Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodel visada vyras lieka kaltas?

Kodel visada vyras lieka kaltas?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/15 16:58:54 16:58:54

diktantas:
Aha, jei dirbciau kokiam ofise, turbut irgi namo neskubeciau Dabar paruosus vakariene belieka cunamio namie paciam laukt
O del rekimo - na jei tarkim kelnes ne pakabintos ant kabyklos, o padetos ant fotelio - ar tai pakankamas pagrindas?

Būtent, kam kelnes kabint ant pakabos, jeigu per diena jos pasiglamžė ir reiks lygint, vakare išsilygini ir pakabini, kad ryte būtų ramu. Arba klykimas kam vėl sukišai į skalbyklę skirtingų spalvų drabužius – dabar nudažys – etiketes reikia skaityt, temperatūros visur surašytos, man gyvenime nėra nusidažę audiniai, bet įrodinėk, neįrodinėjęs vis tiek ras ką prikaišiot. Kad ir išdžiovinus, klykimas skalbiniai nesudėti į spintą – kam juos ten grūst, jeigu jie nelyginti. Žodžiu charakteris toks – jeigu nepagal mane -tai blogai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/15 18:16:06 18:16:06

deepsorrow, tu bent turi pateisinama priezasti, kodel to nepadarei dabar, bet yra garantija tai padaryti greit. O pilietis jureivis, visai nesiruosia nieko tvarkytis. Sedi prie kompo ir zaidimus zaidzia, kai jo ismetytus daiktus turi zmona rankiot. Pas pilieti jureivi, nera jokio noro eit i kompromisus. Dar daugiau, jis nesupranta, kad savo sh reikia issikuopti paciam.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/15 18:53:03 18:53:03

Na žodžiu būna ir vyrai kalti kartais, būna moterys, tačiau sutikit kartais tai būna perdėtas moterų valdingumas (vyrų žinom irgi) ar užgaidos, net nežinau kaip pavadint. Pvz. už lovos buvo elektros lizdas neveikiantis, rado – reikia. Man niekada nereikėjo ir net galvon nešovė, kad gali prireikti, kaip ir ką aš ten jungsiu jeigu norint prieit kas kart reiks lovą stumdyti , kitas klausimas kaip ji rado, matyt baldus stumdė po kambarį ar ką Na žodžiu nusileidau, nes pažadėjo naudot. Spėkit kiek naudojosi – nei vieno kartelio, nė vieno, tai kaip tai vadinti – durnesnių paieškomis ar kaip? Žodžiu, blogiausia kad pasimato tas tik kartu gyvenant, būtų matyti iškart net vardo nežinodamas bėgtum rėkdamas. Galų gale įpranti vienas, aišku gal galima pasakyt niekas nelaukia - bet pareini į ramybę, jokio galvos sukimo, žmogus namuose turi jaustis saugus ir ramus – kaip tai padaryti, kai aplink plaikstosi neprognozuoti tornado viesulai.

Elementariai žmonės nenori/bijo atsiprašyti – o juk šis gestas dažnai gali užbaigti konfliktą. Elementaraus mandagumo stinga – ačiū, prašom, atsiprašau suklydau – juk nėra tai taip nepakeliama.

Vienišas vilkas

V

12 įrašai

2011/11/15 19:01:47 19:01:47

Kazkas sake jog prie svetimu man reikia susivaldyti, jog bunu kaip robotas. Man nereikia susivaldyti, manes suirze klientai neisnervuoja. Neisiskaitote i mano postus Valdzia, kamsciai, eiles parduotuvese manes nenervuoja. Kam nervuotis del dalyku kuriu negali pakeisti artimu vyru ispuoliu nepatiriu, is vis su visais draugiskai sugyvenu. Sakykime jog mano vardas yra Tadas, tai mane visi vadina Taduku. Draugai, bendradarbiai, pazystami.
Del merginos su kuria bendravau telefonu.Taip, veliau gailejausi jog pritruko ryzto keisti gyvenama vieta, darba, vykti gyventi toli.Dar keleta niuansu buvo, bet cia jau kita istorija.

Lady-scorpio raso " stengiesi isprovokuoti jos pykti, kad dar karta turetum patvirtinima, jog moteris- velnio isikunijimas, ir kad galetum pasikacialinti stalus pavartydamas." Nu joo... ka cia ir bepridursi. Truksta man lyg tu pykciu, ir nezinau kur sporto sale randasi pasikacialinimui

Kas cia gaunasi? Is moteru puses, matau daugiausia tik kaltinimus. Kas patvirtina mano minti, jog moteris visada jauciasi teisi Pateisinima savo rekimui, edimui Jus [u:1hdht10h]visada randate[/u:1hdht10h]. Galiu as dar parasyti, kokia apsurdiska situacija, del kurios buvau aprektas, bet tai vistiek moteru neitikins. Bandyti dar kazka irodineti, nebematau prasmes, nes pradesiu kartotis. Naujas zinutes butinai perskaitysiu, bet aktyviai reikstis sioje temoje nebematau prasmes.

Po trupuciuka galutinai priejau isvados. Yra viena kita, ir normali moteris, o sita kobra, eis velniop is mano namu. Net gera nuo sios minties. Gero vakaro visiems

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/15 19:14:33 19:14:33

As taip supratau, kad moterys ne kaltina tave, bet bando nurodyti ivairias priezastis, del ko gali kilti konfliktai. Bet tu nesupranti, tu nepriimi kitu nuomones, jei ji nesutampa su tavo.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/15 19:15:49 19:15:49

Jeigu jau „kobra“ tikrai pats laikas baigti žaidimus ir skirtis. Tik kultūringai elkis, neišmes vidurį nakties, net iškeldinant žmones duodama kažkiek laiko, nes paskui visą gyvenimą bloguoju minės ir tulžim spjaudysis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/15 19:18:17 19:18:17

deepsorrow, nebuk toksai smulkmeniskas. Negi tau nesamagu, kai namuose viskas veikia? Juo labiau, kad pataisyti juoku darbas.
Zmones, neleiskit visko per savo supratimo prizme. Leiskim vieni kitiems tureti savo keistenybiu, uzgaidu, iprociu, nuomoniu. Bukim tolerantiski

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/15 19:43:44 19:43:44

Aš visai nesmulkmeniškas, esmė jeigu aš bučiau nesutikęs/nusileidęs ji būtų pradėjusi rėkti, kadangi aš atgal nerėkiu, o ramiausiai išklausau, ją tai būtų privedę netoli isterijos priepuolio. Žmogus negali būti tobulas visi turi ir tų keistenybių ir užgaidų, bet viskam yra ribos, gali prie jų prieiti, žaisti ant ribos, bet nereikia jos perlipti, nes nuo čia mano galva jau prasideda išsikalinėjimas ir žmogus net pats to nesupranta. Baigėm mes santykius, nes tie konfliktai ir pastovūs kabliukai nusibodo, po savaitės skambina draugės – tu gal pasikalbėk su ja, gal taikykitės, ji ten verkia, nevalgo, apie tave vien kalba. Na ką aš žinau, pagalvojau gal atsitiko kas, gal neščia, sužaidė kažkaip ant emocijų, tai lyg ir pradėjom taikytis po poros savaičių vėl tas pats. Tai kam tampytis taip, kam gadintis nervus. Juolab, kad mano galva, tos isterijos jai daugiau kenkia nei man.

darni5

D

50 įrašai

2011/11/15 20:56:14 20:56:14

Ir as pritariu, kad nera ko tampytis, nes ir kitam ir paciam ziauru, nors esu moteris ir tureciau buti moteru puseje, bet turiu keleta tokiu jusu aprasomu draugiu, tai viena susirado kita ir gauna i nosi, kita viena likus deduoja kaip dabar blogai, gerai butu susitaikyt, viena irgi nenori buti, nes turbut nera ko esti, tai skambineja ir verkslena, bet nieko keisti nenori

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/15 21:56:25 21:56:25

Tai nėra čia tų pusių tiek moterys, tiek vyrai gali būti su savo isterijos protrūkiais. Tiesiog ir tamstos paminėti pavyzdžiai patvirtina, kad būna paprasčiausiai toks žmonių charakteris ir arba nusileisi, su juo iki žilos senatvės nugyvensi, nors ir tada dar eidami išpasakos lazda baksnos, arba greit nutrauksit visą tai. Žmogus niekada nevertina to, ką turi, dažnai net nesuvokia, o supranta tik netekęs, nesvarbu kas tai būtų – sveikata, pinigai, mylimas žmogus etc.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume