Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Draugų zona

Draugų zona

Upe_ula

U

9 įrašai

2011/08/05 16:37:59 16:37:59

"Tu esi fantastiška draugė, visada išklausai, supranti, padedi, patari" ir t.t. mes galim kalbėtis valandų valandom, rašinėtis ilgiausiais laiškais. Bet... paskutiniai įsimylėjimai, bendravimai taip ir lieka draugų zonoje, nes jie vieną dieną praneša: mes tik draugai, arba dingsta.
Kodėl???
Kažką darau ne taip? Ką?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/05 18:51:40 18:51:40

Kol dar neisvykau pabandysiu : )
Mano nuomone ,fantastiska drauge ar draugas,tai kaip tikras brolis ar sesuo, o kartais net ir kur kas daugiau. Tureti toki drauga yra didele dovana, turbut pati supranti, kad su seserim gult i lova na....
Jeigu yra kaip tu sakai, tu ne paprastas zmogus ir nenusimink, galbut dabar tokia tavo paskirtis, bet ateis laikas ir sutiksi tau skirta zmogu gali but, kad net visiska priesingybe : )
O kol kas duosiu viena patarima: moketi isklausyti zmogu yra didele dovana, jei tai sugebi, visa kita palik atlikt jam paciam.
As manau, zinau,kad tau viskas bus gerai : )

Upe_ula

U

9 įrašai

2011/08/05 19:16:18 19:16:18

senas hrienas: Kol dar neisvykau pabandysiu : )
Mano nuomone ,fantastiska drauge ar draugas,tai kaip tikras brolis ar sesuo, o kartais net ir kur kas daugiau. Tureti toki drauga yra didele dovana, turbut pati supranti, kad su seserim gult i lova na....
Jeigu yra kaip tu sakai, tu ne paprastas zmogus ir nenusimink, galbut dabar tokia tavo paskirtis, bet ateis laikas ir sutiksi tau skirta zmogu gali but, kad net visiska priesingybe : )
O kol kas duosiu viena patarima: moketi isklausyti zmogu yra didele dovana, jei tai sugebi, visa kita palik atlikt jam paciam.

Va, butent, sitas jausmas, pabaigoj bendravimo, kai suvoki, kad buvau - "sesuo" nr... ir ismusa labiausiai is veziu. O gal tiesiog gaila pasidaro laiko investuoto i santyki. Gerai, zinau, kad kiekvienas santykis, susitikimas augina ir veda i kazka, ko mums tuo metu labiausiai reikia... bet. Kai scenarijus kartojasi tada-jau norisi mazesne dovana buti kazkam...
Telepatiniu gebejimu turi, kad "manau, zinau..."?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/05 19:41:45 19:41:45

Upe_ula:
senas hrienas: Kol dar neisvykau pabandysiu : )

Va, butent, sitas jausmas, pabaigoj bendravimo, kai suvoki, kad buvau - "sesuo" nr... ir ismusa labiausiai is veziu. O gal tiesiog gaila pasidaro laiko investuoto i santyki. Gerai, zinau, kad kiekvienas santykis, susitikimas augina ir veda i kazka, ko mums tuo metu labiausiai reikia... bet. Kai scenarijus kartojasi tada-jau norisi mazesne dovana buti kazkam...
Telepatiniu gebejimu turi, kad "manau, zinau..."?

Ne Undinele , neturiu as jokiu gebejimu, bet atsimink, kuo labiau gaila, tuo labiau skauda.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/05 19:54:39 19:54:39

senas hrienas:
Upe_ula:
senas hrienas:

Ne Undinele , neturiu as jokiu gebejimu, bet atsimink, kuo labiau gaila, tuo labiau skauda.

Bet tu taikliai dalykus moki ivardinti ir vardais tikrai pavadinti!
Tai, vadinasi, reikia kazkokias isvadas sau pasidaryti, kad ateity maziau skaudetu. Jeigu taip buna...
O kur emigruoti ruosiesi? I Marsa, Neptuna ar dar kazkur ?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/05 20:08:03 20:08:03

Si kart i Marsa. Antradieni ,su pirmu saules spinduliu... : )

Upe_ula

U

9 įrašai

2011/08/05 20:26:29 20:26:29

senas hrienas: Si kart i Marsa. Antradieni ,su pirmu saules spinduliu... : )

Kazkurioj temoj rasei, kad ten geriausia. Gerai, kai tarpplanetiniais marsrutais pakeliauji-gyvenima kitaip pamatai
Kitose temose skaiciau tavo rasymus-visur taikliai ivardini. Aciu uz tai!

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/05 20:49:06 20:49:06

Upe_ula:
senas hrienas: Si kart i Marsa. Antradieni ,su pirmu saules spinduliu... : )
s

Kazkurioj temoj rasei, kad ten geriausia. Gerai, kai tarpplanetiniais marsrutais pakeliauji-gyvenima kitaip pamatai
Kitose temose skaiciau tavo rasymus-visur taikliai ivardini. Aciu uz tai!

Man smagu, kai galiu zmogui patarti nors ne visi cia tau pritartu, o ir ne visada as toks bunu,
bet aciu ir tau uz gera zodi : )

Upe_ula

U

9 įrašai

2011/08/05 20:55:36 20:55:36

senas hrienas: Man smagu, kai galiu zmogui patarti nors ne visi cia tau pritartu, o ir ne visada as toks bunu,

Turbut rasau ne tam, kad pritarima rasciau, nuomoniu norisi ir tiek arba issikalbejimo. O jeigu yra reakciju is kitu-tai kazkiek veda i prieki, kitoki pamatyma situacijos. Ir tai gerai.
"Toks" - tai koks?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/05 21:07:59 21:07:59

Upe_ula:
senas hrienas: Man smagu, kai galiu zmogui patarti nors ne visi cia tau pritartu, o ir ne visada as toks bunu,

Turbut rasau ne tam, kad pritarima rasciau, nuomoniu norisi ir tiek arba issikalbejimo. O jeigu yra reakciju is kitu-tai kazkiek veda i prieki, kitoki pamatyma situacijos. Ir tai gerai.
"Toks" - tai koks?

Toks, kaip siandien, kartais bunu bjaurus ar sarkastiskas, bet niekada niekam blogo nelinkiu, bet ir smalsi tu zuvyte : )

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume