Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → susipainiojes vaikinas

susipainiojes vaikinas

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/21 16:23:48 16:23:48

Svečias: Todel santykiu statusa mergaitei, norinciai istikimybes, svarbu apsibrezt.

bingo:
senokai cia buves, visgi turiu pasakyti kad visiems sveika pas plastakes bent kelis kartus apsilankyti i menesi, ypac vedybiniam gyvenimui nublankus iki depresijos ir t.t. Save apsaugosit, naujas pozas isbandysit, patikrinsit ar viskas tvarkoje aparaturoje bei pasijusit medziotoju taip kaip tai gamta sutvere, o tada ir depresija dings abiems. Ir tau ir jai gerai bus net jei ir tuo paciu derinsites su nauju hobiu salia vedybiniu prievoliu

ana is kitos temos atsitempiau. Gal nori apibrezti apibrezta?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/21 17:03:58 17:03:58

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Svečias: Todel santykiu statusa mergaitei, norinciai istikimybes, svarbu apsibrezt.

bingo:
senokai cia buves, visgi turiu pasakyti kad visiems sveika pas plastakes bent kelis kartus apsilankyti i menesi, ypac vedybiniam gyvenimui nublankus iki depresijos ir t.t. Save apsaugosit, naujas pozas isbandysit, patikrinsit ar viskas tvarkoje aparaturoje bei pasijusit medziotoju taip kaip tai gamta sutvere, o tada ir depresija dings abiems. Ir tau ir jai gerai bus net jei ir tuo paciu derinsites su nauju hobiu salia vedybiniu prievoliu

ana is kitos temos atsitempiau. Gal nori apibrezti apibrezta?

Tai puiku, kad du zmones sugeba taip susitart , visgi daugumoj atveju taip nera, pvz, as savo vyrams nebuciau to pasiulius, zinociau atsakyma...

C

1075 įrašai

2011/09/21 17:13:30 17:13:30

Svečias: Tai puiku, kad du zmones sugeba taip susitart , visgi daugumoj atveju taip nera, pvz, as savo vyrams nebuciau to pasiulius, zinociau atsakyma...

Nemaciau as cia puikaus, ir nemaciau susitarto. jusu nuostabai tai yra 50% gal net ir 80%

as neprasiau taves ko tu butumm klausius zinant atsakyma...
Kalbejom apie apibrezta.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/09/22 08:41:23 08:41:23

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Ak taip tikriausiai nuo padeties pagal komposa atitinkamai vadinami saldainiai arba makaronai.
Va tik nesuprantu, kam sudeginot tiltus? esi atsakinga uz duotaji patarima.
"Mes" labai lengvai nurasinejame zmones. Nenoriu uzgosti sios temos dialogu.
Lady-scorpio: Egzistuoja tik Meile.

As neprasau speti mano amziaus. Kas yra Meile?

Nesudeginau tiltu. Savo patarimo neissizadu. Taciau sprendima priimti lieka paciam zmogui.
Nereikia nurasineti zmoniu. Reikia atsirinkti, su kuo pakeliui.
Uhhhh... Sunku man su tom meiles definicijom. Nes meile nera zodis - tai veiksmas. Mano supratimu, meile yra gebejimas pamirsti save. Ar tai budinga sios istorijos vaikinui?

C

1075 įrašai

2011/09/22 09:02:12 09:02:12

Lady-scorpio: Uhhhh... Sunku man su tom meiles definicijom. Nes meile nera zodis - tai veiksmas. Mano supratimu, meile yra gebejimas pamirsti save. Ar tai budinga sios istorijos vaikinui?

Nauja man tai.
Siandiena ir vakar manau, kad:
Meile ne zodis, o Žodis.
Metus atgal butent taip ir maniau, kad "meile yra gebejimas pamirsti save". Taciau vien tik atiduodamas zmogus virsta dykuma. Is kur semsies meiles?

Nei vaikinui nei merginai. Tai toli grazu.
Augti ir augti...

compicated: nu kaip jis man nusibodo, nezinau, kaip jy y prota atvesti!

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/09/22 10:09:15 10:09:15

Lady-scorpio: Uhhhh... Sunku man su tom meiles definicijom. Nes meile nera zodis - tai veiksmas. Mano supratimu, meile yra gebejimas pamirsti save. Ar tai budinga sios istorijos vaikinui?

Nauja man tai.
Siandiena ir vakar manau, kad:
Meile ne zodis, o Žodis.
Metus atgal butent taip ir maniau, kad "meile yra gebejimas pamirsti save". Taciau vien tik atiduodamas zmogus virsta dykuma. Is kur semsies meiles?

Nei vaikinui nei merginai. Tai toli grazu.
Augti ir augti...
compicated: nu kaip jis man nusibodo, nezinau, kaip jy y prota atvesti!

Atiduodamas nevirsi dykuma, nes gaivins mylimojo/mylimosios meiles versme. Kaip tik todel reikia buti tikram, kad atiduodi meile jos vertam. Nereikia svaistyti perlu kiaulems.
Taip, nei vaikinui, nei merginai. Bet atleistina - is to, kas ir kaip kalbama, suprantu, kad tai dar labai jauni zmones. Zalioj jaunystej labai norisi pakeisti, peraukleti, priversti kita sokti pagal savo dudele. Bet mergina bent jau ''nesusipainiojusi''.

C

1075 įrašai

2011/09/22 10:34:08 10:34:08

Jei jau nereik barstyti perlu kiaulems. Man atrodo kitaip.
Todel, kad vaikinus "aiskiai sako, va bardakas", o mergina bando keisti kas ne jos valioje.
Isivele i zaidmina.
Tuo noriu pasakyti, kas susivele abu tiksliau trys. Dar ir mudu isivele

Ir nenustebsiu, kad paliko tema, taip ir nesupratus...

"Atiduodamas nevirsi dykuma, nes gaivins mylimojo/mylimosios meiles versme."
Aha tikrai. Anas apibreztas kuri cia atsitempiau, pries kazkiek metu ta pati sake.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/09/22 11:44:04 11:44:04

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Jei jau nereik barstyti perlu kiaulems. Man atrodo kitaip.
Todel, kad vaikinus "aiskiai sako, va bardakas", o mergina bando keisti kas ne jos valioje.
Isivele i zaidmina.
Tuo noriu pasakyti, kas susivele abu tiksliau trys. Dar ir mudu isivele
Ir nenustebsiu, kad paliko tema, taip ir nesupratus...

"Atiduodamas nevirsi dykuma, nes gaivins mylimojo/mylimosios meiles versme."
Aha tikrai. Anas apibreztas kuri cia atsitempiau, pries kazkiek metu ta pati sake.

Man patinka zmones, kuriu nuomone nesutampa su manaja. Ir vis delto as perlu kiaulems nezarstyciau - vis tiek nezinos, ka su jais veikti.
Ar gali apie bardaka rekalioti tas, kuris savojo bardako nesusitvarko? Apskritai tai man susidare nuomone, kad tas vaikinas apskritai nesuvokia, kas bardakas, kas tvarka. Jam tereikia svelniapirstes, galincios kutenti jo egoizma, taciau negali suprasti, kurios pirstukai tam labiau pritaikyti. Ir apskritai - gal kuo daugiau pirsciuku ta egoizma kutena, tuo labiau jis is palaimos leipsta.
Taip, panasu, kad labiausiai cia mudu susivele- bandom autoritetingai komentuoti situacija, gerai jos nezinodami.

Apibreztai susipainiojusiu nuomone visada neapibrezta, net jei ir apibrezta.

C

1075 įrašai

2011/09/22 12:07:38 12:07:38

Lady-scorpio: Apibreztai susipainiojusiu nuomone visada neapibrezta, net jei ir apibrezta.

Kur kitur pasitikrinsi jei ne Tiesoje?!

Lady-scorpio: [Taip, panasu, kad labiausiai cia mudu susivele- bandom autoritetingai komentuoti situacija, gerai jos nezinodami.

Susimasciau ties, o ka jei neatsiliepti.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/09/22 12:46:20 12:46:20

Lady-scorpio: Apibreztai susipainiojusiu nuomone visada neapibrezta, net jei ir apibrezta.

Kur kitur pasitikrinsi jei ne Tiesoje?!
Lady-scorpio: [Taip, panasu, kad labiausiai cia mudu susivele- bandom autoritetingai komentuoti situacija, gerai jos nezinodami.

Susimasciau ties, o ka jei neatsiliepti.

Na, dabar jau man noretusi paklausti: o kas yra Tiesa? (Kaip tik berasant atejo i galva kazkieno pasakyta mintis: ''Tiesos nera. Ir tai tiesa.''
Ech, zodziai, zodziai... Nepasitikiu as jais. Kaip ir zmonemis, kurie nezino, ko nori. Kaip tik todel merginai ir patariau palikti si vaikina.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume