Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → susipainiojes vaikinas

susipainiojes vaikinas

complicated

C

3 įrašai

2011/09/20 13:08:28 13:08:28

susitikeju su vaikinu nuo pavasario pabaigos. viskas buvo gerai, romantiski pasivaiksciojimai, geles, koncertai, kavines. nu zodziu tikra draugyste, daug laiko praleisdavom kartu, buvom isvare atostogu keturiom dienom. Ir po to as patikrinau jo telefona!!!o ten jis susirasineja su kita merga, raso jai, kad nori buti su ja, o tuo tarpu yra atejes pas manes!!ta merga zino,kad jis susitikineja su manimi, aisku vistiek nepalieka jo ramybeje. o kai as jam liepiau pasirinkti, jis sako,kad yra pasimetes. dvi savaites laukiau, kol jis apsispres. atejo jis taikytis, su gelem ir saldainiais, dovanom, parase tai mergai, kad viskas pasilieka jis su manimi. bet vat po keliu dienu, kai mudu vel pradejom kalbetis, jis sako,kad nera tikras ka daryt! tai ka man daryt tokiu atveju? aciu

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/20 13:15:05 13:15:05

complicated: susitikeju su vaikinu nuo pavasario pabaigos. viskas buvo gerai, romantiski pasivaiksciojimai, geles, koncertai, kavines. nu zodziu tikra draugyste, daug laiko praleisdavom kartu, buvom isvare atostogu keturiom dienom. Ir po to as patikrinau jo telefona!!!o ten jis susirasineja su kita merga, raso jai, kad nori buti su ja, o tuo tarpu yra atejes pas manes!!ta merga zino,kad jis susitikineja su manimi, aisku vistiek nepalieka jo ramybeje. o kai as jam liepiau pasirinkti, jis sako,kad yra pasimetes. dvi savaites laukiau, kol jis apsispres. atejo jis taikytis, su gelem ir saldainiais, dovanom, parase tai mergai, kad viskas pasilieka jis su manimi. bet vat po keliu dienu, kai mudu vel pradejom kalbetis, jis sako,kad nera tikras ka daryt! tai ka man daryt tokiu atveju? aciu

Paprastas klausimas - jūs jam vienas kitam oficialiai įsipareigoję?
Antra, jei nori normalumo šioje situacijoje, tiesiog jį palik. Jei labai būsi reikalinga sugrįš, jei ne - ne. Vyrai nesupranta žodžių, jiems viską reikia pasordyt veiksmais. O jeigu tik šnekėt žadi lialia nedaryk taip, tai gali ir toliau žaisti. BET... pirma, kad kažko iš jo reikalaut, jis tau turi būti oficialiai įsipareigojęs, pažadėjęs rimtus santykius.

compicated

C

2 įrašai

2011/09/20 13:22:18 13:22:18

jo jis manes klause,ar sutinku but jo mergina , na bet cia buvo pries tai kai as skandala iskeliau jam ir liepiau pasirinkti.
sakau dvi savaites galvojo, o po to atejo taikytis su dovanomis, sake,kad pasitaisys.
o po keliu dienu jis vel pareiske,kad nera tikras!! bet as jo paklausiau, nes jau pastebejau, kad vel kazkas vyksta!nu kaip jis man nusibodo, nezinau, kaip jy y prota atvesti!

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/20 14:00:43 14:00:43

Svečias: Paprastas klausimas - jūs jam vienas kitam oficialiai įsipareigoję?
Antra, jei nori normalumo šioje situacijoje, tiesiog jį palik. Jei labai būsi reikalinga sugrįš, jei ne - ne. Vyrai nesupranta žodžių, jiems viską reikia pasordyt veiksmais. O jeigu tik šnekėt žadi lialia nedaryk taip, tai gali ir toliau žaisti. BET... pirma, kad kažko iš jo reikalaut, jis tau turi būti oficialiai įsipareigojęs, pažadėjęs rimtus santykius.

Skaitant si komentara patebejau tendencija i tarsi garantinius rastus, dar geriau, jei tie rastai su laiduotoju.
Zodziu reikalinga garantija su popieriumi patvirtinancia nuosavybe. Stai dabar "tu mano" stai popierius ir nuo tos akimirkos tu neturi savo gyvenimo. Nuo tada, tasai, negali elgtis kaip nors kitaip nei is jo reikalaujama. Nuo tada jau nebesvarbu, kad per neapdairuma sudare mirtina sanderi. Leisiu sau testi minti, tai naudos gaveja apart grasinimu kreiptis i laiduotojus pati ne laso netobuleja. Nes nera prasmes, nes tik jos vienos i prota atveda. (tuo isitikinsim)
"Vyrai nesupranta žodžių,jiems viską reikia pasordyt veiksmais"
Kuo esi tokius ir trauki. Nuosirdziai. Keisk mastyma jei nori siltu santykiu.

compicated: nu kaip jis man nusibodo, nezinau, kaip jy y prota atvesti!

Galite pabandyti atlikti praktika psichiatrijos ligonineje. Ten daug zmoniu kuriuos reik i prota atvesti.
Galit rinktis dziaugtis gyvenimu, jei laikas brangus. Ji i prota atves tie, kuriems tai priklauso.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/20 15:43:30 15:43:30

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Svečias: Paprastas klausimas - jūs jam vienas kitam oficialiai įsipareigoję?

Skaitant si komentara patebejau tendencija i tarsi garantinius rastus, dar geriau, jei tie rastai su laiduotoju.
Zodziu reikalinga garantija su popieriumi patvirtinancia nuosavybe. Stai dabar "tu mano" stai popierius ir nuo tos akimirkos tu neturi savo gyvenimo. Nuo tada, tasai, negali elgtis kaip nors kitaip nei is jo reikalaujama. Nuo tada jau nebesvarbu, kad per neapdairuma sudare mirtina sanderi. Leisiu sau testi minti, tai naudos gaveja apart grasinimu kreiptis i laiduotojus pati ne laso netobuleja. Nes nera prasmes, nes tik jos vienos i prota atveda. (tuo isitikinsim)
"Vyrai nesupranta žodžių,jiems viską reikia pasordyt veiksmais"
Kuo esi tokius ir trauki. Nuosirdziai. Keisk mastyma jei nori siltu santykiu.
compicated: nu kaip jis man nusibodo, nezinau, kaip jy y prota atvesti!

Galite pabandyti atlikti praktika psichiatrijos ligonineje. Ten daug zmoniu kuriuos reik i prota atvesti.
Galit rinktis dziaugtis gyvenimu, jei laikas brangus. Ji i prota atves tie, kuriems tai priklauso.

Keistai interpretuojate istikimybes tema. Matyt, esate nevedes.

Agnieška O

A

106 įrašai

2011/09/20 16:33:00 16:33:00

Man patiko Draugo,kuris neturi...pasisakymas.Manau,reikia jau būti šį tą patyrusiam,kad taip parašyti.Autorė mergina dar ne vieną kliūtį turės įveikti,turės susitaikyti su įžeistom ambicijom.Arba-turėti tokį draugą,kuriam taip pat patinka santykiai,kaip nuolat rusenantis ugnikalnis,kai laikas nuo laiko lava išsiveržia.Tokias atakas retas vyras gali atlaikyti.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/21 04:28:20 04:28:20

Svečias: Keistai interpretuojate istikimybes tema. Matyt, esate nevedes.

Matote as taip pat ne viska zinau. Parodykite man, sios situacijos kontekste, vieta kurioje butu galima diskutuoti istikimybes tema.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/21 08:49:52 08:49:52

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Svečias: Keistai interpretuojate istikimybes tema. Matyt, esate nevedes.

Matote as taip pat ne viska zinau. Parodykite man, sios situacijos kontekste, vieta kurioje butu galima diskutuoti istikimybes tema.

Atėjau čia ne peštis , bet vaikinas, turėdamas merginą, mergina kitą - kaip jūs tai suprantate?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/09/21 09:17:42 09:17:42

complicated: susitikeju su vaikinu nuo pavasario pabaigos. viskas buvo gerai, romantiski pasivaiksciojimai, geles, koncertai, kavines. nu zodziu tikra draugyste, daug laiko praleisdavom kartu, buvom isvare atostogu keturiom dienom. Ir po to as patikrinau jo telefona!!!o ten jis susirasineja su kita merga, raso jai, kad nori buti su ja, o tuo tarpu yra atejes pas manes!!ta merga zino,kad jis susitikineja su manimi, aisku vistiek nepalieka jo ramybeje. o kai as jam liepiau pasirinkti, jis sako,kad yra pasimetes. dvi savaites laukiau, kol jis apsispres. atejo jis taikytis, su gelem ir saldainiais, dovanom, parase tai mergai, kad viskas pasilieka jis su manimi. bet vat po keliu dienu, kai mudu vel pradejom kalbetis, jis sako,kad nera tikras ka daryt! tai ka man daryt tokiu atveju? aciu

Kam Tau zmogus, kuris nera tikras del jausmu Tau? Palik ji. Jei liksi su juo, kyla gresme persivalgyti saldainiu.

mesiomer

M

1 įrašai

2011/09/21 09:51:53 09:51:53

per nenora. todel is savo tariamo originalumo stegiuosi tyciotis bent 3x dienoj, del profilaktikos sveikatai. dvitaskis lol dvitaskis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume