Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nasliu gyvenimas

Nasliu gyvenimas

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/12/30 15:42:42 15:42:42

svetlana:
Mano nuomone, santuoka gali būti ir ne viena,

: ) Suprantu Svetlana, tavo darbas toks.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/30 17:04:35 17:04:35

Svečias:
Svečias:
Ugnelė.: Moteris stengiasi dėl santykių, bet santuokos įteisinimas parodo ir vyro požiūrį į santuoką ir į moterį. Visoms moterims svarbu saugumas, tai užkoduota jose lygiai kaip vyruose užkoduota būti medžiotoju.
Aš nekalbu apie santuokos sudarymą bet kokiu atveju, bile įteisinti.
Aš tiesiog nesuprantu žmonių, kurie kalba apie didelę meilę, apie ištikimybę ir įsipareigojimus, bet va įteisinti visa tai nenori. Kuriems nesvarbu, kad vaikai gimtų santuokoje ir šeimoje.
Žinoma, jei kažkuriam kyla abejonių ar tas kitas yra tikrai jam skirtas, tada suprantu nenorą tuoktis.

Ugnele, jeigu tikite "popierėlio" galia, būkite maloni, paaiškinkite, kodėl jūsų dabartinis draugas jūsų neveda. ir kodėl tada nesusiklostė jūsų ankstesnė santuoka, jeigu taip atidžiai rinkotės.
Ir kodėl visiems davatkuodama, kad ginkdie pirmo pasimatymo metu negalima užsiimti seksu, tai padarote.
Žinote, man nuoširdžiai jūsų gaila, nes esate apsimelavusi moteris. Skaitote moralus, o pati gyvenime neaišku, ką darote. Ir dar turite tiek "drąsos" kurti temą "Ugnelės patarimai". Kas jus paskyrė žmonių tarpusavio santykių eksperte, ypač, kai visada meluojate ir sukate uodegą?

Jūs labai puikiai žinote, kad aš nė vienos temos šiame forume nesu sukūrusi.
Ir jums manęs ne gaila, o jūs tiesiog esate pikta moteris, rezganti intrigas. Pati greičiausiai tą temą ir sukūrite (jau, beje, antrą), pati man ,,priskyrėte" ekspertės vardą ir pati ten neva manęs klausinėjate. Neturite ką veikti, kad užsiimate vaikų žaidimais? O gal norite būti paviešinta?

P. ugnele, pirmiausiai man kyla klausimas, kodėl jūs vis įsivaizduojate kažkokią į 4ą dešimtį įkopusią moteriškę?
a) aš esu vyras; b) man 26eri; c) 4 metus draugauju su savo mergina (beje, gan stambios korporacijos direktoriaus pavaduotoja); d) pats tikrai nesiskundžiu nei pareigomis, nei išsilavinimu; e) tikrai nekūriau jokios temos šiame forume, tačiau, prisipažinsiu, kartais užmetu akį į jūsų ir jūsų kolegų pasisakymus; f) neuždavinėju jums jokių klausimų jūsų patarimų skiltyje; g) matyt, neturite ko viešinti, jeigu mane vadinate "moterimi".

Dabar jums turbūt maga paklausti, kodėl aš komentavau jūsų pasisakymus. O atsakymas labai paprastas - turbūt esu toks žmogus, kuris negali pakęsti, kai žmogaus žodžiai skiriasi nuo darbų. Iš tiesų man tikrai nerūpi, ar jūs turėjote vienanaktinius, ar ilgalaikius santykius, su kuo ir kada tai darėte. Tiesiog juokinga, kad asmuo, taip aršiai pasisakantis už susilaikymą nuo lytinių santykių per pirmajį pasimatymą, taip pat ir pasisakantis už vienintelę santuoką, realiame gyvenime elgiasi priešingai. Matote, esu išaugęs pilnoje, darnioje, išsilavinusių žmonių šeimoje, todėl man sunku suvokti tokius diskursus ir disonansus tarp to, ką sakote, ir to, ką darote. O liūdniausia turbūt tai, kad tarp tokių skaitovų kaip aš, įprastai nereiškiančių nuomonės, yra ir nemažai jaunų panelių. Ir žinote, aš pagalvoju, o jeigu aš turėčiau dukrą arba, sakykim, mano sesuo atleiskite už žodį, "rūrintųsi" per pirmą pasimatymą (aišku, jūsų kontrargumentas bus - aš juk nežinau, ar ji to nedaro), galvojat, tėvai ir artimieji labai džiaugtųsi? Tikrai smagu, kai tau artimas žmogus eina gatve, o jam iš paskos numetamas žodis iš K raidės.

Žinoma, mums, vyrams, smagu pasigirti ir apie vienadienius santykius, bet, bliamba, chebra, įsivaizduokit, kad jūsų dukrą, mamą ar seserį vieną naktį padulkina toks "deepsorrow". Galvojat labai faina jai būtų tai panelei kažkokią kapsuliuotą rožę gaut, kad cituoju ("kaip jūra nusiramintų"). Žinoma, aš nekalbu apie tokias vienadienes šlavėjas ar iš kaimo nuotykių ieškot atkeliavusias nuo grandinės paleistas panas. Pasiskaičius jūsų pasisakymus atrodote totally fucked up.
Apskritai, kokia šito forumo esmė, jeigu jūs žmones, komentavusius jus nepalankiai arba ironiškai (gal, beje tarp jų ir buvo jūsų minėtų 40+ moteriškių) kaltinate šmeižtu? Jeigu jos taip pat kaip aš perskaitė jūsų pasisakymus, tai be abejo, taip pat rado galybę neatitikimų.
Be to, pati aktyviai dalyvaujate diskusijose, taigi, kodėl draudžiate kitiems diskutuoti arba esate nepatenkinta, kad tie žmonės skaito jūsų pasisakymus. Juk ir rašote juos, nes norite, kad kažkas skaitytų. Ar jūs įsivaizduojate, kad forumas turėtų apsiriboti jumis, sveta ir kartais išlendančiais deepsorrow pasisakymais apie "kakariekuojančius gaidžius ir kudakuojančias vištas"?
Matyt, studijos užsienyje tikrai man nepadėjo - nesugebu tiesiog suvokti lietuvių mentaliteto...

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/30 17:14:39 17:14:39

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
svetlana:
Mano nuomone, santuoka gali būti ir ne viena,

: ) Suprantu Svetlana, tavo darbas toks.

Ką gi turi omeny? Manai, psichologai tik išskirdinti žmones tesugeba? Dažna ir klaidinga nuomonė. Žmonės nesikreipia į psichologą jei santuokoj viskas ok. O užtverdamas sau kelią į naujos santuokos galimybę žmogus rizikuoja nugyventi vienišą ir nepasitenkinimą keliantį gyvenimą. Sutik, Drauge, tai neteisinga. Juk Dievas ne skausmui mūsų sielas gyventi prikėlė, jis nenori kad žmonės kentėtų. Kenčia jie patys dėl savo klaidingų įsitikinimų (šiuo konkrečiu atveju).
Tu man štai ką paaiškink. Kodėl vyras(ar moteris -nesvarbu), sužlugus santuokai vis tiek ieško partnerės (-io), bet jau neketindamas kurti šeimos? Tuomet tegu ir lieka vienišas, jei santuoka tik viena gali būti. Kam apgaudinėti kitą žmogų,kuriam santuoka, kelinta ji bebūtų, yra VERTYBĖ? Juk tai melas, prisitaikėliškumas, netgi savotiška niekšybė - noriu mėgautis visais partnerystės teikiamais patogumais, bet šiukštu nenoriu nieko duoti, kas bylotų apie mano atsakomybę ir pagarbą. Niekaip neįrodysite, kad vyras gerbia moterį, kuriai nepasiūlo tuoktis. Ne pagarba tai ir ne meilė, o išnaudojimas.Tokių atvejų girdžiu nemaža, todėl ir įsitraukiau į pokalbį.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/30 17:22:46 17:22:46

Joks liūtas ne liūtas kai jis narve.
Joks mustangas, o pakinkytas arklys.

Drauge, keistai tu suvoki santuoką. man ji priešingai, siejasi su laisve (nors turėjau nesėkmingą) - nes tarkim aš esu laisva su savo vyru - laisva būti su juo , ir niekas man nedrėbs į akis: tai ne tavo vyras, tu tik meilužė.. O jei nesu ištekėjusi - kas jis, su kuo aš būnu? partneris, boyfriendas kažkoks? Gali būti jis, o gali būti kitas - juk netekėjusi esu -taip mato aplinkiniai, tai yra kolektyvinė pasąmonė, ir kitų nuomonės nepaisymas mažai ką duoda . Ta laisvė būti neištekėjusiai - apgailėtina, ji niekuom neapginta, neparemta, atvira įžeidinėjimams. Gal vyrams kitaip. Bet ar jiems gali būti gera, kai jų moterims bloga?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/30 17:37:32 17:37:32

Svečias:
P. ugnele, pirmiausiai man kyla klausimas, kodėl jūs vis įsivaizduojate kažkokią į 4ą dešimtį įkopusią moteriškę?
a) aš esu vyras; b) man 26eri; c) 4 metus draugauju su savo mergina (beje, gan stambios korporacijos direktoriaus pavaduotoja); d) pats tikrai nesiskundžiu nei pareigomis, nei išsilavinimu; e) tikrai nekūriau jokios temos šiame forume, tačiau, prisipažinsiu, kartais užmetu akį į jūsų ir jūsų kolegų pasisakymus; f) neuždavinėju jums jokių klausimų jūsų patarimų skiltyje; g) matyt, neturite ko viešinti, jeigu mane vadinate "moterimi".

Dabar jums turbūt maga paklausti, kodėl aš komentavau jūsų pasisakymus. O atsakymas labai paprastas - turbūt esu toks žmogus, kuris negali pakęsti, kai žmogaus žodžiai skiriasi nuo darbų. Iš tiesų man tikrai nerūpi, ar jūs turėjote vienanaktinius, ar ilgalaikius santykius, su kuo ir kada tai darėte. Tiesiog juokinga, kad asmuo, taip aršiai pasisakantis už susilaikymą nuo lytinių santykių per pirmajį pasimatymą, taip pat ir pasisakantis už vienintelę santuoką, realiame gyvenime elgiasi priešingai. Matote, esu išaugęs pilnoje, darnioje, išsilavinusių žmonių šeimoje, todėl man sunku suvokti tokius diskursus ir disonansus tarp to, ką sakote, ir to, ką darote. O liūdniausia turbūt tai, kad tarp tokių skaitovų kaip aš, įprastai nereiškiančių nuomonės, yra ir nemažai jaunų panelių. Ir žinote, aš pagalvoju, o jeigu aš turėčiau dukrą arba, sakykim, mano sesuo atleiskite už žodį, "rūrintųsi" per pirmą pasimatymą (aišku, jūsų kontrargumentas bus - aš juk nežinau, ar ji to nedaro), galvojat, tėvai ir artimieji labai džiaugtųsi? Tikrai smagu, kai tau artimas žmogus eina gatve, o jam iš paskos numetamas žodis iš K raidės.

Žinoma, mums, vyrams, smagu pasigirti ir apie vienadienius santykius, bet, bliamba, chebra, įsivaizduokit, kad jūsų dukrą, mamą ar seserį vieną naktį padulkina toks "deepsorrow". Galvojat labai faina jai būtų tai panelei kažkokią kapsuliuotą rožę gaut, kad cituoju ("kaip jūra nusiramintų"). Žinoma, aš nekalbu apie tokias vienadienes šlavėjas ar iš kaimo nuotykių ieškot atkeliavusias nuo grandinės paleistas panas. Pasiskaičius jūsų pasisakymus atrodote totally fucked up.
Apskritai, kokia šito forumo esmė, jeigu jūs žmones, komentavusius jus nepalankiai arba ironiškai (gal, beje tarp jų ir buvo jūsų minėtų 40+ moteriškių) kaltinate šmeižtu? Jeigu jos taip pat kaip aš perskaitė jūsų pasisakymus, tai be abejo, taip pat rado galybę neatitikimų.
Be to, pati aktyviai dalyvaujate diskusijose, taigi, kodėl draudžiate kitiems diskutuoti arba esate nepatenkinta, kad tie žmonės skaito jūsų pasisakymus. Juk ir rašote juos, nes norite, kad kažkas skaitytų. Ar jūs įsivaizduojate, kad forumas turėtų apsiriboti jumis, sveta ir kartais išlendančiais deepsorrow pasisakymais apie "kakariekuojančius gaidžius ir kudakuojančias vištas"?
Matyt, studijos užsienyje tikrai man nepadėjo - nesugebu tiesiog suvokti lietuvių mentaliteto...

Gerb. svety, nesistebėkite, kad Ugnelė jus moterimi pavadino, nes niekas nepažįsta anoniminio asmens, rašančio tuos kompromatus, beje niekuo neparemtus. Jei iš tikrųjų norite įrodyti savo tiesą, tai ir įrodykite, o ne tuščiai kaltinkite. Ar užsienio profesoriai nemokino argumentuoti, teikti įrodymus? Ugnelė dėl kitokios nuomonės, kiek supratau, nieko prieš neturi,priimtina ir įdomu paskaityti oponentą. Bet dauguma čia esančių yra prieš šmeižtą, asmens puolimą, kompromitavimą ir apskritai "troliškumą". Čia lietuvių mentalitetas nuo užsieniečiu nesiskiria . Gal jūs ar jūsų artimas žmogus buvo kažkada paliesti kaip jūs aprašote, tad suprantamas jūsų nepasitenkinimas, tik Ugnelė čia niekuo dėta, linkiu tai suprasti, ir šventės bus gražesnės .

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/30 17:47:49 17:47:49

svetlana:
Svečias:

Gerb. svety, nesistebėkite, kad Ugnelė jus moterimi pavadino, nes niekas nepažįsta anoniminio asmens, rašančio tuos kompromatus, beje niekuo neparemtus. Jei iš tikrųjų norite įrodyti savo tiesą, tai ir įrodykite, o ne tuščiai kaltinkite. Ar užsienio profesoriai nemokino argumentuoti, teikti įrodymus? Ugnelė dėl kitokios nuomonės, kiek supratau, nieko prieš neturi,priimtina ir įdomu paskaityti oponentą. Bet dauguma čia esančių yra prieš šmeižtą, asmens puolimą, kompromitavimą ir apskritai "troliškumą". Čia lietuvių mentalitetas nuo užsieniečiu nesiskiria . Gal jūs ar jūsų artimas žmogus buvo kažkada paliesti kaip jūs aprašote, tad suprantamas jūsų nepasitenkinimas, tik Ugnelė čia niekuo dėta, linkiu tai suprasti, ir šventės bus gražesnės .

P. Svetlana, dėkoju Jums už pastebėjimus, tačiau klausimas buvo adresuotas ne jums. Užsienio profesoriai minėjo, kad psichologai mėgsta komentuoti ir aptarinėti ne jiems adresuotus klausimus. kadangi, p. ugnelė yra tokia aktyvi narė, manau, ji pati sugebės atsakyti už savo žodžius ir veiksmus. Negi ugnelės būsena tokia, kad kiekviename žingsnyje jai reikia jūsų advokatavimo?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/12/30 19:35:53 19:35:53

Išties, jaučiuosi gerai ir advokatavimo man nereikia.
O jūs nesate tas, kuo čia save pateikiate. Bet man tai ir nerūpi. Niekada nesakiau, kad santuoka turi būti vienintelė, nereikia painiotis. Sakiau, kad santuoka turi būti laiminga.
Ar žinote, kokiame kontekste buvo apie tą seksą pirmo pasimatymo metu? Tame, kad tokie santykiai dažniausiai neišsirutulioja ir tokiu atveju, kol moteris ras savo tikrąjį, ji gali savo perlus išmėtyti kiaulėms. Tai yra svarbiausia. O moteriai liks daug kartėlio ir nusivylimo.

O jus aš suprantu. Suprantu, kad jums skaudu, ,,kad artimas žmogus eina gatve, o jam iš paskos numetamas žodis iš K raidės".
Nepergyvenkite, per laiką pasimirš...

Sėkmės. Ir smagu, jei jums palengvėjo išsiliejus.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/30 22:21:23 22:21:23

Svečias:

[color=#0000FF:1tf1dklu] kodėl draudžiate kitiems diskutuoti arba esate nepatenkinta, kad tie žmonės skaito jūsų pasisakymus.[/color:1tf1dklu]

P. Svetlana, dėkoju Jums už pastebėjimus, tačiau klausimas buvo adresuotas ne jums. Užsienio profesoriai minėjo, kad psichologai mėgsta komentuoti ir aptarinėti ne jiems adresuotus klausimus. kadangi, p. ugnelė yra tokia aktyvi narė, manau, ji pati sugebės atsakyti už savo žodžius ir veiksmus. Negi ugnelės būsena tokia, kad kiekviename žingsnyje jai reikia jūsų advokatavimo?[/quote]

Gerb. Svety, be abejo nereikia Ugnelei nei mano nei kieno kito advokatavimo, juolab kad aš ir neadvokatauju, o kaip "tiesą mėgstantis žmogus" (jūsų citata apie save), sakau tai,kuo tikiu. O Dar viena jūsų citata viršuje mano mėlynai paryškinta - atsakymas, kodėl komentuoju ir aptarinėju ne man skirtą. Nes jums gi nepatinka kai kiti neva draudžia komentuoti .

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/12/31 06:49:35 06:49:35

svetlana:
Joks liūtas ne liūtas kai jis narve.
Joks mustangas, o pakinkytas arklys.

Drauge, keistai tu suvoki santuoką. man ji priešingai, siejasi su laisve

Nežinau kaip čia taip sugebėjai suvokti ką aš suvokiu.
Nereik taip jau visko asmeniškai priimti be tavęs skaitančių yra.
Ir tam svečiui palinkėsiu neprisikalbėti. (greit būsi savo žodžių išbandytas)
Visiems gerų, linksmų naujųjų metų. : )

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/31 07:06:09 07:06:09

Svečias:
a) aš esu vyras; b) man 26eri; c) 4 metus draugauju su savo mergina (beje, gan stambios korporacijos direktoriaus pavaduotoja); d) pats tikrai nesiskundžiu nei pareigomis, nei išsilavinimu;

tik pagalvok kokiu cia pas mus fainuoliu yra,kaip cia mes dar ju nepastebejom ar nebus dar vienas smaukytojas prie PC?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume