Vienisas vilkas: Mielai noreciau ramiai ginca spresti, bet nesugebu. Kai kalbama konkreciai faktais tai nesunku diskutuoti, bet su moterimis faktu daznai nera, net nesupranti del ko esi kaltinamas ar apsaukiamas, pats pritruksti zodziu gincui ir pratruksti. O ji zodziu visada tures ir butinai juos isreks. Kai ko ilgiau nepadarau prasomas, ar dar ka prisidirbu, tai tyliu, gal ten ka atsikerti atgal, bet neivyksta dideliu barniu ir tuo labiau tu mano nesusivaldymu. Tos problemos atsiranda del nieku, net sunku atpasakoti. Ejau sendien vakare pas ja bandyti ramiai pasiaiskinti. Man praktiskai vos ne uzsirasyti reikia kaip kas smulkiai ivyko, jog ji manes nepaimtu ant zodziu, ar kaip cia isireiksti reiktu. Pradejau kalbetis,paklausiau ar tikrai jauciasi teisi, ar nesijaucia jog turetu manes atsiprasyti. Neatsake jog jauciasi teisi, bet pradejo rekti, jog gali ant keliu manes atsiprasyti ir t.t. Akivaizdu jog tai ne nuosirdus atsiprasymas, o konflikto nauja kryptis. Nereikia man jokiu atsiklaupimu ant keliu, tiesiog nuosirdaus pokalbio. Isgavau tik tiek, jog ji pradejo rekti, del to jog as nesupratau jos pasakojimo ir uzdaviau pasitikslinanti klausima.Paklausiau ar tikrai verta eiti pas viena toki valdininka. Kodel apkaltino mane jog as pradejau barni, nesugebejo paiskinti. Uzsidare vonioje, girdejau kaip piktai darinejamos spinteles dureles. Ji neverke ten, ji isiutus buvo. Palikau ja ramybeje. Toks stai ir pasikalbejimas.
Uzkaito arbatinukas ir as isjungiau vyrykle. Ji ateina is kito kambario po poros minuciu ir uzsipuola, jog kam isjungiau, mat jai ten reikia dar kazkoki puoda uzsivirinti. Atsakau is kur man zinoti jog ji nori dar kazkoki puoda uzsivirinti, ir negi laikysiu svilpianti arbatinuka ant vyrykles kol ji ateis, negi sunku dar karteli su dektuku uzdegti vyrykle. Stai ir vel barnis ir as pratrukstu, pradedu saukti, nes musa is veziu tokios nesamones, ir nerandu zodziu apginti savo pozicijai. Po kiek laiko paklausi ar tai normalu pykti del tokiu dalyku, ir turesi vel nauja barni. Ai velniop...
Suprantu buna menesines, siaip nuotaiku kaita, bala nemate, gamta jau tokia padare moteri. Na bet negi nera momentu,kai galetu prieiti ir pasakyti: nepyk, kartais pasikarsciuoju, buckis.
Panašu kad beviltiška...Ji gali būti iš tų merginų/moterų, apie kurias Deepsorrow rašė. Priežastis pykčio yra, bet ji nepateisinama tol, kol ji esutiks apie tai nuoširdžiai pasikalbėti.