Taip, aš turiu vaikų. Aš tikrai visais gyvenimo laikotarpiais jiems padėjau, kiek reikėjo. Padėjau, bet savo gyvenimą jie turi kurti patys savo jėgomis, taip, kaip kūriau aš pati. Jie atsakingi už savo gyvenimą, o aš už savo.
Svetlana teisi - negalima vaikams užkrauti savo gyvenimo senatvėje, todėl manau, kad geriausia, ką galime padaryti patys - pasirūpinti savo tolesniu gyvenimu. Vaikai turėtų būti kaip tik laimingi žinodami, kad jų tėvai nėra vieniši, jie saugūs, susitvarkę savo gyvenimus.
Ugnele, bet ar tai reiškia, kad jeigu jūsų gyvenime atsiras artimas žmogus, jūs galėsite nusisukti nuo vaikų netgi tuo atveju, jei žinote, kad jiems labai reikia jūsų pagalbos? Aš tikrai nesiginčiju su tuo, kad kiekvienas turi kurtis savo gyvenimą, bet nejaugi iš tiesų nepadėsite vaikams?
Žinoma, šiuo atveju kalba sukasi apie tai, ar vaikai supras tėvo poreikius. Bet jei nesupras, tai jau gana rimtos auklėjimo spragos. Tačiau jei vaikai viską suvokia, bet šiuo metujiems sunkus periodas ir jie neturi kur eiti, juk nesirūpinsite tik savo vienos laime, ar ne?