Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?

Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?

Svetlana

S

980 įrašai

2012/01/22 11:56:58 11:56:58

deepsorrow: Ir princesių yra ir raganų, ir našlaitėlių, ir snieguolių, ir miegančių gražuolių – visokių yra, visokių reikia. Supratau, kad galvos dėl to sukti nereikia, netinka – pasakyk, nesikeičia – eik tolyn ir negaišk nei savo, nei jos laiko. Jeigu nėra abipusio dialogo toliau gilintis neverta.

Puiku . Pridursiu tik, kad kažkam ragana gali būti princese, o princese - ragana. Kiekvienas teatranda savo.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/01/22 12:01:14 12:01:14

BeStabdziu:
svetlana:
"Pasimovęs" jūs ant tų princesių, matyt vaikystės pasakos gilų įspūdį paliko . Žinoma kad visos merginos princesės, kas to nežino??

Man labai keista šito forumo mada atsakinėti ne pagal diskusijoje esančią temą, o aptarinėti vieni kitų asmenybes. Gal reikia išaugti kartą iš tokio vaikiško elgesio. Iš viso šiame forume matau vos kelis narius (Deepsorrow ir keli kiti) kurie moka normaliai diskusinti. Dauguma tai toks jausmas, kad renkasi čia arba išsiverkti dėl nelaimingos "meilos", arba išsikolioti.

Asmenybės neaptarinėjamos, o pažymimas kai kurių komentarų pasikartojantis leitmotyvas;) , šiuo atveju jūsų "princesės", kurios dalyvauja vos ne kiekviename komentare . Bandoma parodyti, kad nebūtinai reikia matyti tai, ko nemėgstate, o geriau įsižiūrėti į mėgstamus bruožus ar elgesį..
Kaip teisingai pastebėjote, kai kurie čia siekia tik...išsikolioti...bet ne suprasti.

ELITA

E

255 įrašai

2012/01/23 10:10:29 10:10:29

"nu gal baisios,tik taip reaguoja" o kas yra-"baisios"?! Negražių žmonių nėra,yra tik ne kai kurių apipuvęs vidus,prastas supratimas ir įvertinimas.Kas gyvenime žmogų vertina iš išorės?Juk pvz.vyras turėtų būti šiek tiek už beždžionę gražesnis,o moteris,šiek tiek gražesnė už vyrą! Ir ne visos širsta ant vyrų,jei joms nesiūlomas sexas.Yra dar moterų kurios išsaugojo savo orumą,o yra ir tokių,kurios pačios "jį" pasiima!Kam dar laukti kol pasiūlys...

Besiblaškanti 2

B

2 įrašai

2012/01/23 19:42:58 19:42:58

vanile: taip, man yra taip buvę. iš tiesų visą gyvenimą teko pastoviai vos ne muštis dėl to reikalo, nes man reikia nors truputį labiau pažint žmogų, kad leistis į intimumą. Bet paskutinis atvejis....nu ką aš žinau....draugaujam, draugaujam...jau mėnuo ir jau antras....nu jau atsibodo man padorią vaidint Tada jis klausia, ko tu pikta tokia???? Durniau galvoju tu...taip ir pasakiau viską ką galvoju: sakau, arba duok, ar viskas baigta. O jis tada....aš taip negaliu, tu į mane vos ne kaip į prostitutą žiūri, tu mane "spaudi".... Nu man dar taip gyvenime nėr buvę...eina sau....užbaigiau tą reikalą. Negavus moteris yra baisiau nei negavęs vyras. Galėčiau jam net galvą nupjaut iš pykčio...

ne padaryta moteris blogiau uz nedagerusi vyra

48488id_Vienisa_Siela

4

4 įrašai

2012/02/13 10:35:24 10:35:24

vanile: taip, man yra taip buvę. iš tiesų visą gyvenimą teko pastoviai vos ne muštis dėl to reikalo, nes man reikia nors truputį labiau pažint žmogų, kad leistis į intimumą. Bet paskutinis atvejis....nu ką aš žinau....draugaujam, draugaujam...jau mėnuo ir jau antras....nu jau atsibodo man padorią vaidint Tada jis klausia, ko tu pikta tokia???? Durniau galvoju tu...taip ir pasakiau viską ką galvoju: sakau, arba duok, ar viskas baigta. O jis tada....aš taip negaliu, tu į mane vos ne kaip į prostitutą žiūri, tu mane "spaudi".... Nu man dar taip gyvenime nėr buvę...eina sau....užbaigiau tą reikalą. Negavus moteris yra baisiau nei negavęs vyras. Galėčiau jam net galvą nupjaut iš pykčio...

vanile,tau taip padare eilinis vaikinas,bet man taip padaro mano vyras su kuriuo gyvenu jau 5 metus ir turime dukryte,kad ir vakar,vaikas miega, ramu ir galu gale as vyrui sakau,gal kazka nuveikiam pries miega.....??? o vyras atsisuka ir man pasako- tai kad as jau beveik miegu..... tai patikek pasiutau kaip nezinau kas,supratau tik tai kad as jam neidomi jau ir jam svarbiau miegas..... tai kaip mes galime buti nepiktos juk esame gyvos ir mum reikia to....

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/13 11:11:13 11:11:13

Vienisa_Siela:

vanile,tau taip padare eilinis vaikinas,bet man taip padaro mano vyras su kuriuo gyvenu jau 5 metus ir turime dukryte,kad ir vakar,vaikas miega, ramu ir galu gale as vyrui sakau,gal kazka nuveikiam pries miega.....??? o vyras atsisuka ir man pasako- tai kad as jau beveik miegu..... tai patikek pasiutau kaip nezinau kas,supratau tik tai kad as jam neidomi jau ir jam svarbiau miegas..... tai kaip mes galime buti nepiktos juk esame gyvos ir mum reikia to....

Bet čia jau rimtai šeima braška
Aišku, gal jis iš tikro visiškai nusivaręs buvo ir ryt sunki diena, nereikia to nuvertinti.
Bet kita vertus, gal ir pasiūlymas kažką nuveikti buvo perdaug buitiškas, neseksualus? Gražink vilioklę deivę į šeimą.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/02/13 11:53:58 11:53:58

Vienisa_Siela:

Tarkim.
Ir ką? būčiau jo vietoje, truks plyš turiu dabar norėt?
Sveika atvykusi į santuokinį gyvenimą. Ką nuveikei, kad tą akimirką tavęs geistų?

NePadugnė

N

2 įrašai

2012/02/13 12:10:45 12:10:45

Vienisa_Siela: vanile,tau taip padare eilinis vaikinas,bet man taip padaro mano vyras su kuriuo gyvenu jau 5 metus ir turime dukryte,kad ir vakar,vaikas miega, ramu ir galu gale as vyrui sakau,gal kazka nuveikiam pries miega.....??? o vyras atsisuka ir man pasako- tai kad as jau beveik miegu..... tai patikek pasiutau kaip nezinau kas,supratau tik tai kad as jam neidomi jau ir jam svarbiau miegas..... tai kaip mes galime buti nepiktos juk esame gyvos ir mum reikia to....

Žinau, kad ne mano reikalas ir ne į temą, todėl atsiprašau.. bet, Vienisa_Siela, ką čia veikiate prisiregistravusi, jei turite savo vyrą ir plius dukryte ? Gal visgi tas Jūsų vyras ir ne be reikalo "nedavė" ?

Kitina

K

67 įrašai

2012/02/13 12:22:11 12:22:11

deepsorrow: O tu pabandyk su gražia ji juk pripratusi būti geidžiama ir prie to, kad visi vyrai nori ją pasiguldyti jau per pirmą pasimatymą ir laužytis – if you can't win the game - change the rules. Moterys „suerzina“ ir neduoda – sukeiskim vaidmenis! Rezultatas tas pats žmonės labiau linkę norėti to ko negali gauti ar tai ką gauti sunku. Per kitą pasimatymą bendraus normaliai, pasikėlusius kartais pravartu nuleist ant žemės.

Per pirma ir nieko tai nieko ir baisaus. Moterys dazniausiai nelinke is kart, jas reikia jaukinti. O vyrai tam, patys kantrybes neturi

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/13 13:56:21 13:56:21

Kitina: Moterys dazniausiai nelinke is kart, jas reikia jaukinti. O vyrai tam, patys kantrybes neturi

Tikriausiai kazkoks stebuklas, ir tik sioje vietoje anot taves, vyrai turetu bandyti savo kantrybe?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume