Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?

Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?

Jauna mergina, ieškanti dieduko su pilvuku ir plike, kad pasiūlytų sekso ir pinigų (labai sunku gyvent)

J

1 įrašai

2012/02/17 18:34:29 18:34:29

BeStabdziu: Kodėl yra daug moterų, kurios kai nesulaukia tam tikros rūšies dėmesio iš su ja bendraujančio vyro, ima širsti, kabinėtis prie jo dėl smulkmenų?

[img:28men7kw]http://www.demotyvacija.lt/media/demotivators/demotyvacija.lt_Geriau-uz-orgazma-Stebeti-moters-reakcija-kai-ji-negauna_13169941388.jpg[/img:28men7kw]

O kodėl vyrai nesiūlo sekso?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/17 21:53:29 21:53:29

Jauna mergina, ieškanti dieduko su pilvuku ir plike, kad pasiūlytų sekso ir pinigų (labai sunku gyvent):

Nes neturi pinigu.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/17 22:32:00 22:32:00

BeStabdziu:
ELITA: ;) Kažkaip keistai tas pasaulis apsisuko.Ankščiau vyrai aimanuodavo,kad moterims tai galvą "skauda" tai dar kas nors,kad tik su vyru mylėtis nereikėtų! O dabar vyrai tą estafetę perimė!Tikras sumoteriškėjimas!

Gal tiesiog nori, kad ir moterys pajaustų tą patį jausmą. Yra gi sakoma, kad lazda turi du galus.

Ir is viso, tik vyrams sekso reikia? Kodėl jie turi dėl jo žemintis, o moteris kaip kokia princesė, duosiu neduosiu.

o aš tai iš tikrio manau, kad tas berniukas be stabžių iš tikro yra savęs dar neatradęs gėjus. Tik pats sau bijo pripažinti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/18 08:08:11 08:08:11

Svečias:
BeStabdziu:
ELITA: ;) Kažkaip keistai tas pasaulis apsisuko.Ankščiau vyrai aimanuodavo,kad moterims tai galvą "skauda" tai dar kas nors,kad tik su vyru mylėtis nereikėtų! O dabar vyrai tą estafetę perimė!Tikras sumoteriškėjimas!

Gal tiesiog nori, kad ir moterys pajaustų tą patį jausmą. Yra gi sakoma, kad lazda turi du galus.

Ir is viso, tik vyrams sekso reikia? Kodėl jie turi dėl jo žemintis, o moteris kaip kokia princesė, duosiu neduosiu.

o aš tai iš tikrio manau, kad tas berniukas be stabžių iš tikro yra savęs dar neatradęs gėjus. Tik pats sau bijo pripažinti.

Taip, labai imanomas dalykas.

Odisejas1981

O

28 įrašai

2012/02/18 09:05:06 09:05:06

Svečias:
Jauna mergina, ieškanti dieduko su pilvuku ir plike, kad pasiūlytų sekso ir pinigų (labai sunku gyvent):

Nes neturi pinigu.

Reziume:nera pinigu,nera sekso DDDDDDDDDD

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/18 12:11:19 12:11:19

Svečias:
Svečias:
BeStabdziu:

Taip, labai imanomas dalykas.

ne imanomas , o GARANTUOTAS Matosi is tolo kad bestabdis yra GEJUS kokios xar abejones bet gal cia visai nieko blogo,gi neuzkreciama

Odisejas1981

O

28 įrašai

2012/02/18 12:24:48 12:24:48

Ir is viso, tik vyrams sekso reikia? Kodėl jie turi dėl jo žemintis, o moteris kaip kokia princesė, duosiu neduosiu.[/quote]

o aš tai iš tikrio manau, kad tas berniukas be stabžių iš tikro yra savęs dar neatradęs gėjus. Tik pats sau bijo pripažinti.[/quote]
Taip, labai imanomas dalykas.[/quote]
ne imanomas , o GARANTUOTAS Matosi is tolo kad bestabdis yra GEJUS kokios xar abejones bet gal cia visai nieko blogo,gi neuzkreciama [/quote]

Oho kokia drasi nuomuone D...jei man kiekviena siulytusi sekso ir as atsisakyciau tai jau Gejus:D?O gal as esu istikimas PRINCESEI,kuri neduoda ,nes neturiu pinigu

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/02/18 17:38:19 17:38:19

Madinga darosi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/18 17:59:00 17:59:00

Odisejas1981: Gal tiesiog nori, kad ir moterys pajaustų tą patį jausmą. Yra gi sakoma, kad lazda turi du galus.

o aš tai iš tikrio manau, kad tas berniukas be stabžių iš tikro yra savęs dar neatradęs gėjus. Tik pats sau bijo pripažinti.[/quote]
Taip, labai imanomas dalykas.[/quote]
ne imanomas , o GARANTUOTAS Matosi is tolo kad bestabdis yra GEJUS kokios xar abejones bet gal cia visai nieko blogo,gi neuzkreciama [/quote]

Oho kokia drasi nuomuone D...jei man kiekviena siulytusi sekso ir as atsisakyciau tai jau Gejus:D?O gal as esu istikimas PRINCESEI,kuri neduoda ,nes neturiu pinigu [/quote]

Odisėjau, tai kad čia ne tavo atvejis - kai visos mergos iš paskos laksto, o tu net nesupranti kas darosi.
Čia berniuka sbe stabdžių TYČIA vilioja ir duoda dviprasmiškas užuominas NEGRAŽIOMS merginoms, kad jos pajustų, kad LAZDA TURI DU GALUS nes kažkokios PRINCESĖS kažkada atstūmė berniuką be stabdžių.
T.. jis jaučiasi kaip koks baudėjas atsiūstas parodtyti vietą visai moterų priedermei.

Tu tesus, jis nebūtinai gėjus. Gal šeip, asmenybės sutrikimai sukelti neatsakingo motinos elgesio ankstyvoje berniuko brendimo stadijoje. Gal tegu eina pasigydyti..

jaucianti

J

452 įrašai

2012/02/18 18:40:15 18:40:15

Na kam taip griežtai Gal jis tiesiog jaunas dar Gal retai patiriantis tokį malonumą, gal dažnai atstumas Tai ir žaidžia vis dar Nieko - užaugs, pabendraus ne su princesėmis, o gyvomis moterimis, ir viskas bus gerai jam Be stabdi, nestabdyk P.S. JEIGU moteris tikrai nori, nelabai įsivaizduoju, kaip vyras atsilaikyti sugebėtų

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume