Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Myliu vedusi, o jis?

Myliu vedusi, o jis?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/04/26 16:20:29 16:20:29

Nebesaulele, o kokį atsakymą Jūs norite išgirsti forume?
Jei Jus veža pati įsimylėjimo būsena - smagu, kad kažkam gera ir šioje vietoje mums belieka tik džiaugtis dėl Jūsų.
Bet man regis, labiausiai Jums rūpi, kas iš viso to gali išeiti, nes Jūs tikitės ar bent norėtumėte, kad su tuo žmogum santykiai vystytųsi ir stiprėtų.
Tiesą kažkas čia sakė - moterys paprastai prisiriša prie savo partnerių ir jei pradžioje santykių jos skrajoja padebesiais vien nuo to įsimylėjimo jausmo (nes jų šeimose to jau seniai nėra), tai praėjus kuriam laikui tie epizodiniai pasimatymai jų nebetenkina. Pradeda erzinti tie trupiniai, kuriuos jos gauna nuo jo šeimos ir jos pradeda pretenduoti į tą vyrą visą: nori matyti jį savaitgaliais, praleisti kartu atostogas, nori planuoti ateitį su juo ir t.t. Ir šitoje vietoje, kai vyrui tiesiai pasakoma - skirkis, nes aš pavargau būti tik meiluže, dažniausiai viskas subyra.
Patikėk - labai maža dalis vedusių vyrų išsiskiria dėl meilužių. Nors, aišku, negali uždrausti kiekvienai tikėtis būti tuo ,,išskirtiniu atveju".
Pagalvok - jei šiandien, va dabar pat, tas vyras tau pasakytų, kad tavęs nepaliks, bet tikrai nesiskirs su žmona, ar tu vistiek jį taip pat mylėsi, kaip pati sakai? Ir kodėl neišsiaiškinate visos situacijos atvirai su juo pačiu, užuot spėliojus čia?
Atvirumas yra santykių pagrindas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/26 18:55:53 18:55:53

Atvirumas santykiu pagrindas.

Kaip tai atrodo ju antru pusiu saskaita?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/04/26 19:18:39 19:18:39

Lygiai taip pat reikia (jau seniai reikėjo!!!) kalbėtis ir su antrom pusėm, t.y. reikėjo pradėti nuo to.
Čia jau antras etapas. Bet ir tai atvirai pasikalbėjus kai kas, manau, paaiškėtų ir nebekiltų klausimų forumui.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/04/27 08:15:51 08:15:51

Teisingos Ugnelės mintys. Ji kaip ir reziumavo viską.
Mane domina kitas dalykas. Ką Jūs, Nebesaulele, darytumėte iš meilužio išgirdusi atsakymą, kad bendro gyvenimo su Jumis jis nemato? Kaip dėl gyvenimo su nemylimu vyru?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/27 09:50:04 09:50:04

Ugnelė.: reikėjo pradėti nuo to.

kas pikta aria ir bėdą sėja,
tą patį jie ir pjauna.

Man kita tartum butu nesuprantama.
Pas pirma ragai slaptoje. Kur parasyta, kad antrasis netures tokiu paciu.

Nustebinai Lady. "kaip visi". Kaip atsarginis variantas. Tada "pasaulis supistas" ir "manes niekas nesupranta" , "visi kaltina" ...

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/04/27 10:22:50 10:22:50

Svečias: Nustebinai Lady. "kaip visi". Kaip atsarginis variantas. Tada "pasaulis supistas" ir "manes niekas nesupranta" , "visi kaltina" ...

Nežinau, kas yra atsarginis variantas.
"Pasaulis supistas", "manes niekas nesupranta" , "visi kaltina" - mažo egoistiško vaiko, girdinčio tik save ir savo norus bei besitikinčio, kad pasaulis tik tam ir sukurtas, kad juos išpildytų, kaprizai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/27 10:48:51 10:48:51

Lady-scorpio:
Svečias: Nustebinai Lady. "kaip visi". Kaip atsarginis variantas. Tada "pasaulis supistas" ir "manes niekas nesupranta" , "visi kaltina" ...

Nežinau, kas yra atsarginis variantas.
"Pasaulis supistas", "manes niekas nesupranta" , "visi kaltina" - mažo egoistiško vaiko, girdinčio tik save ir savo norus bei besitikinčio, kad pasaulis tik tam ir sukurtas, kad juos išpildytų, kaprizai.

Ir taip aisku, kad atsakymus zinai. Nujauciu, kad ir antrasis tuos atsakymus zino. Vienok kitaip butu.
Atsarginis variantas, tai jos ir jo pirmi.

Apie tuos pildymus lygegriacioje temoje, kunas ir siela. Save prisistatanti kaip subrendusi autore.

opinio

O

1 įrašai

2012/04/27 13:26:12 13:26:12

Man lengviau ... myliu ir nesuku sau galvos Nereikalauju , neprasau , nesitikiu ir apart to,ka dabar turiu nieko daugiau is jo nenoriu . Esu laiminga ir man labai gera

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/27 14:03:07 14:03:07

opinio: Man lengviau ... myliu ir nesuku sau galvos Nereikalauju , neprasau , nesitikiu ir apart to,ka dabar turiu nieko daugiau is jo nenoriu . Esu laiminga ir man labai gera

Labai abejoju.. Giliai viduj vis tiek nori, kad Jis butu tik tavo vienos ir nei su niekuo dalintis nenori, bet kitaip Jusu variantuose(meiluziu) beveik nebuna ir nebus.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/27 16:53:14 16:53:14

opinio: Man lengviau ... myliu ir nesuku sau galvos Nereikalauju , neprasau , nesitikiu ir apart to,ka dabar turiu nieko daugiau is jo nenoriu . Esu laiminga ir man labai gera

nu jei tau visa laime tik su bet kuo pasidulkint,tai tyliu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume