Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Absurdiška santykių nutraukimo priežastis

Absurdiška santykių nutraukimo priežastis

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/15 15:07:12 15:07:12

Nu zinot, chebryte, kuo toliau skaitau, tuo labiau nebesuprantu. Visi siais laikais taip nori tu lygiu teisiu, o kai vyras bando uzsikarti moteriai ant sprando ir ja isnaudoti, tai jau norma. Ir tipo moteris kalta, kad per mazai ji myli ir pan. Tai gal tegul pas moteri abu apsigyvena, abu per puse moka uz buta, o maista tegul visa nuperka vyras ir dar tegul pagamina moteriai valgi. O jei jam tai per sunku, moteris pasilieka sau teise ji palikti ir buti teisia. Taip pagal jus iseina, ane?
Be saibi dar suprantu, vyras vyra visad gins, bet moterys??? Is kur cia tu tokiu pasiaukojanciu Terezu? O paskui dar stebisi is kur tie Alfonsai atsiranda.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/09/15 17:23:18 17:23:18

Cia kaip is tos pasakos, as galvoju kad tu galvoji, zinau, kad tu zinai.
Nieko panasaus. Nestoviu as nei ano nei kito vyro puseje. Bandau buti savo vietoje, neutralus.
Apie lygias teises manau reikejo kalbeti pries tris metus.
Ne tretieji asmenys prasosi komentaru, bet tie kurie kuria temas ar raso jose.
Savaji pykti del klaidos, galite lieti cia, manes tai nestebina.

Kodel vienas ar kitas vyras elgiasi vienaip ar kitaip, sia tema, atsisakau diskusijos. Trumpai, gal jis taip supranta meile. Gal tai jam yra normalu. T y kaip veja gaudyti su rakete...
Net ir atspejus kodel, ir ka?

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/15 17:54:03 17:54:03

Tai ka pamirsau parasyti.
be saibis supranta, kada zmogui skauda.

mamytė-maitintoja

M

7 įrašai

2012/09/17 15:23:17 15:23:17

Svečias: Noriu paklausti gerbiamos maitintojos, ar jus akla buvot tiek laiko, kad nieko anksciau nepastebejote? Ir tiek laiko pradraugavot visai nepazindama zmogaus. Negi niekad neiskilo jokiu finansiniu klausimu ar temu apie seimos uki?

Mes juk tik savaitgalius kartais leisdavom drauge. Kartais ir jis nupirkdavo maisto. Nesišnekėdavom apie finansus nes dar nesiruošėm gyventi kartu, tik dabar tas klausimas atsistojo. Kažką įtariau, nujaučiau kad jis maistui nelinkęs leisti pinigų, bet maniau alkis jį priveiks

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/17 15:28:00 15:28:00

o kodėl Jūs pati ant saves taip pasirašėte "mamytė-maitintoja"? Ar Jums tokia patinka būti ar sutinkate su tuo, kad Jumis tokia siekiama padaryti, o Jūs patvirtinate? Vadinkite save ir būkite tuo kuo Jūs esate ar norite būti.

mamytė-maitintoja

M

7 įrašai

2012/09/17 15:34:15 15:34:15

Be saibu:
Naivu kai [u:1flzcy56]moteris nusipiginusi islenka i vyro lova[/u:1flzcy56] ir mano, kad jau nuo tada vyrai virsta marionetem. Nors gal ir yra tokiu.

Žinot ką, jūs jau šlykščiai nusikalbėjote ir pradėjote įžeidinėti. Kas jums davė tokią teisę?? Ką jūs išmanote apie mano ir mano vyro lovos reikalus, kas pas ką įslinko?? Ar tema mano apie lova?? Truputį mąstykite ką rašote! Esate senas impotentas, esu tikra tuo pagal jūsų komentarus visose temose tik ir rūgaujate ant jaunų ir senų kas mėgaujasi seksu, nes jūs to jau seniai nebegalite, štai kaip ! Užtat ir negalite pakomentuoti nešališkai, nes nmintis jūsų galvoje tik viena: SEKSAS, SEKSAS, SEKSAS, AK KOKS JIS BJAURUS (AK KAIP AŠ JO NORIU, O NĖRA). Sorry, supykdėte savo neįžvalgumu, pats turite rąstą aky, o krislus kitiems nustatote.

nebe m-m

N

3 įrašai

2012/09/17 15:35:48 15:35:48

Svečias: o kodėl Jūs pati ant saves taip pasirašėte "mamytė-maitintoja"? Ar Jums tokia patinka būti ar sutinkate su tuo, kad Jumis tokia siekiama padaryti, o Jūs patvirtinate? Vadinkite save ir būkite tuo kuo Jūs esate ar norite būti.

Gera pastaba . Nebūsiu ir nebesu.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/09/17 16:00:35 16:00:35

mamytė-maitintoja:
Be saibu:
Naivu kai [u:2e2ok4ow]moteris nusipiginusi islenka i vyro lova[/u:2e2ok4ow] ir mano, kad jau nuo tada vyrai virsta marionetem. Nors gal ir yra tokiu.

Žinot ką, jūs jau šlykščiai nusikalbėjote ir pradėjote įžeidinėti. Kas jums davė tokią teisę?? Ką jūs išmanote apie mano ir mano vyro lovos reikalus, kas pas ką įslinko?? Ar tema mano apie lova?? Truputį mąstykite ką rašote! Esate senas impotentas, esu tikra tuo pagal jūsų komentarus visose temose tik ir rūgaujate ant jaunų ir senų kas mėgaujasi seksu, nes jūs to jau seniai nebegalite, štai kaip ! Užtat ir negalite pakomentuoti nešališkai, nes nmintis jūsų galvoje tik viena: SEKSAS, SEKSAS, SEKSAS, AK KOKS JIS BJAURUS (AK KAIP AŠ JO NORIU, O NĖRA). Sorry, supykdėte savo neįžvalgumu, pats turite rąstą aky, o krislus kitiems nustatote.

Visu pirma, ko cia taskaisi ar tau buvo adresuota?

Paklausyk ka viesnia tau parase.

As taves neteisiau (apie rastus). Pati tai darai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/17 16:58:22 16:58:22

mamytė-maitintoja: SEKSAS, SEKSAS, SEKSAS.

PINIGAI, PINIGAI, PINIGAI.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/17 17:12:21 17:12:21

Svečias:
mamytė-maitintoja: SEKSAS, SEKSAS, SEKSAS.

PINIGAI, PINIGAI, PINIGAI.

Koks siaubas.... Galvojau, kad be saibu svarbiausia tik seksas, bet pasirodo, dar ir pinigai... Vaje vaje...brrrrrrrr.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume