O tai kitas vyras ir neatsakys už šios istorijos herojų.Kiek supratau, tai maždaug taip: Iš ryto mokesčiai, vakare lova, per pietus mokesčiai - naktį lova, vakare mokesčiai - lova ryte. Kas čia neaišku? Kur problema?

labaivairuojanti
2013/03/01 09:40:14 09:40:14
O tai kitas vyras ir neatsakys už šios istorijos herojų.Kiek supratau, tai maždaug taip: Iš ryto mokesčiai, vakare lova, per pietus mokesčiai - naktį lova, vakare mokesčiai - lova ryte. Kas čia neaišku? Kur problema?
Lady-scorpio
2013/03/01 11:36:48 11:36:48
Iš to, ką parašėte, panašu, kad vyrui reikia ne mylimo žmogaus, o nuomininko, kuris padėtų išlaikyti butą. Meilės čia nei kvapo, tik egoizmas. Kažkodėl tik girdžiu, kaip sunku tam ponui. O Jums ar lengva? Ką jis apie tai mano? Jūs tikra žemė maitintoja - rūpinatės mama, dukra, rūpinimosi reikalauja ir mylimasis. O kas Jumis pasirūpina? Neužmirškit ir savęs besirūpindama kitais. Reikia rūpintis kitais, bet iki tol, kol jie neužsimano užsiropšti tau ant sparndo.
Turbūt pusė žmonių meilę supranta taip: jei mane myli, tai man vergauja, o jei nevergauja, tai nemyli. Iš kito laukia aukos, bet patys aukotis nelinkę.
Ir dar. Suklusau dėl dukros: ,,Mano dukra jau didele, prieziuros jau ji kratosi kaip imanydama, jai tik reikia finansines paramos is manes, tad laisvai galiu gyventi kitame kvartale . Niekas is mano namiskiu ir nepriestarauja.'' Na, jei jau dukra priežiūros kratosi kaip įmanydama (kas visai suprantama), tai gal turėtų kratytis ir finansinės priežiūros. Man baisiai nuskambėjo: ,,jai tik reikia finansines paramos is manes''. Ir nesupratau, kodėl namiškiai turėtų prieštarauti? Ech, per daug aukojatės...
slba
2013/03/01 15:57:58 15:57:58
Jei santykiuose ir bardakas, tai daugiausia del jo,nes jis niekada nepasako konkreciai ar skiriames, ar taikomes, ar sprendziame ka. Viska jis palieka man spresti. Jo zodziai visada kazkokie nekonkretus, aptakus, nes jis filosofas ir pasaukimo. Taip, man svarbu suprasti, kas is musu neteisus, kad nekartociau klaidu jei tai mano, kad galbur galeciau pasitaisyti.
slba
2013/03/01 16:06:58 16:06:58
Na, dukrai ta parama minimali. Ji juk moksleive, pati neuzdirba, tad maistas, bustas ir butini gyvenimui daiktai jai nekainuoja. O mamos, kuri nuolat su ja butu, jai tikrai jau nebereikia, ir tai normalu. Manimi rupinasi mama, juk mes kartu mokame uz buta, taip daug pigiau. O ponas manimi nesirupina finansiskai, tiesa, jis pataiso buitine technika, kai man sugenda, bet tai nebuna nuolat . Jis nesako kad man lengva, tik nori, kad nustociau remti saviskius ir ta buta. O as taip negaliu. Ten mano, o pas ji - ne mano, jis nuolat pabrezia, kad ten jo butas ir bus taip kaip jis nori. Jis kaip ir nemeta manes, tik sako, kad daugiau jo bute nesusitikinesime. Tai man tolygu santazui ir santykiu nutraukimo paskatinimui. Jis nori kad as nutraukciau santykius. Taip as supratau.
slba
2013/03/01 16:11:06 16:11:06
Tikrai panasiai Na, laimei, man dar lovos reikalu pirkti nereikia , nesu tokia sena krokodile . Prajuokinote .
ieva
2013/03/01 16:25:50 16:25:50
Tai jei jo lova tokia ypatinga tegu neša į muziejų
deepsorrow
2013/03/01 16:39:03 16:39:03
Pasiklausai žmogus tokių istorijų ir pradedi galvoti, kad gal tikrai tos bulvarinės "gyvenimo kryžkelės" nėra suvaidintos
Man tiesiog nesuvokiama, kaip taip "pasiseka" kitiems - skaityk turi draugę/žmoną, kuri atlieka visas žmonos pareigas ir dar tau primoka - norėčiau ir aš taip tik kažin kiek ilgai sąžinė leistų
Moterys atsimerkit jeigu santykiuose pinasi pinigų prieskonis - skirstymas aš už tą moku, o tu už tą irgi turi mokėt, tai apie kokias meiles kalbam - patogumas.
Nepykit, bet jeigu tikrai mylėtų surastų būdą būti kartu - man pakako 5 min. pagalvoti ir rasti keletą iš galimų sprendimo variantų - jei turite keletą kambarių savo bute, lai keliasi gyventi pas jus, o savo butą nuomoja - dviguba nauda gyvenate kartu, papildomos pajamos ir tik vienas minusas gal, kad uošvienė po vienu stogu, bet gi nevisam laikui - norės, pakentės. Antras variantas užleisti butą jūsų dukrai su draugu, jei rimtai galvoja apie rimtus santykius - komunalinius susimokėtų patys, o šiuo metu vien nuomos nebuvimas jau yra tikrai nemaža finansinė parama. Jūs vėlgi gyvenate kartu, tik nebereikia tiek skirti dukros išlaikymui, pliusai tie patys minusai irgi. Nebent vyras toks apsukrus, kad ir čia sugalvotų mokesčius dalinti asmenų skaičiui. Toliau gal viena iš galimybių būtų jūsų buto forminimas ant mamos, kiek pamenu mokesčiai mažesni ir galimybės lengvatoms.
Svarbu noro būtų - išeičių galima surast, gal kartais ir neidealių, bet nuo kažko pradėt reikia.
labaivairuojanti
2013/03/01 18:00:21 18:00:21
Na, dukrai ta parama minimali. Ji juk moksleive, pati neuzdirba, tad maistas, bustas ir butini gyvenimui daiktai jai nekainuoja. O mamos, kuri nuolat su ja butu, jai tikrai jau nebereikia, ir tai normalu. Manimi rupinasi mama, juk mes kartu mokame uz buta, taip daug pigiau. O ponas manimi nesirupina finansiskai, tiesa, jis pataiso buitine technika, kai man sugenda, bet tai nebuna nuolat . Jis nesako kad man lengva, tik nori, kad nustociau remti saviskius ir ta buta. O as taip negaliu. Ten mano, o pas ji - ne mano, jis nuolat pabrezia, kad ten jo butas ir bus taip kaip jis nori. Jis kaip ir nemeta manes, tik sako, kad daugiau jo bute nesusitikinesime. Tai man tolygu santazui ir santykiu nutraukimo paskatinimui. Jis nori kad as nutraukciau santykius. Taip as supratau.[/quote]
Tai tu man dabar paaiškink, kad jis turi finansinių įsipareigojimų savo buvusiai šeimai tai suprantama, o pati nuo savo šeimos turėtum, anot jo, nusisukti? Jei paiso tik savo noru, tai jau verta suklusti.Nemokėsi jam reikiamos sumos, vadinasi į butą neisi. Absurdas visiškas.Išvadas pati pasidaryk. Ar čia dar yra vietos meilei? Gal pati dar ieškai sprendimo būdų, bet panašu, kad iš jo pusės tik pastatytos sąlygos. Aš nepasirašyčiau ant naudos ir patogumo ieškančios sąjungos.
slba
2013/03/01 18:06:40 18:06:40
To Deepsorrow: sugalvoti kazka galima, tik su mano mama gyventi tikrai niekas nenori, o butas ir taip jos, tik va bijau ji prarasti, jei su vyru nesusiklostytu,nes mama labai priesingai nusiteikusi. Mama neisileis mano dukros draugo gyventi. Teks galvoti savo variantus, sivakar pasikalbejome su juo mano iniciatyva. Aiskiai ir vel nepasake, tik supratau kad kol kas be pokyciu, galiu gyventi pas save, pas ji lankytis kada noriu,o toliau kaip korta guls. Bet sirdyje kazkoks bjaurus jausmas, ir nesuprantu is kur. Gal per daug ji pasmerkiau, juk tai normalu gyvenant kartu abiems ir mokescius moketi, jei vyras nedaug uzdirba? Gal tikejausi kad paliks mane ir man nuo to palengves, nes itampa atslugs...Deepsorrow, man idomi tavo nuomone: jei turetum zmona ar sugyventine, neimtum is jos uz buta ne kiek ar tik nedidele dali, ar pagal pajamas? Kaip poroje sprendziami tokie klausimai, noreciau suzinoti.
slba
2013/03/01 18:14:46 18:14:46
Jei jis nesumokes buv.zmonai sumos uz buto dali per gana trumpa laika, jam atims buta antstoliai pagal teismo sprendima. Ne, as irgi nepasirasysiu. Sake, i svecius galesiu ayteiti bet kada. Bet ir nebenoriu su juo gyventi kartu, gana pasisveciuot, o toliau bus matyt. Meile...ivairi ji labai pas ivairius zmones. Nezinau kodel jis manes nepaleidzia. Naudos dabar is manes nedaug..