Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mylėti šykštuolį

Mylėti šykštuolį

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/19 10:11:54 10:11:54

Pritariu, kad autorei neverta su tokiu gyventi kartu. Pavalgyti namie ir te kiekvienas leidzia savo pinigus atskirai, taip kaip ismano.

1.Kai nera kam pasiguosti, pasiguodziama inernete.
2.Gal autorei atrodo, kad tai kiek parase jau viskas mums turi buti aisku.
3.Gal jie zenytis nori, bet autorei baisu, kad diedas probleminis.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/10/19 10:53:42 10:53:42

Svečias: Aš myliu savo draugą, bet jis baisus šykštuolis, skaičiuoja kiekvieną centą, valgo duona pagrinde pasitepęs kiek margarino, iki kraštutinumo jau ateina jo taupumas. Dirba tik atsitiktinius darbus, nes jam ne unoras dirbti už minimumą. Perkasi viską kas liečia techniką, visam kitam be galo taupo. JĮ myliu, bet jau abejoju ar ilgai atlaikysiu tokį gyvenimą. Butas pilnas technikos, greit kojos nebus kur pastatyti, o kritikos jis nepriima. kas man gal pasakytų, jei čia yra profesionalių, ar tai liga jojo tokia?

Na bet ir islaidus gi tavo draugelis, tepa margarina ant duonos. Uztektu tik pauostyti : )

Autore

A

28 įrašai

2011/10/20 19:52:41 19:52:41

Svečias: Jetau Mesk tu ji greiciau! Senas diedas, kaupia daiktus, kuriuos gyvenime kazin ar panaudos, nes giltine i kupra tuoj pabarbens. Paranoja diedui ir tiek!
Kam tau tokiai jaunai senis? Ka gero tu su juo matai? Cia rimtai. Parasyk, kas gero is jusu santykiu. Man atrodo, kad gyveni su senu skrudzu, kuris niekur neina ir nieko sau neleidzia. Tu irgi be jo turbut niekur neini. Jis eda tavo maista, sunkiai uzdirbama. Serdama ji, nebeturi pinigu saviems poreikiams. Juk garantuotai noretum uz tuos ponigelius sau kazka grazaus nusipirkti, moterim pasijusti.
Mesk sena paranoika ir imk savo amziaus normalu vyra.

Viskas ką rašote, panašu į teisybę.. Gaila, aš myliu jį, nes jis įdomus, meniškas žmogus,su juo visada įdomu, bet tuo jo privalumai ir baigiasi. Turbūt man tai yra svarbiausia...bet jau nebesijaučiu moterim šalia jo. Taip, teks sukaupti dvasines jėgas ir palikti jį...

Autore

A

28 įrašai

2011/10/20 19:55:16 19:55:16

Svečias: Pritariu, kad autorei neverta su tokiu gyventi kartu. Pavalgyti namie ir te kiekvienas leidzia savo pinigus atskirai, taip kaip ismano.

1.Kai nera kam pasiguosti, pasiguodziama inernete.
2.Gal autorei atrodo, kad tai kiek parase jau viskas mums turi buti aisku.
3.Gal jie zenytis nori, bet autorei baisu, kad diedas probleminis.

Pasiguosti yra kam, bet internete nepriklausomi ekspertai, o ne draugės ir artimieji... Baisu, aišku. Parašiau pakankamai daug.

Autore

A

28 įrašai

2011/10/20 19:57:10 19:57:10

Svečias:
Autore, ar naudoja jis tuos daiktus. Juk buna, kad daiktus perka bet nei pats naudoja, nei kitiems prisiliesti neleidzia.

kai kuriuos naudoja, o kai kuriuos kurie sugedę ar seniau pirkti - nebe...bet ir nemeta.

Autore

A

28 įrašai

2011/10/20 20:00:43 20:00:43

Svečias:
Nieko nesat priversta. Juk puikiai galima pavalgyti kavinėje, galiausiai, užsiminti, kad jei jis nori kitokio maisto - tegul prisideda finansiškai. Beje, už butą jam nuomą mokat, už komunalinius/internetą taip pat?

Kavinėje tikrai per brangu man, o kaip atrodys - aš išeinu į kavinę iš jo namų, po to grįžtu? Arba valgau pas jį namie pačios pagamintą maistą iš savo produktų, o jis žiūri? Etiška?

Autore

A

28 įrašai

2011/10/20 20:03:36 20:03:36

Svečias: Kazkaip nepastebejau, kur parasyta, kad ta pora kartu gyvena.
Neparasyta, kas uz kokias komunalines paslaugas moka.
Gaunasi taip, kad vel fantazuojam, moralizuojam ir baram autore ne velnio apie nieka mezinodami.
Man kazkodel pasirode, kad jie gyvena ne kartu.
Autore, parasyk kaip is tikruju.

Leidžiame pas jį namie tik savaitgalius, už komunalines jam aišku kad nemoku.Bet vanduo karštas dalinamas labai nenoriai, nes kainuoja....Čia buvo patarimų susirasti savo amžiaus normalų vyrą, bet jie labai išrankūs, o aš nesu gražuolė, o labai net eilinė .

Autore

A

28 įrašai

2011/10/20 20:08:17 20:08:17

Studentas:
Svečias: Kazkaip nepastebejau, kur parasyta, kad ta pora kartu gyvena.
Neparasyta, kas uz kokias komunalines paslaugas moka.
Gaunasi taip, kad vel fantazuojam, moralizuojam ir baram autore ne velnio apie nieka mezinodami.
Man kazkodel pasirode, kad jie gyvena ne kartu.
Autore, parasyk kaip is tikruju.

mūsų taip vadinamas stumimas - reakcija į autorės stumimą ant to vyriškio. Atrodo, kad jos tikslas visai ne pasiklausti nuomonės internete (tada būtų parašyta daugiau informacijos), o išlieti savo nuoskaudas ir pyktį.
Beje, jei jie gyvena ne kartu, tai kodėl autorei iš viso svarbu, ką vyras valgo? Tegul ji pavalgo namie ką nori, vyras pavalgo savo duoną su margarinu, ir tada susitinka. Kokios problemos?

Na jei savaitgaliais gyvenam kartu, tada kaip? Dvi dienas man nevalgyti? O žinot, gal tikrai pikta aš ant jo ir man nusibodo ta beprasmybė. Meilė išgaruoja po truputį..

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/20 20:12:46 20:12:46

Bet as irgi dadesiu. Pas mane saldytuve nieko nera pastoviai- sportine dieta. Na laukiu as moters- galvoju ateis i svecius, kaip normali seimyniska moteris, atnes kokiu kotletuku prigaminus, jus galvojate atsinesa. Ne velnio. Tik koja pro duris ir iskart po spinteles rausiasi- griauzia mano saldainukus ir sausainukus. As jau bandau namiokus duoti- paslapinu duonuos abisale su vandeniu, apsibarstau cukrumu, sakau valgyt norisi. Nesupranta vissiskai.
Su vandeniu is vis kokia tai mistika. Na gi ateina moteryte ant sekso- gi buk miela prasiskalauk namuose, ne i tvarta gi susiruose. Tai ne- jau man pasistoja kaip reikiant, jin bega i dusa praustis. Ir turskiasi puse valandos kol man nulinksta nuo to laukimo. Leidzia mano brangu vandeni! Ka, namuose neturi. Aisku turi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/20 20:26:04 20:26:04

Zygfrid: Bet as irgi dadesiu. Pas mane saldytuve nieko nera pastoviai- sportine dieta. Na laukiu as moters- galvoju ateis i svecius, kaip normali seimyniska moteris, atnes kokiu kotletuku prigaminus, jus galvojate atsinesa. Ne velnio. Tik koja pro duris ir iskart po spinteles rausiasi- griauzia mano saldainukus ir sausainukus. As jau bandau namiokus duoti- paslapinu duonuos abisale su vandeniu, apsibarstau cukrumu, sakau valgyt norisi. Nesupranta vissiskai.
Su vandeniu is vis kokia tai mistika. Na gi ateina moteryte ant sekso- gi buk miela prasiskalauk namuose, ne i tvarta gi susiruose. Tai ne- jau man pasistoja kaip reikiant, jin bega i dusa praustis. Ir turskiasi puse valandos kol man nulinksta nuo to laukimo. Leidzia mano brangu vandeni! Ka, namuose neturi. Aisku turi.

Puiki autorė vyro parodija

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume