Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Neistikimybe?

Neistikimybe?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/07 12:53:42 12:53:42

"Reikia daug drąsos mylėti ir leisti būti mylimam"

„Pamesta Fleita gailiai verkė, kad jau seniai niekas ja negroja. Pro Šalį eidamas Asilas stipriai į ją pūstelėjo, ir pasigirdo toks švelnus garsas, kokio per visą savo gyvenimą nebuvo girdėjęs nei Asilas, nei Fleita.
Nesuprasdami, kas pasidarė, - mat buvo ne itin didelio proto, nors proto galia abu ir tikėjo, - kuo skubiausiai išsiskyrė, gėdydamiesi paties gražiausio dalyko, nutikusio per jų liūdną gyvenimą. Kiek daug mūsų gyvenime pamestų fleitų ir asilų. Daugelis taip ir lieka svetimi patys sau, slėpdami, kas esa, ir prašo meilės iš kitu, nepažįstamų, taip pat slepiančių savo tikrąjį veidą. Bet štai netikėtai – prabudimas, atsivėrimas, šviesos spindulys… Deja, toliau nieko. Nes pritrūksta drąsos. Reikia daug drąsos mylėti.
Ne mažiau drąsos reikia ir leistis būti mylimam.“

Bruno Ferrero

KristiKey

K

14 įrašai

2012/01/11 04:53:57 04:53:57

Ka padare autore, tiesiog tuo metu jai tai buvo tai, ko ji is tikruju norejo, todel tikrai nereikia del to gailetis. Zinoma, sazine grauzia, nes padarei kazka ko nenoretum sulaukti is partnerio. As manau mane sazine grauztu ir del to, kad tuo paciu sugrioviau musu santykiu svarba ir parodziau sau, kad partneris nera tas zmogus, kuris mane visiskai patenkina kaip antroji puse. Kai taip nutinka manau verta apgalvoti kodel taip ivyko ir ar tai nepasikartos, antraip yra gaistamas laikas, ir abieju...

mergina21

M

9 įrašai

2012/01/11 22:47:07 22:47:07

Tai kad jau viskas baigta dbr galiu daryt tai ko visa gyvenima troskau ir varziau save budama su juo

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/11 23:09:53 23:09:53

Man tai labai smalsu ar kas su tuo kitu išėjo, nes kiek nupasakojote labai panašu į šabloninę schemą PDS (paguoda, dėmesys, supratimas) ir tokio tipo veikėjus – grobuonis, kurie prisėlina labiausiai pažeidžiamu momentu.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/12 07:12:49 07:12:49

mergina21: Tai kad jau viskas baigta dbr galiu daryt tai ko visa gyvenima troskau ir varziau save budama su juo

Ir dėl to reikėjo šou.

mergina21

M

9 įrašai

2012/08/29 15:16:31 15:16:31

deepsorrow: Man tai labai smalsu ar kas su tuo kitu išėjo, nes kiek nupasakojote labai panašu į šabloninę schemą PDS (paguoda, dėmesys, supratimas) ir tokio tipo veikėjus – grobuonis, kurie prisėlina labiausiai pažeidžiamu momentu.

Sveiki:) praejo vasara, uzsukau i sita foruma ir prisiminiau kad kazkada kazka cia rasiau perskaiciau kiekviena komentara taip pat kiekviena savo rasyta zodi.. Paskaicius galiu pacituoti viena posaki kuris tikrai visada pasiteisina: "Jei kas nors yra blogai, paklauskite saves ar po metu Jums tas dalykas dar rupes"
Nebutinai po metu, bet laikas gydo, padeda pasimirsti.

O su tuo vaikinu kaip kas sake grobuoniu taip isejo, mes 8 menesius kartu, esu be proto laiminga, nenuobodziaujame, laika leidziame idomiai, ne namuose, keliaujame, linksminames. Kazkas sirdyje kirba kad galbut cia tas zmogus

Bus matyt kaip bus, gyvenu sia diena nes kaip patys zinot visko nutinka

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume