Svečias: Aš tai sakyčiau taip:
1) Labai smarkiai save nuvertini ir laikaisi tokio diedo, kuris tau pačiai net nepatinka.
2) Jei esi su tuo vyru - vadinasi yra kažkas, kas traukia, kodėl tau patinka būti su juo. Tačiau jei tai, kad tave laiko su juo - tik viltis, kad jis pasikeis ir viskas bus kitaip - nieko nesigaus. Pagalvok - jei viskas taip ir tęsis kaip dabar - ar norėtum su juo gyventi visą visą laiką? NIekas niekas nesikeis. M? Jei nori pokyčių - manau susikaupk ir mesk jį.
3) Jie manai, kad esi ne gražuolė - tai tapk tokia. Būti gražuole, susitvarkiusia, prisižiūrėjusia - tai ilgas ilgas kasdienis darbas. Save prižiūrėti - nereikalauja daug pinigų, bet tam reikia skirti laiko kasdien. Pradėk nuo smulkmenos, kad susiformuotų įprotis - pradžioje - niekada neišeik iš namų nepasidažius, ar be auskarų ar dar kažko. Po to - nesigulk nepasitepus rankų ir kojų kremu ir t.t. daugybė įpročių kuriuos reikia keisti. Nepatenkinta figūra? pradėk mankštintis namie. Pakeisk rūbų stilių, būk elegantiškesnė, ekstravagantiškesnė ar dar kažkokia -esnė, ko manai kad tau trūksta iki gražuolės. PAMAŽU, bet KASDIEN. Po naują įprotį kas 2 savaites. Tik nereikia visko iš karto ir kardinaliai - pačiai bus po to sunku viską išlaikyti, bus nemiela, nes reikalaus per daug jėgų.
4) Ar iš tikro tam, kad jaustumeisi gerai, kd būtum laiminga, tau reikia vyro? O gal vistik tu pati savo laimės kalvis?
Ir jums ačiū:). Bet kad jausčiausi gerai, tikrai man reikia artimo žmogaus, vyro, ką jau padarysi. Buvau kelis metus vieniša, apkarto man tai...