Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Myliu vedusi, o jis?

Myliu vedusi, o jis?

Užtarėjas

U

2 įrašai

2012/04/24 04:02:31 04:02:31

Darykit taip kaip širdis liepia. Pats taip padariau prieš 5 metus. Tik kad vaikų neturėjau. Dabar esame abu patenkinti. Padaryčiau tai dar syki. Vaikai paugs. Tuo labiau jau porą metų draugaujat, na ir jei kirvis kotą atitinką, dūšiai ir kūnui ramu šalia viens kito tai .. naelaukit dar metus

Užtarėjas

U

2 įrašai

2012/04/24 04:08:26 04:08:26

Moteris_Ji: o kai tekėjai, ar mylėjai vyrą? Kur ta meilė išgaravo? Ir ar nebus su tuo antru šansu kaip ir su pirmu: kol vyko cheminė reakcija, tol vyras buvo tinkantis, jamamas, o kai išgaravo "meilė", tada ... sekantis....? Nežinau, kas vyksta jūsų šeimoje, bet kito įsimylėjimas, nėra pagrindas skyryboms, ir nejausti vyrui kažkurį laiką užburiančios aistros yra visiškai normalu tam tikrais periodais. Niekada nebūna tik "karštas", aistringas ir jausmingas periodas poroje. Santykių kūrimas yra abiejų žmonių darbas, kurio panašu nenorite dirbti. Gal aš ir klystu, nežinau, bet iš to ką perskaičiau, susidarė tokia nuomonė.
Kitas klausimas, o kaip su vaikais? Ar vaikai turi teisę į laimingą šeimą? Ar turi galimybę rinktis gyventi normalioje šeimoje su tėčiu ir mama?

Ir beja, susižavėjimas , įsimylėjimas trunka statistiškai iki 3 metų. Jūs atvėju, kai kurstoma slapta aistra ir susitikimai negali vykti kada panorėjus, gali trukti ir ilgiau, jei paguodžiau .
Esmė ta pati, išsiskirkite ir tariama meilė išaruos kaip dūmas. Jausmai nėra meilė. Gaila, kad kaip sakote turite metų ir tokių primityvių dalykų nežinote.

Patrukdysiu gerb "ekspertę". o pati mylit ir esat mylima. Patenkinta gyvenimu. Ar tik kaip kunigas pacituojat perfrazuotas vadovėlio citatas. Tikrai vaikui nebus geriau šeimoje, kurioje tėvai gyvens kaip du šaldytuvai. Manot nesupranta vaikai tokių apsimetėlių. Sakyčiau tai vaiko psichikos gluminimas. Na viščiukas inkubatoriuje. Dar atsiprašysiu jei jus žeidžia mano nuomonė. Bet jei šeimoje vyraus dirbtinė šypsena nieko nebus.

Nebesaulele

N

15 įrašai

2012/04/24 06:15:00 06:15:00

Aciu uztarejams... Savo seimose mes abu nelaimingi, kad ir stengiausi ir savaja tvarkyt, ir jis tikejosi, kad jo seimoje susitvarkys, bet jie su zmona nuolat kivircijasi, jis jos nemyli, praeityje tik nugyventi metai ir vaikai. Jis man pasipasakoja.. Kas mes esam? Geri draugai, aistringi meiluziai, dvi giminingos sielos, kurioms gera kartu. Jis man buvo pasakes, kad isties sunku viska imti ir pakeisti, nors pats turi laimingu draugu, kurie issiskyre ir jau naujas seimas susikure, vaikus pasigimde... Savo draugams jis mane pristatineja kaip "drauge", ties draugai pazista ir jo zmona.. Prie ju jis nebijo rodyti man savo demesio, buciuoja.. As nebezinau, nejau as tokia amorali ir nuodeminga, noredama buti laiminga? pagaliau buti laiminga...

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2012/04/24 06:55:33 06:55:33

nebesaulele: Aciu uztarejams... Savo seimose mes abu nelaimingi, kad ir stengiausi ir savaja tvarkyt, ir jis tikejosi, kad jo seimoje susitvarkys, bet jie su zmona nuolat kivircijasi, jis jos nemyli, praeityje tik nugyventi metai ir vaikai. Jis man pasipasakoja.. Kas mes esam? Geri draugai, aistringi meiluziai, dvi giminingos sielos, kurioms gera kartu. Jis man buvo pasakes, kad isties sunku viska imti ir pakeisti, nors pats turi laimingu draugu, kurie issiskyre ir jau naujas seimas susikure, vaikus pasigimde... Savo draugams jis mane pristatineja kaip "drauge", ties draugai pazista ir jo zmona.. Prie ju jis nebijo rodyti man savo demesio, buciuoja.. As nebezinau, nejau as tokia amorali ir nuodeminga, noredama buti laiminga? pagaliau buti laiminga...

o ką nuveikėte, kad savo šeimoje būtumėte laimingi? Ir kodėl žmonės turi būti šaldytuvias kaip vienas svečias išsireiškė, o negali gyventi ir būti žmonėmis? Ką konkrečiai Jūs nuveikėte dėl santykių pasikeitimo į gera?
Ir kodėl pasakojate čia tik apie svetimą šeimą kaip jis ir ką jis? O kur Jūs pati? Ar jūsų nežeidžia tokie santykiai, kai mylimas žmogus iš vienos lovos į kitą? Jums patinka toks melas ir dviprasmybės? Ir tai jūs vadinate meile? Brrrrrrrrrrr kuo toliau nuo tokių santykių ir tokių "meilių".
Nei jūs amorali , nei ką, tik pasimetusi ir išsidrabsčiusi. Ne išeitis - bėgti nuo savo šeimos problemų į kito glėbį. Betkuriuo atveju linkiu pasikeitimų ir sėkmės.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/24 08:54:14 08:54:14

Dariau del savo seimos nemazai, kol supratau, kad kokia gera bebuciau, savo vyrui neitiksiu... ir jam nerupiu, nei uzuojautos, nei palaikymo... mano pomeiai jam juokingi, mano skausmas nieko nereiskia, atseit nenumrsiu... O is lovos i lova.. Ne, mano draugas nesimyli su savo zmona, taip kaip ir as su savo vyru.. Teisingai, as issibarsciusi ir pasimetusi, ir nenoriu, kad kas kentetu, o labiausiai vaikai, bet noriu buti mylima ir noriu myleti, noriu prisipazinti, bet bijau

Nebesaulele

N

15 įrašai

2012/04/24 08:55:04 08:55:04

Svečias: Dariau del savo seimos nemazai, kol supratau, kad kokia gera bebuciau, savo vyrui neitiksiu... ir jam nerupiu, nei uzuojautos, nei palaikymo... mano pomeiai jam juokingi, mano skausmas nieko nereiskia, atseit nenumrsiu... O is lovos i lova.. Ne, mano draugas nesimyli su savo zmona, taip kaip ir as su savo vyru.. Teisingai, as issibarsciusi ir pasimetusi, ir nenoriu, kad kas kentetu, o labiausiai vaikai, bet noriu buti mylima ir noriu myleti, noriu prisipazinti, bet bijau

Cia as, nebesaulele, o ne svecias

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/24 09:23:21 09:23:21

O ką jūsų vyras sako ir veikia, kai jūs išeinate į pasimatymą?

Ir kodėl jūs neišsiskiriate jei taip blogai šeimoje? Jums taip naudinga, patogu naudoti (vartoti) vieną vyrą buičiai, o kitą seksui?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/24 15:02:53 15:02:53

nebesaulele: Aciu uztarejams... Savo seimose mes abu nelaimingi, kad ir stengiausi ir savaja tvarkyt, ir jis tikejosi, kad jo seimoje susitvarkys, bet jie su zmona nuolat kivircijasi, jis jos nemyli, praeityje tik nugyventi metai ir vaikai. Jis man pasipasakoja.. Kas mes esam? Geri draugai, aistringi meiluziai, dvi giminingos sielos, kurioms gera kartu. Jis man buvo pasakes, kad isties sunku viska imti ir pakeisti, nors pats turi laimingu draugu, kurie issiskyre ir jau naujas seimas susikure, vaikus pasigimde... Savo draugams jis mane pristatineja kaip "drauge", ties draugai pazista ir jo zmona.. Prie ju jis nebijo rodyti man savo demesio, buciuoja.. As nebezinau, nejau as tokia amorali ir nuodeminga, noredama buti laiminga? pagaliau buti laiminga...

o kodel nesiskiriate? garantuoju - jei savo meiluziui pasakytumete, kad skiriames ir zenijames, jis kaip mat jus pamestu. Garantuoju Kitaip ko jis nesiskiria su savo zmona,jei jums jau taip gerai?? Todel, kad ten jo seima ir jo zmona, o jus gi su zvake nestovite ir netikrinat mylisi jis su ja ar ne.Rimti zmones pirma issiskiria,o jau paskui i svetima glebi puola.Esat eiline sena seimu ardytoja ir paleistuvautoja

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/24 15:58:10 15:58:10

Svečias: Dariau del savo seimos nemazai, kol supratau, kad kokia gera bebuciau, savo vyrui neitiksiu... ir jam nerupiu, nei uzuojautos, nei palaikymo... mano pomeiai jam juokingi, mano skausmas nieko nereiskia, atseit nenumrsiu... O is lovos i lova.. Ne, mano draugas nesimyli su savo zmona, taip kaip ir as su savo vyru.. Teisingai, as issibarsciusi ir pasimetusi, ir nenoriu, kad kas kentetu, o labiausiai vaikai, bet noriu buti mylima ir noriu myleti, noriu prisipazinti, bet bijau

tai jus savo tam ''paciam mylimiausiam" dar net nepasakete, kad ji mylite, nes bijote? Ko bijote?Ir tai vadinasi jusu artimi santykiai? Nebukit juokinga pati suprantat, kad esat meiluze, kuria klynas valdo ir tarp jusu tik seksas

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/24 15:59:11 15:59:11

Svečias:

o kodel nesiskiriate? garantuoju - jei savo meiluziui pasakytumete, kad skiriames ir zenijames, jis kaip mat jus pamestu. Garantuoju Kitaip ko jis nesiskiria su savo zmona,jei jums jau taip gerai?? Todel, kad ten jo seima ir jo zmona, o jus gi su zvake nestovite ir netikrinat mylisi jis su ja ar ne.Rimti zmones pirma issiskiria,o jau paskui i svetima glebi puola.Esat eiline sena seimu ardytoja ir paleistuvautoja

Jūs kaltinate, bet toks vienpusiškas požiūris galbūt būdingas žmonėms, patiems patyrusiems skaudžią neištikimybę. Jums pačiai reikėtų mokintis atleisti ir nelaikyti nuoskaudų dėl praeities. Kaltinti meilužius paprasčiausia, bet neprotingiausia, nes pirmiausiai nesantaikos priežąsčių reikia ieškoti pačioje šeimoje, o drabstytis visi moka, bet ne visi tai daro.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume