Vienisas vilkas: Sveiki is ryto visiems. Pirmoje zinuteje rasiau jog mane apibudina kaip ypac ramu zmogu, bendraujant su kitais ir nesvarbu tai konfliktine situacija ar ne. Tiek univere kai uzpuldavo egzaminu maratonas as neimdamau i galva, tiek darbineje veikloje kai reikia kovoti del savo teisybes su kai kuriais valdininkais, ar atlaikyti irzliu lientu ispuolius. Tarp kolegu net pajuokaudavo jog geriausia siusti mane bendrauti su priekabiais klientais. Man net patikdavo sios situacijos, manes neismusdavo is veziu pikti klientai. Diskutuoji faktais ir visad randi sprendima. Tokios situacijos man kaip isukis, kurias as iveikiu. Tiek kelyje man nesuprantami vairuotojai, kurie nervuojasi jog kas uzlindo priekyje, tiek parduotuveje manes nenervina ilga eile. Ko cia nervuotis del bereiksmiu dalyku. Nuomone apie valdzia irgi kitokia nei daugumos lietuviu. Moterys klientes yra savotiskos, bet smagu su jomis dirbti. Tereikia isiklausyti ir lukteleti kol ji pasakys kokios yra problemos, ar pageidavimai.
Bet va, artimu moteru ispuoliu as nepernesu. Bet cia ir nevyksta diskusijos, pasimaisei po kojomis ir busi aprektas. Nu zodziu, nebesiplesiu.
O kas tave apibūdina kaip ramų žmogų? Klientai, bendradarbiai, žmonės, kurių tu arti neprisileidi, su kuriais turi susivaldyti kad ir kokias nesąmones jie sakytų. Viskas ką sakei kad nesinervuoji - viskas teisinga ir pozityvu kaip pas robotą. Begalo sunku būti teisingu kaip iš paveiksliuko visame kame. Ir kaupiasi tos neišreikštos net sau pačiam emocijos, kad ir dėl Lietuvos valdžios - vieniems tai į skrandžio opą pavirsta, kitiems - į stalų vartymą.
Man tai daugiau užkliuvo tas tavo suabsoliutinimas - visos moterys rėkia, visi vyrai lieka kaltais ir t.t. Iš tikro, gyvenimas turėtų būti labai liūdnas ir nesaugus, kai neturi nieko artimo, o jei ką prisileidi arčiau, tai vistiek, furijos. Gal tavo tokia gyvenimo patirtis. Gal tavo mama ir iš tikro buvo valdinga. Gal tu ir draugę pasirinkai tokią kaip mama. Gal tau kitokios moterys neįdomios?
Artimų moterų išpuolių neperneši... O kaip reaguoji į artimų vyrų išpuolius?