Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodel visada vyras lieka kaltas?

Kodel visada vyras lieka kaltas?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/15 22:50:21 22:50:21

Vienisas vilkas: Kas cia gaunasi? Is moteru puses, matau daugiausia tik kaltinimus. Kas patvirtina mano minti, jog moteris visada jauciasi teisi Pateisinima savo rekimui, edimui Jus [u:o3rignht]visada randate[/u:o3rignht]. Galiu as dar parasyti, kokia apsurdiska situacija, del kurios buvau aprektas, bet tai vistiek moteru neitikins. Bandyti dar kazka irodineti, nebematau prasmes, nes pradesiu kartotis. Naujas zinutes butinai perskaitysiu, bet aktyviai reikstis sioje temoje nebematau prasmes.

Po trupuciuka galutinai priejau isvados. Yra viena kita, ir normali moteris, o sita kobra, eis velniop is mano namu. Net gera nuo sios minties. Gero vakaro visiems

Vilke, palaikau tave tame kad tikrai yra moterų, naudojančių prieš vyrus psichologinį smurtą, siekiančių pasipildyti savo energijos talpyklą (energetiniai vampyrai). Neretai tokie būna seni žmonės. Esu ne kartą su panašiais atvejais susidūrusi ir net buvau dalyve. Tokiu atveju, kai moteris isterijomis ar pan. sukelia vyrui afekto būseną, galima kažkiek pateisinti ir vyro fizinį nesusilaikymą. Belieka užjausti. Su kobromis nereikia gyventi jei nesinori. Galbūt ji susiras vyrą, su kuriuo jai nereikės imtis tokios taktikos, o gal ji vis tiek taip elgsis. Bet kokiu atveju - sėkmės ir ramybės abiems. Ir visiems skaitantiems .

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/16 11:33:15 11:33:15

svetlana:
Vienisas vilkas: Kas cia gaunasi? Is moteru puses, matau daugiausia tik kaltinimus. Kas patvirtina mano minti, jog moteris visada jauciasi teisi Pateisinima savo rekimui, edimui Jus [u:qdpvtect]visada randate[/u:qdpvtect]. Galiu as dar parasyti, kokia apsurdiska situacija, del kurios buvau aprektas, bet tai vistiek moteru neitikins. Bandyti dar kazka irodineti, nebematau prasmes, nes pradesiu kartotis. Naujas zinutes butinai perskaitysiu, bet aktyviai reikstis sioje temoje nebematau prasmes.

Po trupuciuka galutinai priejau isvados. Yra viena kita, ir normali moteris, o sita kobra, eis velniop is mano namu. Net gera nuo sios minties. Gero vakaro visiems

Vilke, palaikau tave tame kad tikrai yra moterų, naudojančių prieš vyrus psichologinį smurtą, siekiančių pasipildyti savo energijos talpyklą (energetiniai vampyrai). Neretai tokie būna seni žmonės. Esu ne kartą su panašiais atvejais susidūrusi ir net buvau dalyve. Tokiu atveju, kai moteris isterijomis ar pan. sukelia vyrui afekto būseną, galima kažkiek pateisinti ir vyro fizinį nesusilaikymą. Belieka užjausti. Su kobromis nereikia gyventi jei nesinori. Galbūt ji susiras vyrą, su kuriuo jai nereikės imtis tokios taktikos, o gal ji vis tiek taip elgsis. Bet kokiu atveju - sėkmės ir ramybės abiems. Ir visiems skaitantiems .

Nu tai aiskiu, kad cia tokia ir yra, kuriai pasitenkinima sukelia, kai vyras praranda pusiausvyra. Ji tik tada zydeti gali. Ar neatkreipete demesio, kas ta morteris tik po Viko dauzymosi tampa silkine ir pietus skanius duoda. Ir i klausima kas atsitiko, sako, kad visai nieko neastsitūko. Reiskia jai mirtinai reikia kaip iskrovos tokio skandalo ir kad vyras butu isvestas is kantrybes.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/16 11:33:45 11:33:45

svetlana:
Vienisas vilkas: Kas cia gaunasi? Is moteru puses, matau daugiausia tik kaltinimus. Kas patvirtina mano minti, jog moteris visada jauciasi teisi Pateisinima savo rekimui, edimui Jus [u:14m34p3i]visada randate[/u:14m34p3i]. Galiu as dar parasyti, kokia apsurdiska situacija, del kurios buvau aprektas, bet tai vistiek moteru neitikins. Bandyti dar kazka irodineti, nebematau prasmes, nes pradesiu kartotis. Naujas zinutes butinai perskaitysiu, bet aktyviai reikstis sioje temoje nebematau prasmes.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/11/16 13:27:32 13:27:32

Vienisas vilkas: Kazkas sake jog prie svetimu man reikia susivaldyti, jog bunu kaip robotas. Man nereikia susivaldyti, manes suirze klientai neisnervuoja. Neisiskaitote i mano postus Valdzia, kamsciai, eiles parduotuvese manes nenervuoja. Kam nervuotis del dalyku kuriu negali pakeisti artimu vyru ispuoliu nepatiriu, is vis su visais draugiskai sugyvenu. Sakykime jog mano vardas yra Tadas, tai mane visi vadina Taduku. Draugai, bendradarbiai, pazystami.
Del merginos su kuria bendravau telefonu.Taip, veliau gailejausi jog pritruko ryzto keisti gyvenama vieta, darba, vykti gyventi toli.Dar keleta niuansu buvo, bet cia jau kita istorija.

Lady-scorpio raso " stengiesi isprovokuoti jos pykti, kad dar karta turetum patvirtinima, jog moteris- velnio isikunijimas, ir kad galetum pasikacialinti stalus pavartydamas." Nu joo... ka cia ir bepridursi. Truksta man lyg tu pykciu, ir nezinau kur sporto sale randasi pasikacialinimui

Kas cia gaunasi? Is moteru puses, matau daugiausia tik kaltinimus. Kas patvirtina mano minti, jog moteris visada jauciasi teisi Pateisinima savo rekimui, edimui Jus [u:1tarocn6]visada randate[/u:1tarocn6]. Galiu as dar parasyti, kokia apsurdiska situacija, del kurios buvau aprektas, bet tai vistiek moteru neitikins. Bandyti dar kazka irodineti, nebematau prasmes, nes pradesiu kartotis. Naujas zinutes butinai perskaitysiu, bet aktyviai reikstis sioje temoje nebematau prasmes.

Ne, Jus klystate, moteris ne visada jauciasi teisi. Kalbu apie sveiko proto moteri. Zinau, kokiu bobu buna- net sventuosius isvestu is kantrybes. Bet... man nepatinka visokio plauko absoliutinimai ir svaistymasis kaltinimais: ,, jog moteris visada jauciasi teisi Pateisinima savo rekimui, edimui Jus [u:1tarocn6]visada randate[/u:1tarocn6]. '' Taciau guodzia paskutiniai Jusu sakiniai: ,,Po trupuciuka galutinai priejau isvados. Yra viena kita, ir normali moteris...'' Aha, vadinasi, ne visos jos tokios. Gyventi reikia su moterimis, ne su kobromis. O gal Jus turite dresuotojo talenta, kad traukiate kobras?

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/11/16 14:38:06 14:38:06

diktantas: Ir vel neprisidejimu prie buities reikalu esu apkaltintas
Taip viskas ir prasideda... nuo smulkmenu. Bet kodel negalima susilaikyt ir suprast, kad man tai nera svarbu? Negi nemate uz ko teka? As juk jos netraukiu zaist strateginiu zaidimu ar ziuret sporto varzybu... Buta nupirkau, suremontavau, baldus sustaciau, kas menesi paskolas, mokescius ir draudimus sumoku - viskas tvarkoj, vyro pareiga tuo rupintis. Bet deliot serveteles ar rinkt rubus - tiesiog neiseina, na nematau as prasmes keist daiktu koordinates buto erdveje, veltui svaistomas laikas ir tiek... Na mazdaug tokia logika vadovaujuosi.
Siaip mano akimis ziurint, moterys labiau i egoizma linkusios santykiuose. Bent jau mano pazistamu rate.

Labai skaniai pasijuokiau iš juodviejų su deepsorow traktatų tvarkos namie tema
Na buitis tam ir yra buitis, kad užknistų. Lygiai kaip pats išdidžiai pareiški, kad žinojo už ko teka, tai ir tu - žinojai ką vedi. Čia tik rankomis skėsčioti belieka.
Jei viskas tik buitis - tikrai išsprendžiama problema - tik abu eikit į kompromisus.
Na kaip pasisakei - esi tu nevala ir su tuo reikia gyventi. Na tai susitarkit, kad tu šnerkšti gali tik vieną kambarį, o vienas kažkurs (gal vonia, gal virtuvė) - turi būti idealiai švari vieta. Nes, pedantiškai tvarkingam žmogui nešvara tikrai gali stogą nurauti. Viena mano draugė kiekviename kambaryje pastačiusi po šiukšlių dėžę ir tikrai, tvarkos namie su 5 žmonėmis atsirado daugiau.
Nu pagaliau, jei taip jau susiklostė, kad valo namus tik žmona - nu sukrapštyk tu papildomų pinigėlių ir samdyk namų šeimininkę, kartą per savaitę. Ieškok sprendimų. Nebent tau patinka tokie strateginiai nervų žaidimai ir namie

O to bajerio su kelnėm ant fotelio tai aš nesupratau - juk fotelis juk miegamąjame, ne svetianėje?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/16 18:43:08 18:43:08

Pasileidusi_ skiraisi vyriškas ir moteriškas tvarkymasis. Man užtenka 1 valandos maksimum 3 kartus per savaitę, iššluoti, išplauti, dulkes nuvalyt ir dar baldus išsiurbt, apie vonią, tualetą net nekalbu, nes nė viena ten ir netūrėtų lysti . Moteriai kažkodėl prireikia net 3 val. iš kurių kokios 2 yra bereikalingas daiktų stumdymas, patraukiu lentynoje vazą – pavalau, vėl patraukiu vėl pavalau – kam to reikia? Paimi vyriškai – nafig tą vazą į kriauklę - nuplauni, išvalai visą lentyną ir dar laiko sutaupai, tai ne reikia trypčiot aplink.

O dėl kelnių ir fotelio – tai fotelis aišku svetainėje, kam jis miegamajame reikalingas, jame net TV nereikalingas šiaip, miegot reik ten ne chilinti

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/16 19:16:24 19:16:24

O! Tai tu dar ilgai tvarkaisi! Man uztenka 1val per savaite. Tvarkausi tikrai moteriskai.
Gera ideja siuksliu deziu visur pastatyti

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/11/16 19:31:08 19:31:08

Jus jau atleiskit man, su tom siuksliu dezem. Gal ir klozetu pristatykit i kiekviena kampa?!

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/16 19:51:37 19:51:37

Neisivaizduok siuksliu dezes tokios ,kaip virtuvej. Siuksline gali atstoti ir grazi vaza ir kita grazi interjero detale, juk ne bulviu lupenas mesim.

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/11/16 19:58:24 19:58:24

Draugeli, reikia būti tolerantišku - kiekvienas turi savą supratimą kas yra tvarka ir betvarkė. O kažkokių kompromisinių sprendimų irgi reikia surasti.
Deepsorrow. Netiesa, yra ir moterų apsileidusių, bet yra ir vyriškių, kurių nuoširdus pedantiškas švarumas mane privertė pasijusti nejaukiai. Žinok man tai 3 kartus per savaitę tvarkytis po valandą irgi atrodo labai daug Tai ir stengiuosi daiktus daugiau-mažiau iš karto ir sudėti į vietas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume