Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → susipainiojes vaikinas

susipainiojes vaikinas

complicated

C

3 įrašai

2011/09/21 10:06:21 10:06:21

Lady-scorpio:
complicated: susitikeju su vaikinu nuo pavasario pabaigos. viskas buvo gerai, romantiski pasivaiksciojimai, geles, koncertai, kavines. nu zodziu tikra draugyste, daug laiko praleisdavom kartu, buvom isvare atostogu keturiom dienom. Ir po to as patikrinau jo telefona!!!o ten jis susirasineja su kita merga, raso jai, kad nori buti su ja, o tuo tarpu yra atejes pas manes!!ta merga zino,kad jis susitikineja su manimi, aisku vistiek nepalieka jo ramybeje. o kai as jam liepiau pasirinkti, jis sako,kad yra pasimetes. dvi savaites laukiau, kol jis apsispres. atejo jis taikytis, su gelem ir saldainiais, dovanom, parase tai mergai, kad viskas pasilieka jis su manimi. bet vat po keliu dienu, kai mudu vel pradejom kalbetis, jis sako,kad nera tikras ka daryt! tai ka man daryt tokiu atveju? aciu

Kam Tau zmogus, kuris nera tikras del jausmu Tau? Palik ji. Jei liksi su juo, kyla gresme persivalgyti saldainiu.

aciu tau uz patarima, turbut vienintelis aiskus ir suprantas is cia prirasytu.
manau,kas as juo ir pasinaudosiu, sirdingai dekui!!!

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/09/21 10:28:19 10:28:19

complicated:
Lady-scorpio:
complicated: susitikeju su vaikinu nuo pavasario pabaigos. viskas buvo gerai, romantiski pasivaiksciojimai, geles, koncertai, kavines. nu zodziu tikra draugyste, daug laiko praleisdavom kartu, buvom isvare atostogu keturiom dienom. Ir po to as patikrinau jo telefona!!!o ten jis susirasineja su kita merga, raso jai, kad nori buti su ja, o tuo tarpu yra atejes pas manes!!ta merga zino,kad jis susitikineja su manimi, aisku vistiek nepalieka jo ramybeje. o kai as jam liepiau pasirinkti, jis sako,kad yra pasimetes. dvi savaites laukiau, kol jis apsispres. atejo jis taikytis, su gelem ir saldainiais, dovanom, parase tai mergai, kad viskas pasilieka jis su manimi. bet vat po keliu dienu, kai mudu vel pradejom kalbetis, jis sako,kad nera tikras ka daryt! tai ka man daryt tokiu atveju? aciu

Kam Tau zmogus, kuris nera tikras del jausmu Tau? Palik ji. Jei liksi su juo, kyla gresme persivalgyti saldainiu.

Dziaugiuosi, kad galejau padeti. Sekmes ir kantrybes Tau laukiant TIKROS meiles.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/21 14:16:47 14:16:47

Ir man pestis nesinori.

Svečias: bet vaikinas, turėdamas merginą, mergina kitą - kaip jūs tai suprantate?

complicated: tai ka man daryt tokiu atveju?

Lady-scorpio: Kam Tau zmogus, kuris nera tikras del jausmu Tau? Palik ji. Jei liksi su juo, kyla gresme persivalgyti saldainiu.

complicated: aciu tau uz patarima, turbut vienintelis aiskus ir suprantas is cia prirasytu.

Zmones paprastai kai nesupranta klausia. Ar zinai kas yra"persivalgyti saldainiu."?
Manau, apie istikimybe kalbama kai buna pora.
Ar paliktum savo vaikina jei tau pasiulytu issiskirti scorpe?

C

1075 įrašai

2011/09/21 14:19:30 14:19:30

Lady-scorpio: TIKROS meiles.

Kas yra gresme persivalgyti saldainiu?
kas yra TIKRA meile?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/21 14:27:52 14:27:52

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Ir man pestis nesinori.
Svečias: bet vaikinas, turėdamas merginą, mergina kitą - kaip jūs tai suprantate?

complicated: tai ka man daryt tokiu atveju?

Lady-scorpio: Kam Tau zmogus, kuris nera tikras del jausmu Tau? Palik ji. Jei liksi su juo, kyla gresme persivalgyti saldainiu.

complicated: aciu tau uz patarima, turbut vienintelis aiskus ir suprantas is cia prirasytu.

Zmones paprastai kai nesupranta klausia. Ar zinai kas yra"persivalgyti saldainiu."?

Cia man visos citatos adresuotos? Taigi, todel as ir paklausiau, ar jis yra oficialiai pasnekovei isipareigojes, tai yra, ar jie pora, kokia gali buti istikimybe, jei vaikinukas nieko nezadejo ir kodel negali bendrauti su kitomis? Todel santykiu statusa mergaitei, norinciai istikimybes, svarbu apsibrezt.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/21 14:29:54 14:29:54

complicated:
Lady-scorpio:

Klausėja,
ir kad tai suprastum, tau reikejo patarimu? As sakiau - palik ji. Jei jau taip labai busi reikalinga, sugris (nors labai abejoju), o jei ne, kam tau jo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/21 14:35:02 14:35:02

compicated: jo jis manes klause,ar sutinku but jo mergina , na bet cia buvo pries tai kai as skandala iskeliau jam ir liepiau pasirinkti.
sakau dvi savaites galvojo, o po to atejo taikytis su dovanomis, sake,kad pasitaisys.
o po keliu dienu jis vel pareiske,kad nera tikras!! bet as jo paklausiau, nes jau pastebejau, kad vel kazkas vyksta!nu kaip jis man nusibodo, nezinau, kaip jy y prota atvesti!

žmogų išgasdinai su skandalais Nesiule but mergina (ty pasiule tik po skandalo), o tu skandalus keli. Matomai vaikinas atsipalaidaves/ stipriai neisijautes i siuos santykius. Aisku, patinki tu jam, bet gal pati pabandyk paziuret zaismingiau arba nebebendrauk, jei taip skaudu.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/09/21 14:50:37 14:50:37

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:

Draugeli, kada pora buna pora?
As nesiuliau palikti vaikino - as patariau.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/09/21 15:03:41 15:03:41

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Lady-scorpio: TIKROS meiles.

Kas yra gresme persivalgyti saldainiu?
kas yra TIKRA meile?

Vaikinas atsiprasyma pasaldina saldainiais. Kiek suprantu, tokiu atsiprasymu butu dar toli grazu ne vienas, tad tikrai kiltu gresme persivalgyti saldainiu. Remdamasi savo pastebejimais, galiu teigti, kad zmones nesikeicia (taip, zinau, gyvenime buna isimciu) - susipainiojes jaunuolis tampa susipainiojusiu vyru, veliau susipainiojusiu seniu. (Tas pats galioja ir moterims.)
Del tikros meiles. Cha cha sugavot cia mane - visad sakydavau ir sakau, kad savoka ''tikra meile'' yra niekine - meile yra arba jos nera. Prisipazinsiu, netgi rasydama sia zinute pasvarsciau del to ''tikra'', taciau kadangi rasiau, kiek suprantu, jaunam zmogui, leidau sau pavartoti si epiteta. Taip, Draugeli, nebuna netikros meiles. Tikros irgi. Egzistuoja tik Meile.

C

1075 įrašai

2011/09/21 16:13:03 16:13:03

Ak taip tikriausiai nuo padeties pagal komposa atitinkamai vadinami saldainiai arba makaronai.
Va tik nesuprantu, kam sudeginot tiltus? esi atsakinga uz duotaji patarima.
"Mes" labai lengvai nurasinejame zmones. Nenoriu uzgosti sios temos dialogu.

Lady-scorpio: Egzistuoja tik Meile.

As neprasau speti mano amziaus. Kas yra Meile?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume