Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Myliu vedusi, o jis?

Myliu vedusi, o jis?

vytas0527

V

153 įrašai

2012/04/25 20:05:28 20:05:28

Nafik Tu būni su vyrų kurio nemyli?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/25 20:27:53 20:27:53

nebesaulele: Aciu uztarejams... Savo seimose mes abu nelaimingi, kad ir stengiausi ir savaja tvarkyt, ir jis tikejosi, kad jo seimoje susitvarkys, bet jie su zmona nuolat kivircijasi, jis jos nemyli, praeityje tik nugyventi metai ir vaikai. Jis man pasipasakoja.. Kas mes esam? Geri draugai, aistringi meiluziai, dvi giminingos sielos, kurioms gera kartu. Jis man buvo pasakes, kad isties sunku viska imti ir pakeisti, nors pats turi laimingu draugu, kurie issiskyre ir jau naujas seimas susikure, vaikus pasigimde... Savo draugams jis mane pristatineja kaip "drauge", ties draugai pazista ir jo zmona.. Prie ju jis nebijo rodyti man savo demesio, buciuoja.. As nebezinau, nejau as tokia amorali ir nuodeminga, noredama buti laiminga? pagaliau buti laiminga...

Tai ir būkite laiminga, juk tai ir yra dėl ko verta gyventi. Padariau ir aš taip savo laiku, vyrą "nusiunčiau" pas meilužę, su kuria jis keli metai jau buvo. Vaikai patenkinti, nes turi 2 tėčius ir 2 mamas. Jokio pykčio. Dabar ir jis, ir aš laimingi, nes susiradome savo žmones. Būna ir taip.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/25 20:31:42 20:31:42

Svečias:
o kodel nesiskiriate? garantuoju - jei savo meiluziui pasakytumete, kad skiriames ir zenijames, jis kaip mat jus pamestu. Garantuoju Kitaip ko jis nesiskiria su savo zmona,jei jums jau taip gerai?? Todel, kad ten jo seima ir jo zmona, o jus gi su zvake nestovite ir netikrinat mylisi jis su ja ar ne.Rimti zmones pirma issiskiria,o jau paskui i svetima glebi puola.Esat eiline sena seimu ardytoja ir paleistuvautoja

O jūs esat trolis. O dar aiškiau - pavyduolė,kurios gyvenimas nenusisekęs . Darnios šeimos išardyti neįmanoma - čia jums bendram išsilavinimui

Paprasta moteris

P

2 įrašai

2012/04/25 20:37:13 20:37:13

Sioj situacijoj manau viskas aisku: vedes vyras, 'kazkodel' gyvena su savo seima, t.y. zmona ir vaikais dviem, o pasony turi meiluze (temos autore). Labai liudna, aisku, kad kai kurie vyrai yra tokie, bet Jus, autore, nebeapgaudinekit saves, ir negaiskit laiko (jei turit vyra), sis jusu meile - meiluzis tik naudojasi situacija, kad jums su savo vyru nebegerai seimoj.
Pasakykit savo meilei, t.y. duokit pasirinkti - arba jus, arba jo zmona su dviem vaikais (ir tuoj pat), paziurekit ka jis atsakys, t.y. pasirinks. Skaudu, bet tiesa. Nereiktu ir cia kalusti... Sekmes asm gyv.

Beje, ar Jusu vyras zino, kad tokia situacija?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/25 20:51:30 20:51:30

Svečias:
Svečias:
o kodel nesiskiriate? garantuoju - jei savo meiluziui pasakytumete, kad skiriames ir zenijames, jis kaip mat jus pamestu. Garantuoju Kitaip ko jis nesiskiria su savo zmona,jei jums jau taip gerai?? Todel, kad ten jo seima ir jo zmona, o jus gi su zvake nestovite ir netikrinat mylisi jis su ja ar ne.Rimti zmones pirma issiskiria,o jau paskui i svetima glebi puola.Esat eiline sena seimu ardytoja ir paleistuvautoja

O jūs esat trolis. O dar aiškiau - pavyduolė,kurios gyvenimas nenusisekęs . Darnios šeimos išardyti neįmanoma - čia jums bendram išsilavinimui

kokia gali buti darni seima su pasileidusia moterim,kuri i kiekviena svetima glebi puola? Sava vyra prilaiko kad pinigus namo parnestu,o smaginasi su kitais,tipo myli ir dar randa laiko forume vyrus medzioti

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/25 23:09:44 23:09:44

o tu nepavydek

medutis

M

403 įrašai

2012/04/26 07:23:35 07:23:35

Kai skaitau pavadinimą temos, tai tarsi noris pratęsti: "Myliu vedusi, o jis? O jis - kiaulė kaip ir visi vyrai!"

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/26 07:49:55 07:49:55

Niekas nekaltas, kad pats apie save taip galvoji.

Kitina

K

67 įrašai

2012/04/26 11:27:18 11:27:18

nebesaulele: Kokie visi pikti, kaltina meiluze, o ne meiluzi, ne vyra, ir ne ta, kita zmona, as seimu ardytoja, o jis atseit ne? Aciu uz nuomones, eilini karta supratau, kad zmones labiau linke kaltinti, smerkti, o ne palaikyti ar patarti. Linkiu niekam niekad neatsidurti situacijoje, kurioje atsiduriau as.

kaip ir abu ardytojais gaunates O jei rimciau, dziaukites, kad esate isimylejusi, vyrui jau to nebejausite, kada dar teks vel pamilti, o visa kita kaip gausis

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/26 12:17:14 12:17:14

Bega zuikis per miska, ziuri kazkas ant kelio guli.
Ikisa pirsta, sako sau.
Gerai, kad neilipau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume