Sveiki,
banalu - bet esu labai vieniša... Neturiu vaikino, nematau laisvų mane traukiančių kandidatų, o kažkokiais atmušinėjimais užsiimti ne man... Šiaip nesigiriant tikrai esu graži, netgi labai, visi pastebi mano išvaizdą - oi, jau vyrų tai neatsiginiū, sako, ir tt., bet... jie visi nori tik nuotykių arba turi rimtas merginas, kurioms jau vos ne peršasi, ilgai išdraugavę. Man 26 m., esu apsiskaičiusi, protinga normali mergina, bendraujanti, be kompleksų. Turėjau tik vieną vaikiną, išsiskyriau prieš 4metus ir iki šiol esu viena... Labai sunki ta vienatvė, tuo labiau, kai matau, kad laisvų patinkančių vyrų praktiškai nėra... Aišku, ir pati specialiam ieškoji9mui neskyriau dėmesio - daug mokydavausi, kas dar - nueidavau į klubus, bet ten neįimanoma rimtai draugystei susipažint... Nežinau - gal kažką ne taip darau?.. Su beštį kuo draugaut vien kad draugaut nesinori, šlykštu su nepatinkiančiu žmogum... Lytinių partnerių irgi turėjusi tik du - tas pats variantas, esurimta... Bet nžn, gal jau įsirašyt į etatinių meilužių ar viskuo nrepatenkintų senmergių gretas... Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi - kur susipažinote su savo antrosiom pusėm? Pati esu kukli, "savo vietoje",nelinkus pirma mirksėti akimis ar rodyti dėmesį, "kabintis", bet db galvoju, kad kažkokias klaidas visgi darau..