Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Draugų zona

Draugų zona

Upe_ula

U

9 įrašai

2011/08/05 21:40:56 21:40:56

Tai man vadinasi pasiseke siandien,kad taip kitaip sureagavai
Labai linksmu pavadinimu straipsni radau "Per kiek laiko pamirstama nelaiminga meile",isvada gale straipsnio: kai mirsta paskutine viltis susigrazinti, tada susitaikoma su esama situacija. Kad viskas butu taip paprasta!

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/05 22:02:11 22:02:11

Upe_ula: Tai man vadinasi pasiseke siandien,kad taip kitaip sureagavai
Labai linksmu pavadinimu straipsni radau "Per kiek laiko pamirstama nelaiminga meile",isvada gale straipsnio: kai mirsta paskutine viltis susigrazinti, tada susitaikoma su esama situacija. Kad viskas butu taip paprasta!

Jeigu taip sakai,vadinasi pasiseke : ) Jeigu meile nelaimingai baigiasi, tai nereiskia, kad ji buvo nelaiminga. As pasakyciau truputi kitaip, kai pilnai isgyveni tai kas neisvengiama, tada susitaikai su savimi.

Upe_ula

U

9 įrašai

2011/08/06 07:37:44 07:37:44

Gal nelaiminga tuo, kad istorija kazkurioj vietoj nutruko. Juk lukesciai visada buna patys geriausi, nes kiekienas norime, kad kuo maziau skaudetu. Ir kodel toks painus dziunglynas yra santykiu kurimas, palaikymas, atrodo viskas taip paprasta galetu buti.
Ir dar prie draugu zonos griztant, kiekviena karta buna jausmas, kad mane isdave, paliko. Nors is tiesu niekas niekam ir nebuvo isipareigojes.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/06 08:28:30 08:28:30

Upe_ula: Gal nelaiminga tuo, kad istorija kazkurioj vietoj nutruko. Juk lukesciai visada buna patys geriausi, nes kiekienas norime, kad kuo maziau skaudetu. Ir kodel toks painus dziunglynas yra santykiu kurimas, palaikymas, atrodo viskas taip paprasta galetu buti.
Ir dar prie draugu zonos griztant, kiekviena karta buna jausmas, kad mane isdave, paliko. Nors is tiesu niekas niekam ir nebuvo isipareigojes.

Kaip ten bebutu , lukesciai visada mazina dziaugsma. Zmones braunasi per tas dziungles ir dazniausiai nukencia. Santykiai,tai nera paprasta,bet kai randi kelia per tas dziungles, tada lengviau ir aiskiau, bet jau kitaip.

) Tu labai greit pasisavini kita zmogu. Jei tu kazka paliktum, ar tau taip pat skaudu butu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/06 10:24:53 10:24:53

Upe_ula: "Tu esi fantastiška draugė, visada išklausai, supranti, padedi, patari" ir t.t. mes galim kalbėtis valandų valandom, rašinėtis ilgiausiais laiškais. Bet... paskutiniai įsimylėjimai, bendravimai taip ir lieka draugų zonoje, nes jie vieną dieną praneša: mes tik draugai, arba dingsta.
Kodėl???
Kažką darau ne taip? Ką?

Todėl, kad jų fiziškai netrauki. Su tavimi malonu leisti laiką, bendrauti, bet nieko daugiau. Moterys, beje, elgiasi analogiškai.

Svetė

S

256 įrašai

2011/08/06 12:49:03 12:49:03

malonu leisti laika? vis tiek kazkokia nauda abiems pusems is to turbut yra, jeigu bendravimas vyksta

Upe_ula

U

9 įrašai

2011/08/06 14:02:06 14:02:06

senas hrienas:
Kaip ten bebutu , lukesciai visada mazina dziaugsma. Zmones braunasi per tas dziungles ir dazniausiai nukencia. Santykiai,tai nera paprasta,bet kai randi kelia per tas dziungles, tada lengviau ir aiskiau, bet jau kitaip.
: ) Tu labai greit pasisavini kita zmogu. Jei tu kazka paliktum, ar tau taip pat skaudu butu?

Tai aisku, kad nebutu taip skaudu, bet jeigu su tuo zmogum bendrauji pakankamai ilgai, tai man norisi visada pasakyti del ko palieku, kas atsitiko ir t.t., nes kitaip ir as ir jis uzstrigs neissprestuose santykiuose. del to pabegimu is santykio nieko nepasakius irgi nesuprantu. nes per daug laiko uzima dziunglem klajoti tada.
is ko sprendi, kad greitai pasisavinu kita zmogu?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/06 15:07:51 15:07:51

Upe_ula:
senas hrienas:
: ) Tu labai greit pasisavini kita zmogu. Jei tu kazka paliktum, ar tau taip pat skaudu butu?

Tai aisku, kad nebutu taip skaudu, bet jeigu su tuo zmogum bendrauji pakankamai ilgai, tai man norisi visada pasakyti del ko palieku, kas atsitiko ir t.t., nes kitaip ir as ir jis uzstrigs neissprestuose santykiuose. del to pabegimu is santykio nieko nepasakius irgi nesuprantu. nes per daug laiko uzima dziunglem klajoti tada.
is ko sprendi, kad greitai pasisavinu kita zmogu?

Na sakykim, kad tiesiog jauciu : )
Zinoma pasakyti zmogui, kad viskas baigta yra garbinga. Deja, ne visada ir ne visi nori tai isgirsti, kai tokiam zmogui pasakai pasekmes gali buti nenuspejamos, kartais labai tragiskos, taigi....sunku tose dziunglese ypac moterims.
Saip as nesu santykiu ekspertas ir net ne psichologas, tiesiog sakau kaip pats matau situacija, del to nemazai cia mananciu, kad mano paziuros pasenusios : )

Upe_ula

U

9 įrašai

2011/08/06 15:56:09 15:56:09

Man atrodo, kad visada geriau pasakyti, negu tyleti ir sleptis, arba vengti pasakyti aiskiai tiesiai. Juk kaip tas zmogus sureaguos i pasakyta, jau yra jo reikalas susitvarkyti su informacija. bet manau, kad zinojimas visada geriau, negu slepimas tiesos.
zinoma, kad sunku, del to, kad vyrai turbut visai kitaip suvokia svarbuma kalbejimo, pasakymo, o ne tiesiog dingimo.

apie paziuras-svarbiausia ne ka kiti mano, o kaip pats manai apie tai.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/06 19:14:40 19:14:40

Upe_ula: Man atrodo, kad visada geriau pasakyti, negu tyleti ir sleptis, arba vengti pasakyti aiskiai tiesiai. Juk kaip tas zmogus sureaguos i pasakyta, jau yra jo reikalas susitvarkyti su informacija. bet manau, kad zinojimas visada geriau, negu slepimas tiesos.
zinoma, kad sunku, del to, kad vyrai turbut visai kitaip suvokia svarbuma kalbejimo, pasakymo, o ne tiesiog dingimo.

apie paziuras-svarbiausia ne ka kiti mano, o kaip pats manai apie tai.

Tu per daug galvoji apie tai, kas jau praeity. Taip, pasimokyt is savo nesekmiu reikia, bet nereikia giliai kapstytis po praeities atliekas. Tiesiog kita karta atsakingiau rinkis i ka isimyleti ; )

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume