Lady-scorpio
L
387 įrašai
2013/03/07 17:37:29 17:37:29
labaivairuojanti: Lady-scorpio: labaivairuojanti: Išnaudotojų laikai toli gražu ne praeitis, todėl protinga moteris (tai liečia ir vyrą) net ir labai mylėdama nepraras sveikos nuovokos. Net jei draugystės pradžioj bandys pateisinti esamą situaciją, tačiau su laiku yla iš maišo išlys. Gerą, nuoširdų, atvirą žmogų mylėti laimė, o atpažinus išnaudotoją ir nusisukus nuo jo - laimė taip pat.
O aš nesuprantu, kaip galima mylėti žmogų, kuriuo netiki/nepasitiki. Kaip galima atsiduoti siela ir kūnu tam, kuris tave vedžioja už nosies, išnaudoja. Kaip galima tuo pačiu ir mylėti, ir galvoti apie mylimą žmogų, kaip apie potencialų priešą, vaikščioti įsijungus savisaugą?
Miela Skorpe, žmogui pažinti reikia laiko. Ir kartais atsitinka taip, kad meilė ateina ir tik su laiku atsikleidžia tos žmogaus savybės, kurios tave žeidžia, kertasi su tau pačiai svarbiais moraliniais įsitikinimais. Ar nebandai ieškoti sprendimo būdų - bandai, bet nebūtinai pavyksta. Nereikia apie mylimą žmogų galvoti, kaip apie priešą, tiesiog supranti, kad jau kartu nebepakeliui. O savisauga normalu ir net būtina.
O tai ir nereikia mylėti nepažįstamų. Aš tai, pavyzdžiui, pirma susipažįstu kaip reikiant, ir jei matau, kad su žmogum galiu eiti į žvalgybą, tai jau tada ir myliu. Bet tai, aišku, kiekvieno vis kita konstrukcija, kiekvienam savo.
labaivairuojanti
L
354 įrašai
2013/03/07 17:42:14 17:42:14
O daug kartų taip teko po susipažinimo ir po geros žvalgybos pamilt? Ogal taip iš vis nebuvo? O gal su savo išrinktuoju kartu postaujate?
2013/03/07 18:20:50 18:20:50
Lady-scorpio: senas chrienas: ]
Ech, Chriene, na, ne man Jus mokyti, bet užsirašykit:
MEILĖ
NIEKADA
NESIBAIGIA.
Na, o dėl karmos neturiu tvirtos nuomonės. Galbūt.
Mylėti galima ne bet kurį- priklauso nuo to, ar randi tame žmoguje tai, kas tau svarbu.
Jei apie tarpusavio santykius, tai as nesu toks optimistas
2013/03/07 18:35:03 18:35:03
Svečias: As ne krienas , o chrienas
Sulietuvinau, o kodėl chrienas, ar gyvenimas chrenovas [/quote]
As chrenovas
labaivairuojanti
L
354 įrašai
2013/03/07 20:00:35 20:00:35
s.chrienas: Svečias: As ne krienas , o chrienas
Sulietuvinau, o kodėl chrienas, ar gyvenimas chrenovas
As chrenovas [/quote]
Taip nusidedi žodžiais prieš save, tokiu atveju geriau sakyti "aš chrieniauju'. Jei nelabai senas bus laiko taisytis
2013/03/07 20:47:11 20:47:11
Lady-scorpio: voti, kaip apie priešą, tiesiog supranti, kad jau kartu nebepakeliui. O savisauga normalu ir net būtina.
O tai ir nereikia mylėti nepažįstamų. Aš tai, pavyzdžiui, pirma susipažįstu kaip reikiant, ir jei matau, kad su žmogum galiu eiti į žvalgybą, tai jau tada ir myliu. [/quote]
Lady, sakote, meilė niekada nesibaigia. Toliau sakote, kad "jei matau, kad su žmogum galiu eiti į žvalgybą, tai jau tada ir myliu." Bet tuomet išeitų kad turėtų ne viena tokia meilė būti? Ar gali greta egzistuoti kelios nesibaigiančios meilės? Ar ne taip supratau, ir tai pasakėte teoriškai (apie meilę ir žvalgybą)?
2013/03/07 22:53:56 22:53:56
Meilė yra momentalus dalykas, kuris pasireiškia jau po kokio sakykim trečio susibėgimo, visa kita tėra arba aistra arba prisirišimas. Galit bandyt bet nepaneigsit šito tvermės dėsnio
senas chrienas
S
43 įrašai
2013/03/08 07:34:24 07:34:24
deepsorrow: Meilė yra momentalus dalykas, kuris pasireiškia jau po kokio sakykim trečio susibėgimo, visa kita tėra arba aistra arba prisirišimas. Galit bandyt bet nepaneigsit šito tvermės dėsnio
Cia tipo po gero sekso , ateina nusvitimas, kad isimylejai ar kaip? ir isvis manau, kad nuvalkiota pati meiles savoka, matuojama samciais, sildymo saskaitom, irodymu reikalavimu ir tt.
Bet tobulos meiles siam pasauly deja nebuna, nebent karta per 1000 metu. Bet jei zmogiskuma laikysime meile, tada dazniau.
senas chrienas
S
43 įrašai
2013/03/08 07:44:59 07:44:59
labaivairuojanti: s.chrienas:
As chrenovas
Taip nusidedi žodžiais prieš save, tokiu atveju geriau sakyti "aš chrieniauju'. Jei nelabai senas bus laiko taisytis
Turiu tokia silpnybe nusideti pries save. Oi, as labai senas.kazkur skaiciau, kad jau daugybe gyvenimu nugyvenau sitoj planetoj
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2013/03/08 09:59:37 09:59:37
labaivairuojanti: O daug kartų taip teko po susipažinimo ir po geros žvalgybos pamilt? Ogal taip iš vis nebuvo? O gal su savo išrinktuoju kartu postaujate?
Ne, nedaug. Vienos rankos pirštų per daug tiems kartams suskaičiuoti. Mano širdis ne tokia didelė. Jūsų įtarimai dėl postavimo kartu su mylimuoju neturi pagrindo.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume