2012/02/13 15:19:01 15:19:01
BeStabdziu: ELITA: ;) Kažkaip keistai tas pasaulis apsisuko.Ankščiau vyrai aimanuodavo,kad moterims tai galvą "skauda" tai dar kas nors,kad tik su vyru mylėtis nereikėtų! O dabar vyrai tą estafetę perimė!Tikras sumoteriškėjimas!
Gal tiesiog nori, kad ir moterys pajaustų tą patį jausmą. Yra gi sakoma, kad lazda turi du galus.
Ir is viso, tik vyrams sekso reikia? Kodėl jie turi dėl jo žemintis, o moteris kaip kokia princesė, duosiu neduosiu.
Su kuo jūs bendraujate? Ir kiek jums metų? Neatsakykite - nebūtina. Bet jeigu jums tenka nuolat žemintis, kad gautumėte sekso, gal vertėtų pradėti bendrauti su kitokio tipažo žmonėmis?
o šiaip žmonės pyksta, kai negauna to, ko nori. Tiek vyrai, tiek moterys. Ir jokios čia tragedijos. Jei labai reikia - ieškok galimybių
2012/02/13 16:33:28 16:33:28
Vienisa_Siela: vanile: taip, man yra taip buvę. iš tiesų visą gyvenimą teko pastoviai vos ne muštis dėl to reikalo, nes man reikia nors truputį labiau pažint žmogų, kad leistis į intimumą. Bet paskutinis atvejis....nu ką aš žinau....draugaujam, draugaujam...jau mėnuo ir jau antras....nu jau atsibodo man padorią vaidint Tada jis klausia, ko tu pikta tokia???? Durniau galvoju tu...taip ir pasakiau viską ką galvoju: sakau, arba duok, ar viskas baigta. O jis tada....aš taip negaliu, tu į mane vos ne kaip į prostitutą žiūri, tu mane "spaudi".... Nu man dar taip gyvenime nėr buvę...eina sau....užbaigiau tą reikalą. Negavus moteris yra baisiau nei negavęs vyras. Galėčiau jam net galvą nupjaut iš pykčio...
vanile,tau taip padare eilinis vaikinas,bet man taip padaro mano vyras su kuriuo gyvenu jau 5 metus ir turime dukryte,kad ir vakar,vaikas miega, ramu ir galu gale as vyrui sakau,gal kazka nuveikiam pries miega.....??? o vyras atsisuka ir man pasako- tai kad as jau beveik miegu..... tai patikek pasiutau kaip nezinau kas,supratau tik tai kad as jam neidomi jau ir jam svarbiau miegas..... tai kaip mes galime buti nepiktos juk esame gyvos ir mum reikia to....
nu tiksliai... blemba, vedusi boba,o sedi pazinciu svetainej ir skundziasi, kad diedas dulkint jos nenori Nu tai gerai ir daro,kad nedulkina
2012/02/13 16:47:42 16:47:42
vanile,tau taip padare eilinis vaikinas,bet man taip padaro mano vyras su kuriuo gyvenu jau 5 metus ir turime dukryte,kad ir vakar,vaikas miega, ramu ir galu gale as vyrui sakau,gal kazka nuveikiam pries miega.....??? o vyras atsisuka ir man pasako- tai kad as jau beveik miegu..... tai patikek pasiutau kaip nezinau kas,supratau tik tai kad as jam neidomi jau ir jam svarbiau miegas..... tai kaip mes galime buti nepiktos juk esame gyvos ir mum reikia to....[/quote]
neisivaizduoju kad man vyras tai padarytu. Tai greitai butu pakeistas . O gal tiesiog pavarges?
2012/02/13 17:04:24 17:04:24
Svečias: vanile,tau taip padare eilinis vaikinas,bet man taip padaro mano vyras su kuriuo gyvenu jau 5 metus ir turime dukryte,kad ir vakar,vaikas miega, ramu ir galu gale as vyrui sakau,gal kazka nuveikiam pries miega.....??? o vyras atsisuka ir man pasako- tai kad as jau beveik miegu..... tai patikek pasiutau kaip nezinau kas,supratau tik tai kad as jam neidomi jau ir jam svarbiau miegas..... tai kaip mes galime buti nepiktos juk esame gyvos ir mum reikia to....
neisivaizduoju kad man vyras tai padarytu. Tai greitai butu pakeistas . O gal tiesiog pavarges?[/quote]
turi tureti ant ko keisti nelabai kam cia tokios perejunes reikalingos nebent kaip meiluze padulkinimui
2012/02/13 20:21:39 20:21:39
[quote:3vomv51n]nebent kaip meiluze padulkinimui [/quote:3vomv51n]
vyrai dulkina meiluzes, o meiluzes ju pinigines.
bet kai kuriu vyru tuscios ir pinigines, ir galvos. belieka forume tulzi lieti
2012/02/13 20:25:14 20:25:14
Svečias: [quote:1hnmq52q]nebent kaip meiluze padulkinimui
bet kai kuriu vyru tuscios ir pinigines, ir galvos. belieka forume tulzi lieti[/quote:1hnmq52q]
o kam reikalingos vede bobses, forume zirziancios? net padulkinimui netinka, dar apkres kuo
2012/02/13 20:53:49 20:53:49
vanile: taip, man yra taip buvę. iš tiesų visą gyvenimą teko pastoviai vos ne muštis dėl to reikalo, nes man reikia nors truputį labiau pažint žmogų, kad leistis į intimumą. Bet paskutinis atvejis....nu ką aš žinau....draugaujam, draugaujam...jau mėnuo ir jau antras....nu jau atsibodo man padorią vaidint Tada jis klausia, ko tu pikta tokia???? Durniau galvoju tu...taip ir pasakiau viską ką galvoju: sakau, arba duok, ar viskas baigta. O jis tada....aš taip negaliu, tu į mane vos ne kaip į prostitutą žiūri, tu mane "spaudi".... Nu man dar taip gyvenime nėr buvę...eina sau....užbaigiau tą reikalą. Negavus moteris yra baisiau nei negavęs vyras. Galėčiau jam net galvą nupjaut iš pykčio...
Oho... stabdziu, skysti geria vietoj alaus tas vyrukas o jei rimtai tai per pirmus tris ,penkis pasimatymus turi chemine reakcija ivykti ...
2012/02/13 21:06:20 21:06:20
Svečias: Svečias: [quote:1863m84b]nebent kaip meiluze padulkinimui
bet kai kuriu vyru tuscios ir pinigines, ir galvos. belieka forume tulzi lieti
o kam reikalingos vede bobses, forume zirziancios? net padulkinimui netinka, dar apkres kuo [/quote:1863m84b]
ipatingai bukiems-kartoju:
kai kuriu vyru tuscios ir pinigines, ir galvos. belieka forume tulzi lieti
neissiduok, kad seksas tau nepasiekiamas
2012/02/13 21:12:06 21:12:06
Svečias: Svečias: vanile,tau taip padare eilinis vaikinas,bet man taip padaro mano vyras su kuriuo gyvenu jau 5 metus ir turime dukryte,kad ir vakar,vaikas miega, ramu ir galu gale as vyrui sakau,gal kazka nuveikiam pries miega.....??? o vyras atsisuka ir man pasako- tai kad as jau beveik miegu..... tai patikek pasiutau kaip nezinau kas,supratau tik tai kad as jam neidomi jau ir jam svarbiau miegas..... tai kaip mes galime buti nepiktos juk esame gyvos ir mum reikia to....
neisivaizduoju kad man vyras tai padarytu. Tai greitai butu pakeistas . O gal tiesiog pavarges?
turi tureti ant ko keisti nelabai kam cia tokios perejunes reikalingos nebent kaip meiluze padulkinimui [/quote]
kokie mes paspute du pakeiciau, viena, kad neuzteko, kita, kad uzrakinti norejo, jei ka ir trecias ten pat nukeliaus. Visi vyrai sakosi tik padulkinimui, o paskui laksto is paskos
2012/02/13 21:28:42 21:28:42
Svečias: Svečias: Svečias: vanile,tau taip padare eilinis vaikinas,bet man taip padaro mano vyras su kuriuo gyvenu jau 5 metus ir turime dukryte,kad ir vakar,vaikas miega, ramu ir galu gale as vyrui sakau,gal kazka nuveikiam pries miega.....??? o vyras atsisuka ir man pasako- tai kad as jau beveik miegu..... tai patikek pasiutau kaip nezinau kas,supratau tik tai kad as jam neidomi jau ir jam svarbiau miegas..... tai kaip mes galime buti nepiktos juk esame gyvos ir mum reikia to....
turi tureti ant ko keisti nelabai kam cia tokios perejunes reikalingos nebent kaip meiluze padulkinimui
kokie mes paspute du pakeiciau, viena, kad neuzteko, kita, kad uzrakinti norejo, jei ka ir trecias ten pat nukeliaus. Visi vyrai sakosi tik padulkinimui, o paskui laksto is paskos [/quote]
sunys paskui rujojancias kales irgi laksto Tamsta prie tu priklausai?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume