slba:
Na, dukrai ta parama minimali. Ji juk moksleive, pati neuzdirba, tad maistas, bustas ir butini gyvenimui daiktai jai nekainuoja. O mamos, kuri nuolat su ja butu, jai tikrai jau nebereikia, ir tai normalu. Manimi rupinasi mama, juk mes kartu mokame uz buta, taip daug pigiau. O ponas manimi nesirupina finansiskai, tiesa, jis pataiso buitine technika, kai man sugenda, bet tai nebuna nuolat . Jis nesako kad man lengva, tik nori, kad nustociau remti saviskius ir ta buta. O as taip negaliu. Ten mano, o pas ji - ne mano, jis nuolat pabrezia, kad ten jo butas ir bus taip kaip jis nori. Jis kaip ir nemeta manes, tik sako, kad daugiau jo bute nesusitikinesime. Tai man tolygu santazui ir santykiu nutraukimo paskatinimui. Jis nori kad as nutraukciau santykius. Taip as supratau.
Na ir dek tu ji per borta! Ir taip 5 m praradai. Jis nemeta ir nemes, kol busi naudinga, arba kol ras kita, kuri jam pinigus kis. Dar mat aiskins, kad savu neremtum, o ji paremtum JO butas, uz kuri tu puse susimoki ir negali elgtis, kaip nori, nes tai JO
Moterie atsipeikek kuo greiciau. Rasei, kad ne krokodilas esi, tai kol dar grazi esi, imk normalu vyra ir givenk laiminga. Nera cia ko aiskintis, kas kaltas, kas teisus. Suprask, tas vyras savanaudis ir to uztenka.