Vienisas vilkas: Kazkas sake jog prie svetimu man reikia susivaldyti, jog bunu kaip robotas. Man nereikia susivaldyti, manes suirze klientai neisnervuoja. Neisiskaitote i mano postus Valdzia, kamsciai, eiles parduotuvese manes nenervuoja. Kam nervuotis del dalyku kuriu negali pakeisti artimu vyru ispuoliu nepatiriu, is vis su visais draugiskai sugyvenu. Sakykime jog mano vardas yra Tadas, tai mane visi vadina Taduku. Draugai, bendradarbiai, pazystami.
Del merginos su kuria bendravau telefonu.Taip, veliau gailejausi jog pritruko ryzto keisti gyvenama vieta, darba, vykti gyventi toli.Dar keleta niuansu buvo, bet cia jau kita istorija.
Lady-scorpio raso " stengiesi isprovokuoti jos pykti, kad dar karta turetum patvirtinima, jog moteris- velnio isikunijimas, ir kad galetum pasikacialinti stalus pavartydamas." Nu joo... ka cia ir bepridursi. Truksta man lyg tu pykciu, ir nezinau kur sporto sale randasi pasikacialinimui
Kas cia gaunasi? Is moteru puses, matau daugiausia tik kaltinimus. Kas patvirtina mano minti, jog moteris visada jauciasi teisi Pateisinima savo rekimui, edimui Jus [u:1tarocn6]visada randate[/u:1tarocn6]. Galiu as dar parasyti, kokia apsurdiska situacija, del kurios buvau aprektas, bet tai vistiek moteru neitikins. Bandyti dar kazka irodineti, nebematau prasmes, nes pradesiu kartotis. Naujas zinutes butinai perskaitysiu, bet aktyviai reikstis sioje temoje nebematau prasmes.
Po trupuciuka galutinai priejau isvados. Yra viena kita, ir normali moteris, o sita kobra, eis velniop is mano namu. Net gera nuo sios minties. Gero vakaro visiems
Ne, Jus klystate, moteris ne visada jauciasi teisi. Kalbu apie sveiko proto moteri. Zinau, kokiu bobu buna- net sventuosius isvestu is kantrybes. Bet... man nepatinka visokio plauko absoliutinimai ir svaistymasis kaltinimais: ,, jog moteris visada jauciasi teisi Pateisinima savo rekimui, edimui Jus [u:1tarocn6]visada randate[/u:1tarocn6]. '' Taciau guodzia paskutiniai Jusu sakiniai: ,,Po trupuciuka galutinai priejau isvados. Yra viena kita, ir normali moteris...'' Aha, vadinasi, ne visos jos tokios. Gyventi reikia su moterimis, ne su kobromis. O gal Jus turite dresuotojo talenta, kad traukiate kobras?