Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodel visada vyras lieka kaltas?

Kodel visada vyras lieka kaltas?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 20:28:39 20:28:39

Svečias:
Svečias:
Svečias: Nematau tarp sitos poreles artumo.
Man atrodo vyrukas slunkius, letapedis, letai masto ir letai veikia. O pana greita. Akivaizdu, kad toks letapedis ja nervina.

Pana - ,,baba dizel''. Kad galetu, ant sprando uzsiliptu ir reguliuotu per amzius. Slykscios tokios reguliuotojos, amzinos PMS-ininkes. Kaip vampyrai - bile savo nuodus ant ko nors ispilti.Rado durneli ir vampyrina ant jo. O tas kencia. Tikro vyro ji nenori, nes negales su juo elgtis kaip su situo

Is kur tu zinai ko ji nori? Man kaip tik pasirode, kad ji nori baigt santykius, tik nedrysta pasakyti tiesiai

tai koks cia greitumas, jie greita tik zysti? Zysti drysta, o santykius nutraukti nedrysta? Tokia zaraza zino, kad daugiau nieko nesusiras

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 20:34:24 20:34:24

Gal jai to lepsio letapedzio gaila...

o gal kita jau turi

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 20:45:03 20:45:03

Svečias: Gal jai to lepsio letapedzio gaila...
o gal kita jau turi

pilnas forumas cia keksiu

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 20:47:42 20:47:42

o gal kita jau turi

gautu gerai vienakart i galva tokia ir pasibaigtu visi tie jos maivymaisi. Nera tikro vyro kur tokia i vieta pastatytu.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/14 20:47:54 20:47:54

Taip, taip visos tos „greitos“ būna kažkuo nepatenkintos ir tai ką turi joms negerai. Tačiau jau taip pasaulis sulipdytas, kad lazda turi du galus – laikas eina ir paskui apie 40 metukų pasižiūri jog reikia jau taikytis ir prie kokio „lėtapėdžio“ arba dažnai jau ir vaikų užgyvenusios turi, tada ir pasipila temos forumuose „ar vaikas problema ieškant vyro?“
Autorius aš tamstos vietoj pagalvočiau gerai – nesivadovauk jausmais, ji tuo ir žaidžia, vadovaukis logika susidėk visus pliusus ir minusus - situacija taps labai aiški. Ateina toks laikas, kada stuburą turi užsiauginti. Labai dažnu atveju tiek vienam , tiek kitam atsiveria akys – tada kažkodėl labai intensyviai bandoma tą „lėtapėdį“ susigrąžinti, tik dažnai jis pats nelabai nori pareiti. Susikrauni, arba sukrauni, lagaminus ir pastatai prie durų sakydamas – kilus dar vienam ginčui, kurio metu tu nesugebėsi įvardinti priežasčių, mes einam skirtingais keliais. Negali visada tik nusileisti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 20:50:02 20:50:02

deepsorrow: Taip, taip visos tos „greitos“ būna kažkuo nepatenkintos ir tai ką turi joms negerai. Tačiau jau taip pasaulis sulipdytas, kad lazda turi du galus – laikas eina ir paskui apie 40 metukų pasižiūri jog reikia jau taikytis ir prie kokio „lėtapėdžio“ arba dažnai jau ir vaikų užgyvenusios turi, tada ir pasipila temos forumuose „ar vaikas problema ieškant vyro?“
Autorius aš tamstos vietoj pagalvočiau gerai – nesivadovauk jausmais, ji tuo ir žaidžia, vadovaukis logika susidėk visus pliusus ir minusus - situacija taps labai aiški. Ateina toks laikas, kada stuburą turi užsiauginti. Labai dažnu atveju tiek vienam , tiek kitam atsiveria akys – tada kažkodėl labai intensyviai bandoma tą „lėtapėdį“ susigrąžinti, tik dažnai jis pats nelabai nori pareiti. Susikrauni, arba sukrauni, lagaminus ir pastatai prie durų sakydamas – kilus dar vienam ginčui, kurio metu tu nesugebėsi įvardinti priežasčių, mes einam skirtingais keliais. Negali visada tik nusileisti.

saunuolis Deepsorow, protingai tu cia parasei.

Vienišas vilkas

V

12 įrašai

2011/11/14 20:55:08 20:55:08

Skaitineju jusu komentarus, aciu uz juos. Truputeli anksciau siuliau, jog einam savais keliais, ko cia riejames, tai ne, nenorejo skirtis. Sako, ko cia dramatizuoji, nieko cia neivyko. Pakreipia pokalbi kita linkme, arba pati iseina kur, randa uzsiemima, netrukdyk jos ir t.t. Nesu labai iskalbingas, kad prispausti ja normaliai viska isiaiskinti. Taip, ji smarkesne tiek budu, tiek kalbejime.Ji kaip politikas, atsakys i klausima realiai nieko nepasakydama. Isvarto pokalbi taip kaip jai naudinga. Man sunkiau deliojasi sakiniai, o tuo labiau ginco metu.

Vienišas vilkas

V

12 įrašai

2011/11/14 21:07:25 21:07:25

Svečias:
o gal kita jau turi

gautu gerai vienakart i galva tokia ir pasibaigtu visi tie jos maivymaisi. Nera tikro vyro kur tokia i vieta pastatytu.

Nenoriu as jai trenkti i galva, bet ko gero iki to daeitume jei toliau bendrautume. Rasiau pirmoje zinuteje, jog pratrukes spiriu i kede ar dar ka. Ji nurimsta, patampa silkine. Bet argi tai normalu? Tai nera vyriskumas, bet deje zodziais as jos irgi nepaimu. Man nepatina tokie santykiai, ir tokia ju perspektyva. Deje turiu tokia pat mama, kuri sugeba tai pat isvest is kantrybes, sita drauge ir seniau kita drauge tai pat isvesdavo is kantrybes. Tiesa su ja neteko gyventi, nebudavo is mano puses fiziniu protrukiu, bet tikrai isvesdavo is kantrybes.
Tai is smalsu man, ar cia moteru giminei tai normalu, ar as cia toks nesugebantis pernesti visokiu moteru priekabiu. Siai dienai net nebesinori ziureti i moteru gimine.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/11/14 21:09:33 21:09:33

Iš tikro dažnai taip yra, kad poroje tą greitesnįjį nervina lėtesnysis. Iš kitos pusės - 2 smarkuoliai kartu irgi nepabus, nes tada kibirkštys į visas puses lėks. Todėl kartais tas smarkesnis gal net sąmoningai pasirenka į porą lėtesnį, nes tikisi galėsiąs pagal savo norą iš jo ką nori nusilipdyti.
Teisingai tau patarė - užsiaugink stuburą ir neleisk įsiplieksti tokiems nepagrįstiems ginčams. Ką taip rietis, tai geriau skirtingais keliais pasukti, jei neina susitarti. Visokių žmonių pasaulyje yra - ir lėtų, ir greitų, bet gyvenimas ne tam duotas, kad jį kiaurai prasibarti.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/14 21:16:56 21:16:56

Vienisas vilkas: Skaitineju jusu komentarus, aciu uz juos. Truputeli anksciau siuliau, jog einam savais keliais, ko cia riejames, tai ne, nenorejo skirtis. Sako, ko cia dramatizuoji, nieko cia neivyko. Pakreipia pokalbi kita linkme, arba pati iseina kur, randa uzsiemima, netrukdyk jos ir t.t. Nesu labai iskalbingas, kad prispausti ja normaliai viska isiaiskinti. Taip, ji smarkesne tiek budu, tiek kalbejime.Ji kaip politikas, atsakys i klausima realiai nieko nepasakydama. Isvarto pokalbi taip kaip jai naudinga. Man sunkiau deliojasi sakiniai, o tuo labiau ginco metu.

Hmm deja labai pažįstamas charakteris. Vadinu aš jį „laukiniu“ nelengva nei taikytis prie jo, nei bandyti keisti, nes tiek vienu, tiek kitu atveju badosi, kaip rožė ir šnypščia, kaip gyvatė

Visų pirma, nemanyk esantis blogesnis vien todėl, kad nesugebi taip profesionaliai „knisti“ proto ir manipuliuoti žmonėmis. Man atrodo jai su tavimi patogu, kitu atveju jau būtų išėjusi. Klausimas ar tau patogu ir ar nori visada taikstytis ir kiek ilgai sugebėsi taip elgtis, kol galų gale drama neperaugs į tragediją. Matai niekas negali pasakyti, kaip mums elgtis, tai daryti ir spręsti, turime patys, nes būtent mums reiks gyventi su vienu ar kitu pasirinkimu. Jausmai, emocijos būtent šie dalykai, mus stabdo nutraukti „žalingus“ santykius, bet patirtis daro savo. Po keleto „užsirovimų“ ant tokių merginų tampi kitoks, tik kažkodėl paskui moterys skundžiasi, jog vyrai kiaulės – vyrai iš prigimties nėra blogi, dažniau būtent jūs juos tokiais paverčiate – egoistais, šaltais, manipuliatoriais, nedėmesingais, vartotojais – kiaulėmis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume