Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodel visada vyras lieka kaltas?

Kodel visada vyras lieka kaltas?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/11/14 21:21:15 21:21:15

Vienisas vilkas:
Svečias:
Svečias: Gal jai to lepsio letapedzio gaila...
o gal kita jau turi

gautu gerai vienakart i galva tokia ir pasibaigtu visi tie jos maivymaisi. Nera tikro vyro kur tokia i vieta pastatytu.

Deje turiu tokia pat mama, kuri sugeba tai pat isvest is kantrybes, sita drauge ir seniau kita drauge tai pat isvesdavo is kantrybes. Tiesa su ja neteko gyventi, nebudavo is mano puses fiziniu protrukiu, bet tikrai isvesdavo is kantrybes.
Tai is smalsu man, ar cia moteru giminei tai normalu, ar as cia toks nesugebantis pernesti visokiu moteru priekabiu. Siai dienai net nebesinori ziureti i moteru gimine.

Žinai, vaikine, jei aplink tave visos moterys tokios, kurios tik ir priekabiauja prie tavęs, tai man peršasi mintis, kad pats esi nešventas... Nes taip nebūna, kad visos užsisėstų. Pamąstyk, gal tikrai tavo sunkus charakteris.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 21:24:13 21:24:13

Kvailesni vyrai daznai nervina moteris. Autoriau, ieskok sau lygios letai mastancios panos.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 21:28:51 21:28:51

Svečias: Kvailesni vyrai daznai nervina moteris. Autoriau, ieskok sau lygios letai mastancios panos.

aha, vjsos čia greitai mastancios sedi vienisos ir neranda sau tinkamu

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 21:29:28 21:29:28

[quote="deepsorrow"]Taip, taip visos tos „greitos“ būna kažkuo nepatenkintos ir tai ką turi joms negerai. Tačiau jau taip pasaulis sulipdytas, kad lazda turi du galus – laikas eina ir paskui apie 40 metukų pasižiūri jog reikia jau taikytis ir prie kokio „lėtapėdžio“ arba dažnai jau ir vaikų užgyvenusios turi, tada ir pasipila temos forumuose „ar vaikas problema ieškant vyro?“
[quote]
Pasiskaiciau ir begu teketi uz eilinio budulio. Kas kad nemoka zodziu i sakini sudeti, kas kad savo agresija demonstruoja, tekesiu, kad tik nelikciau senmere

Aciu deepsorrow, atverei kakis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 21:31:27 21:31:27

Svečias:
Svečias: Kvailesni vyrai daznai nervina moteris. Autoriau, ieskok sau lygios letai mastancios panos.

optimistas... noretum vienisu... cia visos greitos greitu meiluziu iesko, kol ju leti vyrai bando mastyti

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/14 21:51:43 21:51:43

Vienisas vilkas: Mielai noreciau ramiai ginca spresti, bet nesugebu. Kai kalbama konkreciai faktais tai nesunku diskutuoti, bet su moterimis faktu daznai nera, net nesupranti del ko esi kaltinamas ar apsaukiamas, pats pritruksti zodziu gincui ir pratruksti. O ji zodziu visada tures ir butinai juos isreks. Kai ko ilgiau nepadarau prasomas, ar dar ka prisidirbu, tai tyliu, gal ten ka atsikerti atgal, bet neivyksta dideliu barniu ir tuo labiau tu mano nesusivaldymu. Tos problemos atsiranda del nieku, net sunku atpasakoti. Ejau sendien vakare pas ja bandyti ramiai pasiaiskinti. Man praktiskai vos ne uzsirasyti reikia kaip kas smulkiai ivyko, jog ji manes nepaimtu ant zodziu, ar kaip cia isireiksti reiktu. Pradejau kalbetis,paklausiau ar tikrai jauciasi teisi, ar nesijaucia jog turetu manes atsiprasyti. Neatsake jog jauciasi teisi, bet pradejo rekti, jog gali ant keliu manes atsiprasyti ir t.t. Akivaizdu jog tai ne nuosirdus atsiprasymas, o konflikto nauja kryptis. Nereikia man jokiu atsiklaupimu ant keliu, tiesiog nuosirdaus pokalbio. Isgavau tik tiek, jog ji pradejo rekti, del to jog as nesupratau jos pasakojimo ir uzdaviau pasitikslinanti klausima.Paklausiau ar tikrai verta eiti pas viena toki valdininka. Kodel apkaltino mane jog as pradejau barni, nesugebejo paiskinti. Uzsidare vonioje, girdejau kaip piktai darinejamos spinteles dureles. Ji neverke ten, ji isiutus buvo. Palikau ja ramybeje. Toks stai ir pasikalbejimas.
Uzkaito arbatinukas ir as isjungiau vyrykle. Ji ateina is kito kambario po poros minuciu ir uzsipuola, jog kam isjungiau, mat jai ten reikia dar kazkoki puoda uzsivirinti. Atsakau is kur man zinoti jog ji nori dar kazkoki puoda uzsivirinti, ir negi laikysiu svilpianti arbatinuka ant vyrykles kol ji ateis, negi sunku dar karteli su dektuku uzdegti vyrykle. Stai ir vel barnis ir as pratrukstu, pradedu saukti, nes musa is veziu tokios nesamones, ir nerandu zodziu apginti savo pozicijai. Po kiek laiko paklausi ar tai normalu pykti del tokiu dalyku, ir turesi vel nauja barni. Ai velniop...
Suprantu buna menesines, siaip nuotaiku kaita, bala nemate, gamta jau tokia padare moteri. Na bet negi nera momentu,kai galetu prieiti ir pasakyti: nepyk, kartais pasikarsciuoju, buckis.

Panašu kad beviltiška...Ji gali būti iš tų merginų/moterų, apie kurias Deepsorrow rašė. Priežastis pykčio yra, bet ji nepateisinama tol, kol ji esutiks apie tai nuoširdžiai pasikalbėti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 21:52:27 21:52:27

Svečias:
Svečias:

optimistas... noretum vienisu... cia visos greitos greitu meiluziu iesko, kol ju leti vyrai bando mastyti

sakiau, kad keksynas vienadieniu meiluziu iesko uz babkes;)

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/14 21:53:15 21:53:15

Svečias:
Pasiskaiciau ir begu teketi uz eilinio budulio. Kas kad nemoka zodziu i sakini sudeti, kas kad savo agresija demonstruoja, tekesiu, kad tik nelikciau senmere
Aciu deepsorrow, atverei kakis.

Niekas nesako jums nei tekėti, nei netekėti. Aš konstatuoju faktą - jeigu visi aplink blogi, tai dažniausiai reikia susimąstyti ar nėra kažkas blogai su mumis pačiais. Ar kriterijai nėra „dangiški“, turiu nuliūdinti – tie, kurie juos atitinka, turi paklausą, o su ja ir konkurencija atsiranda. Tokie vyrai, nebus mazgotės po jūsų padu ir dažnu atveju, be jūsų dar turės keletą meilužių. Jeigu moteris ilgą laiką nesugebėjo/ negalėjo sukurti tvirtų santykių tai arba kažkas negerai su ja pačia, arba paprasčiausiai labai jau nesiseka, tačiau dažnai visgi būna – dideli poreikiai ir menki privalumai. Kalbat apie susidėjimą su buduliais/runkeliais tik aš dažnai pastebiu, kad apie juos sukasi, netgi visai padorios ir inteligentiškos moterys? O jūsų pasiklausius atrodo, kad visos protingos jų nenori, paradoksas gaunasi?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 21:54:36 21:54:36

Vienisas vilkas galetu sioje svetaineje pasiieskoti geros moters sau

Vienišas vilkas

V

12 įrašai

2011/11/14 21:55:22 21:55:22

Del kvailumo.issilavinimas bei pasiektos pareigos ( ne per pazintis ), man neleidzia jaustis kvailam. Letesnis mastymas nelygu kvailumui. Spresti buitines ir gyvenimiskas problemas, tiesa sakant dazniau man irgi geriau sekasi nei toms moterims...
Del to ka pasake Ugnele. Taip nesu sventasis, turiu savo minusu. Ka minejau del mamos, tai ji mazdaug paauglysteje juodai ede mane. Tada ka bedaryciau, niekas neitikdavo. Turiu omenyje pagalba buityje. Smulkmenos, bet vistiek prie kazko prikibdavo. Supykdavau ir sakydavau kartais, jog nieko nebeprasyk manes, nes vistiek neitiksiu. Dabar susimastau, jog gal jai tuo metu buvo klimaksas ir todel taip niekaip neitikdavau. Siuo metu tikrai retai ji isves is kantrybes. O su sita drauge karts nuo karto taip pakonfliktuojam.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume