Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar uz save turiu moketi pati?

Ar uz save turiu moketi pati?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/14 17:35:01 17:35:01

Zavi:): 2 skirtingi atvejai,kai pora kartu-4 menesius,o kai-4 metus... Kai pora tik 4 menesius,aisku,labai grazu,kai vaikinas sumoka uz panele. Na bet kai jau 4 metai,tai atsiprasau,bet tokiu atveju,ne tik panele turi uz save susimoketi,bet ir sumoketi retkarciais uz vaikina...

Kas yra pora – ar tie kas 4 mėn. gyvena po vienu stogu, ar tiek kas 4 metus atskirai. Antrąjį atvejį aš laikyčiau draugyste su privalumais. Šitaip gali ir 10 metų pradraugaut(jei tik kažkam patogu) ir nebūtinai su viena, tik neaišku kaip tokia pora sugebėtų tverti bendram gyvenime, bendroje buityje ir pastoviam kontakte, va tuomet ir galima pradėt kalbėt apie kažkokius bendrus pinigus, bendrą biudžetą ir bendrus sprendimus.

Klausimelis

K

4 įrašai

2011/11/14 17:57:12 17:57:12

Ką pasakytumėte apie tokį atvejį: ateidama pas vyruką (ne studentą jau seniai, tik tinginį užsidirbti) turiu atsinešti savo maisto? jis sako neškis ką tu pati valgysi, man nereikia. bet kai aš valgau, ir jis mielai prisideda prie to proceso, ir dar užklausia, ar daugiau neliko. Antri metai taip, man rodos kad tai nenormalūs santykiai. Tęsiu nes kol kas taip nusprendžiau, lyg ir koks eksperimentas būtų, bet kol kas dar jaučiu jam kažkokius šiltus jausmus , neaišku tik kada man atsibos. Kaip priversti jį dirbti, jei tėveliai padeda? Man gi iš to tik dviprasmė padėtis, tartum jį išlaikyčiau vos ne. Moterys, merginos, jums pažįstami tokie vyrų tipai, ar pasitaiso jie kada, ar panori taisyti padėtį? Jei juos visos palieka pvz?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 17:58:28 17:58:28

Zygfrid:
Poisson: Lietuvo moterys separatyviai renkasi tai kas yra patogiausia : nori lygiu teisiu su vyrais, tiek karjeroje, tiek partnerysteje, taciau tuo paciu metu renkasi ir jau lyg ir pasenusias tradicijas kurios taipogi patogios-vyrai moka, vyrai perka. Taciau kodel taip turetu buti? jei nori jaustis nepriklausoma, tai ir elkis kaip lygiaverte ! Juk jei vienas moka, vadinasi vienas kazka perka . Tuomet po vakarienes klaupkis ant keliu ir atsiskaityk oraliuku , t.y. buk savo vietoje

Kvailas poziuris. Tikras vyras taip niekada nepasakytu. Tik menkystos mano, kad pinigai kazka reiskia. Leisti moteriai apmoketi saskaita, tai cia dar blogiau nei kokiam gejui paciulpti...

Kaip suprantu isbandei abu variantus . Beja papasakok kaip tai? Na kodel tau ciulpti geriau? Aptarkime abu variantus su detalemis , plyzzzz

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 18:10:23 18:10:23

klausimėlis: Ką pasakytumėte apie tokį atvejį: ateidama pas vyruką (ne studentą jau seniai, tik tinginį užsidirbti) turiu atsinešti savo maisto? jis sako neškis ką tu pati valgysi, man nereikia. bet kai aš valgau, ir jis mielai prisideda prie to proceso, ir dar užklausia, ar daugiau neliko. Antri metai taip, man rodos kad tai nenormalūs santykiai. Tęsiu nes kol kas taip nusprendžiau, lyg ir koks eksperimentas būtų, bet kol kas dar jaučiu jam kažkokius šiltus jausmus , neaišku tik kada man atsibos. Kaip priversti jį dirbti, jei tėveliai padeda? Man gi iš to tik dviprasmė padėtis, tartum jį išlaikyčiau vos ne. Moterys, merginos, jums pažįstami tokie vyrų tipai, ar pasitaiso jie kada, ar panori taisyti padėtį? Jei juos visos palieka pvz?

o kai atsinesi savo maisto,tai dar ir seksualiai aptarnauji ji? Nu blemba cia tik LT tokios bobos, kad pacios eina pas diedus, pacios atsinesa sau ir jam paesti ir dar nemokamo sekso duoda. Gal dar ir bonka atsinesi ir jam pastatai? Mesk ji, ateik pas mane, man tokios irgi reikia

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/14 18:24:18 18:24:18

Svečias:
klausimėlis: Ką pasakytumėte apie tokį atvejį: ateidama pas vyruką (ne studentą jau seniai, tik tinginį užsidirbti) turiu atsinešti savo maisto? jis sako neškis ką tu pati valgysi, man nereikia. bet kai aš valgau, ir jis mielai prisideda prie to proceso, ir dar užklausia, ar daugiau neliko. Antri metai taip, man rodos kad tai nenormalūs santykiai. Tęsiu nes kol kas taip nusprendžiau, lyg ir koks eksperimentas būtų, bet kol kas dar jaučiu jam kažkokius šiltus jausmus , neaišku tik kada man atsibos. Kaip priversti jį dirbti, jei tėveliai padeda? Man gi iš to tik dviprasmė padėtis, tartum jį išlaikyčiau vos ne. Moterys, merginos, jums pažįstami tokie vyrų tipai, ar pasitaiso jie kada, ar panori taisyti padėtį? Jei juos visos palieka pvz?

o kai atsinesi savo maisto,tai dar ir seksualiai aptarnauji ji? Nu blemba cia tik LT tokios bobos, kad pacios eina pas diedus, pacios atsinesa sau ir jam paesti ir dar nemokamo sekso duoda. Gal dar ir bonka atsinesi ir jam pastatai? Mesk ji, ateik pas mane, man tokios irgi reikia

Tai ko tu geresnis už minėtajį diedą? Beje kas išgalvojo mitą, kad sekso reikia tik vyrams ir kad moterys juos "aptarnauja" seksualiai? Kiek kituose postuose teko skaityti, LT būtent dauguma moterų išrankios, žinančios savo vertę.
Moteriai/merginai parašiusiai "klausimėlį":kol mylite - jums atrodo tai priimtina. Kai atrodys neįmanoma, nesąmonė - meilė pasibaigs ir atsisveikinsite. Bandykite jei galite jam pasakyti: kiek tau reikia laiko kad situacija pasikeistų? Lauksiu tiek, o jei nesulauksiu - atsisveikinsime. Žinoma, visa tai sakote tik tuo atveju jei jis žino jūsų nepasitenkinimo priežastį, jei ne - pradėkite nuo to.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/14 19:27:10 19:27:10

svetlana:
Tai ko tu geresnis už minėtajį diedą? Beje kas išgalvojo mitą, kad sekso reikia tik vyrams ir kad moterys juos "aptarnauja" seksualiai? Kiek kituose postuose teko skaityti, LT būtent dauguma moterų išrankios, žinančios savo vertę.

Matyt tie patys, kas sugalvojo – kad vyrai sekso nori daugiau, nei moterys. Mitas tai moterys irgi nori sekso, gal net daugiau nei vyrai. Tik pastarieji dažniau linkę nusižengti savo susikurtiems potencialaus partnerio kriterijams.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 22:49:53 22:49:53

Kokiu ipatingu kriteriju sekso partneriui reikia? Juk ne zenytis...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/15 15:50:58 15:50:58

Svečias: Kokiu ipatingu kriteriju sekso partneriui reikia? Juk ne zenytis...

Ypatingų kriterijų nėra, ne paslaptis, kad vyrai vertina merginas 10 balų skalėje, veido, krūtinės, užpakaliuko ir kojų vidurkis, vien seksui kažko daugiau ir nereikia, po jo arba tas skaičius kyla arba krenta. Jeigu pats esi 7 tai tavo kriterijai būtų -6-9, lipt ant visko kas juda - kažkaip nieko čia gero nematau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/15 18:19:06 18:19:06

Kam tie balai? Svarbu, kad partneris seksualiai patrauklus butu

gx

G

5 įrašai

2011/12/03 18:27:11 18:27:11

abu kaip mazi kvaili vaikai, juk pries kiekviena toki isejima jau iskart aisku kad ji netures pinigu, o jis pyks, ir vistiek visada ant to paties greblio lipat, tai geriau butu is karto apsisprest, arba apribojat isejimus ir islaidas, arba is karto issiaiskinat kas moka, o tai dabar atrodo kad klausimas del mokejimo iskyla tik saskaita gavus, o pries tai niekam tai nerupi
o svarbiausia, kas tu islaidu iniciatorius ?? kuris sugalvoja eit i tas brangias vietas ? juk jei neturi pinigu, arba gaili juos isleisti, tai ir neini kur perbrangu
kaltas (durnas,...naglas) butent tas kas inicijuoja vaiksciojima i tas vietas kur perbrangu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume