Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Seimos psichologas

Seimos psichologas

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/08 15:00:44 15:00:44

Be saibu:
svetlana: . Anas žodis paliko blogą įspūdį , nes mane mokė kad ne veltui tą patį veiksmą galima apibūdinti skirtingais žodžiais. O tavo žodis skambėjo paniekinančiai, nes moterys tau antrarūšės pasąmonėje, štai ir viskas. Tokių vyrų teko man nemaža matyti...

Taip kaip pati ivardijai tas zodis is tavo pacios blogos praeities, visi kurie toki zodi vartoja tampa blogi, ane?!
Vyru ir moteru neskirstau ir rusis. Aplamai neskirstau. Pamenu ten kazkurioje temo judvi su vairuojancia statete ant kazkurio laiptelio mane ir kitus...
Na man zinoma gaila, kad tau teko sutikti vyru kurie moteris skirsto i rusis. liudna patirtis. Liudniau, kad pati skirstai todel tau paciai atrodo, kad ir kiti tai daro?!

Psichologe, mieloji, tave turejo mokinti terapijoje naudoti neutralaus zodzio. Vietoje ZLIUMBE vartoti asaras lieji. Ne interpretuoti, o pacientui PACIAM sitaucija suprasti.sichologas diagnoziu nedaro, tai psichiatro kompetencija. O tu etiketes klijuoji, cia jau turginiu juridicija. Taip pat ju kompetencijoje viena kitai zarijas kurstyti, tai ka tu vadini psichoterapija.

Aš ne SAVO blogą praeitį įvardinau, o spėjamai TAVO, nes tau verkianti moteris tėra "žliumba", tad spėjau kad tavo tėvai ašaras smerkė. Tikrai į rūšis žmonių neskirstau nei pagal jokius požymius - neversk nuo sergančios galvos ant sveikos . Etikečių irgi neklijuoju, persižegnok kaip liaudis patarė, kad nesivaidentų . Vyrų tokių asmeniniame gyvenime laimei nesu sutikusi - tik pacientų... "ŽLIUMBĖ" panaudojai tu, o ne aš, ir dar kiek supratau, savo mylimai moteriai apibūdinti. Nepripažinti savo darbų ir lieti tulžį ant tavo darbus pastebėjusiųjų yra labai panašu į tave. Bet gal turi ir kitą pusę, kuri kaip ir mėnulio, yra nematoma...

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/08 15:03:26 15:03:26

labaivairuojanti:
Bešaibi, isiterpsiu, tas žodis ištikrųjų skambėjo taip, kaip apibūdino Svetlana, tik tau viens ir tas pats.
Ant vadinamo "laiptelio" pats leidaisi statomas, gal tikėjais nuomonės medumi apipiltos, o ji nelabai pačiam patiko, todėl buvo įvertinta "pilstymu".
Anot tavo paties supratimo - pats turi polinkį etikečių klijavimui, todėl nesutapus nuomonėm tuom apšaudai kitus, nekalbant apie "turginius". po tokio tavo apibendrinimo būtų galima paklausti - ar tiesiai iš turgaus, bet to nedarysiu.
Jei ten, kur negražu, kitas taip pat mato tame negrožį - tai ar tai žarijomis vadini.
Realioje aplinkoje juk taip pat tenka bendrauti su moterimis. Gal iš šalies pastebėti save kitų akimis ir pačiam į naudą, jau vien tam, kad žavingoji nepabėgtų

Labaivairuojanti, mano nuoširdi pagarba už tikslias įžvalgas ir sveiką mąstymą.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/08 15:07:41 15:07:41

labaivairuojanti:
Bešaibi, isiterpsiu, tas žodis ištikrųjų skambėjo taip, kaip apibūdino Svetlana, tik tau viens ir tas pats.
Ant vadinamo "laiptelio" pats leidaisi statomas, gal tikėjais nuomonės medumi apipiltos, o ji nelabai pačiam patiko, todėl buvo įvertinta "pilstymu".
Anot tavo paties supratimo - pats turi polinkį etikečių klijavimui, todėl nesutapus nuomonėm tuom apšaudai kitus, nekalbant apie "turginius". po tokio tavo apibendrinimo būtų galima paklausti - ar tiesiai iš turgaus, bet to nedarysiu.
Jei ten, kur negražu, kitas taip pat mato tame negrožį - tai ar tai žarijomis vadini.
Realioje aplinkoje juk taip pat tenka bendrauti su moterimis. Gal iš šalies pastebėti save kitų akimis ir pačiam į naudą, jau vien tam, kad žavingoji nepabėgtų

Labaivairuojanti, mano nuoširdi pagarba už tikslias įžvalgas ir sveiką mąstymą.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/08 15:13:06 15:13:06

Be saibu:
svetlana:
Na tai pasiziurek pati ka sneki:
Jn 1 1 Pradžioje buvo Žodis.
Tas Žodis buvo pas Dievą,
ir Žodis buvo Dievas.
2 Jis pradžioje buvo pas Dievą.
3 Visa per jį atsirado,
ir be jo neatsirado nieko,
kas tik yra atsirade.

Čia jau tu šneki, ne aš. Mano tik: "Pradžioje buvo Žodis". Aš ne apie dievą čia, o norėjau pasakyti kad pradžioje žmogus išgirsta žodį, dar intonaciją. Tavo moteris jei išgirstų, kad ji ne "ašaras liejo", bet ..."žliumbė"... Na jei ji tik, ašku ne iš turgaus...

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2013/04/08 16:28:18 16:28:18

Nu jau visai smėlio dėžė. Baikit pyktis - pradėkit muštis.

Ar neužtenka analizuoti ir auklėti tą Draugelį- yra labiau auklėtinų. Jau net gaila stebint pasidarė. Dvi prieš vieną. Galima įtarti pasąmoninę neapykantą vyrams.

Na, o ,,žliumbti'', nesiginčysiu, tikrai negražus žodis. Bet jis vargu ar atskleidžia tėvų požiūrį į verkimą.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/08 16:58:36 16:58:36

Lady-scorpio: Nu jau visai smėlio dėžė. Baikit pyktis - pradėkit muštis.
Ar neužtenka analizuoti ir auklėti tą Draugelį- yra labiau auklėtinų. Jau net gaila stebint pasidarė. Dvi prieš vieną. Galima įtarti pasąmoninę neapykantą vyrams.
Na, o ,,žliumbti'', nesiginčysiu, tikrai negražus žodis. Bet jis vargu ar atskleidžia tėvų požiūrį į verkimą.

Neapykanta prieš vyrus -niekada, nei sąmoninga, nei pasąmoninga, nes nėra dėl ko . Draugelis pats norėjo būti analizuojamas, kitaip nepasileistų į diskusijas. Prašė prieš tai, kad jį apibūdintų. O ginasi kaltindamas nebūtais dalykais kitus. Gal ir dėžė su smėliu, o gal baseinėlis su vandeniu - tik aišku viena: diskusijos palaiko forumą gyvą .
Dėl tėvų požiūrio. Neįtikėtinai didelė dalis mūsų elgesio stereotipų paveldėta iš tėvų...
Būtų smagu kitokios temos šioje temoje .

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/08 17:12:07 17:12:07

Besaibio pliurpalai atsibodo iki gyvo kaulo. Borgia irgi. Kiek ten juos kgalima aukleti, tuscias reikalas! Tik tokie vyrai arba vaikai cia ir rasineja, nes jie niekam nereikalingi. Neturi besaibis jokios zavingosios, nei apsizliumbusios, netikiu as juo. Tai prostitutes gelbeja, tai iskeliauja, tai etiketes klijoja visiems kas su juo nesutinka. Man atrodo kaip Borgia senas puzdras, taip Besaibis paauglys septintokas neturintis ka veikti, o apie baznycia is savo bobutes girdejas.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/08 17:58:43 17:58:43

Bet kad Borgijus numire seniai. Liko tik - Pigmaleonas ar Pigmalione, net nezinau. Moteris ar vyras, va kur klausimas.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/08 18:47:51 18:47:51

be saibu: Teko susidurti ir su moterimis kuri dėl "įpjauto pirštuko" bėga skųstis ir su vyrais kurie "su nupjauta koja" ramiai sau vaikšto it nieko nenutikę.

Įkėliau tavo paties rašytus žodžius.
Toliau palyginau su pačiu paprasčiausiu buitiniu atveju. Na kartais iš tiesų "pasiskundžiam" jei kas nepavyksta. Gyvenime juk dalijamės ne tik džiaugsmais, bet ir rūpesčiais. Blogai, jei nedžiugina artimo žmogaus sėkmė, nieko gero jei lieki abejingas ir rūpesčiams, išgyvenimams.
Bešaibi, praslydo kažkodėl man tavo šitas klausimas, o įvertinai, kaip nesugebančią.

Bensaibu

B

2 įrašai

2013/04/08 18:58:32 18:58:32

labaivairuojanti:
be saibu: Teko susidurti ir su moterimis kuri dėl "įpjauto pirštuko" bėga skųstis ir su vyrais kurie "su nupjauta koja" ramiai sau vaikšto it nieko nenutikę.

Įkėliau tavo paties rašytus žodžius.
Toliau palyginau su pačiu paprasčiausiu buitiniu atveju. Na kartais iš tiesų "pasiskundžiam" jei kas nepavyksta. Gyvenime juk dalijamės ne tik džiaugsmais, bet ir rūpesčiais. Blogai, jei nedžiugina artimo žmogaus sėkmė, nieko gero jei lieki abejingas ir rūpesčiams, išgyvenimams.
Bešaibi, praslydo kažkodėl man tavo šitas klausimas, o įvertinai, kaip nesugebančią.

Pacituok visa teksta. Nuoroda ikelk.
I savo klausimus, nepamirsk.
Penktadieni atsakysiu.(manau)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume