Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar uz save turiu moketi pati?

Ar uz save turiu moketi pati?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/12/03 18:59:54 18:59:54

Sita ir ana apie kava, linksmos temos.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/16 11:48:23 11:48:23

pasimetusi: Sveiki. Su savo partneriu esame kartu jau 4 metus. Aš studentė (20m.) jis dirbantis (23m.) Problema tame, jog paskutiniu metu vis dažniau pykstamės dėl pinigų. Man nepatinka tai, jog einant į kavinę ar kiną, ar tiesiog susitikus su draugais, turiu už save mokėti pati. Užaugau tokioje šeimoje, kur vyras vesdamas moterį kur nors pasisėdėti visada mokėdavo už vakarienę, gėrimus, taksi ir t.t. be jokių kalbų ir klaustukų. Pas mus to nėra. Esu iš nepasiturinčios šeimos (ištikus krizei labai pasikeitė finansinė padėtis) ir negaliu visada už save mokėti. Tokiomis akimirkomis tenka atsisakyti vakarienės arba gražiai prašyti, kad susimokėtų pats. Jis supyksta, visada priekaištauja, kad jam tenka mokėti, kai aš neturiu pinigų. Man labai nemalonu ir nejauku. Nežinau ką bedaryti. Bijau, kad ateityje, kai kursime bendrą gyvenimą bus labai sunku. Gyvename atskirai, jis su savo, aš su savo tėvais. Uždirba jis tikrai padoriai, kad galėtų ir manimi pasirūpinti. Ar įmanoma, kad jis pasikeistų? O gal aš esu neteisi šioje situacijoje?

Aišku kad neteisi. Suprantu kad esi studentė, o studentams visada pinigų trūkumas - tai ir gyvenk pagal savo galimybes. Neik į kabakus ar kinus, kur negali susimokėti. o ką darysi? Ne aplinkybės turi taikytis prie mūsų, o mes prie aplinkybių. vieną dieną dirbsi, užsidirbsi pati, galėsi sau leisti kažką daugiau, ir svarbiausia, jausiesi niekam neskolinga. O iš vaikino kišenės... Ir tau savigarba leistų? Vaikiną aš pilnai suprantu - jis ieško merginos ne materialistės, ir nėra iš tų, kuris moterims apsukinėtų galvą pinigais. O vien tai, kad tau iškyla tokie klausimai, aiškiai rodo, akd polinkį į materializmą turi. na koks tau skirtumas, kiek jis uždirba? Su žmogumi gi bendrauji, ne su pinigine.

Dėl gyvenimo kartu neverta pergyventi. Čia jau ne pasimatymai - šeimoje (normalioje, aišku) dažniausia pinigai yra bendri ir valdomi bendrai, vaikų ir buities reikmėms.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/16 16:58:45 16:58:45

Skupuolis begalinis tu be stabdziu. Taip sureiksmini tuos savo pinigelius, kad turbut apsiverktum, jei merginai kelis litus isleistum. Neduok Dieve tokio vyro - visada skaiciuos tavo pinigus, paskui tavo kasnius, dar paskui nuolat gincysies, kad namams kazko reikia ir pan. Pats esi begalinis materialistas, nes zmogus nesureiksminantis taip pinigu, visad dziaugsis moteri palepindamas. Jau skupas vyras tai baisiau karo bet kokioje situacijoje.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/16 20:54:15 20:54:15

Ne piniguose esmė, o moterų taip deklaruojamame lygybės principe. Savarankiškos gi.

MisteryGirl

M

153 įrašai

2012/01/17 07:33:02 07:33:02

BeStabdziu: Ne piniguose esmė, o moterų taip deklaruojamame lygybės principe. Savarankiškos gi.

o ka pats siulai daryti? laukti kol atjos princas ant balto zirgo ir islaikys tave? merginos dabar savarankiskesnes, nes gyvenimas prispaude. O jeigu skaiciuji kiek isleidi antrajai puselei, tai jau nenormalu.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/01/17 09:24:00 09:24:00

BeStabdziu: Ne piniguose esmė, o moterų taip deklaruojamame lygybės principe. Savarankiškos gi.

Neapsimetinek, svarbus Tau tie pinigai, ir baik dziaugtis atrades a la svaru argumenta - lygybe, kuriuo cia lyg skydu dangstaisi.
Del esmes Tu teisus- ne piniguose ji, o akivaizdziame Tavo nepilnavertiskumo komplekse - negali priimti moters, kaip lygios sau butybes.
Reikalaudamas saziningumo is kitu, pirmiausiai pats buk saziningas. Bent jau sau.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/17 11:13:51 11:13:51

MisteryGirl:

o ka pats siulai daryti? laukti kol atjos princas ant balto zirgo ir islaikys tave? merginos dabar savarankiskesnes, nes gyvenimas prispaude. O jeigu skaiciuji kiek isleidi antrajai puselei, tai jau nenormalu.

Istoriją reikia pasimokyti. Pirmiausiai moterys, dar XX a. pradžioje, užsigeidė lygiateisiškumo. Labai nepatiko būti silpnesnėmis už vyrus, būti išlaikomomis, neturėti visų teisių kurias turi vyrai, sėdėti virtuvėje. Norėjo moterys lygybės - gavo. Tai kas dabar vėl blogai?

Lady-scorpio:

Neapsimetinek, svarbus Tau tie pinigai, ir baik dziaugtis atrades a la svaru argumenta - lygybe, kuriuo cia lyg skydu dangstaisi.

Gal baik kišti žodžius į svetimą burną. Tu visada viską, ką pasako kiti žmonės, išverti kaip tau patogiau? "Tu pasakei ne tą ką pasakei, o norėjai pasakyti kažką kitą". Nebesvaik. Labai gudrus žaidimas - pati susigalvojau, pati apkaltinau, pati pagal savo susigalvotą apkaltinimą išpeikiau, ir sėdžiu laiminga. Ne pirmą kartą matau tokias moteriškas manipuliacijas - kai argumentai per sudėtingi atremti, apdergiu priešininką pati, vietoj to, kad argumentuočiau.

MisteryGirl

M

153 įrašai

2012/01/17 12:48:04 12:48:04

BeStabdziu:
MisteryGirl:

Istoriją reikia pasimokyti. Pirmiausiai moterys, dar XX a. pradžioje, užsigeidė lygiateisiškumo. Labai nepatiko būti silpnesnėmis už vyrus, būti išlaikomomis, neturėti visų teisių kurias turi vyrai, sėdėti virtuvėje. Norėjo moterys lygybės - gavo. Tai kas dabar vėl blogai?

Lady-scorpio:

Gal baik kišti žodžius į svetimą burną. Tu visada viską, ką pasako kiti žmonės, išverti kaip tau patogiau? "Tu pasakei ne tą ką pasakei, o norėjai pasakyti kažką kitą". Nebesvaik. Labai gudrus žaidimas - pati susigalvojau, pati apkaltinau, pati pagal savo susigalvotą apkaltinimą išpeikiau, ir sėdžiu laiminga. Ne pirmą kartą matau tokias moteriškas manipuliacijas - kai argumentai per sudėtingi atremti, apdergiu priešininką pati, vietoj to, kad argumentuočiau.

Istorija moku neblogai, skustis negaliu. Bet pats pagalvok, kaip mes galime buti lygus? Visi mes esame be galo skirtingi. Vieniems norisi daugiau supratimo, globos is antrosios puses, kad jaustusi kaip uz sienos. Kitiems norisi salia tureti lygiaverti partneri...

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/01/17 13:38:41 13:38:41

BeStabdziu: Gal baik kišti žodžius į svetimą burną.

Net nebandau. Mano zodziai mano burnai reikalingi. As materialiste.

BeStabdziu: Tu visada viską, ką pasako kiti žmonės, išverti kaip tau patogiau?

Nea, ieskau ne patogumo, o Tiesos.

BeStabdziu: "Tu pasakei ne tą ką pasakei, o norėjai pasakyti kažką kitą". Nebesvaik. Labai gudrus žaidimas - pati susigalvojau, pati apkaltinau, pati pagal savo susigalvotą apkaltinimą išpeikiau, ir sėdžiu laiminga.

Tik pasakiau savo nuomone ir visai nesiekiau Tamstos apkaltinti, o jei jautiesi apkaltintas, vadinasi, pats save ir apkaltinai.

BeStabdziu: Ne pirmą kartą matau tokias moteriškas manipuliacijas - kai argumentai per sudėtingi atremti, apdergiu priešininką pati, vietoj to, kad argumentuočiau.

Is kur tiek pykcio moteru atzvilgiu?
Kai pateiksi argumentus, atremsiu. Dabar ner ka atremti, nes per visas forumo temas giedi ta pacia dainele apie lygybe.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/17 14:21:56 14:21:56

MisteryGirl: kad jaustusi kaip uz sienos.

Bus pačiai lengviau jei pamirštum tai.
Patikimas partneris tai ne tas pats kas "kaip už sienos".

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume