Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Absurdiška santykių nutraukimo priežastis

Absurdiška santykių nutraukimo priežastis

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/18 20:34:17 20:34:17

Varot jus cia visi ant tos moteriskes issijuose.... Mazdaug meiles truksta, viens kito nesupranta, nepazista ir t.t. Atsipeikekit viena karta. Niekas sventa dvasia negyvena, zmogus ir valgyt turi, ir kitokiu poreikiu. Tikrai - o kodel gi neapsigyvena pas moteri abu? Tegul pasidalija mokescius pusiau, o didziai mylintis vyras tegul palepina savo moteri, tegul pamaitina ja, maistuka nuperka, isverda. Va tada bus labai didele meile is vyro puses.O dabar tik isnaudojimas. Ir jokios meiles is jo puses. Ir nereikia cia padebesiais skrajoti su savo pasakom. Nusileiskit ant zemes ir nekvailinkit moteriskes. As ir tokio vyro nenoreciau. Akivaizdu, kad tik naudos jis teiesko. Kitas butu ejes i kompromisus, taresi, kalbejesi abu. O cia... Nebent labai jau to kelneto padaro reikia statusui ar dar kam nors.....

Viešnia

V

281 įrašai

2012/09/19 11:11:15 11:11:15

Svečias: Varot jus cia visi ant tos moteriskes issijuose.... Mazdaug meiles truksta, viens kito nesupranta, nepazista ir t.t. Atsipeikekit viena karta. Niekas sventa dvasia negyvena, zmogus ir valgyt turi, ir kitokiu poreikiu. Tikrai - o kodel gi neapsigyvena pas moteri abu? Tegul pasidalija mokescius pusiau, o didziai mylintis vyras tegul palepina savo moteri, tegul pamaitina ja, maistuka nuperka, isverda. Va tada bus labai didele meile is vyro puses.O dabar tik isnaudojimas. Ir jokios meiles is jo puses. Ir nereikia cia padebesiais skrajoti su savo pasakom. Nusileiskit ant zemes ir nekvailinkit moteriskes. As ir tokio vyro nenoreciau. Akivaizdu, kad tik naudos jis teiesko. Kitas butu ejes i kompromisus, taresi, kalbejesi abu. O cia... Nebent labai jau to kelneto padaro reikia statusui ar dar kam nors.....

Tai kad nė viename pasisakyme niekas ir nesakė koks puikus ir nuostabus vyras.
Šeip tik, man rodosi moteris pati nelabai supranta, dėl ko ji pyksta ir ko iš tikro negauna iš to vyro. Kaip ir nelabai supranta dėl ko vėl bando su juo kažką lipdyti. (draugeli, čia ne apie seksą, raminkis)

Kažkodėl labai jau temoje sureikšmintas toks daiktas kaip pinigai ir maistas - va, net pas draugę reikia jo neštis. O kam? Ar toks jau sunkus gyvenimas nuo mažens, kad nuolat trūko pinigų net maistui? Ar toks jau sunkus gyvenimas dabar? Kažkaip abejoju...

Be saibu

B

623 įrašai

2012/09/19 13:15:17 13:15:17

Viešnia: [(draugeli, čia ne apie seksą, raminkis)

Ramus kaip niekad. Gal ne visada išeina pertraukos metu persiorientuot į kita asmenį. Mat man į moterį kur sunkiau. Tai mąstau garsiai, ką sau galvoja vyrai eidami "va bank"?!
O moteriai geriau toks nei bet koks?

Viešnia

V

281 įrašai

2012/09/19 17:17:18 17:17:18

be saibu:
Viešnia: [(draugeli, čia ne apie seksą, raminkis)

Ramus kaip niekad. Gal ne visada išeina pertraukos metu persiorientuot į kita asmenį. Mat man į moterį kur sunkiau. Tai mąstau garsiai, ką sau galvoja vyrai eidami "va bank"?!
O moteriai geriau toks nei bet koks?

Tikriausiai norėjai pasakyti Geriau toks nei joks?
koks toks? čia tik autorės žodžiai iš pykčio koks. Gal ir toks, panašu kad toks..
gyvenimas pilnas kompromisų.
išgirsta moteris vieną tokį Borigją su jo teorijomis apie mamyčiukus, antrą, trečią Boirgiją, dar pridėk visuotiną depresiją ir nihilizmą ir iš teliko vis lendančius krizės baubus.. Ir patiki, kad visi jie vat tokie visi.. ir arba joks, arba toks... o vienatvė..na pats žinai, kad ji nesaldi, kitaip neleistum dienų ir naktų šiame forume..
Gal ne visi optimistai šioje marijos žemėje.. ir atrodo, kad skęsta... o skęstantysis ir šiaudo griebiasi...

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/19 17:21:49 17:21:49

Jo jo... va ir pasiekė Borgija savo. Supraskit mielieji, jo toks tikslas - pačiam ryškiai nesiseka, tai ir bando visai LT primazinti, kad visi mamyčiukai, kad visos moterys barakudos, kad žiūri tik į Uspaskius ir pan. Nekreipkit dėmesio ir neleiskit būti išmušami iš vėžių. Vienas asilas skleidžia nesąmones, o visa banda tiki. Ir be šaibų jau išvien su tuo durnium jau eina.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/09/19 17:56:45 17:56:45

Viešnia: Gal ne visi optimistai šioje marijos žemėje.. ir atrodo, kad skęsta... o skęstantysis ir šiaudo griebiasi...

Neziinau koks toks. Ir savo klausimo cia nesvarstysiu.
Butu Marijos zemeje, ne siaudo griebtusi.
Gerai, gerai ne taip parasiau per skubejima, tu teisi. Geriau toks nei joks. Ir matau tam kuris vienatve uzpildo tema sukurta.

Man neatrodo, kad skesta. Man atrodo lengviau as (ir kiti) suprasiu Marija nei siauda, net ir sios temos kontekste.

Isjunk telika, pasimk knyga ir nereikes manes vertinti sedint istisa para.
O dabar atgal, prie absurdisku santykiu.
Negadinkim autores temos, is pagarbos jaunystei.
Nei vienas negime zinodamas...

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/19 18:14:50 18:14:50

be saibu:
Viešnia: Gal ne visi optimistai šioje marijos žemėje.. ir atrodo, kad skęsta... o skęstantysis ir šiaudo griebiasi...

Neziinau koks toks. Ir savo klausimo cia nesvarstysiu.
Butu Marijos zemeje, ne siaudo griebtusi.
Gerai, gerai ne taip parasiau per skubejima, tu teisi. Geriau toks nei joks. Ir matau tam kuris vienatve uzpildo tema sukurta.

Man neatrodo, kad skesta. Man atrodo lengviau as (ir kiti) suprasiu Marija nei siauda, net ir sios temos kontekste.

Isjunk telika, pasimk knyga ir nereikes manes vertinti sedint istisa para.
O dabar atgal, prie absurdisku santykiu.
Negadinkim autores temos, is pagarbos jaunystei.
Nei vienas negime zinodamas...

eee, bet aš čia ne visk tau iir taikiau, o autorei - jai ATRODO kad skęsta, tai ir kabinasi, net pati nesuvokdama ko.
O reikia nusiraminti ir suprasti - kad niekas neskęsta, pavojau nėra, būti ramiai ir neklimpti daugiau į tokius keistus santykius.

Žmonės daug keistų ir kvailų dalykų pridaro, nes jiems atrodo, kad skęsta, kai iš tikro tik visos žabangos - įsivaizduojamos ir tik jų galvoje.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/09/19 18:20:52 18:20:52

kita kart reiskis aiskiau.
Ar zinai kas pasake "aš palieku jums ramybę"?

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/19 18:48:34 18:48:34

be saibu: :D kita kart reiskis aiskiau.
Ar zinai kas pasake "aš palieku jums ramybę"?

be abejo kad žinau, tik nelabai suprantu tavo polinkio kaišioti citatas visur, kur tai visiškai nedera.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/19 19:17:54 19:17:54

Nepradekim, kuris pirmas.
1 Kor 12

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume