ji ir teka, Bet tarpusavio santykiai dar yra ir darbas ir zinios, panasiai kaip buhalterija, tik daug svarbiau.
As ne krienas , o chrienas

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2013/03/07 17:28:58 17:28:58

senas chrienas: Karma Be to daznai ilgesni laika kartu gyvenant sunku suprast, kada baigiasi meile ir lieka tik prisirisimas,patogumas. visi mes be isimties esam savanaudziai, kas tai supranta maziausiai del to kaltina kitus. Bet kuri zmogu galima myleti, viskas priklauso tik nuo poziurio kas yra svarbu, o kas ne.

Ech, Chriene, na, ne man Jus mokyti, bet užsirašykit:
MEILĖ
NIEKADA
NESIBAIGIA.
Na, o dėl karmos neturiu tvirtos nuomonės. Galbūt.
Mylėti galima ne bet kurį- priklauso nuo to, ar randi tame žmoguje tai, kas tau svarbu.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/07 17:34:52 17:34:52

As ne krienas , o chrienas [/quote]
Sulietuvinau, o kodėl chrienas, ar gyvenimas chrenovas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume