Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vieniša 4 metus - why??

Vieniša 4 metus - why??

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/18 18:34:43 18:34:43

Svečias: o tu zmonos neturi?

Ne, nu tu ir paklausei... Mes juk galime paslapcia :*

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/18 18:51:08 18:51:08

o jei as noriu buti ramtam vyrui rimta zmona ir auginti su juo 4 vaikus? Ir dar noriu didelio grazaus namo...

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/18 18:54:05 18:54:05

Svečias: o jei as noriu buti ramtam vyrui rimta zmona ir auginti su juo 4 vaikus? Ir dar noriu didelio grazaus namo...

Cia Barakudu atsikalbinejimai As noriu tik sekso

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/09/18 19:28:16 19:28:16

Zygfrid:
Nelaiminguolė: Sveiki,

banalu - bet esu labai vieniša... Neturiu vaikino, nematau laisvų mane traukiančių kandidatų, o kažkokiais atmušinėjimais užsiimti ne man... Šiaip nesigiriant tikrai esu graži, netgi labai, visi pastebi mano išvaizdą - oi, jau vyrų tai neatsiginiū, sako, ir tt., bet... jie visi nori tik nuotykių arba turi rimtas merginas, kurioms jau vos ne peršasi, ilgai išdraugavę. Man 26 m., esu apsiskaičiusi, protinga normali mergina, bendraujanti, be kompleksų. Turėjau tik vieną vaikiną, išsiskyriau prieš 4metus ir iki šiol esu viena... Labai sunki ta vienatvė, tuo labiau, kai matau, kad laisvų patinkančių vyrų praktiškai nėra... Aišku, ir pati specialiam ieškoji9mui neskyriau dėmesio - daug mokydavausi, kas dar - nueidavau į klubus, bet ten neįimanoma rimtai draugystei susipažint... Nežinau - gal kažką ne taip darau?.. Su beštį kuo draugaut vien kad draugaut nesinori, šlykštu su nepatinkiančiu žmogum... Lytinių partnerių irgi turėjusi tik du - tas pats variantas, esurimta... Bet nžn, gal jau įsirašyt į etatinių meilužių ar viskuo nrepatenkintų senmergių gretas... Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi - kur susipažinote su savo antrosiom pusėm? Pati esu kukli, "savo vietoje",nelinkus pirma mirksėti akimis ar rodyti dėmesį, "kabintis", bet db galvoju, kad kažkokias klaidas visgi darau..

Gal tau moterys patinka? Ne? Tai skambink man

Ne, mano orientacija normali, todel tau neskambinsiu

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/18 19:39:39 19:39:39

Kuo as tau neitinku?

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/09/19 14:11:39 14:11:39

Zygfrid: Kuo as tau neitinku?

rods, aiskiai pasakiau - as ne lesbiete

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/19 14:49:31 14:49:31

Nelaiminguole:

Puiku, man ir nereikia lesbietes. Man reikia normalios merginos. Klausimas: ar tau is viso ko nors reikia. Nes dauguma, taip kaip ir tu verkia- oi as vienisa. Bet jei koks vyras pasiulo susipazinti, tai atranda N priezascius atsisakyti. O kaip jau nebezino kaip atsisakyti- lepteli kokia nesamone (as ne lezbiete ar pan.)... Saule, nugalek savo baime. Tai gal ir sutiksi vaikina

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/19 15:25:57 15:25:57

Zygfrid:
Nelaiminguole:

Puiku, man ir nereikia lesbietes. Man reikia normalios merginos. Klausimas: ar tau is viso ko nors reikia. Nes dauguma, taip kaip ir tu verkia- oi as vienisa. Bet jei koks vyras pasiulo susipazinti, tai atranda N priezascius atsisakyti. O kaip jau nebezino kaip atsisakyti- lepteli kokia nesamone (as ne lezbiete ar pan.)... Saule, nugalek savo baime. Tai gal ir sutiksi vaikina

Vyras ar vaiksciojanti kamasutra?

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/09/19 15:38:04 15:38:04

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Zygfrid:
Nelaiminguole:

Vyras ar vaiksciojanti kamasutra?

Draugeli, pasakei, tarsi tai būtų du vienas kitam prieštaraujantys dalykai..

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/19 15:47:27 15:47:27

Tai jie ir skirtingi.
Stebiuosi Nelaimiguoles mandagumu.
Pasileidusi. kodel mane persekioji?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume