Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Laukiu 'myliu' sulauksiu?

Laukiu 'myliu' sulauksiu?

Celtic

C

1 įrašai

2011/06/16 14:20:40 14:20:40

Sveiki: nusprendziau ir as cia klausimeli iskelti. Kada reikia laukti/sulaukti zodzio myliu? Iskart sakau, man ne 16-a metu...bet stai dilema: bendraujame, draugaujame su vaikinu jau virs puse metu. Kalbame apie bendra ateiti, dovaneles, geles ir demesys kasdien. Zodziai visada, mus, mes ir kiti grazbyliavimai yra...va nera to ‘myliu’. Drauges prisake pirmai nieko nesakyti, ir nesiverziu...Ir nera kad as naktimis nemiegu laukdama to zodzio, bet nori nenori mintis praskrieja, o tai kur gi tas kitiem nuvalkiotas ‘myliu’ – laukiamas gi...

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/16 14:49:57 14:49:57

Susimasciau, jie esi ne ir klausai ka drauges patarineja... tai gal tau 17?
Ah tas mergaitiskas naivumas ir tikejimas pasakomis, Siuo atveju - myliu kaip kazkoks burtazodis tau paciai.

Autore

A

28 įrašai

2011/06/16 14:59:28 14:59:28

Svečias: Susimasciau, jie esi ne ir klausai ka drauges patarineja... tai gal tau 17?
Ah tas mergaitiskas naivumas ir tikejimas pasakomis, Siuo atveju - myliu kaip kazkoks burtazodis tau paciai.

Ech kur tie mano 17-a...ne tikrai ne 17-a ))) tiesiog, drauges 'ikisau' nesusimasciusi kad pakis koja klausimui...prisiminiau postringavimus - sykstu moteris neturi sakyti tu zodzu pirma ir tiek...

Tik tak

T

36 įrašai

2011/06/16 15:09:58 15:09:58

Kam čia tas žaidimas draugystėje?? Kas pirmas , kas antras..Kažkokia strategija jau kvepia.
Myli ir prisispažįsti jei nori, jis nemyli tai ir nesako. Kaip tik jūsų elgesys primena 16likmečius.

eimante

E

1 įrašai

2011/06/16 15:10:18 15:10:18

O gal kam yra kaip man, susirašinėju su vaikinu iš kito miesto(esam toli vienas nuo kito),jau bus pusė metų,bet jokių ypatingų dėmesio ženklų man nematau,tik kad patinku viskuo ir nori susitikti,daugiausiai kalba jis bedrai apie darbą,kokia žmona turėtų būti ir pan.Jei nerašau vistiek rašo,klausia kur aš,kada susitiksime,ir išvaizdus ir protingas,bet komplimentų nesako.Nežinau kaip suprasti. Rašo,kad be meilės gyventi negalėtų ir panašiai.Kažkaip man keista.

TA PATI

T

8 įrašai

2011/06/16 15:18:51 15:18:51

Eimantė: O gal kam yra kaip man, susirašinėju su vaikinu iš kito miesto(esam toli vienas nuo kito),jau bus pusė metų,bet jokių ypatingų dėmesio ženklų man nematau,tik kad patinku viskuo ir nori susitikti,daugiausiai kalba jis bedrai apie darbą,kokia žmona turėtų būti ir pan.Jei nerašau vistiek rašo,klausia kur aš,kada susitiksime,ir išvaizdus ir protingas,bet komplimentų nesako.Nežinau kaip suprasti. Rašo,kad be meilės gyventi negalėtų ir panašiai.Kažkaip man keista.

Man taip buvo.
Na ir kas kad rašo? tegu sau rašo, tai jo niekuo neįpareigoja, jis tik rašo. O tu susikūrei iliuzinį pasakų princą.
Labai rimtai siūlau mažinti bendravimą internete, pažinčių svetainės ir kuo daugiau užmegzti tikrų pažinčių - nesvarbu, vyrais, moterimis, simpatijomis, kolegomis. Tau trūksta bendravimo. O tą pasakų princą kažkaip turi mesti.. Paleisk jį ir nebebendrauk.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/16 15:24:15 15:24:15

tik tak: Kam čia tas žaidimas draugystėje?? Kas pirmas , kas antras..Kažkokia strategija jau kvepia.
Myli ir prisispažįsti jei nori, jis nemyli tai ir nesako. Kaip tik jūsų elgesys primena 16likmečius.

nera strategijos - gi mes po seksualines revoliucijos as tiesiog norejau paziureti ka zmones patars, pasakys ir tiek...Beje noreciau pasakyti as mergina/moteris: o mes visada 16-os!

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/16 15:49:13 15:49:13

Celtic: Sveiki: nusprendziau ir as cia klausimeli iskelti. Kada reikia laukti/sulaukti zodzio myliu? Iskart sakau, man ne 16-a metu...bet stai dilema: bendraujame, draugaujame su vaikinu jau virs puse metu. Kalbame apie bendra ateiti, dovaneles, geles ir demesys kasdien. Zodziai visada, mus, mes ir kiti grazbyliavimai yra...va nera to ‘myliu’. Drauges prisake pirmai nieko nesakyti, ir nesiverziu...Ir nera kad as naktimis nemiegu laukdama to zodzio, bet nori nenori mintis praskrieja, o tai kur gi tas kitiem nuvalkiotas ‘myliu’ – laukiamas gi...

o kodel manai, kad jis tikrai tave myli? Gal tik labai smarkiai patinki, vaikinas rimtas,nenori be reikalo svaistytis zodziais. Kai jau tikrai tikrai bus tikras savo jausmais, tada ir pasakys. Nes kai isyra draugystes, merginos visais varpais skalambija - kur matyta, prisiekinejo, kad myli, o dabar pas kita isejo.
Tai ir nenori vaikinas prisisneketi ant savo galvos. Kai jau nebegales tyleti, tada ir pasakys.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/16 15:51:14 15:51:14

Celtic: Sveiki: nusprendziau ir as cia klausimeli iskelti. Kada reikia laukti/sulaukti zodzio myliu? Iskart sakau, man ne 16-a metu...bet stai dilema: bendraujame, draugaujame su vaikinu jau virs puse metu. Kalbame apie bendra ateiti, dovaneles, geles ir demesys kasdien. Zodziai visada, mus, mes ir kiti grazbyliavimai yra...va nera to ‘myliu’. Drauges prisake pirmai nieko nesakyti, ir nesiverziu...Ir nera kad as naktimis nemiegu laukdama to zodzio, bet nori nenori mintis praskrieja, o tai kur gi tas kitiem nuvalkiotas ‘myliu’ – laukiamas gi...

ka pakeis,jei isgirsi ta ,,myliu''? Santykiai pasikeis?

Autore

A

28 įrašai

2011/06/16 16:03:21 16:03:21

Svečias:

o kodel manai, kad jis tikrai tave myli? Gal tik labai smarkiai patinki, vaikinas rimtas,nenori be reikalo svaistytis zodziais. Kai jau tikrai tikrai bus tikras savo jausmais, tada ir pasakys. Nes kai isyra draugystes, merginos visais varpais skalambija - kur matyta, prisiekinejo, kad myli, o dabar pas kita isejo.
Tai ir nenori vaikinas prisisneketi ant savo galvos. Kai jau nebegales tyleti, tada ir pasakys.

tiesos yra - dekui

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume