Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nasliu gyvenimas

Nasliu gyvenimas

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/12/29 09:52:17 09:52:17

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Atsakomybę už ką?

Uz samoningai prisiimtus isipareigojimus.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/12/29 10:04:01 10:04:01

senas hrienas:

Manau, kad prisiimti sąmoningus įsipareigojimus galima tik būnant laisvam.
Taip pat manau, kad laisvė būtent ir gimdo atsakomybę.
Atsakomybę MYLĖTI!!!

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/12/29 11:27:41 11:27:41

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
senas hrienas:

Manau, kad prisiimti sąmoningus įsipareigojimus galima tik būnant laisvam.
Taip pat manau, kad laisvė būtent ir gimdo atsakomybę.
Atsakomybę MYLĖTI!!!

Santuoka - ne bausme ir ne kalejimas. Gebejimas prisiimti atsakomybe kaip tik ir parodo, kiek zmogus yra laisvas.
Santuoka nera tik ''popierelis''- tas ''popierelis'' zmogui, su kuriuo tuokiamasi, ir visam pasauliui liudija, kiek tas zmogus svarbus ir gerbiamas.

C

1075 įrašai

2011/12/29 12:24:19 12:24:19

Ui Lady, statistika pasižiūrėkime. Didesnė pusė nežino kas yra ištikimybė, dar kita pusės pusė negeba atsakyti į klausimą kodėl kartu nors blogai. Tai čia apie tuos kurie oficialius popierėlius turėjo čia ir apie tuos kurie iš mados bažnyčioje tuokėsi. Neišgelbėjo.

Senas chrienas bandė pasakyti. Pasakė kaip jis mano kodėl bijo vyrai vesti.
Aš matau truputėli kitaip. Vos gavusios oficialų cm liūdijimą dažna moteris neturi motyvacijos stengtis.
Pridėkime į šią puokšte dar vieną kvietką. Skyrybos paprastai nėra šventė, kai kurie su žaizdom po jų. Dalis sąskaitos atitenka tiek asmeniui, tiek pačioms vedyboms.
Dar vienas kvietkas. Savintis. Dabar tu esi mano ir tu privalai, o tai jau yra nelaisvė.
Kvietkas. Logika. Kai kurie nebežino koks partnerių skaičius yra normalu. Kuriems galams popierius jei bus sekantis?

Taip pat netikiu, kad pasauliui įdomu ar Jūs turite bilietą ir tuo pačiu netikiu, kad Jums to pasaulio liūdijimo reik. Ir manau ne laisvė to popierėlio norėti.
Tik narciziška asmenybė pati iš savęs garantuos "iki mirtis mus iškirs". Visi žinome kuo tai baigiasi.
Neturi žmogus pats iš savęs Meilės, ir cm bilieto galia aš netikiu.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/12/29 13:30:44 13:30:44

Draugui:

Tai, kad žmonės nežino, kas yra ištikimybė, tai dar nereiškia, kad oficialus santuokos įteisinimas nieko nereiškia. O gal dėl to jis ir nuvertėjo, kad žmonės daro kaip jiems patogiau. Juk kaip patogu - nori, sumetei į krūvą šmutkes, nebenori - pasiėmei savo atgal ir jokios atsakomybės...
Dėl moters motyvacijos stengtis - kažkiek tiesos tame yra, bet yra ir kita medalio pusė. Pradžioje, tarkim, moteris stengiasi, nes nori puoselėti santykius, tikisi ištekėti ir pan. Po kelių metų ar daugiau, čia jau nelygu kaip kam, moteris pavargsta laukti, tikėtis, būna, kad spjauna į viską ir pradeda ieškotis to, kuris nori įsipareigoti ir kurti šeimą su ja. Va tada vyras ir suglumsta - viskas iširo. Kas iširo, jei tai tebuvo gyvenimas susimetus? Nu nepykit, bet dažnas vyras tą susimetimą traktuoja kaip šeimą, kai kalba eina apie moters pareigas ir laisvę, ir jokiu būdu ne šeimą (santuoką), kai kalba eina apie jų (vyrų) įsipareigojimus.
Dėl savinimosi. Kas turi polinkį savintis, tas turės jį ar tai bus įteisinta santuoka ar ne. Čia ne nuo įteisinimo priklauso, o nuo paties žmogaus asmeninių savybių.
Dėl aplinkinių požiūrio. Na taip, sutinku, kad žmonėms neturi rūpėti, ką apie juos manys kiti.
Bet, mažytis pvz.
Maždaug prieš pora mėnesių mirė mano vienos bendradarbės gyvenimo draugas, su kuriuo ji gyveno kartu 13 metų, t.y. jie gyveno jos bute. Kadangi ji užėmė labai aukštas pareigas ir gaudavo solidų atlyginimą, finansiškai jos indėlis tikrai buvo Vyras prieš tai buvo išsiskyręs ir mokėjo savo 2 vaikams alimentus, su šiąja moterimi susituokęs nebuvo ir bendrų vaikų neturėjo. Prie kapo duobės pirmoji exžmona šitajai vos ne į atlapus kibo, išaiškino, kad viskas priklauso jai ir jos vaikams, o šitoji viso labo buvo tik ,,meilužė", kurios jis net nesiteikė vesti. O gal net viena iš daugelio...
Čia šiaip, pamąstymui. Gal ir ne visai tipinis atvejis, bet...

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/12/29 13:31:21 13:31:21

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Ui Lady, statistika pasižiūrėkime. Didesnė pusė nežino kas yra ištikimybė, dar kita pusės pusė negeba atsakyti į klausimą kodėl kartu nors blogai. Tai čia apie tuos kurie oficialius popierėlius turėjo čia ir apie tuos kurie iš mados bažnyčioje tuokėsi. Neišgelbėjo.

Senas chrienas bandė pasakyti. Pasakė kaip jis mano kodėl bijo vyrai vesti.
Aš matau truputėli kitaip. Vos gavusios oficialų cm liūdijimą dažna moteris neturi motyvacijos stengtis.
Pridėkime į šią puokšte dar vieną kvietką. Skyrybos paprastai nėra šventė, kai kurie su žaizdom po jų. Dalis sąskaitos atitenka tiek asmeniui, tiek pačioms vedyboms.
Dar vienas kvietkas. Savintis. Dabar tu esi mano ir tu privalai, o tai jau yra nelaisvė.
Kvietkas. Logika. Kai kurie nebežino koks partnerių skaičius yra normalu. Kuriems galams popierius jei bus sekantis?

Taip pat netikiu, kad pasauliui įdomu ar Jūs turite bilietą ir tuo pačiu netikiu, kad Jums to pasaulio liūdijimo reik. Ir manau ne laisvė to popierėlio norėti.
Tik narciziška asmenybė pati iš savęs garantuos "iki mirtis mus iškirs". Visi žinome kuo tai baigiasi.
Neturi žmogus pats iš savęs Meilės, ir cm bilieto galia aš netikiu.

Statistika zinau. Kas kaltas, kad dauguma nezino, kas yra istikimybe, kad nesupranta santuokos esmes? ,,Popierelis''? Dievas? Nei ,,popierelis'', nei pats Dievas (aha, cia Jo visagalybe baigiasi) neisgelbes, jei zmogus nesugeba myleti.
Kodel matai tik neigiamus santuokos pavyzdzius? Yra, laimei, dar yra seimu (taip, sutinku, labai maza dalis), kur nenustojama stengtis, kur sugebama ir myleti, ir gerbti kita zmogu. Santuoka yra brandziu zmoniu sajunga, tad tiems, kas siekia partneriu rekordo, tikrai geriau gyventi susimetus. (Mano galva, tai vienintele priezastis (beje, slepianti kita, gilesne, priezasti), kodel kai kada geriau gyventi susimetus.)
Jei jau prabilai apie skyrybas, noriu paklausti, ar sugyventiniams jos negresia? Kokios tokiu skyrybu pasekmes? O vaikai? Juk ir sugyventiniams gimsta vaikai.
Nedomina manes pasaulio nuomone ir niekad netroskau ,,popierelio'', bet man svarbu jaustis gerbiamai.
Retais atvejais, bet buna, kad du zmones tik mirtis teiskiria. Tad neitrstinkim tamsiu spalvu, draugeli.

Anonim

A

2 įrašai

2011/12/29 13:57:30 13:57:30

As puikiai suprantu autore. Trumpai stai ka jums pasakysiu: gyvenau su zmogumi 8 metus, nenorejau nei santuokos, nei vaiku...Buvo patogu ir dar kitiems porindavau, koks progresyvus mano mastymas, siuolaikiskas - santuoka tik stampas pase. Atsirado zmogus, kuri nuosirdziai pamilau, mes tuokiames, ir as trokstu visko!!! Staiga niekas neatrodo - nereikalinga...Prasau padarykite teisingas isvadas: mylincio vyro varu i zaksa varyti nereikia - jis nenori. Linkiu Jums sekmes.

C

1075 įrašai

2011/12/29 14:38:58 14:38:58

Ugnelė.: Draugui:

Tai, kad žmonės nežino, kas yra ištikimybė, tai dar nereiškia, kad oficialus santuokos įteisinimas nieko nereiškia.

: ) Man atrodo, kad iš esmės visai nesvarbu kaip kažkoks vyras vadina gyvenimą susimetus. Aš stengiuosi laikytis lygybės. Cm sugalvojo žmonės iš patogumo ir jokios atsakomybės aš tame nematau. Svarbiausiai tinkamai pasirašyta vedybų sutartis. Matau tendencija, pvz: Sinead O Connor vedybos tesėsi net 16 dienų. O kodėl ne?! O kodėl negalima turėti 24 cm? Juk sutinkate, kad žmonėms neturėtu rūpėti ką apie juos manys. Patys pasiskaitykite, ši nesąmonė tik plečiasi.
" Pradžioje, tarkim, moteris stengiasi, nes nori puoselėti santykius, tikisi ištekėti ir pan. Po kelių metų ar daugiau, čia jau nelygu kaip kam, moteris pavargsta laukti, "
Tai kaip čia gaunasi Ugnele, kad moteris stengiasi labiau dėl noro ištekėti nei dėl santykių! Juk taip parašyta Jūsų. Tai anot šio sakinio cm yra vaistas nuo nuovargio? tai tuomet išties geriau turėti 24 cm, o gal geriau kiekvienais metais po viena. Tuomet niekada nebus pavargstančių laukti?!

C

1075 įrašai

2011/12/29 14:49:32 14:49:32

Lady-scorpio:
Kas kaltas, kad dauguma nezino, kas yra istikimybe, kad nesupranta santuokos esmes? ,,Popierelis''? Dievas? Nei ,,popierelis'', nei pats Dievas (aha, cia Jo visagalybe baigiasi) neisgelbes, jei zmogus nesugeba myleti.

: ) Jei jau aš žinau, tai apie Jį nedrįsiu kalbėti.
Tėvų auklėjimas. Vaiko narcizmas.
" nei pats Dievas (aha, cia Jo visagalybe baigiasi) neisgelbes, jei zmogus nesugeba myleti."
Užduočiau klausima kiek Dievo yra to žmogaus gyvenime? Dar ir antra, ar tuomet tokio žmogaus vieta santuokoje?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/12/29 14:54:26 14:54:26

Moteris stengiasi dėl santykių, bet santuokos įteisinimas parodo ir vyro požiūrį į santuoką ir į moterį. Visoms moterims svarbu saugumas, tai užkoduota jose lygiai kaip vyruose užkoduota būti medžiotoju.
Aš nekalbu apie santuokos sudarymą bet kokiu atveju, bile įteisinti.
Aš tiesiog nesuprantu žmonių, kurie kalba apie didelę meilę, apie ištikimybę ir įsipareigojimus, bet va įteisinti visa tai nenori. Kuriems nesvarbu, kad vaikai gimtų santuokoje ir šeimoje.
Žinoma, jei kažkuriam kyla abejonių ar tas kitas yra tikrai jam skirtas, tada suprantu nenorą tuoktis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume