Apie tai ir kalbu.

Lady-scorpio
2011/12/29 15:32:23 15:32:23
Apie tai ir kalbu.
Svetlana
2011/12/29 20:37:02 20:37:02
Tai apie ką ir kalbame. Jei žmogus neturi meilės, tuomet viskas aišku ir taip. kokia ten gali būti santuoka - tai tik farsas. Kalbama apie [u:3g6wqqcm]mylinčius[/u:3g6wqqcm] vienas kitą žmones. Tokie būna už santuoką. Nes meilė yra dar ir pasitikėjimas.
Svetlana
2011/12/29 20:46:22 20:46:22
Ugnelė teisi. Ne dėl popierėlio moteris pavargsta laukti, o dėl pagarbos ir jos įvertinimo kaip netinkamos šeimai - o kaip kitaip ji turi suprasti vyro nenorą jos vesti? Tame ir kazusas, kad už to menko popierėlio slypi labai didelis ir jautrus dalykas...O tie,kam patogu likti laisviems ir neįsipareigojusiems, "įsikanda" to vargšo popierėlio įvaizdį ir manipuliuoja kartais labai meistriškai.
ieva
2011/12/30 04:29:17 04:29:17
Ugnele, jeigu tikite "popierėlio" galia, būkite maloni, paaiškinkite, kodėl jūsų dabartinis draugas jūsų neveda. ir kodėl tada nesusiklostė jūsų ankstesnė santuoka, jeigu taip atidžiai rinkotės.
Ir kodėl visiems davatkuodama, kad ginkdie pirmo pasimatymo metu negalima užsiimti seksu, tai padarote.
Žinote, man nuoširdžiai jūsų gaila, nes esate apsimelavusi moteris. Skaitote moralus, o pati gyvenime neaišku, ką darote. Ir dar turite tiek "drąsos" kurti temą "Ugnelės patarimai". Kas jus paskyrė žmonių tarpusavio santykių eksperte, ypač, kai visada meluojate ir sukate uodegą?
ieva
2011/12/30 06:17:43 06:17:43
Jūs labai puikiai žinote, kad aš nė vienos temos šiame forume nesu sukūrusi.
Ir jums manęs ne gaila, o jūs tiesiog esate pikta moteris, rezganti intrigas. Pati greičiausiai tą temą ir sukūrite (jau, beje, antrą), pati man ,,priskyrėte" ekspertės vardą ir pati ten neva manęs klausinėjate. Neturite ką veikti, kad užsiimate vaikų žaidimais? O gal norite būti paviešinta?
Ugnelė.
2011/12/30 06:18:22 06:18:22
Mano.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/12/30 06:46:12 06:46:12
Būtent Svetlana, O kas jau didesnis manipuliacijų ekspertės jei ne moterys?!
O, kad jau būtu vėliau aišku dar karta pasikartosiu. Vienokia santuoka tėra ir šioji Dievo akivaizdoje. Maslovas ir Jungas pameni mes apie tai kalbėjomės.
"o kaip kitaip ji turi suprasti vyro nenorą jos vesti? "
Užduokite šį klausimą konkrečiam asmeniui, aš ne ekstrosensas.
"Ne dėl popierėlio moteris pavargsta laukti, o dėl pagarbos ir jos įvertinimo kaip netinkamos šeimai"
Apsispręskite. Ar jau dabar norite pasakyti, kad vyrai po cm bilieto gavimo tampa pagarbesni sutuoktiniai?
Statusas, ne kitaip.
" Tame ir kazusas, kad už to menko popierėlio slypi labai didelis ir jautrus dalykas..."
koks jautrus dalykas?
"Kalbama apie mylinčius vienas kitą žmones."
Svetlana, čia lankosi ne tik vaikai. Suaugę puikiai žino, kad toji rožinė meilė ateina ir išeina lygiai taip kaip atėjo. (Ana Žiogas avataras su "angelais" kalbasi ir dar pora metų kalbės kol nusipurtys. ) Cm bilietas ne įamžina meilės ir galios jei neturi. Ir dar. Liepk kuriam nors vyrui tave pamilti. Tai ar turi žmogus pats iš savęs meilės? Nors jau čia kita tema...
Ugnelė.
2011/12/30 07:09:43 07:09:43
Draugui:
O žinai, man tokia durna mintis į galvą šovė. Pats numanai, kad yra svetainėje registruotų žmonių, kurie nesišsiskyrę, bet jų teigimu - nebemyli vienas kito, netgi atskiruose kambariuose gyvena ir todėl dabar ieško sau antrosios pusės internete. Tai gaunasi, kad jie nieko blogo nedaro, nes tas popierėlis nieko nereiškia? Vadinasi, nebemyli (o gal tik tuo momentu užplaukė, kad nebemyli) ir jau gali ieškotis kitos? Kam vargti su skyrybom, jei popierėlis nieko vertas?
2011/12/30 07:51:30 07:51:30
Manau žmonės turėtu būti sąžiningi visu pirma prieš save ir antra prieš artimai tolima.
Tiek galėčiau prirašyti, kad nežinau nuo ko pradėti.
Pabandysiu trumpai.
Jei moteris jaučiasi nelaiminga santuokoje maža to gauna nuo vyro į lempa, o idealogijoje šeima tai pagrindinė vertybė. Tai kaip tuomet, būti kriauše bet šeimoje, ar atgauti autonomija ir siekti laisvės? Ar lengva ranka didžioji dalis skyrėsi?
Visaip gali būti, kad ir tie vyrai apie kurios kalbi neturi jėgos išsiskirti. Gal kažurie iš jų bijo, gal kažkurie tartu skyrybų atveju "štai aš pralaimėjau". (be cm to nereiktu). Gal kažkuriems konfliktas ir tarp vertybių.
Aš nežinau Ugnele.
Niekaip nevertinsiu. Aš manau, kad santuoka turėtu būti viena. Santuoka ne vieta žaidimams. Skyrybos lygu netekčiai. Cm bilietas nei pradžia nei pabaiga.
Niekur nedingsim.
Mylėti ir būti mylimam.
Keliais ar klystkeliais.
PS pastebiu aš čia tik vienas iš vyru kurie kalba apie tai. Blogai.
2011/12/30 08:03:19 08:03:19
Jo mokiniai pasakė Jam: „[b:3kp094u7]Jei tokie vyro ir žmonos reikalai, tai geriau nevesti[/b:3kp094u7]”.
Jis jiems atsakė: „Ne visi gali išmanyti tuos žodžius, o tik tie, kuriems duota. Mt.19 10-11