Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nasliu gyvenimas

Nasliu gyvenimas

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/12/30 08:14:56 08:14:56

svetlana:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Neturi žmogus pats iš savęs Meilės, ir cm bilieto galia aš netikiu.

Tai apie ką ir kalbame. Jei žmogus neturi meilės, tuomet viskas aišku ir taip. kokia ten gali būti santuoka - tai tik farsas. Kalbama apie [u:2l2ggx0s]mylinčius[/u:2l2ggx0s] vienas kitą žmones. Tokie būna už santuoką. Nes meilė yra dar ir pasitikėjimas.

Na nevisai taip. Santuoka labai netgi gali buti ir ne is meiles, pvz. del turto ar padeties, bet tai nereiskia, kad ji bus nerimta. Sakyciau net gi daug rimtesne nei vien tik is aistros nes abu blaiviai masto ir jau zino kas , kaip ir del ko.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/12/30 09:51:57 09:51:57

senas hrienas:
Na nevisai taip. Santuoka labai netgi gali buti ir ne is meiles, pvz. del turto ar padeties, bet tai nereiskia, kad ji bus nerimta. Sakyciau net gi daug rimtesne nei vien tik is aistros nes abu blaiviai masto ir jau zino kas , kaip ir del ko.

Nemanau Seni.
Manau.
Dėl turto ar padėties tai tas pats kas cm. Kai žmogus ateina į pora kaip subjektas gero nelauk.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/12/30 10:20:52 10:20:52

senas hrienas:
svetlana:

Tai apie ką ir kalbame. Jei žmogus neturi meilės, tuomet viskas aišku ir taip. kokia ten gali būti santuoka - tai tik farsas. Kalbama apie [u:le7w1uh5]mylinčius[/u:le7w1uh5] vienas kitą žmones. Tokie būna už santuoką. Nes meilė yra dar ir pasitikėjimas.

Gal ir rimtesne. Bet ar laiminga?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/12/30 11:50:14 11:50:14

Laime. Vienam laime,kai uztenka to ka turi, kitas vedamas troskimu vaikosi jos visa gyvenima, bet taip ir nepasiveja.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/30 12:32:30 12:32:30

senas hrienas:

Nemanau Seni.
Manau.
Dėl turto ar padėties tai tas pats kas cm. Kai žmogus ateina į pora kaip subjektas gero nelauk.

Kai žmogus pasiruošęs naujiems santykiams, tuomet nekyla baimių, susijusių su santuoka. Paprastai, baugščiais tampama nukentėjus, nusivylus santuoka arba, kaip daugelis čia rašė, dėl baimės įsipareigoti. Laisvė: laisvai savo valia, niekieno neverčiamas įsipareigoju žmogui, kuriuo pasitikiu ir pasižadu būti su juo net ir sunkiais momentais - stengsiuosi būti atsakingu už kitą ir save. Čia abiem pusėm galioja.
Įnirtingas neigimas santuokos prasmės rodo nepasiruošimą jai ir tiek...

C

1075 įrašai

2011/12/30 14:55:15 14:55:15

Svečias:
Laisvė: laisvai savo valia, niekieno neverčiamas įsipareigoju žmogui, kuriuo pasitikiu ir pasižadu būti su juo net ir sunkiais momentais - stengsiuosi būti atsakingu už kitą ir save.
Įnirtingas neigimas santuokos prasmės rodo nepasiruošimą jai ir tiek...

Oho. Tiesą pasakius nesuprantu ar čia man klausimas ar pastaba. Na pasikalbam. : )
Niekur nerašiau, kad santuoka beprasmiška. Rašiau, kad cm santuoka tai tik statusas.
Taip pat galiu parašyti, kad yra žmonių kurie atsiklauptu naujos kartos automobilio ar telefono. Tai ko negali būti, kad sureikšmins cm bilietuką. Nors negražu iš mano pusės taip sakyti. Kiekvienas turi teisę į svajonę.

Žodžius kuriuos cituojate kiek pamenu sakoma ne cm, o bažnyčioje. Ir žodžio įsipareigoju jame nėra. Juk natūralu juos pamiršti kai kuriems. Nes kai kurie to nesakė, kai kurie pamiršo ko prisiekė ir žadėjo. Dar kiti turi savus stabus ir tuo pat savų lūkesčių. Dar kitiems tai graži šventė.

Jokių intrigų. Dalyvauju diskusijoje : )

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/30 15:09:56 15:09:56

Būtent Svetlana, O kas jau didesnis manipuliacijų ekspertės jei ne moterys?!
O, kad jau būtu vėliau aišku dar karta pasikartosiu. Vienokia santuoka tėra ir šioji Dievo akivaizdoje. Maslovas ir Jungas pameni mes apie tai kalbėjomės.
"o kaip kitaip ji turi suprasti vyro nenorą jos vesti? "
Užduokite šį klausimą konkrečiam asmeniui, aš ne ekstrosensas.
"Ne dėl popierėlio moteris pavargsta laukti, o dėl pagarbos ir jos įvertinimo kaip netinkamos šeimai"
Apsispręskite. Ar jau dabar norite pasakyti, kad vyrai po cm bilieto gavimo tampa pagarbesni sutuoktiniai?
Statusas, ne kitaip.
" Tame ir kazusas, kad už to menko popierėlio slypi labai didelis ir jautrus dalykas..."
koks jautrus dalykas?
"Kalbama apie mylinčius vienas kitą žmones."
Svetlana, čia lankosi ne tik vaikai. Suaugę puikiai žino, kad toji rožinė meilė ateina ir išeina lygiai taip kaip atėjo. (Ana Žiogas avataras su "angelais" kalbasi ir dar pora metų kalbės kol nusipurtys. ) Cm bilietas ne įamžina meilės ir galios jei neturi. Ir dar. Liepk kuriam nors vyrui tave pamilti. Tai ar turi žmogus pats iš savęs meilės? Nors jau čia kita tema...

Na kaip ir nėra dėl ko gdiskutuoti. Mylyntis vyras pasiūlys santuoką, jei matys kad moteriai ji svarbi. Mylinčiajam ir pačiam santuoka yra svarbi, nė kiek tuo neabejoju, nes moteris tampa jo žmona, o ne potenciali žmona bet kuriam vyrui, taip, tai statusas, o ar tai yra blogai? Pvz. aš į nevedusį vyrą, bet turintį sugyventinę, visada žiurėsiu kaip į laisvą, tuo tarpu vedęs man yra užimtas. Štai ir skirtumas. Aišku, galima diskutuoti, o ką, vedę neturi meilužių - bet yra faktas - jis vedė tuo suteikdamas savo moteriai tam tikrą garbingą statusą, bent jau praeity.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/30 15:11:59 15:11:59

senas hrienas:
svetlana:

Tai apie ką ir kalbame. Jei žmogus neturi meilės, tuomet viskas aišku ir taip. kokia ten gali būti santuoka - tai tik farsas. Kalbama apie [u:379utwua]mylinčius[/u:379utwua] vienas kitą žmones. Tokie būna už santuoką. Nes meilė yra dar ir pasitikėjimas.

Taip, tiesa, būna kitų priežasčių, ne mažiau svarių už meilę - nors jos man ir nesuprantamos..

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/30 15:22:08 15:22:08

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Aš manau, kad santuoka turėtu būti viena. [quote:2fnrt4z2]

Mano nuomone, santuoka gali būti ir ne viena, bet ji turi būti sėkminga,kad ir per kokius sunkumus tai pasiekta - kitaip nereikia jos, tada tai žaidimu tampa - kai du nelaimingi žmonės vaidina santuoką.

Skyrybos lygu netekčiai.[quote:2fnrt4z2]

Kai miršta mylimas sutuoktinis - nepalyginamai didesnė netektis. O skyrybos - dažnai būna ATRADIMAS. Galimybių, naujo gyvenimo.[/quote:2fnrt4z2][/quote:2fnrt4z2]

C

1075 įrašai

2011/12/30 15:36:16 15:36:16

svetlana:

Mylyntis vyras pasiūlys santuoką, jei matys kad moteriai ji svarbi.

: ) Manau Taip Svetlana, kai vyras bus tikras ir kai tam ateis laikas.

Joks liūtas ne liūtas kai jis narve.
Joks mustangas, o pakinkytas arklys.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume