Vienisas vilkas: Skaitineju jusu komentarus, aciu uz juos. Truputeli anksciau siuliau, jog einam savais keliais, ko cia riejames, tai ne, nenorejo skirtis. Sako, ko cia dramatizuoji, nieko cia neivyko. Pakreipia pokalbi kita linkme, arba pati iseina kur, randa uzsiemima, netrukdyk jos ir t.t. Nesu labai iskalbingas, kad prispausti ja normaliai viska isiaiskinti. Taip, ji smarkesne tiek budu, tiek kalbejime.Ji kaip politikas, atsakys i klausima realiai nieko nepasakydama. Isvarto pokalbi taip kaip jai naudinga. Man sunkiau deliojasi sakiniai, o tuo labiau ginco metu.
Hmm deja labai pažįstamas charakteris. Vadinu aš jį „laukiniu“ nelengva nei taikytis prie jo, nei bandyti keisti, nes tiek vienu, tiek kitu atveju badosi, kaip rožė ir šnypščia, kaip gyvatė
Visų pirma, nemanyk esantis blogesnis vien todėl, kad nesugebi taip profesionaliai „knisti“ proto ir manipuliuoti žmonėmis. Man atrodo jai su tavimi patogu, kitu atveju jau būtų išėjusi. Klausimas ar tau patogu ir ar nori visada taikstytis ir kiek ilgai sugebėsi taip elgtis, kol galų gale drama neperaugs į tragediją. Matai niekas negali pasakyti, kaip mums elgtis, tai daryti ir spręsti, turime patys, nes būtent mums reiks gyventi su vienu ar kitu pasirinkimu. Jausmai, emocijos būtent šie dalykai, mus stabdo nutraukti „žalingus“ santykius, bet patirtis daro savo. Po keleto „užsirovimų“ ant tokių merginų tampi kitoks, tik kažkodėl paskui moterys skundžiasi, jog vyrai kiaulės – vyrai iš prigimties nėra blogi, dažniau būtent jūs juos tokiais paverčiate – egoistais, šaltais, manipuliatoriais, nedėmesingais, vartotojais – kiaulėmis.