Svečias: Moretys daznai sako, bet vyrai "negirdi" tada tas sakymas tampa beviltisku.
Ne man tave mokyti, juk pats zinai, kad santykiu pradzioje, kol susitikineji, bet negyveni kartu, viskas atrodo daug graziau.
Kodėl tokių problemų kyla nevisoms? Kodėl kitos poros sugeba puikiai komunikuoti tarpusavyje? Todėl, kad savo norus išreiškia žodžiais ir konkrečiai, kad kitiems nereiktų spėlioti.
Pagyvenus kartu bent 3-4 mėn. tie visi minusai tikrai išlenda į šviesą, o tuo pačiu tai nėra toks jau ilgas laiko tarpas, kad nutraukiant santykius kiltų be galo didelių trikdžių. Esmė, kad žmonės nenori prisipažinti suklydę, klydę būtent dėl savo pačių kaltės, tada ir aplinkiniai tampa kalti.
Aš pateiksiu paprastą pavyzdį :
Žmona darbe pastoviai skundžiasi, koks jos vyras prastas, kaip jie dažnai baras ir kaip jis jos nesupranta. Firmos vakarėlis, kuriame visi su antromis pusėmis. Ir tas nevykęs vyras visą vakarą, jai tik pasakius,- noriu gerti. Bėga kažko atnešti. Tada seka , klausimas ką čia atnešei? Nenoriu šito. Tas vėl bėga, atneša – vėl netinka. Tas pats ir su maistu. Abstrakčiai – noriu valgyti, bet viskas ką atneša netinka. Na gerai pirmą kartą tai gali atrodyti, jog tik viešumoje jis taip stengiasi, bet ilgainiui, kai tų vakarėlių jau būna praėję dešimtys ir vis ta pati situacija, susidaro nuomonė jog nėra tai vyro kaltė. Ir aš beveik esu 100% įsitikinęs jog namuose jam taip nesugebėjus įspėti josios užgaidos, oi koks uraganas pakeliamas.
Pastebėjau dažnai taip linkusios elgtis vienturtės merginos.
Buvo man pasitaikę, keli tokie variantai, kada paruošus vakarienę, jai paprasčiausiai neįtiko tai, jog vynas buvo baltas, o ne raudonas (nors tiesa pasakius prie patiekalo jis buvo būtent toks, kokio reikia), arba einam kažkur tu išrink, aš nežinau ir vėl jai netinka ir vėl ji pikta, kaip žiežula, gadinanti vakarą netik mums, bet ir aplinkiniams - nebūtinai, kad reikia tikėti padėkos, tačiau bent nepriekaištauti ir įvertinti būtų mandagu – tai jau yra patologija. Vengti tokių moterų reikia, tai moterys, kurioms atrodo visada „ciklas“.