Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar uz save turiu moketi pati?

Ar uz save turiu moketi pati?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/11/11 13:21:10 13:21:10

Zygfrid:
Poisson: Lietuvo moterys separatyviai renkasi tai kas yra patogiausia : nori lygiu teisiu su vyrais, tiek karjeroje, tiek partnerysteje, taciau tuo paciu metu renkasi ir jau lyg ir pasenusias tradicijas kurios taipogi patogios-vyrai moka, vyrai perka. Taciau kodel taip turetu buti? jei nori jaustis nepriklausoma, tai ir elkis kaip lygiaverte ! Juk jei vienas moka, vadinasi vienas kazka perka . Tuomet po vakarienes klaupkis ant keliu ir atsiskaityk oraliuku , t.y. buk savo vietoje

Kvailas poziuris. Tikras vyras taip niekada nepasakytu. Tik menkystos mano, kad pinigai kazka reiskia. Leisti moteriai apmoketi saskaita, tai cia dar blogiau nei kokiam gejui paciulpti...

Ar tikrai pultum ciulpti padavejui, kai apsigraibes suprastum, kad pinigine namie palikai ? Nematau nieko blogo jei moteris sumoketu, nereikia pulti i krastutinumus.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/11/12 08:45:34 08:45:34

Lady-scorpio: Jei tikrai myletu, neskaiciuotu, nepyktu ir nepriekaistautu. Juolab jei zino apie pablogejusia Tavo finansine padeti.

O man atrodo naturalu, kad zmogus pyksta, skaiciuoja, priekaistauja. Nes tai zmoniska. Kita kalba kaip tai daznai.
Viena kalbeti kai tai seima, kita kaip cia.

Scorpe, jei perka tai myli?

nuomone

N

8 įrašai

2011/11/12 09:25:15 09:25:15

Aš tokios panos nenorėčiau. Ir pinigai čia ne prie ko - man reikia lygios partnerės, o ne sėdinčios ant sprando.

nazz

N

27 įrašai

2011/11/12 21:26:16 21:26:16

Na, man asmeniškai būtų gėda nesumokėti už merginą. Ypač tuo atveju, jeigu ji sunkiai verčiasi, o aš turiu darbą. Nors ir už mane yra mergina mokėjus ne kartą, kai ji turėjo pinigų, o aš ne.

Kažkas negerai turi būti arba vaikino sąmonėje, arba merginos elgsenoje, jeigu jau kyla tokios problemos, kiekvienas normalus žmogus sumokėtų tokioj situacijoj.
..nebent ji pati tempia vaikiną prieš jo valią ir tada reikalauja apmokėti, tada gal iš dalies būtų pateisinamas jo nenoras sumokėti sąskaitą.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/13 22:16:38 22:16:38

pasimetusi: Sveiki. Su savo partneriu esame kartu jau 4 metus. Aš studentė (20m.) jis dirbantis (23m.) Problema tame, jog paskutiniu metu vis dažniau pykstamės dėl pinigų. Man nepatinka tai, jog einant į kavinę ar kiną, ar tiesiog susitikus su draugais, turiu už save mokėti pati. Užaugau tokioje šeimoje, kur vyras vesdamas moterį kur nors pasisėdėti visada mokėdavo už vakarienę, gėrimus, taksi ir t.t. be jokių kalbų ir klaustukų. Pas mus to nėra. Esu iš nepasiturinčios šeimos (ištikus krizei labai pasikeitė finansinė padėtis) ir negaliu visada už save mokėti. Tokiomis akimirkomis tenka atsisakyti vakarienės arba gražiai prašyti, kad susimokėtų pats. Jis supyksta, visada priekaištauja, kad jam tenka mokėti, kai aš neturiu pinigų. Man labai nemalonu ir nejauku. Nežinau ką bedaryti. Bijau, kad ateityje, kai kursime bendrą gyvenimą bus labai sunku. Gyvename atskirai, jis su savo, aš su savo tėvais. Uždirba jis tikrai padoriai, kad galėtų ir manimi pasirūpinti. Ar įmanoma, kad jis pasikeistų? O gal aš esu neteisi šioje situacijoje?

Kai busi dekretinese, toks tau nei pedkelniu nenupirks, nei kremo veidui, o gimus vaikui, bambes del sauskelniu kainu. Fe.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/11/14 12:10:01 12:10:01

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Lady-scorpio: Jei tikrai myletu, neskaiciuotu, nepyktu ir nepriekaistautu. Juolab jei zino apie pablogejusia Tavo finansine padeti.

O man atrodo naturalu, kad zmogus pyksta, skaiciuoja, priekaistauja. Nes tai zmoniska. Kita kalba kaip tai daznai.

Scorpe, jei perka tai myli?

Ne, ne pirkime cia esme. Esme ta, kad pinigai cia jau tape svarbesni uz zmogu.
Kita vertus, labai sunku buti objektyviam ir maksimaliai teisingam, kai girdi tik viena puse.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Viena kalbeti kai tai seima, kita kaip cia.

O ka cia keicia seima? Jei seima, tai jau patikima investicija? O jei panele, reikia buti atsargiam investuojant - gali neatsipirkti?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/14 13:04:04 13:04:04

Už kotlietus taip - pati turi mokėti, kitaip antro pasimatymo gali ir nebūti.

Zavi:)

Z

11 įrašai

2011/11/14 13:55:21 13:55:21

2 skirtingi atvejai,kai pora kartu-4 menesius,o kai-4 metus... Kai pora tik 4 menesius,aisku,labai grazu,kai vaikinas sumoka uz panele. Na bet kai jau 4 metai,tai atsiprasau,bet tokiu atveju,ne tik panele turi uz save susimoketi,bet ir sumoketi retkarciais uz vaikina...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/11/14 15:18:10 15:18:10

Lady-scorpio:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Viena kalbeti kai tai seima, kita kaip cia.

O ka cia keicia seima? Jei seima, tai jau patikima investicija? O jei panele, reikia buti atsargiam investuojant - gali neatsipirkti?

Na ji ten apie kazkokia finansine krize kalbejo. Viena kai ji uzklumpa viena seimos nari. Kita, kai apie santykiu statusa kalba vienas zmogus, o antrasis galbut net neplanuoja.
Juokas, juokais, kai kurie butent "investuoja" i moteri. Atseit suzavesiu.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/11/14 16:14:39 16:14:39

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Lady-scorpio:

Na ji ten apie kazkokia finansine krize kalbejo. Viena kai ji uzklumpa viena seimos nari. Kita, kai apie santykiu statusa kalba vienas zmogus, o antrasis galbut net neplanuoja.
Juokas, juokais, kai kurie butent "investuoja" i moteri. Atseit suzavesiu.

Na, taip, pora yra, bet poros nera.
Taip, yra vyru (ir nemazai), norinciu nusipirkti moteri. Na, gal todel, kad tai lengviausias kelias i moters sirdi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume