Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nenoras įsipareigoti

Nenoras įsipareigoti

neviltė

N

19 įrašai

2012/04/15 10:56:38 10:56:38

Svečias: Palaukit, moteriškės, skaitau ir negaliu patikėti - dvi moteriškės jau ėmė ir sudėliojo kaip ir iš ko gyvens su dar neišsiskyrusiu vyru, kaip parduos jo butą, paims kompensaciją iš žmonos ir vandens netaupys. O jūs nesusimastėte, kad liaudyje toks reiškinys ir vadinasi BARAKUDA

Nevile, kiek tau metų? rašai vienur, kad vis dar gyveni su motina, kitur - kad jau metų nebe tiek, kad butui užsidirbtum. Tai už kieno pinigus dabar duše maudaisi?

Nežinau, gal tau ir atrodo, kad ten kažkokia meilė, jausmai tarp jūsų. Gal jie kada ir buvo, o dabar skamba tik apmaudas, kad negauni to, ko tau reikėjo. Manau turėk savigarbos ir palik jį ir susitvarkyk savo gyvenimą ir buitį pati.

Maudausi be abejo už savo pinigus. Barakuda - tai moteris, siurbianti iš vyro viską kas įmanoma išsiurbti. aš gi pas jį niekad anesimaudau, maisto visada atnešu savo savaitgaliais ir valgome abu. Apie nuvedimą į restoraną, barą , parodą, koncertą - neverta net klausti - jis tam neturi pinigų ir aš jo net neprašau, nuo pat pirmos pažinties dienos. Gal 3 kartus kavinukėje buvome už 5 lt. Jūs tai barakuda vadinate? Taip, tik man regis barakudas - jis, greičiausiai, bet ne aš. Aš - kvaišelė ,tenka pripažinti,bet niekada materialinės vertybės nman nebuvo svarbesnės už žmogų. Bet sutikite, jei mudviem nėra kur net galvos priglausti, nėra savo kampo,kodėl jūs vadinate barakudiškumu norą, kad jis, galintis, pasirūpinti mudvieju gyvenamuoju plotu, tą ir padarytų? Nuo kada tai daro moteris (Jei vyras pilnai pajėgus tą padaryti)? Taip, buvo meilė, o dabar apmaudas, nes net ir karščiausią pasaulyje meilę užgęsintų mylimo žmogaus abejingumas, siekiantis net žiaurumą ir nenoras įsipareigoti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/15 11:35:23 11:35:23

neviltė:
Svečias: Palaukit, moteriškės, skaitau ir negaliu patikėti - dvi moteriškės jau ėmė ir sudėliojo kaip ir iš ko gyvens su dar neišsiskyrusiu vyru, kaip parduos jo butą, paims kompensaciją iš žmonos ir vandens netaupys. O jūs nesusimastėte, kad liaudyje toks reiškinys ir vadinasi BARAKUDA

Nevile, kiek tau metų? rašai vienur, kad vis dar gyveni su motina, kitur - kad jau metų nebe tiek, kad butui užsidirbtum. Tai už kieno pinigus dabar duše maudaisi?

Nežinau, gal tau ir atrodo, kad ten kažkokia meilė, jausmai tarp jūsų. Gal jie kada ir buvo, o dabar skamba tik apmaudas, kad negauni to, ko tau reikėjo. Manau turėk savigarbos ir palik jį ir susitvarkyk savo gyvenimą ir buitį pati.

Maudausi be abejo už savo pinigus. Barakuda - tai moteris, siurbianti iš vyro viską kas įmanoma išsiurbti. aš gi pas jį niekad anesimaudau, maisto visada atnešu savo savaitgaliais ir valgome abu. Apie nuvedimą į restoraną, barą , parodą, koncertą - neverta net klausti - jis tam neturi pinigų ir aš jo net neprašau, nuo pat pirmos pažinties dienos. Gal 3 kartus kavinukėje buvome už 5 lt. Jūs tai barakuda vadinate? Taip, tik man regis barakudas - jis, greičiausiai, bet ne aš. Aš - kvaišelė ,tenka pripažinti,bet niekada materialinės vertybės nman nebuvo svarbesnės už žmogų. Bet sutikite, jei mudviem nėra kur net galvos priglausti, nėra savo kampo,kodėl jūs vadinate barakudiškumu norą, kad jis, galintis, pasirūpinti mudvieju gyvenamuoju plotu, tą ir padarytų? Nuo kada tai daro moteris (Jei vyras pilnai pajėgus tą padaryti)? Taip, buvo meilė, o dabar apmaudas, nes net ir karščiausią pasaulyje meilę užgęsintų mylimo žmogaus abejingumas, siekiantis net žiaurumą ir nenoras įsipareigoti.

įsispirk sau į užpakalį ir suprask - moteris visada tą daro. pati turi pasirūpinti savimi ir savo gyvenimu, o ne skaičiuoti svetimus pinigus. vyriškio, kuris NENORI tau įsipapreigoti.
čia dabar save durnele, vištele pravardžiuoji. 45 metų moteris jau turėtų prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą ir buitį, o ne tikėtis, kad koks princas (oj, skrudžas) padarys tą už ją. O mamos mirties tau dar ilgai teks laukti. iki pensijos tau pačiai dar 20 metų, o jei viskas gerai su sveikata tai ir viso 100 metų sulauksi, tai dar net pusės tek laiko ant šios žemės negyvnai. Taip kad sukis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/15 14:03:45 14:03:45

Svecias, kokius cia vejus rasineji? Ar tau su skaitymu, ar su suvokimu problemos, ar didelis noras patrolinti, izeidinejant?

Eik jau, eik...

E

2 įrašai

2012/04/15 16:19:55 16:19:55

neviltė:

nu man tai tokios senos bobos, kurios sulauke 45 dar savo buities nesusitvarke ir laukia kol jas paims koks net nezadantis skirtis skrudzas vyras,yra visiskos kvaisos.Ar tunegali normalu dieda susirasti, kris tave ir tu ji myletu ir popintu? Kuris tavo vandens neskaiciuotu?Eik jau, eik... Matyt, tik tokios ir tenusipelnai ir kartu savo galvos skausmo, kad taip savigarbos neturi ir tiek zemai save tevertini.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/15 16:43:49 16:43:49

Neviltė temelę kaip ir užvedė 3 psl, bet po to cia tokios diskusijos, keli pasisakymai apie turtus.., skaiciavimai kas pirmas numirs (buves vyras ar zmona).. Brrr... baisu ir slykstu net skaityti. Kelios pasisakancios moteriskes labai nori tu vyru, kuriu pirmos zmonos gyvena uzsieny. Tai jei Jus taip tuos vyriskius mylit, tai pasiulykit jiems - tegu spjauna i ta savo bendra su pirma zmona turta ir kraustosi gyventi pas jus, arba nuomokites, nes juk mylit vienas kita. Tai neee - duok man vyra ir dar su turtu

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/15 17:06:58 17:06:58

Bedarbiai ubagai, sukrutot?
Slyskit sonan, tema ne apie jus ir ne jums.

neviltė

N

19 įrašai

2012/04/15 17:26:55 17:26:55

Svečias:
įsispirk sau į užpakalį ir suprask - moteris visada tą daro. pati turi pasirūpinti savimi ir savo gyvenimu, o ne skaičiuoti svetimus pinigus. vyriškio, kuris NENORI tau įsipapreigoti.
čia dabar save durnele, vištele pravardžiuoji. 45 metų moteris jau turėtų prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą ir buitį, o ne tikėtis, kad koks princas (oj, skrudžas) padarys tą už ją. O mamos mirties tau dar ilgai teks laukti. iki pensijos tau pačiai dar 20 metų, o jei viskas gerai su sveikata tai ir viso 100 metų sulauksi, tai dar net pusės tek laiko ant šios žemės negyvnai. Taip kad sukis.

Aš ir rūpinuosi savo gyvenimu kaip moku. Visada galiu sutikti mylimą ir mylintį vyrą, kuris su džiaugsmu pasikviestų kurti gyvenimą kartu, jau taip yra buvę, tik deja nejaučiau jiems tos "kibirkštėlės", nepasinaudojau pasitikėjimu. Kaip jūs įsivaizduojate, gal turėčiau vyrą kviestis gyventi pas save? Kodėl tuomet vyras nepasirūpina savo būstu? Manau kurti turi abu drauge, aš to ir nesikratau. O mamos mirties beje nė kiek nelaukiu, man to nereikia. Netiesa, kad visos 45m. moterys turi savo butus, ir vyrai taip pat. Suksiuos, be abejo, jau sukuosi .

neviltė

N

19 įrašai

2012/04/15 17:31:34 17:31:34

Eik jau, eik...:
nu man tai tokios senos bobos, kurios sulauke 45 dar savo buities nesusitvarke ir laukia kol jas paims koks net nezadantis skirtis skrudzas vyras,yra visiskos kvaisos.Ar tunegali normalu dieda susirasti, kris tave ir tu ji myletu ir popintu? Kuris tavo vandens neskaiciuotu?Eik jau, eik... Matyt, tik tokios ir tenusipelnai ir kartu savo galvos skausmo, kad taip savigarbos neturi ir tiek zemai save tevertini.

Na tu dar jauna mergaitė tikriausiai, nesuprasi dar . Aišku galiu normalų susirasti, bet pirma reikia savo sieloje susitvarkyti, surikiuoti jausmus, nesidaro taip ant staigiųjų tokie sprendimai. Tai jauni mėgsta greitai, tam ir yra jaunystė - greičiui. . O vertinu save ne žemai, o kartais su humoru ar net ironija. Pabandyk ir tu, kartais sveika . Be pykčio ir ačiū už kritiką.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/15 17:32:16 17:32:16

Nevilte, gal as klystum bet tavo pora temu apie santykius jau buvo. Jei taip, tai bet nuo to vyro ir jokiu budu nesitaikyk. Negaisk laiko. Sekmes randant normalu.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/15 17:35:55 17:35:55

Svečias: Neviltė temelę kaip ir užvedė 3 psl, bet po to cia tokios diskusijos, keli pasisakymai apie turtus.., skaiciavimai kas pirmas numirs (buves vyras ar zmona).. Brrr... baisu ir slykstu net skaityti. Kelios pasisakancios moteriskes labai nori tu vyru, kuriu pirmos zmonos gyvena uzsieny. Tai jei Jus taip tuos vyriskius mylit, tai pasiulykit jiems - tegu spjauna i ta savo bendra su pirma zmona turta ir kraustosi gyventi pas jus, arba nuomokites, nes juk mylit vienas kita. Tai neee - duok man vyra ir dar su turtu

Ką tu čia painioji, niekas jokių turtų ir mirčių nelaukia, prablaivėk. Normali tema, normalios nuomonės išskirus kai kurių trolių. Viskas iš givenimo! Ar galima kartu giventi jei nėra kur ir pinigų nėra?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume