Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Myliu vedusi, o jis?

Myliu vedusi, o jis?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/24 16:11:47 16:11:47

Niekam negaila, kad vede dulkinasi su kitais,cia ju morales reikalas.Juokingiausia, kad boba pagyvenus,o tiki, kad tas vedes vyras, kuris net nezada skirtis, ja ims Praeis ousemtis ir ji visiems skusis,kai ji mylejo ir tikejo,o tas kiaule ja pasinaudojo ir apgavo.Ai, bet nors pasidulkino gerai bobele, po kiek laiko net ir dykai ant tokios niekas nelips.Visi zino,kad moterys emociskai prisirisa prie savo sex partneriu, tuo tarpu vyrai jomis tik naudojasi.

Vyras

V

30 įrašai

2012/04/24 16:52:17 16:52:17

O tokie "kruti vyrai" bijo moteriai teisybe i akis pasakyti, nes is baimes i kelnes prisiks.
Ar savo paties gyvenimo seimininkai, ane?!
Ar blogai ka pasakiau?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/24 17:52:12 17:52:12

Vyras kaltas, kad i akis teisybes nepasako, moteris kvaila, kad naivi Bet jei abiems gerai, tegul linksminasi, tik padoru butu, jei neapgaudinetu antru pusiu, o susitvarkytu. Dabar vaikams koks pavyzdys? bet kiek seis laikais vyru puola skirtis su zmonom ir vesti meiluzes?

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/04/24 20:44:25 20:44:25

nebesaulele: Aciu uztarejams... Savo seimose mes abu nelaimingi, kad ir stengiausi ir savaja tvarkyt, ir jis tikejosi, kad jo seimoje susitvarkys, bet jie su zmona nuolat kivircijasi, jis jos nemyli, praeityje tik nugyventi metai ir vaikai. Jis man pasipasakoja.. Kas mes esam? Geri draugai, aistringi meiluziai, dvi giminingos sielos, kurioms gera kartu. Jis man buvo pasakes, kad isties sunku viska imti ir pakeisti, nors pats turi laimingu draugu, kurie issiskyre ir jau naujas seimas susikure, vaikus pasigimde... Savo draugams jis mane pristatineja kaip "drauge", ties draugai pazista ir jo zmona.. Prie ju jis nebijo rodyti man savo demesio, buciuoja.. As nebezinau, nejau as tokia amorali ir nuodeminga, noredama buti laiminga? pagaliau buti laiminga...

Na , tu tiesiog bandai tapti laiminga. Kazkas tai pavadintu "laime rytoj". Galbut visi mes esam giminingos sielos ....
Yra seksas, nera sekso, nemanau, kad tai labai svarbu. Is tiesu artimi santykiai prasideda tada, kai atsiranda atsakomybe uz savo artima . Uz ka tu manai esanti atsakinga?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/25 05:12:44 05:12:44

Na nereik savo nezinojimu kaltes pavesti antgamtiskoms sieloms.
Juk pasakyta kunas nuodemingas.

1 Atsakau į jūsų laišką. Gerai daro vyras, neliesdamas moters.[i1] 2 Tačiau ištvirkavimui išvengti kiekvienas tegul turi sau žmoną ir kiekviena tegul turi sau vyrą. 3 Tegul vyras atlieka pareigą žmonai, o žmona vyrui. 4 Žmona neturi valios savo kūnui, bet vyras. Panašiai ir vyras neturi valios savo kūnui, bet žmona. 5 Nesitraukite vienas nuo kito, nebent kuriam laikui sutarę, kad atsidėtumėte maldai, paskui vėl sueikite draugėn, kad šėtonas negundytų jūsų nesusilaikymu. 6 Žinoma, aš tai sakau leisdamas, o ne įsakydamas. 7 [i2]Aš norėčiau, kad visi žmonės būtų tokie kaip aš. Bet kiekvienas turi iš Dievo savo dovaną, vienas šiokią, kitas anokią.
8 Nesusituokusiems ir našlėms aš sakau: jie gerai padarys, pasilikdami tokie kaip aš. 9 Bet jei negali susilaikyti, tegul tuokiasi. Verčiau tuoktis negu degti.
10 Susituokusiems įsakau ne aš, bet Viešpats, kad žmona nesiskirtų nuo vyro, 11 o jei atsiskirtų, kad liktų netekėjusi arba susitaikintų su vyru; taip pat ir vyras tegul nepalieka žmonos.
12 Kitiems sakau aš, ne Viešpats: jei kuris brolis turi netikinčią žmoną ir ji sutinka gyventi su juo, tegul jos nepalieka. 13 Taip pat ir moteris, turinti netikintį vyrą, kuris sutinka su ja gyventi, tegul jo nepalieka. 14 Mat netikintis vyras pašventinamas žmona, o netikinti žmona pašventinama tikinčiu vyru.[i3] Antraip jūsų vaikai būtų netyri, o dabar jie šventi. 15 Bet jei netikintis nori skirtis, tegul atsiskiria. Tokiais atvejais brolis ar sesuo nėra surišti, nes Dievas yra mus pašaukęs santaikai. 16 Iš kur žinai, žmona, galėsianti išgelbėti vyrą? Arba iš kur tau žinoma, vyre, jog išgelbėsi žmoną? 17 Todėl kaip Viešpats kuriam paskyrė, kokį Dievas kurį pašaukė, to jis ir toliau tesilaiko. Taip aš mokau visose bendrijose. 18 Jei buvo pašauktas tikėti apipjaustytas žmogus, tegu nesistengia nuslėpti apipjaustymo. Jei buvo pašauktas neapipjaustytas, tegu nedaro apipjaustymo. 19 Juk apipjaustymas yra niekas ir neapipjaustymas niekas, tiktai Dievo įsakymų vykdymas – viskas. 20 Tegul kiekvienas pasilieka toksai, koks buvo pašauktas. 21 Jei buvai pašauktas, būdamas vergas, nesisielok, bet jei ir gali tapti laisvas, verčiau pasinaudok.[i4] 22 Viešpatyje pašauktas tikėti vergas yra Viešpaties išlaisvintasis. Panašiai ir pašauktas tikėti laisvasis yra Kristaus vergas. 23 Jūs, brangiai nupirkti, nepasidarykite žmonių vergais. 24 Kiekvienas iš jūsų, broliai, koksai buvo pašauktas, toks ir tepasilieka prieš Dievą.
25 Dėl nesituokiančiųjų aš neturiu Dievo įsakymo, bet duodu patarimą kaip žmogus, iš Dievo gailestingumo vertas pasitikėjimo. 26 Taigi aš manau, jog tai yra gera, žiūrint šio meto suspaudimų: gera žmogui būti tokiam. 27 Esi susietas su žmona? Neieškok skyrybų. Likai be žmonos? Neieškok žmonos. 28 Jei vedi, nenusidedi, ir jei mergina išteka, nenusideda. Tačiau šitokie žmonės turės kūno vargų, o aš norėčiau jus apsaugoti nuo jų.
29 Sakau jums, broliai: laikas trumpas! Belieka tiems, kurie turi žmonas, gyventi, tarsi jų neturėtų,[i5] 30 ir kurie verkia, tarsi neverktų, ir kurie džiaugiasi, tarsi nesidžiaugtų, ir kurie perka, tarsi neįsigytų, 31 ir kurie užsiėmę pasaulio reikalais, – kaip neužsiėmę. Nes šio pasaulio pavidalas praeina.
32 Aš norėčiau, kad jūs gyventumėte be rūpesčių. Nesusituokęs rūpinasi Viešpaties reikalais ir trokšta patikti Viešpačiui. 33 O susituokęs rūpinasi šio pasaulio reikalais, stengiasi patikti žmonai 34 ir yra pasidalijęs. Taip pat netekėjusi moteris bei mergina rūpinasi Viešpaties reikalais, trokšdama būti šventa kūnu ir dvasia. O ištekėjusi rūpinasi pasaulio reikalais ir stengiasi patikti vyrui. 35 Aš tai kalbu jūsų pačių labui, ne norėdamas užnerti jums kilpą, bet linkėdamas kilnumo ir neblaškomo atsidavimo Viešpačiui.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/25 05:15:22 05:15:22

Įstatymo vaidmuo

7 Ką gi sakysime? Gal kad įstatymas yra nuodėmė?! Nieku būdu! Bet aš nebūčiau pažinęs nuodėmės, jei nebūtų įstatymo. Ir nebūčiau suvokęs geismo, jei įstatymas nebūtų pasakęs: Negeisk! 8 Bet, pagavusi progą, nuodėmė per įsakymus pažadino manyje visokius geismus, o be įstatymo nuodėmė negyva.
9 Aš kadaise gyvenau be įstatymo. Paskui, atėjus įsakymui, atgijo ir nuodėmė, 10 o aš numiriau; taip man paaiškėjo, kad įsakymas, skirtas gyvenimui, nuvedė mane į mirtį. 11 Įsakymo paskatinta nuodėmė mane suvedžiojo ir juo mane nužudė.
12 Taigi įstatymas šventas; įsakymas taip pat šventas, ir teisingas, ir geras. 13 Vadinasi, geras dalykas man tapo mirštamas? Nieku būdu! Bet nuodėmė parodė savo nuodėmingumą tuo, kad atnešė man mirtį, pasinaudodama geru dalyku. Dėl įsakymo nuodėmė pasirodė esanti be saiko nuodėminga.
Vidinė kova

14 Mes žinome, kad įstatymas yra dvasiškas, o aš esu kūniškas, parduotas nuodėmės valdžion. 15 Aš net neišmanau, ką darąs, nes darau ne tai, ko noriu, bet tai, ko nekenčiu. 16 O jei darau tai, ko nenoriu, tuomet pripažįstu, jog įstatymas geras. 17 Tada jau nebe aš tai darau, bet manyje gyvenanti nuodėmė. 18 Aš žinau, kad manyje, tai yra mano kūne, negyvena gėris. Mat aš sugebu gero trokšti, o padaryti – ne. 19 Aš nedarau gėrio, kurio trokštu, o darau blogį, kurio nenoriu. 20 O jeigu darau, ko nenoriu, tada nebe aš tai įvykdau, bet manyje gyvenanti nuodėmė.
21 Taigi aš randu tokį įstatymą, kad kai trokštu padaryti gera, prie manęs prilimpa bloga. 22 Juk kaip vidinis žmogus aš žaviuosi Dievo įstatymu. 23 Deja, savo kūno nariuose jaučiu kitą įstatymą, kovojantį su mano proto įstatymu. Jis paverčia mane belaisviu nuodėmės įstatymo, glūdinčio mano nariuose.
24 Vargšas aš žmogus! Kas mane išvaduos iš šito mirtingo kūno! 25 Bet ačiū Dievui – per mūsų Viešpatį Jėzų Kristų! Taigi aš pats protu tarnauju Dievo įstatymui, o kūnu – nuodėmės įstatymui.

Nebesaulele

N

15 įrašai

2012/04/25 06:49:52 06:49:52

Kokie visi pikti, kaltina meiluze, o ne meiluzi, ne vyra, ir ne ta, kita zmona, as seimu ardytoja, o jis atseit ne? Aciu uz nuomones, eilini karta supratau, kad zmones labiau linke kaltinti, smerkti, o ne palaikyti ar patarti. Linkiu niekam niekad neatsidurti situacijoje, kurioje atsiduriau as.

Aistėja KatyPerry

A

1 įrašai

2012/04/25 08:55:06 08:55:06

http://adf.ly/74o3S SITAI TURETU JUS NURAMINTI,STIPRYBES JUMS

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/25 09:23:16 09:23:16

nebesaulele: Kokie visi pikti, kaltina meiluze, o ne meiluzi, ne vyra, ir ne ta, kita zmona, as seimu ardytoja, o jis atseit ne? Aciu uz nuomones, eilini karta supratau, kad zmones labiau linke kaltinti, smerkti, o ne palaikyti ar patarti. Linkiu niekam niekad neatsidurti situacijoje, kurioje atsiduriau as.

Niekas jusu nekaltina, esat jau subrendusi, pati turit savo prota ir nereikia visu kaltintoju klausyti. Jums tik nori atverti akis kas yra kas ir ko reiktu tiketis is tokios situacijos.Jeigu jus esat laiminga,tai ir forumas dziaugiasi kartu su jumis.Tik negi paciai neaisku kad esat vedusio vyro meiluze?Jei jus tai tenkina - pirmyn

JulijaR.

J

14 įrašai

2012/04/25 11:11:26 11:11:26

neiskenciau neprisijungusi prie diskusijos, nes lb gerai suprantu temos autores jausmus, - oati pries 6 metus BUVAU tokioj situacijoj....tiesa, aplinkybes buvo kiek kitokios, as jau su savo vyru negyvenau, o mano draugas buvo vedes, na bet irgi "RUOSESI' skirtis su zmona. Viskas vyko ne Lietuvoj, jis buvo atvykes dirbt i uzsieni, kaip ir as. Tarp musu irgi buvo ir supratimas, ir jausmai, ir noras buti kartu...jis taip pat sake, kad savo zmonos nemyli, gyvena tik del vaiko, vadino ja negraziais zodziai, na , palyginus su ja, jis manyje atrado vos ne "angela"...aisku, as tikejau, neturejau pagrindo netiket, nes buvau lb ysimylejusi, apsvaigusi is meiles tiesiog. Na ir kaip manot , koks finalas? Manau, nesunku atspet, kad jis db sekmingai gyvena su ta "ragana", kuria, anot jo "tik grabas pakeis", su kuria jam net kaip vyrui, seksas neiseina, na ir t. t. ir pan., taip kad neviska kas yra sakoma, reikia priimti uz gryna piniga...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume