Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → susipainiojes vaikinas

susipainiojes vaikinas

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/22 13:00:03 13:00:03

Lady-scorpio: Na, dabar jau man noretusi paklausti: o kas yra Tiesa?

Na va, laba diena. Zongliruoji perlais, bet nezinai is kur jie paimti.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/09/22 13:05:44 13:05:44

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Lady-scorpio: Na, dabar jau man noretusi paklausti: o kas yra Tiesa?

Na va, laba diena. Zongliruoji perlais, bet nezinai is kur jie paimti.

Zinau. Smalsu buvo, kaip Tu i tai atsakytum.

complicated to klauseja

C

1 įrašai

2011/09/24 20:56:53 20:56:53

Klausėja,
ir kad tai suprastum, tau reikejo patarimu? As sakiau - palik ji. Jei jau taip labai busi reikalinga, sugris (nors labai abejoju), o jei ne, kam tau jo.[/quote]

tai rashiau,kad sugryzo, o po to vel pareiske,kad nera tikras del savo jausmu, tai sakau,kad complicated!! jis ir pats nezino ka daryt, tipo!!!

compicated

C

2 įrašai

2011/09/24 21:01:54 21:01:54

Svečias:
compicated: jo jis manes klause,ar sutinku but jo mergina , na bet cia buvo pries tai kai as skandala iskeliau jam ir liepiau pasirinkti.
sakau dvi savaites galvojo, o po to atejo taikytis su dovanomis, sake,kad pasitaisys.
o po keliu dienu jis vel pareiske,kad nera tikras!! bet as jo paklausiau, nes jau pastebejau, kad vel kazkas vyksta!nu kaip jis man nusibodo, nezinau, kaip jy y prota atvesti!

žmogų išgasdinai su skandalais Nesiule but mergina (ty pasiule tik po skandalo), o tu skandalus keli. Matomai vaikinas atsipalaidaves/ stipriai neisijautes i siuos santykius. Aisku, patinki tu jam, bet gal pati pabandyk paziuret zaismingiau arba nebebendrauk, jei taip skaudu.

tai mes buvome pora, draugavome ir po to as issiaiskinau,kad jis rasineja sms tai kitai mergai!! tada as uzsiutau! o ka reikejo daryt?? tylet? nu jau ne! tada sakau jis 2 savaites tipo galvojo ir atejo taikytis, sake bus geras, pasitaisys! o dabar jau jis man vel pareiske,kad nera tikras ka daryt!!!

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/24 21:06:47 21:06:47

compicated:
Svečias:
compicated: jo jis manes klause,ar sutinku but jo mergina , na bet cia buvo pries tai kai as skandala iskeliau jam ir liepiau pasirinkti.
sakau dvi savaites galvojo, o po to atejo taikytis su dovanomis, sake,kad pasitaisys.
o po keliu dienu jis vel pareiske,kad nera tikras!! bet as jo paklausiau, nes jau pastebejau, kad vel kazkas vyksta!nu kaip jis man nusibodo, nezinau, kaip jy y prota atvesti!

žmogų išgasdinai su skandalais Nesiule but mergina (ty pasiule tik po skandalo), o tu skandalus keli. Matomai vaikinas atsipalaidaves/ stipriai neisijautes i siuos santykius. Aisku, patinki tu jam, bet gal pati pabandyk paziuret zaismingiau arba nebebendrauk, jei taip skaudu.

tai mes buvome pora, draugavome ir po to as issiaiskinau,kad jis rasineja sms tai kitai mergai!! tada as uzsiutau! o ka reikejo daryt?? tylet? nu jau ne! tada sakau jis 2 savaites tipo galvojo ir atejo taikytis, sake bus geras, pasitaisys! o dabar jau jis man vel pareiske,kad nera tikras ka daryt!!!

tai gerai daro. Gal jis su kita nori draugauti,o tu jam tik maisai.

complicated

C

3 įrašai

2011/09/24 21:25:53 21:25:53

tai gerai daro. Gal jis su kita nori draugauti,o tu jam tik maisai.[/quote]
maisau??
tai kaip tik daviau dvi savaites jam apsispresti ir palikau jy ramybeje, o jis pats atejo su gelemis taikytis!!!

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/24 21:44:00 21:44:00

complicated: tai gerai daro. Gal jis su kita nori draugauti,o tu jam tik maisai.

maisau??
tai kaip tik daviau dvi savaites jam apsispresti ir palikau jy ramybeje, o jis pats atejo su gelemis taikytis!!![/quote]
po to nueis pas kita su sampanu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume