Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Draugų zona

Draugų zona

Svetė

S

256 įrašai

2011/08/07 11:24:38 11:24:38

Svečias: Kadangi patirties turiu ir visi įsimylėjimai jau praeityje, tai, atrodo, kad tikrai visada įsimylėdavau ne tuos...Kai dabar atsigręžiu į praeitį, susimąstau, kad nė su vienu iš jų gyvenimas nebūtų susiklostęs...Nors tada taip nemaniau.
Tik tada klausimas toks - o kam tada iš viso tas įsimylėjimas? Pakelti į emocines padanges tam, kad paskui numestų į kančias? Ir, jei meilė yra sunkus darbas, prasidedantis pasibaigus įsimylėjimui, tai tada galima kurti šeimą absoliučiai su bet kuriuo, pirmu pasitaikiusiu žmogumi
Ar tas buvęs įsimylėjimas padeda palaikyti viltį ir kai sunku, leidžia prisiminti, jog su tuo žmogumi buvo gera ir taip "iškęsti santykių duobes"?

Kai perskaiciau tavo mintis prisiminiau laikus, kai kazkada pirsliai atvaziuodavo, susitardavo ir po to kazkaip zmones nugyvendavo kartu gyvenima ir turbut su tom paciom problemom, ir tom paciom laimem, kaip ir dabar.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/07 12:28:10 12:28:10

Nelaiminguolė : paistenk vyrui atrodyti labiau moteris nei draugė... Manau, žinai, apie ką kalbu > p[riešingai - nebūk draugė! turi sukelti jam seksualinį potraukį, intrigą, geismą... Jei vien žaidi šachmatais ar kalbiesi apie jo "gyvenimo p[roblemas" ir tesi tik draugė....

Nemanau, kad tiesa. Jei mergina man patinka, man ji patiks ir šachmatais bežaidžianti, o jei ne - gali bet kiek rodyti savo seksualumą, intrigą, ar geismą. Viskas priklauso nuo bendro įspūdžio.
Turiu ir aš tokių draugių. Mus vienija tik bendri interesai, bet nieko tarp mūsų negali būti - nėra jokios abipusės traukos. Blogiausia, kai iš vienos pusės ta trauka yra, o iš kitos ne. Bet šiuo atveju nieko nepakeisi, nepatikai - susitaikyk.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/07 12:42:33 12:42:33

Taigi, apie tą abipusę trauką. Nuolat jos ieškojau, tikėjausi, kad bus. Iš tikro visada būdavo taip -arba aš traukiu, arba mane...Negaliu sakyti, kad tie, kurie labai traukė mane, nieko nejautė man. Kažką jautė, kai kurie net pasakydavo, kad myli, bet, atrodo, kad tikrai nejautė to, ką aš jiems jaučiau, santykiai po kurio laiko nutrūkdavo. Tiems, kuriems didelės traukos nejausdavau aš, pasakydavau, kad galim būti tik draugais. Tai atrodė sąžininga.
Dabar, kai į priekį žiūrėti nebėra kur, atsigręžiu atgal ir galvoju - gal tos abipusės traukos ieškojimas tiesiog klaida?
Gal teisūs japonai, kurie santuoką, pagrįstą abipuse meile ir trauka laiko pačia nevykusiausia?

Svetė

S

256 įrašai

2011/08/07 12:45:08 12:45:08

Svečias:
Nelaiminguolė : paistenk vyrui atrodyti labiau moteris nei draugė... Manau, žinai, apie ką kalbu > p[riešingai - nebūk draugė! turi sukelti jam seksualinį potraukį, intrigą, geismą... Jei vien žaidi šachmatais ar kalbiesi apie jo "gyvenimo p[roblemas" ir tesi tik draugė....

Nemanau, kad tiesa. Jei mergina man patinka, man ji patiks ir šachmatais bežaidžianti, o jei ne - gali bet kiek rodyti savo seksualumą, intrigą, ar geismą. Viskas priklauso nuo bendro įspūdžio.
Turiu ir aš tokių draugių. Mus vienija tik bendri interesai, bet nieko tarp mūsų negali būti - nėra jokios abipusės traukos. Blogiausia, kai iš vienos pusės ta trauka yra, o iš kitos ne. Bet šiuo atveju nieko nepakeisi, nepatikai - susitaikyk.

Nelaiminguole, is dalies sutinku su tuo, ka siulai, is kitos puses, nepatinka man stengtis buti kazkuo kuo nesu, ir nenoriu su kazkuo buti tik del to, kad kazkam patikciau, itikciau ar kazka pakabinciau. Is viso tokio dalyko, kaip kabinimas nesuprantu. Arba naturaliai abiems zmonems kartu gera buti arba ne. Dirbtinai cia nieko neprikursi, arba prikurti galima tik trumpam laikui. Nes visa amzinybe nepavyktu stengtis atrodyti, veikti ir t.t. priesingai negu tai, kas esu is tikruju

Sveciui: apie susitaikyma. Manau, kad susitaikymas priklauso ir nuo to, kaip ta "nepatikai" pateikia kita puse ir, zinoma, kaip priimi.

Nelaiminguolė :)

N

10 įrašai

2011/08/07 12:59:11 12:59:11

Svečias: Taigi, apie tą abipusę trauką. Nuolat jos ieškojau, tikėjausi, kad bus. Iš tikro visada būdavo taip -arba aš traukiu, arba mane...Negaliu sakyti, kad tie, kurie labai traukė mane, nieko nejautė man. Kažką jautė, kai kurie net pasakydavo, kad myli, bet, atrodo, kad tikrai nejautė to, ką aš jiems jaučiau, santykiai po kurio laiko nutrūkdavo. Tiems, kuriems didelės traukos nejausdavau aš, pasakydavau, kad galim būti tik draugais. Tai atrodė sąžininga.
Dabar, kai į priekį žiūrėti nebėra kur, atsigręžiu atgal ir galvoju - gal tos abipusės traukos ieškojimas tiesiog klaida?
Gal teisūs japonai, kurie santuoką, pagrįstą abipuse meile ir trauka laiko pačia nevykusiausia?

Atrodo, kad jūs rašote apie mano situacija... Man irgi taip buna... Cia ir yra principas - negaliu sakyti, kad jiems nepatikau ar pan (kurie mane trauke), BET ... ne taip stipriai, kaip jie man

Nelaiminguolė :)

N

10 įrašai

2011/08/07 13:02:07 13:02:07

Svečias:

Bet cia ir yra esme, kad vienoms merginoms nesiseka su vyrais ir viskas... siuo atveju, mergina buna tik drauge... Kazkur cia suo pakastas , manau, ne vien lemties dalykai...

Svetė

S

256 įrašai

2011/08/07 13:08:23 13:08:23

Tikrai, suo cia ryskiai kazkur pakastas idomu, kokios to priezastys?
Kazkas jau rase, na nera fizines traukos ir viskas, bet yra kita trauka, kuri traukia ir renkiesi, kaip drauge.
As anksciau galvojau, kad pirmoj vietoj svarbiausia, kad butu geras draugas. Bet kai aplink visi tik (arba net) draugai, o norisi kazko kitaip, tai ka daryti tada?

Vanilė

V

24 įrašai

2011/08/07 13:24:36 13:24:36

man kažkodėl būna atvirkščiai visada norėdavau turėti draugų-draugių, bet vistiek jie siekdavo kitokios draugystės, todėl tiesiog tekdavo viską nutraukt. žinau, kad esu labai seksuali, bet tikrai ne dėl krūtinės ar kojų ar dar kažko...apranga mano irgi nėr labai jau ten super seksuali ar atvira...tikriausiai turiu ka-kokio šarmo....bet man nuo to nė kiek ne geriau....visiems reikia tik sekso, o charakteris mano bjaurokas....taip, kad tas pats gaunasi....nulis... tu bent jau "draugių" turi

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/08/07 15:50:44 15:50:44

vanile: man kažkodėl būna atvirkščiai visada norėdavau turėti draugų-draugių, bet vistiek jie siekdavo kitokios draugystės, todėl tiesiog tekdavo viską nutraukt. žinau, kad esu labai seksuali, bet tikrai ne dėl krūtinės ar kojų ar dar kažko...apranga mano irgi nėr labai jau ten super seksuali ar atvira...tikriausiai turiu ka-kokio šarmo....bet man nuo to nė kiek ne geriau....visiems reikia tik sekso, o charakteris mano bjaurokas....taip, kad tas pats gaunasi....nulis... tu bent jau "draugių" turi

Kvailute, nuotykiu ieskotojai prie visu limpa. Man irgi tas pats - vien tik pasiulymai @laisvam bendravimui@. Nezinau, kokio sarmo mes turim, bet jausmu srityje nesiseka...

Svetė

S

256 įrašai

2011/08/07 16:52:18 16:52:18

Moralas: ir taip blogai, ir kitaip blogai.
Tai kur ausko vidurys?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume