Svečias: Nelaiminguolė : paistenk vyrui atrodyti labiau moteris nei draugė... Manau, žinai, apie ką kalbu > p[riešingai - nebūk draugė! turi sukelti jam seksualinį potraukį, intrigą, geismą... Jei vien žaidi šachmatais ar kalbiesi apie jo "gyvenimo p[roblemas" ir tesi tik draugė....
Nemanau, kad tiesa. Jei mergina man patinka, man ji patiks ir šachmatais bežaidžianti, o jei ne - gali bet kiek rodyti savo seksualumą, intrigą, ar geismą. Viskas priklauso nuo bendro įspūdžio.
Turiu ir aš tokių draugių. Mus vienija tik bendri interesai, bet nieko tarp mūsų negali būti - nėra jokios abipusės traukos. Blogiausia, kai iš vienos pusės ta trauka yra, o iš kitos ne. Bet šiuo atveju nieko nepakeisi, nepatikai - susitaikyk.
Nelaiminguole, is dalies sutinku su tuo, ka siulai, is kitos puses, nepatinka man stengtis buti kazkuo kuo nesu, ir nenoriu su kazkuo buti tik del to, kad kazkam patikciau, itikciau ar kazka pakabinciau. Is viso tokio dalyko, kaip kabinimas nesuprantu. Arba naturaliai abiems zmonems kartu gera buti arba ne. Dirbtinai cia nieko neprikursi, arba prikurti galima tik trumpam laikui. Nes visa amzinybe nepavyktu stengtis atrodyti, veikti ir t.t. priesingai negu tai, kas esu is tikruju
Sveciui: apie susitaikyma. Manau, kad susitaikymas priklauso ir nuo to, kaip ta "nepatikai" pateikia kita puse ir, zinoma, kaip priimi.