2011/08/08 13:27:26 13:27:26
o man buvo kelios situacijos, kada pazistami ziuredami i mano ir vaikino bendravima klausineja, kas tarp jusu vyksta? tada man atrode, kad jausmas ne mano vienos. bet pradejus apie tai kalbetis: vienu atveju vaikinas pasake, kad nieko nera ir jis man nieko nejaucia... o kitu atveju paklausus-dingo. po kiek laiko pasake, kad daug dirba ir dabar negali apie tai galvoti. o susitikus bendrauja taip, lyg butu pasiilges per nesimatymo laika.
taip ir nesiojuos siandien klausima, tai kas gi vyko tarp musu?vyksta? nes ir dabar susitikus, jeigu salia yra kokia drauge, vis mesteli: tik nesakyk, kad nieko nevyksta. ir suprask, kur tiesa: ar tai, ka mato kiti is sono, ar tai, kas buvo pasakyta?
Nelaiminguolė
N
41 įrašai
2011/08/08 16:05:03 16:05:03
????: o man buvo kelios situacijos, kada pazistami ziuredami i mano ir vaikino bendravima klausineja, kas tarp jusu vyksta? tada man atrode, kad jausmas ne mano vienos. bet pradejus apie tai kalbetis: vienu atveju vaikinas pasake, kad nieko nera ir jis man nieko nejaucia... o kitu atveju paklausus-dingo. po kiek laiko pasake, kad daug dirba ir dabar negali apie tai galvoti. o susitikus bendrauja taip, lyg butu pasiilges per nesimatymo laika.
taip ir nesiojuos siandien klausima, tai kas gi vyko tarp musu?vyksta? nes ir dabar susitikus, jeigu salia yra kokia drauge, vis mesteli: tik nesakyk, kad nieko nevyksta. ir suprask, kur tiesa: ar tai, ka mato kiti is sono, ar tai, kas buvo pasakyta?
Akivaizdziai tai,kas buvo pasakyta. JIS aiskiai pasake,kad nieko nenori su tavim kurt.
2011/08/22 09:03:16 09:03:16
Man ne su vienu draugų teko pereiti lengvesnę ar sunkesnę stadiją, kai jie imdavo į mane žiūrėt ne tik kaip į draugę... Nelabai malonu, vienok, kai bendrauji kaip su draugu, matai jame tik draugą, o jis ima siekti ir rodyti kitokį dėmesį. Nemalonu, nes tenka žmogų nuvilti. Todėl sunku įsivaizduoti atvirkščią situaciją ir visgi tikiuosi, jog patirti neteks... Bet matyt vistiek kažkokia priežastis yra žmoguje, jo bendravime, charakteryje ir pan. tiek vienu (kai vis atsimuša į draugo statusą), tiek kitu (kai draugai ima rodyti "nebedraugiškus" ženklus) atveju. Kaip Svečias pasakė - jei mergina traukia tai trauks ir šachmatais žaidžiant. Bet kažkaip nesitiki, kad mergina netraukia nė vieno Arba aš situaciją kažkaip ne taip supratau...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume