Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Rutinos pinklės ar kaip jos neprarasti

Rutinos pinklės ar kaip jos neprarasti

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/17 06:31:14 06:31:14

Autorius: Tiesiog mums gera eiti šalia vienas kito, tad ir einame.

Svečias: Viskas būtų idealu, bet pastebėjau kad ji nuo manęs tolsta.
Vietoje to kad kartu pažiūrėtume kokį nors filmą, jai labiau patinka laiką leisti facebooke, besiklausant mėgstamos muzikos.

Aš pradedu jaustis vienišas. Nuolat pasakau jai kaip aš jaučiuosi, kad ją myliu, kad man su ja gera. Bet ji to man nebesako. Bet labai skaudu, kai tavo mylimas žmogus renkasi virtualų pasaulį, nei tave esantį šalia.
Kaip yra pas jus? kaip leidžiat laisvalaikį? galbūt aš tiesiog dar su rožiniais akiniais mėginu kurti tai ko neįmanoma sukurti.
Juk taip norėtusi apsikabinus pažiūrėti kokį gerą filmą, ar išeiti pasivaikščioti. Galų gale retkarčiais išsivežti ją į gamtą, paplaukioti valtimi. pakepti bubles su svogūnais lauže kartais taip ir būna, jai tai patinka, bet iš pradžių tenka ir susipykti, kol ją kur nors išsitempi.
Suprantu jei mes abu esame užsiėmę savo pavadinkime hobiu tuo pačiu metu. pvz aš gaminu spininginius masalus, ar tvarkau draugų žūklės inventorių ( ričių remontas). Bet kai aš sėdžiu ir žiūriu tv, siūsdamas jai signalus, kad nuveikime kažką kartu, ji čiumpa loptopą, ir mauna į kitą kambarį. Motyvas kad netrukdyčiau tau.
O man liūdna, ir aš jaučiuosi vienišas... ir nebemylimas...

Mylintis zmones ne bijo. Zmones virtualu pasauli renkasi tuomet kai negali saves realizuoti tikrame. Ir ne pati pasauli, o tai kas jame.
Kai zmones myli vienas kita jie renkasi buti dviese.
Kai tampa priesingai atsiranda "Motyvas kad netrukdyčiau tau". Ir man butu liudna. Taip kaip tu jautiesi ji turi zinoti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/17 07:50:02 07:50:02

Autorius:
Svečias:
Kokiu tikslu pradėjote kartu gyventi? Dėl patogumo, naudingumo kaip rašei?

konkretaus tikslo nebuvo. Per tuos penkerius metus, nei karto nepasigailėjau, gal pradėjom kartu gyventi po poros savaičių, jaučiau kad tai mano žmogus, ir dabar tai jaučiu. Ji taip pat nė karto nepasigailėjo.
Manau kad per metus laiko buvimo kartu, aš ją o ji mane pažino tiek kiek būtų pažinusi per 4-5 draugavimo.
[quote:3imgfr8y]Gal jūsų draugė iš tų, kurioms užtenka mažiau bendravimo negu jums?

ji nekartą man tai yra sakiusi, kad nepatinka jai tokie cackai patackai.
[quote:3imgfr8y]įsimylėjimas blėsta, o meilė neužauga...[/quote:3imgfr8y]
na jai tai yra pirmoji rimta draugystė, su tikslu sukurti šeimą, turėti vaikų. Gal tiesiog ji pati nežino, kas su ja darosi.
Atsiminiau kai sirgau, ir gan rimtai tai pora naktu nė bluosto nesudėjo, rūpinosi manimi, vis dėdama kompresus kad tik numuštų karšti. Matyt myli, ir rūpi.
[quote:3imgfr8y]Tik kiek aš supratau, ji niekuom nesiskundžia? Gal jai visiškai gerai ir jai šioks toks nutolimas su metais, visai natūralus?[/quote:3imgfr8y]
manau kad jūs teisi. Galbūt tiesiog aš ieškau sliekų ten kur jų nėra...
[quote:3imgfr8y]pie jos uždirbamą dvigubą atlyginimą ir daugiau nė žodžio apie tai. Gal tame problema?[/quote:3imgfr8y]
nemanau, problemos čia tikrai nėra. Buvo laikas kai aš uždirbau daugiau, dabar bestudijuojant sunku susirasti gerai apmokama darba, plius jei ne pažintys, jai nebūtų pavykę įsidarbinti tokioje geroje vietoje, ir pagal dabartinius vertinimo kriterijus aš už ją vistik gaučiau dvigubai daugiau.
[quote:3imgfr8y]Ar turite bendrų draugų, bendrų pomėgių? Kaip abu reaguojate į tai, kad jūsų išsilavinimas ir pajamos skiriasi, ar kalbate apie tai? Kaip į jūsų gyvenimą kartu reaguoja jūsų abiejų tėvai?[/quote:3imgfr8y]
na draugai laikui bėgant visi tavo bendri, išskyrus mano žvejybinius draugus. Pomėgiai mūsų irgi daugmaž panašūs, gaminti, pasivaikščioti, keliauti.
Iš kur jūs ištraukėte kad mūsų išsilavinimai skiriasi?

dėl pajamų kartais ji užmeta tokią frazę, kad va aš tiek uždirbu, o negaliu sau leisti to ir ano. Kita vertus, ji pati save riboja, ir to ribojimo pasekmes mėgina kažkam suversti. Niekada jai nedraudžiau to ko ji nori. Ar tai brangios mano akim žiūrint kirpyklos, ar dar vieno skudurėlio į spintinę kolekciją.
[quote:3imgfr8y]jusu abieju bendravimas su buvusiom simpatijom[/quote:3imgfr8y]
o kas čia tokio? argi ji yra mano nuosavybė? tikra ne. Taip pat kaip ir aš jos. Tiesiog mums gera eiti šalia vienas kito, tad ir einame.
Kas čia blogo, jei nusiunti vieną kitą žinutę su tekstu labas kaip tau sekasi?
Ribas męs puikiai žinome, ir jų neperžengiame.

na nepykit broliai ir seserys, bet su santuokos ir gyvenimo kartu sąvokomis tai nusisvaigot iki begalybės. Dievu dabartinis jaunimas nebetiki, tad ir priesaika prieš dievą nieko nereiškia. Priesaika vienas kitam ir pasižadėjimas taip.
Na vėlgi, o kas tai yra santuoka?
Dviejų širdžių, dviejų algų suma.
Tad ar kažkas pasikeis, kad su moterimi susituoksi, bet vistiek gyvensi toje pačioje vietoje? iš to paties atlygio? nemanau. Viskas bus taip pat kaip ir buvę. manau kad įrašas CMS nieko nereiškia. galbūt žada daugiau problemų ir išlaidų nepavykus santuokai [/quote:3imgfr8y]

Ojej. Jaunuoli. Iš tų ilgų postų daugiau susidariau įspūdį apie tave, nei apie santykius su mergina. Turi savų pričiūdų, toli gražu nesi žmogus, su kuriuo lengva bendrauti, nors tikriausiai tokiu save laikai. Na, kažkas panašaus į nusaldintą pasyvią agresiją. Čia tik mano nuomonė. Bet man su tokiu vyru būtų labai sunku gyventi.

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/08/17 07:53:59 07:53:59

Soris, čia buvo mano

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/08/17 07:55:28 07:55:28

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
"Normaliai moteriai toks nepastovumas ir neapibrėžtumas kelia nepasitikėjimą partneriu ir įtampą, nors dažnai ir pati to nesugeba įvertinti"
Tokiai moteriai deretu ieskoti psichologu pagalbos.

O kokiam normaliam žmogui nederėtų ieškoti psichologų pagalbos? Geriau pasvarsčius - visiems jos reikia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/17 08:19:19 08:19:19

Svečias:
Svečias: "pagyvenkim kartu" nuo "santuokos" niekuo nesiskiria. Zodziu zaismas.
Myleti tai vienas del kito.

Pirma menesiui vienam nuo kito.

Būtent ir yra skirtumas "pagyventi" ir santuoka Santuokos pagrindas - pažadas vienas kitam ir prieš Dievą mylėti, kad ir kas benutiktų, gerbti vienas kitą, rūpintis, t.y. pasižadi ištikimai įveikti viską, visus sunkumus (tame tarpe ir rutiną). Pagyvenimo atveju - "man dzin, niekam nieko nepažadėjau" ... sekantis pabandymas, paskui sekantis ir .t.t kol "veža", ant bangos jaumai.
Normaliai moteriai toks nepastovumas ir neapibrėžtumas kelia nepasitikėjimą partneriu ir įtampą, nors dažnai ir pati to nesugeba įvertinti.

Mano tasai komentaras buvo.
Tai jau tikrai, sukisti i pazadu remus net ir tuos kurie suka skirtingais keliais, o stai santuokos saistai padarys kazka antgamtisko.
Zadeti net ir tuomet kai nezinai kas tai yra.

Taip. Santuoką Dievas laimina ir padaro ją antgamtišką kaip pats rašei. Žinoma, jei tiki Dievu ir Jo pažadu.

"Normaliai moteriai toks nepastovumas ir neapibrėžtumas kelia nepasitikėjimą partneriu ir įtampą, nors dažnai ir pati to nesugeba įvertinti"

Taip. Santuoką Dievas laimina ir padaro ją antgamtišką kaip pats rašei. Žinoma, jei tiki Dievu ir Jo pažadu.
Labai jau greitas visus pasiuntinėti. Manai esantis pats protingiausias? Paprastai ko patiems labiausiai reikia, tą ir kituose įžvelgiame.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/17 08:41:38 08:41:38

Svečias:
Labai jau greitas visus pasiuntinėti. Manai esantis pats protingiausias? Paprastai ko patiems labiausiai reikia, tą ir kituose įžvelgiame.

Leiskit pastebeti, kad autoriui santuoka jau nebe pirma. Klausimo sioje vietoje nebuvo.
Nieko as nesiuntineju.
Ne nemanau esantis pats protingiausias.
"Paprastai ko patiems labiausiai reikia, tą ir kituose įžvelgiame"
O Jums labai reik santuokos?

medutis

M

403 įrašai

2011/08/17 09:04:10 09:04:10

Svečias:

Leiskit pastebeti, kad autoriui santuoka jau nebe pirma. Klausimo sioje vietoje nebuvo.
Nieko as nesiuntineju.
Ne nemanau esantis pats protingiausias.
"Paprastai ko patiems labiausiai reikia, tą ir kituose įžvelgiame"
O Jums labai reik santuokos?

Ne jam reik santuokos, o jo įsivaizduojamam dievui

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/17 09:05:04 09:05:04

Pasileidusi_:

O kokiam normaliam žmogui nederėtų ieškoti psichologų pagalbos? Geriau pasvarsčius - visiems jos reikia.

Negaliu nesutikti su tuo. Neturiu kategoriskos nuomones, kad kiekvienam.
Bet kai kyla itampos is paciai nesugebanciai ivertinti situacijos, turi pasinaudoti siuntimu. Ko gero ji juo nepasinaudos, tik uzpyks.
Kalbant apie santuoka, juk aiskiai zmogus pasake ji bus kai bus namai. Tai juk taip susitare. Kuri vieta nepastovi ir neapibrezta? ar sitas susitarimas tenkina moteri siandiena, kitas klausimas. Ji juk gali kalbetis. Todel ir neteisingai nepasitiki partneriu. Gali buti, kad moteris protestuoja pries si susitarima isreiksdama ji salciu.
Kiekvienas visu pirma turim suprasti savo jausmus moketi tinkamai juos isreiksti zodziais.

Gerai, kad zmogus va taip. Kitas gali "meiles" kitur ieskoti.

Autorius

A

27 įrašai

2011/08/17 09:47:13 09:47:13

nu va iš mano bandymo ryškiai nušviesti situaciją, pasidariau sunkiai bendraujantis
dovanokit, oratorius iš manes nekoks psichologijos irgi nestudijuoju, tad sakau taip kaip yra.
[quote:3sl9jgb8]Zmones virtualu pasauli renkasi tuomet kai negali saves realizuoti tikrame. Ir ne pati pasauli, o tai kas jame. [/quote:3sl9jgb8]
matyt aš jums pritariu. Aš asmeniškai turiu daug visokio hobi. Ir tiesiog kartais trūksta tam laiko. Ji neturi visiškai jokio užsiėmimo. manau kad čia ir bus problema. Juolab kad internete ji nieko baisaus ir neveikia. Paskaitinėja portalus, pasiklauso muzikos, pabendrauja su draugais.
kita vertus, jos horoskopo ženklas žuvys, aš vėžys. Gal skambės juokingai, bet pagal visas tas astro kadastro atseit vienas kitam tinkam.
Aš esu labiau emocionalus žmogus, namai mano tvirtovė, bet koks šiurkštesnis žodis ar piktesnis žvilgsnis mano akimis žiūrint reikalauja išsikalbėjimo ir išsiaiškinimo.
Ji šaltesnė, mačiau emocionali, pernelyg nesureikšminanti kažkokio menko barnelio, ar na pvz "kodėl kėdės nepristūmei"
Tiesa stengiamės nesureikšminti barnių. Jų per penkerius metus tebuvo tiek kad turbūt dviejų rankų pirštų užtektų suskaičiuoti. Ir po menko pikto žvigsnio pas mus vėl viskas gerai.

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/08/17 10:43:28 10:43:28

Autorius: nu va iš mano bandymo ryškiai nušviesti situaciją, pasidariau sunkiai bendraujantis
dovanokit, oratorius iš manes nekoks psichologijos irgi nestudijuoju, tad sakau taip kaip yra.
[quote:2yei81pq]Zmones virtualu pasauli renkasi tuomet kai negali saves realizuoti tikrame. Ir ne pati pasauli, o tai kas jame.

matyt aš jums pritariu. Aš asmeniškai turiu daug visokio hobi. Ir tiesiog kartais trūksta tam laiko. Ji neturi visiškai jokio užsiėmimo. manau kad čia ir bus problema. Juolab kad internete ji nieko baisaus ir neveikia. Paskaitinėja portalus, pasiklauso muzikos, pabendrauja su draugais.
kita vertus, jos horoskopo ženklas žuvys, aš vėžys. Gal skambės juokingai, bet pagal visas tas astro kadastro atseit vienas kitam tinkam.
Aš esu labiau emocionalus žmogus, namai mano tvirtovė, bet koks šiurkštesnis žodis ar piktesnis žvilgsnis mano akimis žiūrint reikalauja išsikalbėjimo ir išsiaiškinimo.
Ji šaltesnė, mačiau emocionali, pernelyg nesureikšminanti kažkokio menko barnelio, ar na pvz "kodėl kėdės nepristūmei"
Tiesa stengiamės nesureikšminti barnių. Jų per penkerius metus tebuvo tiek kad turbūt dviejų rankų pirštų užtektų suskaičiuoti. Ir po menko pikto žvigsnio pas mus vėl viskas gerai.[/quote:2yei81pq]

Tango šokamas dviese. Ir viskas ką tu gali šitoj situacijoje padaryti - bandyti pasižiūrėti į save, ką tu darai ne taip, kaip pats gali pasikeisti, o ne kaip keistis turi tavo draugė.

Na reikia jai savo erdvės, kur tu nelįstum su savo vertinimais.
Tu turi milijonus hobių, o ji nieko baisaus neveikia internete. O kodėl nieko neveikimas ir straipsnių skaitymas internete yra mažiau svarbus nei žvejyba ar sėdėjimas prieš TV? O gal čia tu galėtum taisyti svetimas meškeres tada, kai ji sau smagiai bendrauja internetu su draugais užsienyje?
O kodėl gražūs ir malonūs dalykėliai, kurių šeip jau ji atsisako dėl geresnės buities, vadinami niekingais skudurėliais? O kas, jei apie tavo automobilį, ar, neduok die, meškerių rinkinį ji taip nuolat kalbės?
Ir faktas kaip blynas - mergina uždirba daugiau ir, kiek suprantu, šiuo metu ir daugiau nei tu į bendrą buitį sudeda tų pinigėlių, bet vistiek tai nesiskaito, nes tu šeip jau galėtum uždirbti daugiau (bet neuždirbi?). Ir dar geriau - tai išvis nesiskaito, nes ji darbą gavo per pažįstamus. Ir problema visiškai ne tame kas uždirba daugiau, o tame, kad tu tiesiog ją nuniekini.

Ir... kam stengtis dėl gražių santykių su žmogumi, kuris vistiek niekada neves, nes taip pigiau išsiskirti? Kam bartis dėl nepristumtos kėdės, jei tas žmogus su tavim vistiek ilgai negyvens - paprasčiau nuoskaudą nuryti. Tik kad jos, velnias, kaupiasi po to.

O tu šitokiu kampu į situaciją nebandei pažiūrėti?
Čia ne tam rašau, kad tu blogietis. O tam - kad tikrai ne viskas taip gražu kaip tau atrodo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume