Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Neistikimybe?

Neistikimybe?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/19 12:13:24 12:13:24

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Kurčiais žmonės tampa kai bijo keistis.
Viena melą, keičia kitas, todėl, kad jo kojos trumpos.
O čia ir sakyti nėra ką, konfliktas tame pačiame asmenyje.
"Tiesos nesakymas nera melas Neklausia , nesako ir tiek"
Tai perspektyvoje programa, virsti sena radiją, transliuojančia piktus patarimus.
Gyvenimo šeimininkai nebijo tiesos.

Aha ,galima butu pamanyti ,kad esi aukso grynuolis Niekad nemeluoji , nesikeiki, i baznycia pedini ir sv rasta cituoji .Deja deja ... Kiekviena moteris privalo tureti savu paslapciu ,joks tai melas , tai jos paslaptis

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/12/19 12:19:03 12:19:03

Svečias:
Kiekviena moteris privalo tureti savu paslapciu ,joks tai melas , tai jos paslaptis

Na jei kalbant apie tokio pobūdžio paslaptis. Todėl nenuostabu, kad jos vienos sau pačios įdomios.
O jūs manęs neprovokuokite, manipuliatorė elementarioji, tai ir šitoje temoje pažersiu perliukų.

mergina21

M

9 įrašai

2011/12/19 12:51:24 12:51:24

Nezadu jam sakyti, tikrai tikrai gyvenime taip nepadarysiu ir esu tuo tikra, nes paprasciausiai ne tokia esu, gal ta vakara buvau vedama alkoholio del to taip ir gavos.. Svarbiausia kad as visa laika bijojau, kad jis man taip nepadarytu, o va emiau ir pati padariau, tokias kaip as tik ant lauzo, nekenciu saves, grauziu ir gailiuosi, gal pasirodys keista, bet galvoju i baznycia nueit ispazinties, gal nors kiek lengviau pasidarys ant sirdies..Nes nezinau ko imtis, tiesos sakyti nenoriu, nes zinaukad mane paliks, o as tikrai be proto ji myliu.

O kas del demesio as nesakau kad zmogus turi ji rodyti kiekviena minute, bet buna taip, kad jis darbe prabuna nuo ryto iki 6 vakaro, o gryzes iskart seda prir kompo ir tikrai ne svarbiu reikalu dirbt.. o siaip praleisti laisvalaiki, kai as prabuvus namie mirstu kaip noriu ka nors su juo nuveikt, iseit kaikur ar bent jau namie filma paziuret koki, nors porai valandu.

Zodziu esu baisiai issigandus pasimetus ir nekenciu saves...

C

1075 įrašai

2011/12/19 12:59:19 12:59:19

Nevertėtu mergaite savęs taip plakti.
Bažnyčia padėtu jei išties tuo tiki.
1 Kor:7:4
Krapštyk jį nuo kompo kol ne vėlu. Kalbėkis!!!
Gali nesakyti jam kas nutiko. Kalbėkis, dėl to, kad tai vėl nepasikartotu.

mergina21

M

9 įrašai

2011/12/19 13:17:32 13:17:32

Tikiu kad baznycia galetu siek tiek palengvinti, aisku pamirsti visai nepavyks, kad ir kaip gailiuosi, man dziugu, kad ta vakara as menkai atsimenu, zinau kad buciavomes, o poto isgerus uzmigau.. bet atsikelus ir supratus ka padariau, pradejo sazine grauzt stipriai, slyksciuosi savimi iki siol. O su draugu dabar stengiuos, ir stengsiuos tada ir jis del manes pasistengs, nes tikrai nenorejau taip visko susikt. Beja kol nepadariau tai ka padariau, as abejodavau del musu santykiu, ateities, o kai jau saukstai buvo po pietu, as supratau koks jis man brangus ir kaip ji myliu..
O tas kitas zmogus mane patikino kad viskas liks paslaptyje, nes jis nenori kad man kas blogai butu..
Taigi stengsiuos gyvent toliau, gyvent teisingai, kol apstos sazine griauzus, vertinsiu tai ka turiu ir tikra niekada niekada daugiau taip nepsilegsiu..

C

1075 įrašai

2011/12/19 13:29:22 13:29:22

, kol apstos sazine griauzus,
Šitas forumas "netinkamas" kai kurioms Tiesoms.
Pasieškok googlėje kas yra dvasia kaltintoja.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/19 13:38:13 13:38:13

[url:2l9amdgr]http://diskusijos.darnipora.lt/vyrai-atleidzia-neistikimybe-t854-330.html[/url:2l9amdgr]

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/19 13:40:16 13:40:16

mergina21: Tikiu kad baznycia galetu siek tiek palengvinti, aisku pamirsti visai nepavyks, kad ir kaip gailiuosi, man dziugu, kad ta vakara as menkai atsimenu, zinau kad buciavomes, o poto isgerus uzmigau.. bet atsikelus ir supratus ka padariau, pradejo sazine grauzt stipriai, slyksciuosi savimi iki siol. O su draugu dabar stengiuos, ir stengsiuos tada ir jis del manes pasistengs, nes tikrai nenorejau taip visko susikt. Beja kol nepadariau tai ka padariau, as abejodavau del musu santykiu, ateities, o kai jau saukstai buvo po pietu, as supratau koks jis man brangus ir kaip ji myliu..
O tas kitas zmogus mane patikino kad viskas liks paslaptyje, nes jis nenori kad man kas blogai butu..
Taigi stengsiuos gyvent toliau, gyvent teisingai, kol apstos sazine griauzus, vertinsiu tai ka turiu ir tikra niekada niekada daugiau taip nepsilegsiu..

"Visi mes klystame , vieni daugiau ,kiti visa laika ..." D.R.Lovelis
Nesikrimsk gi taip Tai jau istorija , negyvenk praeitimi , buk dabartiste

mergina21

M

9 įrašai

2011/12/19 14:01:20 14:01:20

Dziugu kadd nors cia galiu issipasakotir sulaukt komentaru ir patarimu, dekui JUMS visiems, o dabar einu laukti saviskio is darbo, padaryti jam vakariene ir visai kitaip palepiti

VitalijuFi

V

18 įrašai

2011/12/23 22:43:09 22:43:09

mergina21: Sveiki, draugauju su vaikinu jau pustreciu metu, labai myliu ji bet kartais gaunu is jo labai mazai demesio, todel kazkas pastumejo pasibuciuost su kitu zmogum ir miegot toj pacioj lovoj, bet tik miegot, nieko daugiau, siandien supratau kaip sudinai del to jauciuosi, supratau kad be galo myliu savaji ir kad padariau labai bloga dalyka, sazine baisiai grauzia, noriu atsukt laika atgal, norejau paklausti, ka man daryti, pasakyti jam ar tylet ir gyvent toliau, nieko panasaus tikrai nenutiks, nes baisiausiai gailiuosi. Labai prasau patarkit

Pradejai dvejoti ir tuoj pat atsiradai situacijoje, kuri padejo suprast kas yra kas. Vienintelis dalykas kuris visada bus su tavimi ir niekad neapgaus yra tavo sazine.
Jeigu vaikinas protingas - gali papasakoti apie tai, nuosirdziai. Turetu suprast tave. Yra sansas kad padides jo demesys tau. Yra rizika jog pabloges santykiai... Tau sprest.
Jie (vaikinai) dazniausiai patys negali paaiskint kodel taip buna: niekam nereikia - man tuo labiau. Jei tik kazkam prireike - jam jau labiausia is visu reikia.

P.S. Administracija, atjunkit tuos nevykusius, ikirius banerius, kurie cia lenda is visu pusiu. Jeigu darot, darykit taip kad netrukdytu zmoniems.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume