Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mylėti šykštuolį

Mylėti šykštuolį

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/13 18:58:03 18:58:03

Studentas:
Svečias: Buvo rasyta, kad per ta technika namuose praeit jau ner vietos. Manija kazkokia. Uztai ir domiuosi, ar jis bent naudoja ta technika. Gal tik seip kaupia.

Dažnai žmonės "manija" vadina tuos pomėgius, kurių nesupranta. Galbūt žmogus domisi naujosiomis technologijomis, kažką konstruoja - pažįstu pora tokių. O kai užsidegimas didelis, o finansai riboti - tenka ir ant dietos pasėdėti, norint nusipirkti. Kiek pamenu, anksčiau, impulsyviai nusipirkus išsvajotą dalyką, ir pačiam tekdavo iki sekančio atlyginimo valgyti makaronus. Čia nuo žmogaus priklauso. Šiukštu kai bandoma viską sukišti į rėmus "taupus" ar "šykštus".
Autorei, koks skirtumas ką jis valgo? Kam lendi jam į burną? Jo asmeninis reikalas, kaip jis paskirsto gautus finansus.
P.S. Dažniausiai investuoti pinigus į kokį nors daiktą yra žymiai naudingiau, nei pinigus išleisti pasitrankius po kavines. Asmeninė patirtis.

Na palaukit tamsta, jeigu jau po vienu stogu gyveni tai jau yra gana didelis reikalas ką į burną deda. Čia kai vienas gyveni tai gali kaip nori elgtis, o dabar išeitų aš perku sau techniką už savo pajamas, o iš tavo gyvenam valgom, mokesčius mokam etc. Ir aplamai atrodo gana keista kai ateini į namus pas žmogų, o nuskurusios tarybinių tapetų sienos ir baldai apkabinėti visokia high tech aparatūra. Kad investuot teisingiausias žingsnis niekas nesiginčija čia, bet nusipirkt kažkokį žaislą ir paskui kelis mėnesius vien košę ėst, na tai jau atsiprašau, juo labiau tas daiktas po tų kelių mėnesių jau teturės 70-80 % savo pirminės vertės ir tai jeigu bus mažai naudojamas ir gerai užlaikytas, tai čia jau tikrai ne investicija, o savęs apgaudinėjimas, nori investuot pirk auksą, antikvariatą taip jų vertė tikrai kils su laiku.

Studentas

S

13 įrašai

2011/10/13 19:04:30 19:04:30

deepsorrow:
Studentas:
Svečias: Buvo rasyta, kad per ta technika namuose praeit jau ner vietos. Manija kazkokia. Uztai ir domiuosi, ar jis bent naudoja ta technika. Gal tik seip kaupia.

Dažnai žmonės "manija" vadina tuos pomėgius, kurių nesupranta. Galbūt žmogus domisi naujosiomis technologijomis, kažką konstruoja - pažįstu pora tokių. O kai užsidegimas didelis, o finansai riboti - tenka ir ant dietos pasėdėti, norint nusipirkti. Kiek pamenu, anksčiau, impulsyviai nusipirkus išsvajotą dalyką, ir pačiam tekdavo iki sekančio atlyginimo valgyti makaronus. Čia nuo žmogaus priklauso. Šiukštu kai bandoma viską sukišti į rėmus "taupus" ar "šykštus".
Autorei, koks skirtumas ką jis valgo? Kam lendi jam į burną? Jo asmeninis reikalas, kaip jis paskirsto gautus finansus.
P.S. Dažniausiai investuoti pinigus į kokį nors daiktą yra žymiai naudingiau, nei pinigus išleisti pasitrankius po kavines. Asmeninė patirtis.

Na palaukit tamsta, jeigu jau po vienu stogu gyveni tai jau yra gana didelis reikalas ką į burną deda. Čia kai vienas gyveni tai gali kaip nori elgtis, o dabar išeitų aš perku sau techniką už savo pajamas, o iš tavo gyvenam valgom, mokesčius mokam etc. Ir aplamai atrodo gana keista kai ateini į namus pas žmogų, o nuskurusios tarybinių tapetų sienos ir baldai apkabinėti visokia high tech aparatūra. Kad investuot teisingiausias žingsnis niekas nesiginčija čia, bet nusipirkt kažkokį žaislą ir paskui kelis mėnesius vien košę ėst, na tai jau atsiprašau, juo labiau tas daiktas po tų kelių mėnesių jau teturės 70-80 % savo pirminės vertės ir tai jeigu bus mažai naudojamas ir gerai užlaikytas, tai čia jau tikrai ne investicija, o savęs apgaudinėjimas, nori investuot pirk auksą, antikvariatą taip jų vertė tikrai kils su laiku.

o kur buvo minėta, kad jie gyvena kartu? Kur buvo minėta, kad iš panos kišenės gyvenama? Vienintelis dalykas, kurį matau, tai kad pana nepatenkinta, kad į ją investuojama mažiau pinigų nei į techniką.
Kalbant apie senus tapetus - tik dabar atkreipiau dėmesį, kad ir pas mane tapetai ne per naujausi. Kažkaip niekada neužkliūdavo. Gal skirtingų žmonių prioritetai būna skirtingi?
Apie investicijas - kalbėjau ne tiesiogine prasme. Jeigu vienoks arba kitoks pirkinys padidina tavo žinias ir supratimą, tai jau daug kartų geresnė investicija į save.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/13 19:14:44 19:14:44

As geriau nusipirksiu kompa su obuolio zenklu, nauja bemwa ir gera dvirati. Nei pirksiu bobai rankinukus. Kaip tos bobos nesupranta, kad pvz joms tase nu ta rankinuka galima padjobke nupirkt uz 100 eur, ir nafik moket 5k. Na skorost ne vlijaet. O vat vyru yra kiti zaislais. Padelkiu BMW nebuna. Todel maziau reikia zyzti. Brilikus irgi galima padelkes pirk, fig ten atskirsi.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/13 19:27:52 19:27:52

Studentas:
o kur buvo minėta, kad jie gyvena kartu? Kur buvo minėta, kad iš panos kišenės gyvenama? Vienintelis dalykas, kurį matau, tai kad pana nepatenkinta, kad į ją investuojama mažiau pinigų nei į techniką.
Kalbant apie senus tapetus - tik dabar atkreipiau dėmesį, kad ir pas mane tapetai ne per naujausi. Kažkaip niekada neužkliūdavo. Gal skirtingų žmonių prioritetai būna skirtingi?
Apie investicijas - kalbėjau ne tiesiogine prasme. Jeigu vienoks arba kitoks pirkinys padidina tavo žinias ir supratimą, tai jau daug kartų geresnė investicija į save.

Čia viskas savaime aišku, kad kartu gyvena, moteris tik laikinai apsilankanti vyro būste, paprastai tokių reikalavimų nereiškia ir ką jis visada valgo nežino, jeigu neturi pastovaus darbo tai arba iš panos arba iš tėvų kišenės gyvena.
Apie tuos tapetus tai galiu duot pvz apie žmones kurie perka prestižinius auto virš 3 litru ir dujas deda.
Tu mane užmušk nesuprantu, kaip ten ps3, xbox, wii ir kiti panašūs prietaisai padidina tas žinias aš tikrai žinau nevieną viengungį, kuris tikrai turi ir ne po vieną šį prietaisą. Turi PC tada laptopa paėmi kaip Zygfrid sako apple, geras tv, garso aparatūra ko ten daugiau reikt gali, kažkokių čia žinių padidėjimo nepastebiu? Vat jeigu pats sukonstruoji kažką panašaus čia jau kitas reikalas. O transporto priemones tai išskirsim iš tos kategorijos, automobilis ir motociklas čia jau tikrai ne moters reikalas

Studentas

S

13 įrašai

2011/10/13 20:05:20 20:05:20

deepsorrow:
Studentas:

Čia viskas savaime aišku, kad kartu gyvena, moteris tik laikinai apsilankanti vyro būste, paprastai tokių reikalavimų nereiškia ir ką jis visada valgo nežino, jeigu neturi pastovaus darbo tai arba iš panos arba iš tėvų kišenės gyvena.
Apie tuos tapetus tai galiu duot pvz apie žmones kurie perka prestižinius auto virš 3 litru ir dujas deda.
Tu mane užmušk nesuprantu, kaip ten ps3, xbox, wii ir kiti panašūs prietaisai padidina tas žinias aš tikrai žinau nevieną viengungį, kuris tikrai turi ir ne po vieną šį prietaisą. Turi PC tada laptopa paėmi kaip Zygfrid sako apple, geras tv, garso aparatūra ko ten daugiau reikt gali, kažkokių čia žinių padidėjimo nepastebiu? Vat jeigu pats sukonstruoji kažką panašaus čia jau kitas reikalas. O transporto priemones tai išskirsim iš tos kategorijos, automobilis ir motociklas čia jau tikrai ne moters reikalas

Iš kur tau savaime aišku? Aš skaitau kas parašyta, ir man neaišku. Sakai reikalavimų nekelia? Nu jau, dar ir kaip kelia, materialiniai dalykai visoms moterims rūpi, skirtumas tik kiek giliai tai paslėpta. Beje, čia jau nebe pirma tema, kur vaikinas "skūpus".
Gal autorė yra jauna mergina, kuri susitikinėja su studentu, gyvenančiu iš tėvų pinigų. Ar tai duoda jai teisę skaičiuoti, kur jis leidžia tėvų pinigus? Labai tikėtina, kad ji pati iš tėvų pinigų gyvena.
Vėlgi, kodėl tau technika yra ps3, xbox, wii ir panašus šlamštas? Mano draugai užsiima su elektronika, lituoja mikroschemas, konstruoja visokius įdomius dalykus. Tai juk irgi technika, ar ne?
Išvados - apie autorės draugą mes nežinome nieko, apie jo pomėgius - irgi, tačiau keletas nemastančių asmenų jau spėju prisistatyti, ir kartu paaimanuoti, kad tikrai, koks skūpas autorės vaikinas.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/13 20:11:44 20:11:44

Ple tundros jus ar kokio bieso forume cituojate po kelis postus? Ar niekas nemoke, kaip reikia? Jei rasai atsakyma po tema nereikia cituoti, ir taip aisku apie ka. Jau atsibodo ziureti- vienintelis forumas, katrame tokia nesamone. Ple apsunkinate vartotoju navigacija ir serverio vieta naudojat. Reiks pakelt narystes kaina cia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/13 20:16:27 20:16:27

Zygfrid: Ple tundros jus ar kokio bieso forume cituojate po kelis postus? Ar niekas nemoke, kaip reikia? Jei rasai atsakyma po tema nereikia cituoti, ir taip aisku apie ka. Jau atsibodo ziureti- vienintelis forumas, katrame tokia nesamone. Ple apsunkinate vartotoju navigacija ir serverio vieta naudojat. Reiks pakelt narystes kaina cia.

matosi, kad ne tundra, "ple", "bieso" ir t.t.
Kritiką išreikšti galima ir mandagiau, jei ką.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/13 20:19:07 20:19:07

Nes uzpisot. Mano saitas, ka noriu ta ble rasau. Zajabali
kiek dar rasyti kad nebutina cituoti? A?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/13 20:27:53 20:27:53

Zygfrid: Nes uzpisot. Mano saitas, ka noriu ta ble rasau. Zajabali
kiek dar rasyti kad nebutina cituoti? A?

Kaip tavo saitas? Nuosavas? Tu cia lygiai toks pat nuotykiu ieškotojas kaip ir kiti Tik daugiau ištvirkes

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/13 20:29:52 20:29:52

Nepyk ant ju Zygfrid, juk ne visiem smegenu vingiai duoti...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume