cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Būtent Svetlana, O kas jau didesnis manipuliacijų ekspertės jei ne moterys?!
O, kad jau būtu vėliau aišku dar karta pasikartosiu. Vienokia santuoka tėra ir šioji Dievo akivaizdoje. Maslovas ir Jungas pameni mes apie tai kalbėjomės.
"o kaip kitaip ji turi suprasti vyro nenorą jos vesti? "
Užduokite šį klausimą konkrečiam asmeniui, aš ne ekstrosensas.
"Ne dėl popierėlio moteris pavargsta laukti, o dėl pagarbos ir jos įvertinimo kaip netinkamos šeimai"
Apsispręskite. Ar jau dabar norite pasakyti, kad vyrai po cm bilieto gavimo tampa pagarbesni sutuoktiniai?
Statusas, ne kitaip.
" Tame ir kazusas, kad už to menko popierėlio slypi labai didelis ir jautrus dalykas..."
koks jautrus dalykas?
"Kalbama apie mylinčius vienas kitą žmones."
Svetlana, čia lankosi ne tik vaikai. Suaugę puikiai žino, kad toji rožinė meilė ateina ir išeina lygiai taip kaip atėjo. (Ana Žiogas avataras su "angelais" kalbasi ir dar pora metų kalbės kol nusipurtys. ) Cm bilietas ne įamžina meilės ir galios jei neturi. Ir dar. Liepk kuriam nors vyrui tave pamilti. Tai ar turi žmogus pats iš savęs meilės? Nors jau čia kita tema...
Na kaip ir nėra dėl ko gdiskutuoti. Mylyntis vyras pasiūlys santuoką, jei matys kad moteriai ji svarbi. Mylinčiajam ir pačiam santuoka yra svarbi, nė kiek tuo neabejoju, nes moteris tampa jo žmona, o ne potenciali žmona bet kuriam vyrui, taip, tai statusas, o ar tai yra blogai? Pvz. aš į nevedusį vyrą, bet turintį sugyventinę, visada žiurėsiu kaip į laisvą, tuo tarpu vedęs man yra užimtas. Štai ir skirtumas. Aišku, galima diskutuoti, o ką, vedę neturi meilužių - bet yra faktas - jis vedė tuo suteikdamas savo moteriai tam tikrą garbingą statusą, bent jau praeity.