Autorius: Svečias:
Kokiu tikslu pradėjote kartu gyventi? Dėl patogumo, naudingumo kaip rašei?
konkretaus tikslo nebuvo. Per tuos penkerius metus, nei karto nepasigailėjau, gal pradėjom kartu gyventi po poros savaičių, jaučiau kad tai mano žmogus, ir dabar tai jaučiu. Ji taip pat nė karto nepasigailėjo.
Manau kad per metus laiko buvimo kartu, aš ją o ji mane pažino tiek kiek būtų pažinusi per 4-5 draugavimo.
[quote:3imgfr8y]Gal jūsų draugė iš tų, kurioms užtenka mažiau bendravimo negu jums?
ji nekartą man tai yra sakiusi, kad nepatinka jai tokie cackai patackai.
[quote:3imgfr8y]įsimylėjimas blėsta, o meilė neužauga...[/quote:3imgfr8y]
na jai tai yra pirmoji rimta draugystė, su tikslu sukurti šeimą, turėti vaikų. Gal tiesiog ji pati nežino, kas su ja darosi.
Atsiminiau kai sirgau, ir gan rimtai tai pora naktu nė bluosto nesudėjo, rūpinosi manimi, vis dėdama kompresus kad tik numuštų karšti. Matyt myli, ir rūpi.
[quote:3imgfr8y]Tik kiek aš supratau, ji niekuom nesiskundžia? Gal jai visiškai gerai ir jai šioks toks nutolimas su metais, visai natūralus?[/quote:3imgfr8y]
manau kad jūs teisi. Galbūt tiesiog aš ieškau sliekų ten kur jų nėra...
[quote:3imgfr8y]pie jos uždirbamą dvigubą atlyginimą ir daugiau nė žodžio apie tai. Gal tame problema?[/quote:3imgfr8y]
nemanau, problemos čia tikrai nėra. Buvo laikas kai aš uždirbau daugiau, dabar bestudijuojant sunku susirasti gerai apmokama darba, plius jei ne pažintys, jai nebūtų pavykę įsidarbinti tokioje geroje vietoje, ir pagal dabartinius vertinimo kriterijus aš už ją vistik gaučiau dvigubai daugiau.
[quote:3imgfr8y]Ar turite bendrų draugų, bendrų pomėgių? Kaip abu reaguojate į tai, kad jūsų išsilavinimas ir pajamos skiriasi, ar kalbate apie tai? Kaip į jūsų gyvenimą kartu reaguoja jūsų abiejų tėvai?[/quote:3imgfr8y]
na draugai laikui bėgant visi tavo bendri, išskyrus mano žvejybinius draugus. Pomėgiai mūsų irgi daugmaž panašūs, gaminti, pasivaikščioti, keliauti.
Iš kur jūs ištraukėte kad mūsų išsilavinimai skiriasi?
dėl pajamų kartais ji užmeta tokią frazę, kad va aš tiek uždirbu, o negaliu sau leisti to ir ano. Kita vertus, ji pati save riboja, ir to ribojimo pasekmes mėgina kažkam suversti. Niekada jai nedraudžiau to ko ji nori. Ar tai brangios mano akim žiūrint kirpyklos, ar dar vieno skudurėlio į spintinę kolekciją.
[quote:3imgfr8y]jusu abieju bendravimas su buvusiom simpatijom[/quote:3imgfr8y]
o kas čia tokio? argi ji yra mano nuosavybė? tikra ne. Taip pat kaip ir aš jos. Tiesiog mums gera eiti šalia vienas kito, tad ir einame.
Kas čia blogo, jei nusiunti vieną kitą žinutę su tekstu labas kaip tau sekasi?
Ribas męs puikiai žinome, ir jų neperžengiame.
na nepykit broliai ir seserys, bet su santuokos ir gyvenimo kartu sąvokomis tai nusisvaigot iki begalybės. Dievu dabartinis jaunimas nebetiki, tad ir priesaika prieš dievą nieko nereiškia. Priesaika vienas kitam ir pasižadėjimas taip.
Na vėlgi, o kas tai yra santuoka?
Dviejų širdžių, dviejų algų suma.
Tad ar kažkas pasikeis, kad su moterimi susituoksi, bet vistiek gyvensi toje pačioje vietoje? iš to paties atlygio? nemanau. Viskas bus taip pat kaip ir buvę. manau kad įrašas CMS nieko nereiškia. galbūt žada daugiau problemų ir išlaidų nepavykus santuokai [/quote:3imgfr8y]
Ojej. Jaunuoli. Iš tų ilgų postų daugiau susidariau įspūdį apie tave, nei apie santykius su mergina. Turi savų pričiūdų, toli gražu nesi žmogus, su kuriuo lengva bendrauti, nors tikriausiai tokiu save laikai. Na, kažkas panašaus į nusaldintą pasyvią agresiją. Čia tik mano nuomonė. Bet man su tokiu vyru būtų labai sunku gyventi.