Taip kaip pati ivardijai tas zodis is tavo pacios blogos praeities, visi kurie toki zodi vartoja tampa blogi, ane?!
Vyru ir moteru neskirstau ir rusis. Aplamai neskirstau. Pamenu ten kazkurioje temo judvi su vairuojancia statete ant kazkurio laiptelio mane ir kitus...
Na man zinoma gaila, kad tau teko sutikti vyru kurie moteris skirsto i rusis. liudna patirtis. Liudniau, kad pati skirstai todel tau paciai atrodo, kad ir kiti tai daro?!
Psichologe, mieloji, tave turejo mokinti terapijoje naudoti neutralaus zodzio. Vietoje ZLIUMBE vartoti asaras lieji. Ne interpretuoti, o pacientui PACIAM sitaucija suprasti.sichologas diagnoziu nedaro, tai psichiatro kompetencija. O tu etiketes klijuoji, cia jau turginiu juridicija. Taip pat ju kompetencijoje viena kitai zarijas kurstyti, tai ka tu vadini psichoterapija.
Aš ne SAVO blogą praeitį įvardinau, o spėjamai TAVO, nes tau verkianti moteris tėra "žliumba", tad spėjau kad tavo tėvai ašaras smerkė. Tikrai į rūšis žmonių neskirstau nei pagal jokius požymius - neversk nuo sergančios galvos ant sveikos . Etikečių irgi neklijuoju, persižegnok kaip liaudis patarė, kad nesivaidentų . Vyrų tokių asmeniniame gyvenime laimei nesu sutikusi - tik pacientų... "ŽLIUMBĖ" panaudojai tu, o ne aš, ir dar kiek supratau, savo mylimai moteriai apibūdinti. Nepripažinti savo darbų ir lieti tulžį ant tavo darbus pastebėjusiųjų yra labai panašu į tave. Bet gal turi ir kitą pusę, kuri kaip ir mėnulio, yra nematoma...