Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Absurdiška santykių nutraukimo priežastis

Absurdiška santykių nutraukimo priežastis

slba

S

11 įrašai

2013/02/28 17:14:27 17:14:27

Noriu papasakoti, del ko pasibaige mano nevienamete draugyste. Turiu padeti islaikyti buta, kur gyvena mano mama ir paaugle dukra ir kurio dalis ir man priklauso. Draugas nori kad gyvenciau pas ji, bet reikalauja moketi mokescius per puse. Pas ji tie mokesciai labai nemazi, tai jis pareiske, kad as nesugebesi islaikyti dvieju butu. Neliko man nieko kaip tam pritarti. Pasakiau tik galiu moketi perpus uz viska isskyrus sildyma, nes tas mokestis nepriklauso nuo to kiek zmoniu gyvena, sildo tiek pat. Jis nesutinka, sako manes nesiruosia islaikyti. Bet juk as ir neprasau islaikyti, uz savo sunaudota sumokeciau. Bet ar tai meile? Panasu kad nori mane tik isnaudoti.Turbut issiskyreme. Nebendraujame. Kas is mudvieju neteisus? Beje, jis turi skola nemaza ir jam tikrai sunku, bet ir as neturiu is ko jam paderti. Ar tai priezastis nutraukti santykius? Gal jis manes niekada ir nemylejo jei del to paliko?

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/02/28 17:34:48 17:34:48

Man visų pirma iškilo toks klausimas - ar paaugllę dukrą būtum palikus ir išėjus pas jį gyventi?

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/28 18:11:13 18:11:13

labaivairuojanti: Man visų pirma iškilo toks klausimas - ar paaugllę dukrą būtum palikus ir išėjus pas jį gyventi?

Na, dukrai 18 metu tuoj, ji dar 2 m. turi mokintis, bet ji turi rimta vaikina, numato kurti savo gyvenima, tad nieko baisaus, tokio amziaus jaunimas jau daznai gyvena atskirai. Pasitaisysiu, ne paaugle, o jauna moteris . Esme tame, kad turiu jai ir mamai padeti islaikyti buta.

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/28 18:14:55 18:14:55

slba: Noriu papasakoti, del ko pasibaige mano nevienamete draugyste. Turiu padeti islaikyti buta, kur gyvena mano mama ir paaugle dukra ir kurio dalis ir man priklauso. Draugas nori kad gyvenciau pas ji, bet reikalauja moketi mokescius per puse. Pas ji tie mokesciai labai nemazi, tai jis pareiske, kad as nesugebesi islaikyti dvieju butu. Neliko man nieko kaip tam pritarti. Pasakiau tik galiu moketi perpus uz viska isskyrus sildyma, nes tas mokestis nepriklauso nuo to kiek zmoniu gyvena, sildo tiek pat. Jis nesutinka, sako manes nesiruosia islaikyti. Bet juk as ir neprasau islaikyti, uz savo sunaudota sumokeciau. Bet ar tai meile? Panasu kad nori mane tik isnaudoti.Turbut issiskyreme. Nebendraujame. Kas is mudvieju neteisus? Beje, jis turi skola nemaza ir jam tikrai sunku, bet ir as neturiu is ko jam paderti. Ar tai priezastis nutraukti santykius? Gal jis manes niekada ir nemylejo jei del to paliko?

Nu tai aisku, kad tas vyras pirmiausiai iesko naudos. Tu tik pagalvok kaip patogu moteris vietoje, namai sutvarkyti, maistas pagamintas, seksas kiek nori ir dar uz buta sumoka puse. Jei jis tave myletu, jam rupetu, kaip tau reikes dukra auginti. Vaikas tikrai svarbiau negu toks vyras. O dabar pagalvok pati - tavo vaikas liks be prieziuros, pati mesi pinigus i bala svetimam butui sildyti. Ar tau nereikia pinigu savo vaikui ir savo senai mamai ??? jei vyras savo buto neissilaiko, tegul i mazesni issikeicia, cia jo problemos, ne tavo.
Be to, tu ir neprasai, kad jis tave islaikytu. Tu turi savo namus ir savo seima, o jei jis taip labai nori, kad pas ji butum, tegul ir stengiasi.

slba

S

11 įrašai

2013/02/28 18:19:17 18:19:17

Svečias:
labaivairuojanti: Man visų pirma iškilo toks klausimas - ar paaugllę dukrą būtum palikus ir išėjus pas jį gyventi?

Na, dukrai 18 metu tuoj, ji dar 2 m. turi mokintis, bet ji turi rimta vaikina, numato kurti savo gyvenima, tad nieko baisaus, tokio amziaus jaunimas jau daznai gyvena atskirai. Pasitaisysiu, ne paaugle, o jauna moteris . Esme tame, kad turiu jai ir mamai padeti islaikyti buta.

Mano.

slba

S

11 įrašai

2013/02/28 18:24:10 18:24:10

Svečias:
Nu tai aisku, kad tas vyras pirmiausiai iesko naudos. Tu tik pagalvok kaip patogu moteris vietoje, namai sutvarkyti, maistas pagamintas, seksas kiek nori ir dar uz buta sumoka puse. Jei jis tave myletu, jam rupetu, kaip tau reikes dukra auginti. Vaikas tikrai svarbiau negu toks vyras. O dabar pagalvok pati - tavo vaikas liks be prieziuros, pati mesi pinigus i bala svetimam butui sildyti. Ar tau nereikia pinigu savo vaikui ir savo senai mamai ??? jei vyras savo buto neissilaiko, tegul i mazesni issikeicia, cia jo problemos, ne tavo.
Be to, tu ir neprasai, kad jis tave islaikytu. Tu turi savo namus ir savo seima, o jei jis taip labai nori, kad pas ji butum, tegul ir stengiasi.

Mano dukra jau didele, prieziuros jau ji kratosi kaip imanydama, jai tik reikia finansines paramos is manes, tad laisvai galiu gyventi kitame kvartale . Niekas is mano namiskiu ir nepriestarauja. Bet man tikrai neuzteks pinigu abiems butams islaikyti,o jo butas labai mazas ir taip, pusantru kamb. Skola jis turi buv. zmonai. Bet manau, kaip ir rasote, cia jo problemos.

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/28 18:33:56 18:33:56

o kodel negalite dar kuri laika pagyventi kaip gyvene, kol kazkas issispres? Gal dukra ims gyventi su savo draugu ir pan.? Kas cia taip skubina tuos skudurus i kruva sumesti? ar del to jau reikia skirtis? Kiek laiko draugaujate?

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/02/28 18:44:49 18:44:49

slba:
Svečias:

Mano dukra jau didele, prieziuros jau ji kratosi kaip imanydama, jai tik reikia finansines paramos is manes, tad laisvai galiu gyventi kitame kvartale . Niekas is mano namiskiu ir nepriestarauja. Bet man tikrai neuzteks pinigu abiems butams islaikyti,o jo butas labai mazas ir taip, pusantru kamb. Skola jis turi buv. zmonai. Bet manau, kaip ir rasote, cia jo problemos.

Kol vaikas studijuoja materiali pagalba būtina, net įstatymo keliu tai priteisiama, jei vaikas pats kreipiasi į teismą dėl išlaikymo, berods iki 24m.
Jei vien dėl finansinių dalykų nutrūko draugystė tai tik pasitvirtina, kad abipusės meilės nebuvo. Jei žmonės nori gyventi kartu, problemos yra abiejų ir sprendimo turima kartu ieškoti, o kai jo problemos tampa tik jo, o tavo - tik tavo, tai nieko nuostabaus kai finale išsiskiriama. Jei paliko vien todėl, kad neišgali pusiau prisidėti prie mokesčių - skaudu, bet tik į gerą, turėtum džiaugtis pažinus žmogų..

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/28 18:48:07 18:48:07

as ir sakau- dziaukis kad dabar pazinai, o ne gyvenai su tuo, kuriam tavo problemos nerupejo. O tu ji labai myli ar tik pripratimas?

slba

S

11 įrašai

2013/02/28 18:58:22 18:58:22

Svečias: o kodel negalite dar kuri laika pagyventi kaip gyvene, kol kazkas issispres? Gal dukra ims gyventi su savo draugu ir pan.? Kas cia taip skubina tuos skudurus i kruva sumesti? ar del to jau reikia skirtis? Kiek laiko draugaujate?

Ilgai, jau 5-ti metai. Galim pagyventi atskirai, bet jau pavargom, pradejom del to pyktis. Po darbo norisi pailseti, o ne pas ji lekti, nes kur mano daiktai, ten mano poilsis...tai yra ten, kur mano butas. Cia turiu darbeliu, tvarkymo, o pas ji to atsinesti negaliu. Nes nemoku mokesciu uz jo buta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume