Nevile, kiek tau metų? rašai vienur, kad vis dar gyveni su motina, kitur - kad jau metų nebe tiek, kad butui užsidirbtum. Tai už kieno pinigus dabar duše maudaisi?
Nežinau, gal tau ir atrodo, kad ten kažkokia meilė, jausmai tarp jūsų. Gal jie kada ir buvo, o dabar skamba tik apmaudas, kad negauni to, ko tau reikėjo. Manau turėk savigarbos ir palik jį ir susitvarkyk savo gyvenimą ir buitį pati.
Maudausi be abejo už savo pinigus. Barakuda - tai moteris, siurbianti iš vyro viską kas įmanoma išsiurbti. aš gi pas jį niekad anesimaudau, maisto visada atnešu savo savaitgaliais ir valgome abu. Apie nuvedimą į restoraną, barą , parodą, koncertą - neverta net klausti - jis tam neturi pinigų ir aš jo net neprašau, nuo pat pirmos pažinties dienos. Gal 3 kartus kavinukėje buvome už 5 lt. Jūs tai barakuda vadinate? Taip, tik man regis barakudas - jis, greičiausiai, bet ne aš. Aš - kvaišelė ,tenka pripažinti,bet niekada materialinės vertybės nman nebuvo svarbesnės už žmogų. Bet sutikite, jei mudviem nėra kur net galvos priglausti, nėra savo kampo,kodėl jūs vadinate barakudiškumu norą, kad jis, galintis, pasirūpinti mudvieju gyvenamuoju plotu, tą ir padarytų? Nuo kada tai daro moteris (Jei vyras pilnai pajėgus tą padaryti)? Taip, buvo meilė, o dabar apmaudas, nes net ir karščiausią pasaulyje meilę užgęsintų mylimo žmogaus abejingumas, siekiantis net žiaurumą ir nenoras įsipareigoti.