klausimėlis: Ką pasakytumėte apie tokį atvejį: ateidama pas vyruką (ne studentą jau seniai, tik tinginį užsidirbti) turiu atsinešti savo maisto? jis sako neškis ką tu pati valgysi, man nereikia. bet kai aš valgau, ir jis mielai prisideda prie to proceso, ir dar užklausia, ar daugiau neliko. Antri metai taip, man rodos kad tai nenormalūs santykiai. Tęsiu nes kol kas taip nusprendžiau, lyg ir koks eksperimentas būtų, bet kol kas dar jaučiu jam kažkokius šiltus jausmus , neaišku tik kada man atsibos. Kaip priversti jį dirbti, jei tėveliai padeda? Man gi iš to tik dviprasmė padėtis, tartum jį išlaikyčiau vos ne. Moterys, merginos, jums pažįstami tokie vyrų tipai, ar pasitaiso jie kada, ar panori taisyti padėtį? Jei juos visos palieka pvz?
o kai atsinesi savo maisto,tai dar ir seksualiai aptarnauji ji? Nu blemba cia tik LT tokios bobos, kad pacios eina pas diedus, pacios atsinesa sau ir jam paesti ir dar nemokamo sekso duoda. Gal dar ir bonka atsinesi ir jam pastatai? Mesk ji, ateik pas mane, man tokios irgi reikia